مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

طرز تهیه کتلت میگو

میگو از لذیذترین غذاهای دریایی است شما می‌توانید با از بین بردن بوی زهم آن غذاهای لذیذی را با آن درست کنید.

کتلت میگو یکی از سالم‌ترین غذاهایی است که می‌توانید با میگو تهیه کنید. بسیاری از افراد از خوردن این گوشت خوشمزه به دلیل بوی آن امتناع می‌کنند و حتی حاضر نیستند یک بار آن را امتحان کنند. اما این کتلت خوشمزه به شما این امکان را می‌دهد تا بدون دیدن آن در غذا از طعم لذیذ آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه کتلت میگو را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه کتلت میگو

مواد لازم

  • میگو خام: ۴۰۰ گرم
  • سیب زمینی: ۳ عدد
  • تخم مرغ: ۲ الی ۳ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • آرد گندم: به مقدار لازم
  • آرد سوخاری: به مقدار لازم
  • پودر دارچین: در صورت تمایل
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت میگو

(برای پخت انواع کتلت لذیذ به مجله آشپزی مراجع کنید.)

  • ابتدا سیب‌زمینی‌ها را آب پز کنید.
  • برای اینکه بوی زهم میگو از بین برود کافی است داخل یک قابلمه آب به همراه مقداری نمک بریزید و وقتی جوش آمد میگوها را هم اضافه کنید تا حدود ۵ دقیقه با آب بجوشند و بعد میگوها را آبکش کنید.
  • میگوهایی که نیم پز شدن را داخل غذاساز بریزید.
  • سپس پیاز را با سایز ریز رنده کرده و بعد آب آن را کاملا بگیرید تا کتلت وا نرود.
  • در این مرحله سیب زمینی پخته رنده شده، میگو، نمک، فلفل و زردچوبه را هم به پیاز اضافه کنید.
  • بهتر است تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مایه کتلت خیلی شل نشود.
  • در صورت تمایل می‌توانید کمی پودر دارچین هم به مواد اضافه کنید.
  • در نهایت مواد را با قاشق هم بزنید و بعد در صورت لزوم کمی آرد گندم یا آرد سوخاری به آن اضافه کنید.
  • در این جا مایه کتلت را ورز دهید تا کتلت موقع سرخ شدن وا نرود.
  • زمانی که مایه کتلت سرد شد با دست گردش کنید و حالا هر دو طرف آن را به آرد سوخاری آغشته کنید.
  • داخل یک ماهیتابه روغن بریزید وقتی روغن داغ شد حرارت را ملایم کرده و کتلت‌ها را داخل آن بگذارید.
  • اجازه دهید تا هر دو طرف کتلت با حرارت ملایم خوب سرخ و طلایی شود سپس روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن برود.
  • کتلت خوشمزه و خوش عطر شما آماده است.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع دستور پخت برای میگو “پاستا میگو با سس پستو” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

طرز تهیه بریانی مرغ

واویشکا مرغ؛ غذای روسی در آشپزخانه گیلانی

ته‌انداز مرغ؛ زعفرانی و معطر

طرز تهیه کوفته دال عدس

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه خوراک بره

خوراک همیشه خوشمزه است و خوراک بره آن چنان لذیذ است که همیشه در خاطرتان می‌ماند.

خوراک بره

بعضی از غذاها مثل طرز تهیه خوراک بره مدیترانه‌ای در حین سادگی آنقدر لذیذ و به یادماندنی هستند که انگار آشپز ساعت‌ها وقت خودش را صرف پخت آن‌ها کرده است. در صورتی که زمان آماده سازی‌شان شاید حتی به نیم ساعت هم نرسد. این مدل غذاها، گزینه‌ای بسیار مناسب برای میهمانی‌ها و راحتی کار میزبان هستند. خوراک بره مدیترانه‌ای با چند نوع ادویه مزه‌دار می‌شود و بعد از چند ساعت در یخچال ماندن وارد مرحله طبخ می‌شود. این غذا را می‌توانید هم به صورت خوراک و هم با برنج سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه خوراک بره را در مجله اینترنتی دلتا را مطالع کنید.

طرز تهیه خوراک بره

مواد لازم

  • دنده بره: دو عدد
  • پوست لیمو (رنده شده): یک‌چهارم فنجان
  • پونه کوهی: چهار قاشق چای‌خوری
  • سیر (خرد شده): شش حبه
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • چند برش لیمو تازه: به دلخواه

طرز تهیه خوراک بره

(برای مطالعه طرز تهیه انواع خوراک لذیذ به مجله آشپزی مراجعه کنید.)

  • برای تهیه یک خوراک بره مدیترانه‌ای مجلسی ابتدا باید فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سپس گوشت بره را داخل یک ظرف قرار دهید تا آن را مزه‌دار کنید.
  • حبه‌های سیر را به صورت ریز خرد کنید. پوست لیمو را هم رنده کنید. پوست لیمو، پونه کوهی، سیر، روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی گوشت بریزید. به کمک دست مواد را روی گوشت ماساژ دهید تا به همه جای آن برسد. ظرف را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت مزه‌دار شود. اگر از پونه کوهی تازه استفاده می‌کنید، آن را به صورت ریز خرد کرده و بعد استفاده کنید.
  • روی قالب فر را با فویل بپوشانید و دنده‌ها را روی قالب کنار هم قرار دهید. ظرف خوراک را داخل فر بگذارید تا حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه گوشت خوب بپزد و سطح آن گریل شود.
  • بعد از این که گوشت کاملا پخت بگذارید پنج دقیقه خنک شود و لابه‌لای دنده‌ها را برش بزنید. خوراک بره مدیترانه‌ای را با پونه کوهی تازه و برش‌های لیمو سرو کنید. نوش جان!

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع خوراک  “طرز تهیه خوراک ماهیچه”  را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه خوراک ماهیچه

پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی مدرن و ساده

طرز تهیه آش شوربا

طرز تهیه قارچ پلو

ته دیگ زعفرانی با ماست

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

ته دیگ زعفرانی با ماست

ته دیگ یکی از مهم‌ترین قسمت‌های غذاهای ایرانی است که ته دیگ زعفرانی با ماست جز لذیذترین ته دیگ‌ها محسوب می‌شود.

ته دیگ زعفرانی

ته دیگ زعفرانی یکی از ساده‌ترین دستور پخت‌های ته دیگ را دارد. ته دیگ یکی از لذیذترین و جذاب‌ترین شیوه‌های درست کردن برنج ایرانی است. با کمی خلاقیت می‌توانید انواع و اقسام ته دیگ ها را با مواد مختلف درست کنید. این غذا را به دلیل شکل زیبایی که دارد می توانید کنار برنج برای مهمانی‌ها سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه ته دیگ زعفرانی با ماست را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی با ماست

مواد لازم

  • برنج آبکش شده: ۱ پیمانه
  • ماست: ۱/۲ پیمانه
  • روغن: ۳ قاشق سوپخوری
  • کره: ۲ قاشق سوپخوری
  • زعفران دم شده: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی با ماست

(می‌توانید در مجله آشپزی دستورپخت انواع غذاهای ایرانی را مطالعه کنید.)

  • برنج آبکش شده را در کاسه بریزید و با ماست، زعفران دم شده، کره آب شده و نمک حسابی مخلوط کنید.
  • قابلمه (ترجیحا نچسب) را روی گاز بگذارید و اجازه بدهید تا گرم شود. روغن را درون قابلمه بریزید و گرم کنید.
  • مایه ته دیگ را کف قابلمه بریزید و با کفگیر صافش کنید.
  • برنجی که قصد دم کردنش دارید را در قابلمه بریزید و در آن را بگذارید تا دم بکشد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع ته دیگ “ته انداز مرغ؛ زعفرانی و معطر” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

ته‌انداز مرغ؛ زعفرانی و معطر

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی 

طرز تهیه کرفس پلو

طرز تهیه قارچ پلو

دستور پخت آبگوشت به

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

دستور پخت آبگوشت به

آبگوشت احتمالا غذای مورد علاقه بیشتر ایرانی‌ها است که در نقاط مختلف ایران طرز تهیه خودش را دارد آبگوشت به یکی از انواع آبگوشت‌ها است که بسیار لذیذ است.

آبگوشت به یکی از غذاهای سنتی استان قم است. آبگوشت از غذاهایی است که برای این که طعم بهتری داشته باشد باید زمان پختش را طولانی‌تر کرد. هر چه حرارت ملایم‌تر و زمان پخت بیشتر باشد، خوشمزه‌تر خواهد بود در ادامه مطلب طرز تهیه آبگوشت به را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه آبگوشت به

مواد لازم

  • گوشت: ۴۰۰ گرم
  • نخود: نصف پیمانه
  • لوبیا: یک پیمانه
  • به متوسط: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت به

(برای مطالعه غذاهای لذیذ شهرهای مختلف ایران به مجله آشپزی مراجعه کنید.)

  • ابتدا پیازها و به‌ها را خرد کنید.
  • گوشت، فلفل، زردچوبه و ادویه را در قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.
  • سپس ۶ لیوان آب در آن بریزید.
  • نخود، لوبیا، به و پیاز را اضافه کرده بگذارید با حرارت کم بجوشد و جا بیفتد.
  • در آخر، رب گوجه فرنگی را بیفزایید و پس از پخت کامل مواد، نمک را هم اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای مطالعه بیشتر “طرز تهیه آبگوشت گندم را در مجله دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

ته‌انداز مرغ؛ زعفرانی و معطر

طرز تهیه ته چین اسفناج

ته دیگ زعفرانی با ماست

طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتقال

طرز تهیه خوراک بره

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

دستور پخت نخود پلو

پلوهای مخلوط غذای موردعلاقه ایرانی ها است که ساده پخت می‌شود در این مطلب یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط را می‌خوانید.

نخود پلو یکی از انواع غذاهای معروف و لذیذ کشور ترکیه و شهر استانبول است. این غذا در این کشور به نام نوهوتلو پیلاو معروف است. طبخ این غذا بسیار ساده و راحت است و در زمان بسیار کمی می‌توانید آن را آماده کنید. از این رو حتما توصیه می‌کنیم که این غذا را در منزل برای وعده غذایی خود آماده کنید و از طعم لذیذ و عالی آن لذت ببرید. در ادامه مطلب طرز تهیه نخود پلو را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه نخود پلو

مواد لازم

  • نخود: نصف پیمانه
  • گوشت: ۱۵۰ گرم
  • برنج: ۲ پیمانه
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • زعفران: به میزان لازم
  • دارچین: نصف قاشق مرباخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه نخود پلو

(برای مطالعه انواع پلوی مخلوط به مجله آشپزی مراجعه کنید.)

  • ابتدا نخود را در قابلمه بریزید و ۲ لیوان آب به آن اضافه و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
  • بعد از یک ساعت و نیم که نخودها خوب پخته شد آن را آبکش کنید.
  • در یک ماهیتابه دیگر پیاز نگینی خرد شده را سرخ کنید.
  • سپس گوشت چرخ کرده، نمک، زردچوبه و فلفل را به ماهیتابه اضافه و مواد را مخلوط کنید.
  • بعد از کمی تفت دادن مواد در ماهیتابه نخود، دارچین و زعفران را اضافه کنید.
  • برنج را در قابلمه دیگر آماده و آبکش کنید.
  • حالا مایع نخود پلو را با برنج آبکش شده مخلوط کنید و سپس در قابلمه دم بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی “طرز تهیه کته زردآلو”  را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه ته چین اسفناج

ته‌انداز مرغ؛ زعفرانی و معطر

طرز تهیه کته زردآلو

طرز تهیه کله پاچه پلو شیرازی

ته دیگ زعفرانی با ماست

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید