خوراک لوبیا سبز از آن دسته غذاهایی است که در هر زمانی و به راحتی، می توان آن را طبخ و نوش جان کرد. قبلا خوراک ماش را آموزش دادهایم علاوه بر آن میتوانید این خوراک را هم تهیه کنید. برای تهیه آن با مجله دلتا همراه باشید.
برای تهیه این غذا ابتدا باید ۴۵۰ گرم گوشت گاو را به اندازه مکعبهای دو تا سه سانتی متری برش بزنید. روی تکههای گوشت را با دو قاشق غذاخوری آرد بپوشانید. دقت کنید همه جای گوشتها به آرد آغشته شود.
یک قابلمه بزرگ نچسب بردارید و دو قاشق چایخوری روغن داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. تکههای گوشت گاو را اضافه کنید و حدود شش تا هشت دقیقه تفت دهید. هنگامی که گوشتها تغییر رنگ دادند، آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید.
پوست دو عدد پیاز را بکنید و آنها را به نازکی برش بزنید. قارچها را خوب بشویید و خرد کنید. دو حبه سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. پیاز و قارچ خرد شده را داخل قابلمه بریزید و به مدت شش دقیقه تفت دهید. سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بیشتر تفت دهید.
تکههای گوشت پخته شده را دوباره به قابلمه اضافه کنید. دو قاشق چایخوری رب گوجهفرنگی را داخل دو فنجان عصاره گوشت حل کنید و به قابلمه اضافه کنید. به اندازه کافی آب اضافه کنید تا روی همه مواد از آب پوشانده شود. هنگامی که آب داخل قابلمه جوشید، حرارت را کم کنید تا گوشت خوب بپزد. این کار حدود یک ساعت و ربع زمان میبرد .
هویجها و سیب زمینیها را بشویید و پوست بکنید و به صورت درشت خرد کنید. لوبیا سبز را بشویید و به اندازهای که دوست دارید خرد کنید. هویج، سیبزمینی و لوبیا سبز خرد شده را به بقیه مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا همه خوراک به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و دو قاشق غذاخوری آب سرد را داخل یک کاسه بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را داخل خوراک بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را بردارید و حرارت را زیاد کنید. بگذارید تا خوراک به مدت یک دقیقه جوش بزند. خوراک لوبیا سبز شما آماده است.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کباب تابهای با گوشت خوشمزه را مطالعه کنید.
مک اند چیز یکی از غذاهایی است که نمیتوانید از آن بگذرید! این غذا هم از جهت طعم و هم از جهت آسانپز بودن یکی از بهترین انتخابها برای غذای فوری است. ماکارونی مایکروفری در عین سادگی، همیشه دوست داشتنی است. بخصوص اگر قرار باشد با شکلی متفاوت آن را آماده کنید. با مجله دلتا همراه باشید.
اینبار به سراغ طرز تهیه این غذا در مایکروفر رفتهایم تا ببینید در کمتر از ۱۵ دقیقه چه غذای خوشمزهای را میتوانید درست کنید. شکل سرو این ماکارونی روشی جالب و متفاوت است که میتواند بچهها را هم به آن علاقهمند کند. ما به شما توصیه میکنیم از کلم بروکلی یا اسفناج هم استفاده کنید تا بتوانید به راحتی این دو سبزی مهم را در برنامه غذایی بچهها قرار دهید.
در قدم اول شما باید یک ماگ که ظرفیتی دو برابر حجم ماکارونی خشک را دارد، انتخاب کنید. این را در نظر داشته باشید که اگر ماگ بزرگتر هم باشد ایرادی ندارد. حالا باید پاستای خشک را به همراه آب مرغ یا شیر گرم در یک کاسه بریزید و به مایکروفر منتقل کنید. مدت دو تا سه دقیقه به پاستا اجازه دهید تا در دمای بالای مایکروفر بپزد.
کاسه را با احتیاط خارج کرده و کمی آنرا هم بزنید، اگر هنوز خام است، دو دقیقه دیگر داخل دستگاه بگذارید. پس از این زمان، پاستای شما نرم شده که البته میزان آن به سلیقه شما بستگی دارد.
در این مرحله شما باید پاستا را داخل ماگ بریزید و در کنار آن کره، پنیر چدار رنده شده و اسفناج را اضافه کنید. ماگ را داخل مایکروفر قرار داده و به میزانی که زمان لازم است تا پنیرها آب شوند و مواد به خورد هم بروند صبر کنید.
حالا ماکارونی پنیری شما آماده است، میتوانید آن را نوشجان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب نان و پنیر و گوجه به روشی متفاوت و خلاقانه را مطالعه کنید.
آش سنگ سیر یکی از آشهای بسیار خوشمزه کردی است که عطر و طعم بینظیری دارد. آش سنگ سیر سرشار از کلسیم است این آش مقوی و خوشمزه را حتما تهیه کنید. امروز در مجله دلتا آش سنگ سیر بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا داخل یک قابلمه با حجم مناسب کره را ریخته تا ذوب شود سپس یک عدد پیاز خرد شده نگینی شده را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود. پس از آن سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.
گوشت ترکیبی از بوقلمون را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و کاملا سرخ شود سپس به آن یک عدد برگ بو و نمک اضافه کنید. حالا ۸ لیوان آب را بریزید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت ملایم به مدت سه ساعت پخته و نرم شود.
بعد از پخت گوشت آن را به همراه برگ بو از داخل آب جدا کنید. ماش را از قبل به مدت ۲ ساعت بگذارید تا خیس بخورد سپس داخل یک قابلمه ریخته و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بجوشد و رنگ سیاه آن خارج شود. سپس آبکش کنید و به همراه برنج که از قبل شستهاید داخل آب گوشت بریزید. سپس درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید برنج و ماش نیز پخته شود.
گوشت سینه و ران را داخل غذاساز ریخته و له کرده سپس به آن ۲ عدد پیاز رنده شده را اضافه کنید. در مرحله بعد به آن فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک افزوده خوب ورز دهید تا منسجم شود. سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کرده و داخل روغن سرخ کنید.
برنج و ماش باید کاملا پخته شود و اصلا نباید آبکی باشد. کشک را که از قبل با مقداری آب ولرم رقیق کردهاید به مخلوط ماش و برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس به همراه پیاز داغ فراوان و گوشت قلقلیهای سرخ شده سرو کنید. نوش جان.
پوست گوجه فرنگیها را بگیرید و آنها را ریز خرد کرده یا پوره کنید (اگر میخواهید پوره کنید لازم نیست پوست بگیرید).
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید. کمی که پیاز تفت خورد و سبک شد فلفل سبز نگینی خرد شده را اضافه کنید و با بقیه محتویات ماهیتابه تفت دهید. سیرهای رنده شده را هم اضافه کنید. بوی سیرها که بلند شد پیازچههای خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
در این مرحله گوجه فرنگیهای بدون پوست و نگینی خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. در تابه را ببندید تا گوجهها بپزند و آب آنها کشیده شود. ترکها املت منه من را با گوجه آبدار درست میکنند اما این به سلیقه شما بستگی دارد.
بعد از اینکه مقدار پخت گوجه فرنگیها به میزان دلخواه رسید تخم مرغها را به صورت درسته در املت بشکنید یا اینکه در یک ظرف جداگانه تخم مرغها را هم بزنید و سپس اضافه کنید. میزان عسلی یا سفت شدن تخم مرغها هم به سلیقه شما بستگی دارد.
املت مِنهِ مِن را با سبزیجات تازه، فلفل چیلی یا چند قطره روغن زیتون تزئین میکنند. در برخی دستورات پخت، اضافه کردن سوجوک (یا سوسیس معمولی)، پاسترما (گوشت خشک گاو) و پنیر پیتزا یا پارمسان آمده است. برای استفاده از سوسیس یا پاسترما قبل از اضافه کردن تخم مرغ، آنها را سرخ و سپس به مخلفات داخل ماهیتابه اضافه کنید و تخم مرغها را روی آن بشکنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب املت ذرت و قارچ خوشمزه را مطالعه کنید.
مرغ شکم پر یا مرغ درسته یک غذای محبوب بینالمللی در سراسر دنیاست از قرنها پیش تا کنون تهیه میشده است. این اغذیه، غذایی محبوب شاهان در قرون ۱۲ و ۱۳ میلادی که هم به شکل خوراک و هم به شکل کباب طبخ و در جشنها و مناسبتها سرو میشد. در ایران هم مرغ شکم پر همیشه یک غذای مجلسی و پرزرق و برق بوده که در مراسمهای خاص تهیه میشده است. برای تهیه مرغ شکم پر از انواع سبزی و آلو داخل شکم مرغ استفاده میکنند و آن را در فر یا داخل قابلمه میپزند. در این مطلب از مجله دلتا به شما طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی را آموزش میدهیم.
برای شروع داخل و بیرون مرغ را به طور کامل بشویید و سپس خشک کنید. ۲۰ گرم از کره که در دمای محیط گرم شده است را به همراه کمی زعفران، نمک و فلفل روی مرغ و داخل شکم آن بمالید. اجازه دهید برای یک ساعت داخل یخچال استراحت کند تا مواد به خوبی جذب مرغ شوند. در فاصلهای که مرغ در یخچال استراحت میکند، پیاز را خلالی و با کمی روغن در تابه سرخ کنید.
بعد از آماده شدن پیاز داغ، زرشک، کشمش، گردو، آلو بخارا، ۲ قاشق رب انار و مقداری نمک را به آن اضافه و همه مواد را باهم مخلوط کنید و کمی تفت دهید. بعد از گذشت یک ساعت مرغ را از یخچال خارج و شکم آن را با موادی که آماده کردهاید، پر کنید. با استفاده از نخ و سوزن استریل، شکم مرغ را بدوزید و در نهایت پاهای مرغ را با نخ به هم وصل کنید.
بالهای مرغ را جدا کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه، ۴ طرف مرغ را با ۴۰ گرم از کره سرخ کنید. برای تهیه کردن سس مرغ، باقیمانده رب انار، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را در مابقی کره تفت دهید. پس از این که رب کمی تفت خورد، ۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا جوش بیاید. طعم سس را بچشید و مطمئن شوید که ملس باشد.
پس از جوش آمدن، سس را به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید برای ۳ الی ۴ ساعت با حرارت کم و دم کنی کاملا مغزپخت شود و سس آن جا بیفتد. حین پخت چند بار درب ظرف را باز کنید و سس را روی مرغ بریزید تا طعم سس به خوبی به بافت مرغ نفوذ کند. مرغ شکم پر شما حاضر است آن را در ظرف سرو قرار داده و با لیمو ترش و سبزی تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب قلیه مرغ، غذای بینظیر جنوبی را مطالعه کنید.