املت سیبزمینی به سبک اسپانیایی بسیار لذیذ است و با صرف کمترین زمان میتوانید این غذای بینظیر را تهیه کنید.
طعم و عطر بینظیری که سیبزمینی سرخشده، پیاز و گوجه به این املت میدهد باعث شده که این دستور از زمانهای دور تا به حال یکی از محبوبترین دستورات برای درست کردن املت باقی مانده باشد. اگر این املت را امتحان کنید بیشک شما هم عاشقش خواهید شد. در ادامه مطلب طرز تهیه املت سیب زمینی اسپانیایی را در مجله دلتا بخوانید.
(برای مطالعه طرز تهیه انواع املت به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه: اگر طرفدار صبحانههای مفصل و املت هستید پیشنهاد میکنیم طرز تهیه املت سبزیجات را بخوانید.
طرز تهیه املت لبنانی با سبزیجات تازه
فرنچ تست فرانسوی؛ صبحانه بینظیر
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
معمولا غذاهای مکزیکی را به طعم تند و آتشین آنها میشناسیم چرا که مکزیکیها مثل بسیاری از ساکنان سرزمینهای گرمسیری علاقه زیادی به استفاده از ادویهجات در غذاهای خود دارند، اما ویژگی بارز خورشت مرغ مکزیکی که در اینجا به شما معرفی میکنیم به تند بودن آن نبوده بلکه به مقوی بودن آن است.
در آمریکای جنوبی هزاران سال است از شبه غلهای به نام کینوا استفاده میشود. این ماده مغذی که به آن خاویار گیاهی هم گفته میشود بسیار پر خاصیت است و در دهههای اخیر در دنیا معروف شده و به عنوان یک سوپرفود مصرف میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه خورشت مرغ مکزیکی را در مجله دلتا بخوانید.
(برای مطالعه طرز تهیه انواع خورشت به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع خورشت ”خورشت هویج تبریزی” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
این ساندویچ خوشمزه دارای کالری زیادی بوده و البته نسبت به ساندویچهای دیگر که از گوشت تهیه میشود سالمتر و مغذیتر است.
ساندویچ رست بیف یکی از پرطرفدارترین ساندویچهای در حال حاضر است که به دلیل نوع پخت آن طرفداران زیادی دارد. این غذا اولین بار در کشور انگلیس به شیوهای دیگر و در فر پخته میشد. در حال حاضر این غذا به صورت ساندویچ در آمده که تقریبا میتوان گفت طعم آن برای همگان جذاب و دوست داشتنی است. در ادامه مطلب طرز تهیه ساندویچ رست بیف را در مجله اینترنتی دلتا مطالعه کنید.
(برای مطالعه طرز تهیه انواع ساندویچ به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع ساندویچ “طرز تهیه ساندویچ مغز” را مطالعه کنید.
پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی مدرن و ساده
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
کوکوی نخود فرنگی یک کوکو بسیار خوشمزه گیلانی است که با نخود سبز تازه تهیه میشود .
این کوکو یک غذای خوشطعم و عالی است که با استفاده از نخود فرنگی درست میشود. به دلیل اینکه در این کوکو از گوشت قرمز استفاده نشده است برای گیاه خوران نیز یک غذای مناسب است. طعم این کوکو بسیار عالی و لذیذ است به طوری که تمام افرادی که این غذا را میل میکنند طرفدار این غذا میشوند. در ادامه طرز تهیه کوکو نخود فرنگی را در مجله دلتا بخوانید.
(برای مطالعه طرز تهیه انواع کوکو به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع دستور پخت کوکو و کتلت “طرز تهیه کتلت میگو” را مطالعه کنید.
پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی مدرن و ساده
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
کشک پیاز از غذاهای سنتی استان کهکیلویه و بویراحمد است. همانطور که از اسم این غذا پیداست مواد تشکیل دهنده این غذا کشک و پیاز است. این غذا در دسته آبگوشتها قرار میگیرد
غذاهای آبکی در زمانهای قدیم در ایران بسیار مرسوم بوده است به نحوی که بیشتر از این غذاها استفاده میشده و کمتر به سراغ برنج میرفتند. تقریبا در اکثر شهرهای ایران با انواع مواد خوراکی به علاوه کشک از این دسته غذاهای آبکی زیاد تهیه میشده است که علاوه بر آسان بودن بسیار مقوی بوده و انرژی لازم را به بدن میرسانده است. در ادامه طرز تهیه کشک پیاز را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
(برای مطالعه انواع غذاهای سنتی ایرانی به مجله آشپزی مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه : برای مطالعه بیشتر “طرز تهیه آبگوشت به” را در مجله دلتا مطالعه کنید.
واویشکا مرغ؛ غذای روسی در آشپزخانه گیلانی
طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید