مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

طرز تهیه املت سیب زمینی اسپانیایی

املت سیب‌زمینی به سبک اسپانیایی بسیار لذیذ است و با صرف کم‌ترین زمان می‌توانید این غذای بی‌نظیر را تهیه کنید.

املت سیب زمینی

طعم و عطر بی‌نظیری که سیب‌زمینی سرخ‌شده، پیاز و گوجه به این املت می‌دهد باعث شده که این دستور از زمان‌های دور تا به ‌حال یکی از محبوب‌ترین دستورات برای درست کردن املت باقی مانده باشد. اگر این املت را امتحان کنید بی‌شک شما هم عاشقش خواهید شد. در ادامه مطلب طرز تهیه املت سیب زمینی اسپانیایی را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه املت سیب زمینی

مواد لازم

  • سیب‌زمینی: ۵۰۰ گرم
  • پیاز سفید: یک عدد
  • روغن زیتون: ۱۵۰ میلی لیتر
  • جعفری: سه قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: شش عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه املت سیب زمینی اسپانیایی

(برای مطالعه طرز تهیه انواع املت به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)

  • در این مرحله بر اساس تمایل خودتان می‌توانید سیب‌زمینی را با پوست یا بدون پوست با برش‌های ضخیم خرد کنید.
  • پیاز را خرد کنید.
  • روغن زیتون را در یک تابه گرم کرده و سیب‌زمینی‌ها و پیاز را درون روغن بریزید و به آرامی تفت دهید.
  • اجازه دهید که سیب‌زمینی‌‌ها نرم شوند. این مرحله حدودا ۳۰ دقیقه زمان می‌برد. گاهی مواد را هم بزنید که به یک‌دیگر نچسبند.
  • سپس سیب‌زمینی و پیاز را از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید.
  • شش عدد تخم‌مرغ را شکسته و با هم مخلوط کرده و سپس با سه قاشق غذاخوری جعفری، نمک و فلفل سیاه ترکیب و همه را با سیب‌زمینی و پیاز مخلوط کنید.
  • روغنی که از مرحله قبل باقی مانده است را در یک تابه کوچک‌تر گرم کنید.
  • همه مواد را در ماهیتابه بریزد و آن‌ را روی شعله متوسط قرار دهید. با کمک یک کف‌گیر سطح املت اسپانیایی را صاف کنید تا قالب دایره شکلی بگیرد.
  • زمانی که کف مواد کاملا پخت، آن را در یک ظرف دیگر برگردانده و سپس آن ‌را به تابه برگردانید تا این ‌بار سطح املت سرخ شود.
  • املت را با کف‌گیر کاملا فشرده کنید و مطمئن شوید که هر دو سطح آن کاملا پخته شده است. سپس به ظرف سرو منتقل و نوش جان کنید.

پیشنهاد مطالعه: اگر طرفدار صبحانه‌های مفصل و املت هستید پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه املت سبزیجات را بخوانید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه املت عدس

املت هندی؛ پاراتا تخم‌مرغ

طرز تهیه املت لبنانی با سبزیجات تازه

شامی کباب، ترد و خوشمزه

فرنچ تست فرانسوی؛ صبحانه بی‌نظیر

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه خورشت مرغ مکزیکی

معمولا غذاهای مکزیکی را به طعم تند و آتشین آن‌ها می‌شناسیم چرا که مکزیکی‌ها مثل بسیاری از ساکنان سرزمین‌های گرمسیری علاقه زیادی به استفاده از ادویه‌جات در غذاهای خود دارند، اما ویژگی بارز خورشت مرغ مکزیکی که در اینجا به شما معرفی می‌کنیم به تند بودن آن نبوده بلکه به مقوی بودن آن است.

خورشت مرغ مکزیکی

در آمریکای جنوبی هزاران سال است از شبه غله‌ای به نام کینوا استفاده می‌شود. این ماده مغذی که به آن خاویار گیاهی هم گفته می‌شود بسیار پر خاصیت است و در دهه‌های اخیر در دنیا معروف شده و به عنوان یک سوپرفود مصرف می‌شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه خورشت مرغ مکزیکی را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه خورشت مرغ مکزیکی

مواد لازم

  • سینه مرغ: چهار عدد
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل قرمز: دو عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: سه قاشق غذاخوری
  • کنسرو گوجه‌فرنگی: ۸۰۰ گرم
  • کینوا۱۴۰ گرم
  • قرص عصاره مرغ: دو عدد
  • لوبیا سفید: ۴۰۰ گرم
  • گشنیز: یک دسته
  • آب لیمو: یک عدد لیمو
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • ماست: برای زمان سرو

طرز تهیه خورشت مرغ مکزیکی

(برای مطالعه طرز تهیه انواع خورشت به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)

  • روغن را داخل یک ماهیتابه‌‌ای عمیق، گرم کرده و پیاز خرد شده و فلفل را چند دقیقه داخل آن تفت دهید تا نرم شود. رب گوجه‌فرنگی را روی آن‌ها بریزید و یک دقیقه تفت دهید و سپس گوجه‌فرنگی کنسروی را خرد کرده و اضافه کنید.
  • داخل ماهیتابه به قدری آب بریزید که وقتی مرغ را داخل آن قرار دادید رویش رو بپوشاند. صبر کنید تا آرام به‌ جوش آید. سینه‌‌‌های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید و صبر کنید آرام بپزد. هر از گاهی مرغ‌ها را پشت‌ و رو کنید. این کار را ۲۰ دقیقه تکرار کنید تا داخل مرغ کاملا بپزد.
  • به اندازه یک قابلمه بزرگ آب بجوشانید و قرص‌ عصاره مرغ را داخل آن بیاندازید. کینوا را به آب اضافه کنید و ۱۵ دقیقه بجوشانید تا نرم شود. در دقایق آخر لوبیا سفید را که از قبل پخته و خشک کرده‌اید به محتوای قابلمه اضافه و سپس کل مواد را آبکش کنید.
  • پس از آبکش کردن لوبیا و کینوا، گشنیز و آب لیموی تازه را اضافه کنید و قبل از آنکه در قابلمه را ببندید کمی به آن نمک‌ و فلفل بزنید.
  • سینه‌های مرغ را بیرون آورده و با استفاده از دو عدد چنگال آن‌ها را ریش ریش کرده و سپس مرغ‌ها را داخل سس گوجه‌فرنگی بریزید و به آن شکر اضافه کنید.
  • مخلوط کینوا و لوبیا را دور تا دور مرغ آغشته به سس گوجه فرنگی بریزید و قبل از سرو غذا روی آن را با چند برگ گشنیز تزیین کنید. خورشت مرغ مکزیکی را همراه با ماست میل کنید تا حال و هوای مکزیکی آن کامل شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع خورشت ”خورشت هویج تبریزی” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

دستور پخت قرمه سبزی با شوید

دستور پخت خورشت ریواس

کباب کوبیده مرغ تابه ای

دستور پخت رولت مرغ شکم پر

طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

دستور پخت ساندویچ رست بیف

این ساندویچ خوشمزه دارای کالری زیادی بوده و البته نسبت به ساندویچ‌های دیگر که از گوشت تهیه می‌شود سالم‌تر و مغذی‌تر است.

رست بیف

ساندویچ رست بیف یکی از پرطرفدارترین ساندویچ‌های در حال حاضر است که به دلیل نوع پخت آن طرفداران زیادی دارد. این غذا اولین بار در کشور انگلیس به شیوه‌ای دیگر و در فر پخته می‌شد. در حال حاضر این غذا به صورت ساندویچ در آمده که تقریبا می‌توان گفت طعم آن برای همگان جذاب و دوست داشتنی است. در ادامه مطلب طرز تهیه ساندویچ رست بیف را در مجله اینترنتی دلتا مطالعه کنید.

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

مواد لازم

  • گوشت گوساله: ۳۰۰ گرم
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • فلفل‌دلمه‌ای: ۱ عدد کوچک
  • سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط :۲ عدد
  • پنیر ورقه‎‌ای: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • ادویه: به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

(برای مطالعه طرز تهیه انواع ساندویچ به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)

  • ابتدا گوشت را همراه با پیازها، نمک، فلفل و ادویه ( زردچوبه ، پاپریکا ، کاری ، پودرسیر ) بپزید.
  • پس از پخت، گوشت را خلال کنید.(ریش ریش کنید)
  • قارچ را جداگانه همراه با مقداری کره با حرارت بالا سرخ کنید.
  • پیاز دوم را خلال و سرخ کنید.
  • زمانی که پیاز طلایی شد، گوشت خلال شده و قارچ را اضافه کنید و کمی پودر آویشن و فلفل بزنید و یکی دو قاشق از آب گوشت را اضافه کنید.
  • مواد را کمی با هم تفت دهید تا مواد مزه دار شود.
  • در آخر فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و کمی با مواد تفت دهید تا فلفل کمی نرم شود.
  • از مخلوط نان باگت یا نان تست همراه با مخلفات دلخواه‎تان ( چیپس خلال ، کاهو ، گوجه فرنگی ، خیار شور ) بریزید و روی مخلفات پنیر ورقه‌ای پیتزا یا گودا بگذارید.
  •  برای چند لحظه ساندویچ را در فر یا ماکروفر بگذارید تا پنیر آب شود ولی دقت کنید نان ساندویچ خشک نشود.
  •  در نهایت ساندویچ را سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع ساندویچ  “طرز تهیه ساندویچ مغز”  را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی مدرن و ساده

دستور پخت رولت سوخاری

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

فیله مرغ با سس سیر

طرز تهیه آش شوربا

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه کوکو نخود فرنگی

کوکوی نخود فرنگی یک کوکو بسیار خوشمزه گیلانی است که با نخود سبز تازه تهیه می‌شود .

کوکو نخود فرنگی

این کوکو یک غذای خوش‌طعم و عالی است که با استفاده از نخود فرنگی درست می‌شود. به دلیل اینکه در این کوکو از گوشت قرمز استفاده نشده است برای گیاه خوران نیز یک غذای مناسب است. طعم این کوکو بسیار عالی و لذیذ است به طوری که تمام افرادی که این غذا را میل می‌کنند طرفدار این غذا می‌شوند.  در ادامه طرز تهیه کوکو نخود فرنگی را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه کوکو نخود فرنگی

مواد لازم

  • سیب‌زمینی متوسط: ۴ عدد
  • نخود فرنگی پخته: نصف پیمانه
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • سیر: دو حبه
  • جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • ادویه کاری: به مقدار لازم
  • پودر زیره: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو نخود فرنگی

(برای مطالعه طرز تهیه انواع کوکو به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)

  • ابتدا سیب‌زمینی‌ها را رنده ریز کنید.
  • سپس آب سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و پیاز و سیر رنده شده را به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید.
  • تخم‌مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  • سپس نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زیره و ادویه کاری و جعفری خرد شده را اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
  • در آخر نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید و با بقیه مواد خوب مخلوط کنید.
  • در یک ماهیتابه نچسب مایه کوکو را ریخته و اجازه دهید یک طرف آن سرخ شود.
  • سپس آن را برش زده و برش گردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
  • غذای شما آماده است.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع دستور پخت کوکو و کتلت  “طرز تهیه کتلت میگو” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

ته‌انداز مرغ؛ زعفرانی و معطر

پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی مدرن و ساده

شامی کباب، ترد و خوشمزه

فیله مرغ با سس سیر

دستور پخت رولت سوخاری

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

دستور پخت کشک پیاز

کشک پیاز از غذاهای سنتی استان کهکیلویه و بویراحمد است. همان‌طور که از اسم این غذا پیداست مواد تشکیل دهنده این غذا کشک و پیاز است. این غذا در دسته آبگوشت‌ها قرار می‌گیرد

غذاهای آبکی در زمان‌های قدیم در ایران بسیار مرسوم بوده است به نحوی که بیشتر از این غذاها استفاده می‌شده و کمتر به سراغ برنج می‌رفتند. تقریبا در اکثر شهرهای ایران با انواع مواد خوراکی به علاوه کشک از این دسته غذاهای آبکی زیاد تهیه می‌شده است که علاوه بر آسان بودن بسیار مقوی بوده و انرژی لازم را به بدن می‌رسانده است. در ادامه طرز تهیه کشک پیاز را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه کشک پیاز

مواد لازم

  • کشک: ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه کشک پیاز

(برای مطالعه انواع غذاهای سنتی ایرانی به مجله آشپزی مراجعه کنید.)

  • ابتدا کشک را (اگر از نوع خشک است) خیس کنید.
  • سپس با پیاز تازه، گردو و شکر بکوبید.
  • این غذا همراه با نان سرو می‌شود.
  • می‌توانید از کشک مایع هم استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای مطالعه بیشتر “طرز تهیه آبگوشت به را در مجله دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه کوفته تبریزی

شامی کباب، ترد و خوشمزه

واویشکا مرغ؛ غذای روسی در آشپزخانه گیلانی

طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا

دستور پخت کشک کدو

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید