میگو از لذیذترین غذاهای دریایی است شما میتوانید با از بین بردن بوی زهم آن غذاهای لذیذی را با آن درست کنید.
کتلت میگو یکی از سالمترین غذاهایی است که میتوانید با میگو تهیه کنید. بسیاری از افراد از خوردن این گوشت خوشمزه به دلیل بوی آن امتناع میکنند و حتی حاضر نیستند یک بار آن را امتحان کنند. اما این کتلت خوشمزه به شما این امکان را میدهد تا بدون دیدن آن در غذا از طعم لذیذ آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه کتلت میگو را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
(برای پخت انواع کتلت لذیذ به مجله آشپزی مراجع کنید.)
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع دستور پخت برای میگو “پاستا میگو با سس پستو” را مطالعه کنید.
واویشکا مرغ؛ غذای روسی در آشپزخانه گیلانی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
خوراک همیشه خوشمزه است و خوراک بره آن چنان لذیذ است که همیشه در خاطرتان میماند.
بعضی از غذاها مثل طرز تهیه خوراک بره مدیترانهای در حین سادگی آنقدر لذیذ و به یادماندنی هستند که انگار آشپز ساعتها وقت خودش را صرف پخت آنها کرده است. در صورتی که زمان آماده سازیشان شاید حتی به نیم ساعت هم نرسد. این مدل غذاها، گزینهای بسیار مناسب برای میهمانیها و راحتی کار میزبان هستند. خوراک بره مدیترانهای با چند نوع ادویه مزهدار میشود و بعد از چند ساعت در یخچال ماندن وارد مرحله طبخ میشود. این غذا را میتوانید هم به صورت خوراک و هم با برنج سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه خوراک بره را در مجله اینترنتی دلتا را مطالع کنید.
(برای مطالعه طرز تهیه انواع خوراک لذیذ به مجله آشپزی مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع خوراک “طرز تهیه خوراک ماهیچه” را مطالعه کنید.
پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی مدرن و ساده
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
ته دیگ یکی از مهمترین قسمتهای غذاهای ایرانی است که ته دیگ زعفرانی با ماست جز لذیذترین ته دیگها محسوب میشود.
ته دیگ زعفرانی یکی از سادهترین دستور پختهای ته دیگ را دارد. ته دیگ یکی از لذیذترین و جذابترین شیوههای درست کردن برنج ایرانی است. با کمی خلاقیت میتوانید انواع و اقسام ته دیگ ها را با مواد مختلف درست کنید. این غذا را به دلیل شکل زیبایی که دارد می توانید کنار برنج برای مهمانیها سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه ته دیگ زعفرانی با ماست را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
(میتوانید در مجله آشپزی دستورپخت انواع غذاهای ایرانی را مطالعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع ته دیگ “ته انداز مرغ؛ زعفرانی و معطر” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
آبگوشت احتمالا غذای مورد علاقه بیشتر ایرانیها است که در نقاط مختلف ایران طرز تهیه خودش را دارد آبگوشت به یکی از انواع آبگوشتها است که بسیار لذیذ است.
آبگوشت به یکی از غذاهای سنتی استان قم است. آبگوشت از غذاهایی است که برای این که طعم بهتری داشته باشد باید زمان پختش را طولانیتر کرد. هر چه حرارت ملایمتر و زمان پخت بیشتر باشد، خوشمزهتر خواهد بود در ادامه مطلب طرز تهیه آبگوشت به را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
(برای مطالعه غذاهای لذیذ شهرهای مختلف ایران به مجله آشپزی مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه : برای مطالعه بیشتر “طرز تهیه آبگوشت گندم” را در مجله دلتا مطالعه کنید.
طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتقال
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
پلوهای مخلوط غذای موردعلاقه ایرانی ها است که ساده پخت میشود در این مطلب یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط را میخوانید.
نخود پلو یکی از انواع غذاهای معروف و لذیذ کشور ترکیه و شهر استانبول است. این غذا در این کشور به نام نوهوتلو پیلاو معروف است. طبخ این غذا بسیار ساده و راحت است و در زمان بسیار کمی میتوانید آن را آماده کنید. از این رو حتما توصیه میکنیم که این غذا را در منزل برای وعده غذایی خود آماده کنید و از طعم لذیذ و عالی آن لذت ببرید. در ادامه مطلب طرز تهیه نخود پلو را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
(برای مطالعه انواع پلوی مخلوط به مجله آشپزی مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی “طرز تهیه کته زردآلو” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید