استفاده از مواد اولیه خاص و مکمل یکدیگر در طبخ این غذا باعث شده است که یخمه ترش جزو پرخاصیتترین خوراکها برای سلامتی و شادابی باشد. در واقع وجود انواع مواد معدنی و پروتئینها در مواد یخمه ترش چون فیبر، کلسیم، زینک، آهن، فسفر، کولین، سلنیوم، پروتئین، ویتامین های A ،B ،C ،E و… خواص و مزایای این غذا را چند برابر کرده است.
یخمه ترش، یک نوع غذای محلی است که متعلق به شهر اصفهان است. این غذای اصلی، اصیل اصفهانی طعم شیرین و عالی دارد و با گوشت طبخ میشود. معمولا در اکثر دستور پختهای ایرانی وقتی گوشت جز مواد اولیه باشد، حتما پیاز نیز همراه آن باید در طبخ مورد استفاده قرار گیرد، اما در این نوع غذای محلی از پیاز استفاده نشده است. طعم این خوراک شیرین است و طعم بخصوصی دارد که کاملا با دیگر غذاهای محلی ایرانی متفاوت است. در ادامه طرز تهیه یخمه ترش را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با آشپزی پیشنهاد میکنیم طرز تهیه املت سبزیجات را در مجله آشپزی بخوانید.
خورشت سیب آلبالو؛ غذای خوشمزه شاهرودی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
گراتن مرغ یکی از انواع غذاهای فست فودی خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که از نظر ظاهری شباهت بسیاری به لازانیا دارد.
گراتن اصالتا یک غذای فرانسوی است که در ظرف نسوز و در فر پخته میشود. این غذا انواع مختلفی در آشپزی ملل دارد که از پرطرفدارترین و محبوبترین آن میتوان به گراتن مرغ اشاره کرد. در دستور پخت گراتن مرغ میتوانید برای ایجاد طعمی دلچسب و متفاوت از انواع سبزیجات نظیر سیب زمینی و قارچ و نخود فرنگی و فلفل دلمهای نیز استفاده کنید. با بخش آشپزی مجله آنلاین دلتا و طرز تهیه گراتن مرغ همراه باشید.
سس بشامل:
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ مطلب “سوپ ذرت و سیبزمینی خامهای” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی
طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید
دونر مرغ؛ کبابی لذیذ از خیابانهای ترکیه
فلفل شکم پر با انواع پنیر؛ بمب ایتالیایی خوشمزه
پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی خوشمزه و ساده
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
اسفناج سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز برای بدن هست و تاثیر چشمگیری در سلامت پوست و مو دارد، خورشت اسفناج گردو کلکسیون کامل از ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز برای بدن ما است.
خورشت اسفناج گردو دامغانی یک غذای اصلی، اصیل ایرانی بسیار مقوی و خوشمزه است. از جمله خواص شگفتانگیز گردو این بوده که گردو یک منبع غنی از چربیهای سالم مثل امگا ۳، پروتئین و فیبر است. در ادامه طرز تهیه خورشت اسفناج و گردو را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع خورشت ایرانی، مطلب “طرز تهیه شش انداز بادمجان” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
آبگوشت بامیه؛ غذای لذیذ و مقوی ایلام
خورشت سیب آلبالو؛ غذای خوشمزه شاهرودی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
معمولا بیشتر افراد از پیازچه بهعنوان چاشنی غذایشان استفاده میکنند و خواص پیازچه و ویژگیهای فوقالعادهٔ آن را در کنار مواد غذایی دیگر نادیده میگیرند.
پلو پیازچه با مرغ یکی از پلوهای خوشمزه آشپزی ایرانی است. انواع پلوها را میتوان در میهمانیها، در منزل و یا محیطهای اداری و تجاری نوش جان کرد. از پلوهای پرطرفدار و پرخاصیت میتوانیم پلو پیازچه را معرفی کنیم که به دلیل داشتن پیازچه که سبزی معطری است توسط افراد بسیاری تهیه و سرو میشود. در ادامه طرز تهیه پلو پیازچه را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع پلو “طرز تهیه پلو مراکشی” را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
ته چین تن ماهی؛ غذای متفاوت و آسان
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
شامی لپه یکی از انواع کتلت های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است، همانطور که از نامش مشخص است اصلی ترین ماده آن لپه بوده. اصالت این شامی خوشمزه متعلق به شهرهای شمالی کشورمان است.
شامی لپه از آن غذاهایی است که در دسته آشپزی آسان قرار میگیرد و معمولا فراموش میشود که وجود دارد و به ندرت در سفره ما جا دارد. در ادامه طرز تهیه شامی لپه با مرغ را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع دستور پخت شامی و کتلت مطلب “طرز تهیه کوکو اسفناج” را در مجله آشپزی دلتا مطالعه کنید.
آبگوشت بامیه؛ غذای لذیذ و مقوی ایلام
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید