مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

آیس پک خانگی , دسر کاکائویی

طعم شیرین و لذیذ آیس پک می‌تواند روزهای تابستانی و داغ شما را خنک و شیرین کند.
آیس پک

در روزهای گرم تابستان، هیچ چیز بیشتر از خوردن نوشیدنی‌ها و دسرهای خنک حالمان را جا نمی‌آورد. یکی از چندین دسر خوشمزه و تابستانی، آیس پک است. این دسر محبوب، از مخلوط کردن بستنی و میوه‌ها تهیه می‌شود. آیس پک خانگی را می‌توانید با مواد مختلف و طعم دلخواهتان تهیه کنید. اگر شما هم قصد دارید که یک آیس پک خانگی درست مانند کافی‌شاپ‌ها تهیه کنید، در ادامه همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه آیس پک خانگی

  • بستنی وانیلی ۲۵۰ گرم
  • شیر نصف لیوان
  • شکلات ۱۰۰ گرم
  • مغز پسته ۵۰ گرم
  • موز یک عدد
  • خامه سفید ۱۰۰ گرم
  • مغز گردو ۵۰ گرم
  • پودر کاکائو به مقدار لازم

طرز تهیه آیس پک خانگی

مرحله اول

در ابتدا پوست موز را بگیرید، آن را نصف کرده و داخل پارچ مخلوط‌‌ کن قرار دهید. مغز گردو و مغز پسته را به آن اضافه کنید. سپس شیر را به همراه بستنی وانیلی و پودر کاکائو به بقیه مواد اضافه کنید.

مرحله دوم

مخلوط کن را روشن کنید و اجازه دهید همه مواد کاملا مخلوط شوند. سپس درب مخلوط کن را بردارید و با قاشق، مواد را هم بزنید. اگر مواد سفت بود، دوباره کمی شیر به آن اضافه کرده و اگر شل بود، کمی بستنی به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

دوباره مواد را مخلوط کنید. مواد باید کمی غلیظ باشد. مواد را در یک لیوان بریزید. سپس خامه سفید را با همزن برقی یا با چنگال به شکلی هم بزنید که پف کرده و نرم شود. شکلات را هم با چاقو خرد و ریز کنید. خامه و شکلات خرد شده را روی آن بریزید. در نهایت داخل لیوان یک قاشق یا نی قرار دهید و از خوردن این دسر لذید لذت ببرید. نوش جان.

نکات تکمیلی

  • برای تزیین آیس پک می‌توانید از مواد مختلفی مانند تکه‌های میوه، اسمارتیز، مارشمالو، پودر پسته، پودر نارگیل و … استفاده کنید.
  • برای تهیه آیس پک با طعم توت فرنگی، به جای بستنی وانیلی از بستنی توت فرنگی و به جای موز از توت فرنگی خردشده استفاده کنید.
  • برای تهیه آیس پک شکلاتی، یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو، و برای تهیه آن با طعم نسکافه، یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه به مواد اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب چطور موهیتو درست کنیم؟ را مطالعه کنید.

مرغ کبابی تند و شیرین

این غذا با دورچین سبزیجات ویژه، می‌تواند یک وعده غذایی کامل و سرشار از مواد مغذی باشد.
مرغ کبابی تند

اگر شما هم به غذاهای تند علاقه دارید، ما برای شما یک پیشنهاد عالی داریم. مرغ کبابی از غذاهایی است که به راحتی تهیه می‌شود و هربار می‌توانید با یک سس مخصوص و مزه‌ای متفاوت آن را سرو کنید. در این مطلب از مجله دلتا به سراغ طرز تهیه مرغ کبابی تند و شیرین می‌رویم که ترکیبی هیجان‌انگیز است.

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی

  • ماست کم چرب ۲ فنجان
  • عسل ۳ قاشق غذاخوری
  • کشمش طلایی یک چهارم فنجان
  • پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
  • سیر ۲ حبه له شده
  • ران مرغ بدون پوست ۸ عدد
  • سالاد سبزیجات ۶ فنجان
  • انبه خرد شده و یخ‌زده ۲ فنجان
  • سرکه سیب یک چهارم فنجان
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری 
  • گوجه فرنگی خشک شده ۵ عدد
  • بلال شیر ۴ عدد
  • نمک به مقدار لازم
  • هویج ۲ عدد متوسط

طرز تهیه مرغ کبابی تند و شیرین

مرحله اول

در اولین قدم به سراغ تهیه اسموتی بروید؛ این دسر خنک و پرخاصیت را در کنار غذای نهایی نوش جان می‌کنید. برای تهیه اسموتی، ماست، یک فنجان از انبه‌های یخ‌زده، دو فنجان یخ و عسل را با یکدیگر ترکیب کرده و در مخلوط کن بریزید. اجازه دهید مواد کاملا ترکیب شده و یک اسموتی یکدست داشته باشید. اگر هم به انبه دسترسی ندارید می‌توانید اسموتی زنجبیل را آماده کنید.

در نهایت مخلوط به‌دست آمده را در چهار لیوان تقسیم کنید و در یخچال نگهداری کنید تا زمان سرو آن‌ها برسد.

مرحله دوم

برای آماده کردن مرغ، گریل را در دمای متوسط قرار دهید تا گرم شود. یک فنجان باقیمانده انبه، یک چهارم فنجان آب، یک چهارم فنجان سرکه سیب، کشمش، روغن زیتون، پودر فلفل، گوجه فرنگی خشک و سیر را در یک ظرف ایمن بریزید. در ظرف را بپوشانید و سپس داخل مایکروویو قرار دهید. اجازه دهید تا مواد در مایکروویو نرم شوند، این‌کار حدود سه دقیقه زمان نیاز دارد.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد داخل ظرف خنک شدند؛ آن‌ها را داخل مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید. سس به‌دست آمده را به یک ظرف کوچک منتقل کنید. دو قاشق از سس را نگه‌دارید و مابقی آن‌ را برای مزه دار کردن سطح مرغ‌ها استفاده کنید.

در این مرحله از تهیه مرغ کبابی به سراغ ذرت‌ها بروید. آن‌ها روی سطح گریل بگذارید و روی آن را بپوشانید تا بپزند. حدود ۱۰ دقیقه برای این‌کار زمان نیاز دارید، در حین پخت ذرت‌ها، زیر و رو کردن آن‌ها را فراموش نکنید.

مرحله چهارم

کف دستگاه گریل را کمی چرب کنید و اجازه دهید دمای آن در حالت متوسط قرار بگیرد. ران‌های مرغ را با سس مخصوصی که در مرحل قبل آماده کرده‌اید مزه‌دار کنید و مقداری نمک نیز روی هر کدام بریزد. مرغ را روی گریل بچینید و اجازه دهید که کباب شود.

دمای دستگاه باید حدودا ۱۷۰ درجه سانتی گراد باشد تا کباب مغز پخت شود. برای این کار باید ۱۰ دقیقه زمان بگذارید و سپس ران‌ها را زیر و رو کنید و یک دقیقه دیگر اجازه دهید تا کباب شود. هر مقدار که از سس مخصوص باقیمانده است، در حین کباب کردن، روی گوشت‌ها بمالید. ذرت گریل شده یا آبپز را هم می‌توانید به عنوان دورچین این غذا سر میز بیاورید.

مرحله پنجم

در حالیکه مرغ‌‌‌ها در حال آماده شدن هستند، دو قاشق غذاخوری ماست، همراه با دو قاشق سس که از قبل نگه‌داشته بودید، یک قاشق غذاخوری سرکه، یک قاشق غذاخوری آب و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری سالاد سبز و هویج را مخلوط کنید تا سبزیجات همراه کباب مرغ آماده شوند.

سالاد، ذرت و کباب‌ها را در چهار ظرف بصورت مساوی در چهار بشقاب تقسیم کنید. سپس سس مخصوصی که آماده کرده‌اید را روی غذا و سبزیجات بریزید. اسموتی‌ها را از یخچال خارج کرده و به همراه غذا نوش جان کنید. مرغ کبابی تند و شیرین شما برای میل کردن آماده است.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مرغ شکم پر، غذایی محبوب در تمام دنیا را مطالعه کنید.

خورشت خلال ، غذای بی نظیر کرمانشاهی

خورشت خلال تقریبا شبیه قیمه است؛ با این تفاوت که لپه ندارد و در آن از خلال بادام و زرشک استفاده می‌شود.
خورشت

کرمانشاه غذاهای معروف و فوق‌العاده خوشمزه‌ای دارد که از جمله این غذاها می‌توان به آش ترخینه، دنده کباب و خورشت خلال اشاره کرد. از وجه تمایز غذاهای کرمانشاهی، می‌توان به استفاده از روغن کرمانشاهی اشاره کرد که در اکثر غذاها به جای روغن و کره از آن استفاده می‌کنند. در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی را به شما آموزش دهیم. طعم این خورشت با روغن کرمانشاهی بی‌نظیر می‌شود، اما اگر در دسترس ندارید، از کره معمولی هم می‌توانید استفاده کنید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت خلال کرمانشاه

  • گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • گلاب ۵ قاشق غذاخوری
  • خلال بادام درشت ۲۵۰ گرم
  • لیمو عمانی ۲ عدد
  • روغن حیوانی کرمانشاهی به مقدار لازم
  • زرشک یک پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده نصف پیمانه
  • چوب دارچین ۲ تکه کوچک
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

مرحله اول

ابتدا پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید تا طلایی‌ رنگ شود. سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. گوشت‌های خورشتی را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مزه خامی آن از بین برود و خورشت خوش‌طعم‌تر و خوش‌رنگ‌تر شود.

مرحله دوم

حدود ۴ لیوان آب به خورشت اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت با حرارت ملایم حدود دو ساعت بپزد. داخل یک کاسه مقداری آب گرم بریزید و خلال بادام‌ها را داخل کاسه خیس کنید تا نرم شوند. مقداری زعفران بسایید و دم کنید. خلال‌ها را داخل زعفران دم‌کرده خیس کنید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

وقتی آب خورشت کم شد و کمی جا افتاد، خلال بادام، کره حیوانی، زعفران، چوب دارچین، گلاب، لیمو عمانی و نمک را به خورشت اضافه کنید. زرشک را هم بشویید و در همین مرحله به خورشت اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه خورشت را روی حرارت قرار دهید تا کاملا جا بیفتد. وقتی قابلمه را می‌خواستید از روی حرارت بردارید، چوب‌های دارچین را از قابلمه خارج کنید و نمک غذا را تست کنید. خورشت خلال کرمانشاهی شما آماده است. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب قیسی پلو، پلوی خوشمزه با میوه را مطالعه کنید.

پوره سیب زمینی با طعم سیر تنوری

خوبی انواع پوره به ویژه پوره سیب‌ زمینی این است که نه تنها می‌تواند بصورت یک غذای مستقل تهیه و خورده شود، بلکه بهترین ترکیب را با غذاهای گوشتی می‌سازد.
پوره سیب زمینی

پوره سیب‌ زمینی یک خوراک نرم و خوش‌طعم است که هم طرفداران زیادی دارد و هم سریع و آسان درست می‌شود. تصور کنید این پوره سیب‌ زمینی طعم سیر کباب شده هم بدهد! دیگر مطمئن باشید بهترین مزه را در کنار خوراک پروتئینی خود مثل استیک و ماهی و کباب شیشلیک خواهید داشت. با طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر تنوری همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی با سیر تنوری

  • یک بوته سیر متوسط
  • ۲ شاخه آویشن تازه
  • یک کیلوگرم سیب‌ زمینی
  • ۱/۵ فنجان شیر گرم
  • ۶۰ گرم خامه صبحانه
  • ۱۰۰ گرم کره
  • ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
  • مقداری جعفری خرد شده

طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر تنوری

مرحله اول

به اندازه یک چهارم از سر سیر را برش دهید، بطوری‌که حبه‌های آن کنار هم دیده شوند. سپس سیر را با آویشن داخل فویل بگذارید. روی آن کمی روغن بپاشید و بپیچید.

سپس به مدت نیم ساعت آن را داخل فر بگذارید تا نرم و طلایی شود و بوی آن بلند شود. بگذارید سیر سرد شود، بعد حبه‌ها را تک تک از پوست بیرون بیاورید.

مرحله دوم

سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و لکه‌های آن را جدا کنید. سپس آن‌ها را به ۴ یا ۶ قسمت تقسیم کنید و داخل آب بگذارید تا رنگشان عوض نشود. بعد از تکه تکه کردن سیب‌ زمینی‌ها آن‌ها را آب بکشید و داخل یک قابلمه بزرگ بگذارید و با ۲ قاشق چایخوری نمک و آب کافی بپزید.

بگذارید خوب بپزند و بعد به همان شیوه‌ای که گفتیم نرمی آن را با چنگال امتحان کنید. سپس سیب‌ زمینی‌ها را از داخل آب بیرون بیاورید، بگذارید خشک شوند، سپس آن‌ها را دوباره روی اجاق گاز گرم کنید تا رطوبت‌شان را کاملا از دست بدهند.

مرحله سوم

حالا برای پوره کردن سیب‌ زمینی‌‌ها از هم‌زن برقی کمک بگیرید. سپس کره، خامه، سیر و فلفل سیاه را به آن‌ها اضافه کنید. کم کم شیر گرم را روی آن‌ها بریزید و به کمک هم‌زن با هم مخلوط کنید تا جایی که خوب نرم و یک‌دست شوند. اگر خواستید در این مرحله می‌توانید شیر بیشتری اضافه کنید.
مقدار شوری و تندی پوره را بچشید، روی آن جعفری بریزید و تا سرد نشده نوش جان کنید!

چند نکته برای درست کردن بهترین پوره سیب زمینی با سیر تنوری

  • سیب‌ زمینی‌ها را بیش از حد هم نزنید یا له نکنید. وقتی سیب‌ زمینی زیاد زده شود نشاسته آن آزاد می‌شود و سیب‌ زمینی حالت چسبنده و ناخوشایندی پیدا می‌کند.
  • حتما سیرها را تنوری کنید تا طعم‌شان را حسابی به سیب‌ زمینی‌ها بدهند.
  • برای این‌ که پختگی سیب‌ زمینی‌‌ها را امتحان کنید یک چنگال به آن‌ها فرو کنید. چنگال باید راحت وارد سیب‌ زمینی شود و بدون این‌که سیب‌ زمینی از هم بپاشد از آن خارج شود. اگر چنگال به سختی بیرون بیاید به این معنی است که سیب‌ زمینی‌ها هنگام پوره شدن تکه تکه خواهند ماند.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه خوراک لوبیا سبز را مطالعه کنید.

قیسی پلو ، پلوی خوشمزه با میوه

مخلوط پلوها از غذاهای خودمانی و غیر رسمی هستند که برای انتخاب وعده‌های معمولی روزانه انتخاب مناسبی‌ هستند.
پلو

بسیاری از پلوهای ایرانی به همراه حبوبات یا میوه‌های خشک آماده می‌شوند. یکی از این غذاها قیسی پلو است. قیسی خواص زیادی از جمله کاهش وزن، بهبود هضم، کاهش التهاب وغیره دارد. پس چه بهتر که ترکیبی از این میوه خشک خوشمزه را به همراه پلو ایرانی بچشیم. در ادامه برای آموزش دستور پخت یک غذای خوش طعم همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه قیسی پلو

  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم (از گوشت تکه‌ای هم می‌‌توانید استفاده کنید)
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • نمک، فلفل و دارچین به مقدار لازم
  • قیسی ۴۰۰ گرم
  • برنج ۴ پیمانه

طرز تهیه قیسی پلو

مرحله اول

پیاز را نگینی خرد کنید تا کاملا ریز شود. پیازهای خرد شده را کمی تفت دهید تا مقداری تغییر رنگ دهند. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید. به مرور که مواد که در حال پخته شدن هستند، زمانی‌که رنگ گوشت تغییر کرد، قیسی‌ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. صبر کنید تا کمی نرم شوند، سپس شعله را خاموش کنید.

مرحله دوم

این مرحله که مربوط به ترکیب برنج و مواد دیگر است، به دو روش انجام می‌شود:
  1. برنج را کاملا بشویید و با سایر مواد ترکیب کنید. حالا به اندازه‌ یک بند انگشت آب اضافه کنید. در ادامه روغن، ادویه و نمک را به قابمله بیفزایید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و به شیوه پخت کته عمل کنید. پس از آن‌ که آب برنج تمام شد، شعله را کم کرده و اجازه بدهید که پلو قیسی بپزد.
  2. در روش دوم شما می‌توانید پیش از مخلوط کردن مواد با برنج خام، آن را داخل آبجوش بریزید. پس از آن که مقداری نرم شد، برنج را آب کشی کرده. برنج و مواد را لایه لایه در قابلمه بریزید و سپس آن را روی شعله قرار دهید تا دم بکشد.

پس از آنکه قیسی پلو آماده شد می‌توانید در دیس مورد نظرتان سرو و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه قیسی پلو

  • در کنار این غذای خوش طعم می‌توانید سالاد شیرازی سرو کنید.
  • همچنین برای تزئین این غذا می‌توان از کشمش یا مغزهای سرخ شده استفاده کرد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه پلو مراکشی خوشمزه را مطالعه کنید.