طعمدار کردن گوشت و مرغ کار سادهای است اما طعم غذا را شگفت انگیز میکند. کافی است کمی زودتر تصمیم بگیرید و دست به کار شوید. اما رکورد سادهترین طعمدار کردن جهان متعلق به دستور دنده کباب طعمدار شده با کیوی است. نیاز به مواد اولیه فراوان و زحمت زیادی نیست. به لطف آنزیمهای جادویی کیوی، گوشت ترد و لذیذ میشود بدون آن که بافت آن تغییر کند و له شود. علاوه بر این کیوی یک محیط اسیدی و کمی شیرین برای جلوه کردن طعم فلفل مهیا میکند. با مجله دلتا همراه باشید.
گوشتها را داخل یک سینی بگذارید. کیوی را بدون اینکه پوست بگیرید از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را کمی فشار دهید تا کمی آب آن خارج شود. سپس کیوی را به دو طرف گوشتها بمالید. یک زیپ کیپ بزرگ یا کیسه پلاستیکی بردارید و گوشتها را داخل آن قرار دهید. کیسه را درون یخچال بگذارید تا برای هشت ساعت استراحت کنند.
یک کاسه متوسط بردارید و پودر چیلی، نمک، پودر فلفل سیاه، شکر، پودر سیر و پودر فلفل قرمز را با یک قاشق چوبی مخلوط کنید. روی سینی فر را با فویل آلومینیوم بپوشانید و گوشتها را روی آن پهن کنید. دو طرف گوشتها را کاملا با مخلوط ادویه بپوشانید.
فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی فر را داخل آن قرار دهید. وقتی یک روی گوشتها کاراملی یا قهوهای شد در فر را باز کنید و گوشتها را به روی دیگر برگردانید تا دو طرف آنها کاراملی شود.
برای سرو میتوانید در کنار کباب از پوره سیب زمینی و سس استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه مرغ کبابی تند و شیرین را مطالعه کنید.
ماکارونی با مرغ و قارچ یکی از جذابترین روشهای تهیه ماکارونی است. این غذا بسیار سالم و مغذی است و روش تهیه آسانی دارد. شما به راحتی میتوانید این ماکارونی را در منزل با هر نوع ماکارونی شکلی که دوست دارید تهیه کنید. ماکارونی همیشه برای بچهها و بزرگسالان جذاب بوده و شاید کمتر کسی را بتوان یافت که ماکارونی را دوست نداشته باشد. امروز در مجله دلتا ماکارونی با مرغ و قارچ را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کنید. پیاز خرد شده را داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شود. سپس سیر خرد شده و پوره شده را اضافه کنید و تفت داده تا عطر سیر خارج شود.
سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به شکل مکعبی ریز خرد کنید. مرغ را داخل تابه به همراه پیاز و سیر تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کنید. در ادامه فلفل دلمه را ریز خرد کنید و به همراه مرغ تفت دهید.
در ادامه قارچها را خرد کنید و به مواد افزوده و شعله را کمی زیاد کنید تا آب قارچ کشیده شود. سپس در انتها رب و آویشن را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. برای خوشرنگ شدن مواد کمی آب داخل مواد بریزید و بگذارید رنگ رب باز شود. بعد از غلیظ شدن مواد را از روی شعله بردارید.
داخل یک قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاید. سپس کمی نمک، زردچوبه و روغن اضافه کنید. در ادامه ماکارونی شکلی دلخواه را داخل آب جوش ریخته و بعد از نرم شدن آن را آبکش کنید. در قابلمه مورد نظر روغن بریزید و تهدیگ مناسب را در کف قابلمه قرار دهید. مقداری ماکارونی به همراه مواد ریخته و هم بزنید. همینطور این مرحله را تکرار کنید تا مواد و ماکارونی تمام شود. سپس ماکارونی را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید. بعد از دم کشیدن ماکارونی با مرغ و قارچ شما حاضر است. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ماکارونی خوشمزه بدون گوشت را مطالعه کنید.
طرز تهیه سالاد مکزیکی اصلا سخت نیست و یک پیش غذای سالم و گیاهی است که شما میتوانید آن را به تنهایی یا همراه با مرغ، میگو یا گوشت قرمز سرو کنید. سس این سالاد یک سس سالم و سبک است که طعم سالاد را کامل میکند. در ادامه طرز تهیه سالاد مکزیکی با تمام نکاتش را در اختیارتان قرار دادیم. با مجله دلتا همراه باشید.
برای شروع بهتر است اول سس مخصوص این سالاد را آماده کنید. برای تهیه سس ابتدا سیر را به صورت ریز خرد کنید و همراه آبلیمو، فلفل سیاه، عسل، زیره و نمک داخل یک کاسه ترکیب کنید.
نانهای تورتیلا را به کمک قیچی آشپزخانه به صورت نوارهای باریک برش دهید. روی سینی فر کمی روغن زیتون بریزید و رشتههای باریک تورتیلا را روی سینی فر بچینید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روی نانها روغن اسپری کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید. سینی را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید هر پنج دقیقه آنها را هم بزنید تا همه طرف آن طلایی و قهوهای شود. سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا تورتیلاها خنک شوند. البته شما میتوانید نانهای ترتیلا را در ماهیتابه نیز به همین روش کریسپی کنید.
تمام سبزیجات را شسته و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. پیاز و گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید. کدو سبز را هم بدون اینکه پوست بگیرید به صورت نگینی خرد کنید. فلفل دلمهای، هویج و خیار را هم به صورت نگینی خرد کنید؛ بهتر است پوست خیارها را نگیرید. مقداری گشنیز را هم خرد کنید و چند برگ برای تزئین نگه دارید. تمام مواد را داخل یک کاسه با هم ترکیب کنید. هر چه اندازه سبزیجاتی که خرد میکنید مثل هم باشد، سالادتان ظاهر بهتری خواهد داشت.
حالا تمام سبزیجات خرد شده را به همراه ذرت و لوبیای پخته شده داخل یک کاسه بریزید. تورتیلاهایی که از فر بیرون آوردید را نیز روی سالاد بچینید و سس را روی آن بریزید. در آخر هم از چند برگ گشنیز برای تزئین استفاده کنید. سالاد سبزیجات شما آماده است. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب سالاد تن ماهی و پنیر کبابی، یک وعده مقوی برای ورزشکاران را مطالعه کنید.
اگر به خارج از کشور سفر کنید و در منو رستورانها، غذاهایی که بادمجان دارند سفارش دهید، متوجه خواهید شد که فرهنگهای غذایی مختلف هر کدام به یک نحوی بادمجان را طبخ و با مواد مختلف ترکیب میکنند. با طرز تهیه خوراک بادمجان مراکشی که میتوانید به عنوان خورشت روی برنج هم آن را سرو کنید همراه مجله دلتا باشید.
برای شروع بهتر است اول گوجهها را برشته کنید. برای این کار ابتدا گوجهها را به صورت حبهای خرد کنید و آنها را با مقداری آب بگذارید تا بپزند. سپس آنها را با کمی رب گوجه فرنگی و روغن تفت دهید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بادمجانهای خرد شده را روی سینی بریزید. مقداری نمک و روغن زیتون روی آنها بریزید و سینی را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه سینی را از فر بیرون آورده و کمی بادمجانها را هم بزنید و دوباره سینی را داخل فر قرار دهید تا برای ۱۰ دقیقه دیگر بادمجانها کبابی شوند.
پیاز را پوست بگیرید و به صورت حلقهای برش بزنید و حلقههای پیاز را از وسط برش بزنید. داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. پیاز را حدود چهار تا پنج دقیقه داخل روغن تفت دهید و مرتبا هم بزنید تا نرم و کمی کاراملی شود.
حالا سیر، زیره و فلفل قرمز را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و یک دقیقه با هم تفت دهید. سپس گوجه فرنگی تفت داده شده با رب و روغن را به مواد اضافه کنید و بلافاصله آب را اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا مواد با هم جوش بخورند.
بعد از چهار دقیقه نخود پخته شده، شربت افرا و سس فلفل تند را اضافه کنید. مواد را هم بزنید و دوباره در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید. بادمجان بو داده شده را هم به قابلمه اضافه کنید و دوباره در قابلمه را ببندید. بگذارید تا مواد برای ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بمانند و طعمها خوب به خورد هم بروند.
ادویههای مخصوص برای خوراک بادمجان مراکشی را اضافه کرده و در صورت لزوم چاشنیهای بیشتری به آن اضافه کنید. خوراک را از روی حرارت برداشته و آن را با برنج کته یا برنج قهوهای در کنار لیمو و مقداری گشنیز تازه سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب قلیه بادمجان، خوراک سنتی ایرانی را مطالعه کنید.
کاهو پلو یکی از غذاهای ایرانی است که همانطور که از نامش پیداست با کاهو و مرغ تهیه میشود و بسیار خوشمزه و ساده است. شما برای ایجاد تنوع غذایی میتوانید این پلو خوشمزه را تهیه کنید. شما به دلخواه میتوانید به جای استفاده از مرغ از گوشت نیز استفاده کنید و در کنار این پلو خوشمزه از فواید خوب کاهو نیز بهرمند شوید. امروز در مجله دلتا کاهو پلو با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا پیاز را پوست گرفته و چهار قاچ کنید. سپس سینه مرغ را همراه با ادویه، نمک و برگ بو داخل قابلمه ریخته و مقداری آب روی آن بریزید. بگذارید تا مرغ پخته شود بعد از پخت از قابلمه خارج و آن را ریش ریش کنید. میتوانید آب مرغ را دور نریزید و از آن برای تهیه سوپ ذرت استفاده کنید.
در ادامه کاهو را شسته و به اندازه درشت خرد کنید. گوجه فرنگی را نیز بشویید و به اندازه مکعبی ریز خرد کنید. سپس داخل تابه مقداری روغن و کره ریخته و گوجه فرنگی را کمی تفت دهید تا نرم شود. کاهو و مرغ را نیز به مواد اضافه کنید و کمی نمک و زعفران بزنید و کمی تفت داده تا با هم یکدست شوند. بعد از تفت دادن تابه را از روی حرارت بردارید.
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. در این حین کف روی برنج را گرفته و آن را آبکش کنید. سپس کف قابلمه چند برگ کاهو بگذارید به طوری که دیوارهای قابلمه را نیز در بر بگیرد. کمی برنج و مقداری از مواد میانی کاهو پلو را ریخته و هم بزنید و همین طور لایه ها را تکرار کنید تا مواد تمام شود. کاهو پلو را برای ۳۵ دقیقه دم بگذارید در انتها کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و آن را میل کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب قیسی پلو، پلوی خوشمزه با میوه را مطالعه کنید.