اکثر ما در زندگیمان حداقل یکبار تلاش کردیم که کباب کوبیده خانگی درست کنیم. ولی بیشتر مواقع نمیتوانیم کبابی را که مد نظرمان هست تهیه کنیم. گاهی پیش میآید که کباب روی آتش بریزد یا خیلی سفت شود. در این بخش از مجله دلتا تلاش کردیم تمام ترفندهای نریختن کباب کوبیده را آموزش دهیم.
بهترین گوشت برای تهیه کباب کوبیده، گوشت سردست و گردن به همراه مقداری هم دنبه است. این گوشتها باید با هم چرخ شوند تا کباب چرب و خوشمزهای درست شود.
قبل از اینکه مواد کباب را روی سیخ بکشید بهتر است سیخها را از قبل چند دقیقه ای داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند. سیخهای کباب در هنگام استفاده حتما باید تمیز و خشک باشند.
گوشتی را که تهیه کردید و برای کباب کردن میخواهید استفاده کنید نباید بشویید. در این صورت چسبندگی خود را از دست میدهد و هنگام سیخزدن و کبابشدن میریزد.
یکی از راههایی که برای چسبندگی گوشتها میتوان انجام داد اضافه کردن مقداری گوشت مرغ چرخشده به گوشت قرمز کبابی است. چرا که گوشت مرغ چسبندگی بالایی دارد.
برای مواد کباب کوبیده باید پیازها را رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید. فقط تفاله پیاز را به گوشت اضافه کنید تا مواد شل نشود و از روی سیخ نریزد.
استفاده از جوش شیرین در کباب باعث از بین بردن آهن گوشت میشود و برای استفاده مکرر اصلا توصیه نمیشود. ولی اگر هر از گاهی خیلی تصادفی هوس درست کردن کباب کوبیده کرده باشید، برای یکدست و زیبا کردن کبابها و نیز چسبندگی بیشتر، میتوانید از مقدار خیلی کمی جوش شیرین در مواد کباب کوبیده استفاده کنید.
برای حالت چسبندگی بیشتر گوشتها و برای اینکه از روی سیخ نریزند آنها را کاملا ورز دهید و بعد حدود ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا مغز گوشت کاملا سرد شود. حتی بعد از اینکه کبابها را به سیخ گرفتید مجددا آنها را یک ساعت دیگر داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند و خودشان را بگیرند.
برای داشتن یک کباب خوشمزه روش های از بین بردن بوی زهم گوشت را هم بخوانید.
دو طرف گوشتهای به سیخ کشیدهشده را از بالا و پایین خوب با دست فشار دهید تا به سیخ بچسبند. حرارت اولیه آتش منقل گازی و یا زغالی هنگامی که کبابها را روی آن قرار میدهید باید خیلی زیاد باشد و باید با قدرت روی آتش زغال باد بزنید. سیخها را باید تند تند پشت و رو کنید تا یک طرف آن بیشتر روی آتش نباشد. وقتی هم که گوشتها خودشان را گرفتند حرارت را کم کنید و یا باد زدن را به آرامی انجام دهید.
پیشنهاد مطالعه: نکات مهم و ترفندهای تهیه ترشی خانگی را هم بخوانید.
صبحانه یکی از بهترین وعدههای غذایی است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد. اما فارغ از صبحانههای سنتی، انواع خوراکیها و غذاهایی که برای وعده صبحانه مناسب هستند میتوانند روز پر انرژی و لذتبخشی را برای شما به وجود بیاورند. با مجله دلتا همراه باشید و پای پنیر و ژامبون را در منزل به راحتی تهیه کنید و در کنار اعضای خانواده طعم جدیدی را امتحان کنید.
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک، پنیر خامهای و خردل را با هم مخلوط کنید. روی سطح صاف آرد بپاشید و خمیر شیرینیپزی را باز کنید. آن را به شکل مستطیل برش دهید و روی آنها پنیر بمالید. یک لایه عسل، پیاز و پنیر چدار روی لایه پنیر بریزید و لبههای آن را خالی بگذارید.
در یک کاسه کوچک، تخممرغ و آب را با هم مخلوط کنید. از این مخلوط روی لبههای خمیرها بمالید. روی آن یک لایه خمیر بگذارید و با دست لبهها را محکم کنید. روی خمیر را نیز با قلممو تخممرغ بمالید. هر شکلی که دوست دارید روی خمیر ایجاد کنید تا زیباتر شود.
آنها را داخل سینی بچینید و در فر قرار دهید تا ۲۵ دقیقه بپزند و طلایی شوند. اگر به صبحانههای فانتزی علاقه دارید، املت لقمهای، یک صبحانه زیبا را نیز بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: آش هندی با بلغور، تند و خوشمزه را بخوانید.