مکزیک یکی از کشورهایی است که غذاهای بسیار خوشمزهایی دارد و املت آن یکی از معروفترین و لذیذترین املتهای جهانی است.
تخممرغ به همراه حبوبات و ادویه، ترکیب مورد علاقه مکزیکیها برای صبحانه است. املت مکزیکی، یکی از انواع غذاهای مردم مکزیک است که معمولا در وعده صبحانه سرو میشود. این املت، یکی از لذیذترین املتهای آشپزی ملل است. در ادامه طرز تهیه املت مکزیکی را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با کافههای، “تجربه عجیب همنشینی با آندره گدار در قلب تهران!” را در مجله گردشگری مطالعه کنید.
طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
موادی که در کنار اسپاگتی درست میشود؛ میتواند به صورت گیاهی و سبزیجات، با گوشت چرخ کرده یا همراه با گوشت ریش ریش مرغ یا گوشت قلقلی باشد.
اسپاگتی یا همان ماکارونی رشتهای که در زیر مجموعه پاستاهای استوانهای و کشیده قرار میگیرند همیشه غذای محبوب بچهها و بزرگترهاست و جزو یکی از لذیذترین غذاهای ملل قرار میگیرد. اسپاگتی با کوفته مرغ، کمتر مشهور است. اما این دستور نیز بسیار خوشمزه است و طعم خوبی دارد. در ادامه طرز تهیه اسپاگتی با کوفته قلقلی مرغ در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای دکوراسیون آشپزخانه، آشپزخانه جزیرهای برای فضاهای کوچک را در مجله دکوراسیون مطالعه کنید.
طرز تهیه و مزه دار کردن جوجه کباب در فر
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
بوقلمون بریانی یکی از خوشمزهترین غذاهای گوشتی است. گوشت بوقلمون چربی اشباع بسیار کمی دارد.
گوشت بوقلمون یکی از لذیذترین گوشتهای قابل مصرف برای عموم اقشار جامعه است اما درست کردن یک خوراک بوقلمون خوشمزه کار آسانی نیست. در این نوشتار از مجله اینترنتی دلتا با طرز تهیه بوقلمون بریانی با ما همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع غذاهای خوشمزه “طرز تهیه بلدرچین سوخاری” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
دلمه کلم برگ یکی از انواع دلمههای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر اینکه میتوانید آن را به عنوان یک غذای کامل سرو کنید ، میتوانید از آن به عنوان یک پیش غذا هم استفاده کنید. این دلمه در برخی شهرها با نام دلمه کلم پیچ شناخته میشود.
شاید آماده کردن دلمه کلم، به سادگی روش تهیه دلمه فلفل دلمهای نباشد؛ اما کمی سخت بودن روش پیچیدن این دلمه، نباید خیال درست کردنش را از سرتان بیرون کند. اگر پیش از این تجربه خوبی از تهیه دلمه کلم نداشتهاید و احساس کردهاید که برگهای کلم حتی بعد از پخت هم سفت از کار در آمدهاند یا اینکه مواد داخل کلم به راحتی بیرون ریختهاند، این طرز تهیه را بخوانید. در ادامه مطلب طرز تهیه کلم شکم پر را در مجله دلتا بخوانید.
(برای مطالعه طرز تهیه انواع دلمه به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با پخت انواع دلمه “دلمه بادمجان تبریزی” و “دلمه کدو حلوایی“ مطالعه کنید.
دلمه بادمجان تبریزی؛ خوشطعم و رنگ پاییزی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
سوپ سفید یا سوپ شیر با جو از جمله محبوبترین پیش غذاهاست که میهمانیها را جذاب میکند.
سوپ جو سفید یکی از انواع سوپهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که از پیشغذاهای رستورانی هم محسوب میشود. این سوپ در کنار سوپهای معروفی مثل سوپ شیر و سوپ جو قرمز بیشتر در مجالس و مهمانیها سرو میشود. مطلب دستور پخت سوپ جو با شیر و خامه را در مجله اینترنتی دلتا مطالعه کنید.
(برای مطالعه انواع پیش غذا به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با تهیه انواع سوپ مطلب “طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا” را مطالعه کنید.
طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا
طرز تهیه سوپ زمستانی مقوی و خوشمزه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید