مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

بورک اسفناج؛‌ لقمه‌ای لذیذ از ترکیه

بورک با اسفناج، یک غذای ساده و بسیار خوش‌طعم است. شما می‌توانید این غذا را به عنوان یک نهار ساده یا یک شام گیاهی سرو کنید.

بورک اسفناج

بورک یک میان‌وعده یا پیش‌غذای معروف ترکیه‌ای است، که با خمیر یوفکا تهیه می‌شود و یکی از فینگرفودهای لذیذ در دسته آشپزی ملل قرار می‌گیرد، از آن جایی که بورک به ذائقه ما ایرانی‌ها خیلی نزدیک است، در ادامه مطلب طرز تهیه بورک اسفناج را می‌توانید در مجله اینترنتی دلتا مطالعه کنید.

مواد لازم

  • اسفناج تازه: ۳۰۰ گرم
  • خمیر یوفکا: ۸ ورق
  • پنیر خامه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان: ۱ قاشق
  • شیر: ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۳ پیمانه
  • تخ‌مرغ: ۱ عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه بورک اسفناج

  • ابتدا باید اسفناج را خرد کرده و بپزید، برای پخت اسفناج هم کافی است کف قابلمه حدود ۱/۳ فنجان آب بریزید (تا از چسبیدن اسفناج به کف قابلمه جلوگیری کنید) و بعد اسفناج‌ها را در قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید.
  • خیلی زود و کمتر از ۵ دقیقه اسفناج‌ها نرم می‌شوند و حجم از دست می‌دهند سپس در قابلمه را بردارید تا آب اضافه اسفناج کشیده بشود.
  • در این مرحله اسفناج‌های پخته را با پیاز داغ تفت دهید تا آب اضافی اسفناج‌ها هم تبخیر شود.
  • بعد پنیر پارمزان را اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید تا پنیر خوب مخلوط شود.
  • حالا شعله گاز را خاموش کنید.
  • وقتی کمی سرد شد پنیر خامه‌ای را اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید.
  • در مرحله بعدی باید مخلوطی که خمیرهای یوفکا را به آن آغشته می‌کنید آماده کنید.
  • این مخلوط علاوه بر اینکه از خشک شدن و ترک خوردن خمیر جلوگیری کرده، طعم بورک را هم خیلی بهتر می‌کند.
  • شیر، تخم‌مرغ، روغن و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
  • حالا یک لایه ورق خمیر یوفکا را روی یک تخته بگذارید و دو طرفش را با فرچه به مایه آغشته کنید.
  • مایه را روی خمیر ریخته و لوله کنید.
  • کف یک ظرف که حتما باید نچسب باشد را به روغن آغشته کنید و بورک‌ها را طوری داخلش بگذارید که لوله‌ها باز نشوند، تمام بورک‌ها را باز با فرچه به مایه آغشته کنید.
  • ظرف را به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه گرم کرده‌اید بگذارید تا بپزد و لایه‌های خمیر هم ترد بشوند و تغییر رنگ بدهند.
  • وقتی بورک‌ها پختند در فر را باز کنید و تمام بورک‌ها را با فرچه به روغن آغشته کنید.
  • گریل را برای ۵ الی ۱۰ روشن کنید، تا بورک‌ها خوب طلایی و ترد بشوند.

پیشنهاد مطالعه: برای خواندن مطالب بیشتر سلامتی مطلب با خواص جگر آشنا شوید را در مجله سلامتی مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه سوپ شلغم و مرغ

سوپ پاستا ایتالیایی

طرز تهیه کوکو نخود فرنگی

طرز تهیه املت مکزیکی؛ املت مقوی و انرژی ‌زا

طرز تهیه ماهی شکم‌پر

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه پیتزا رولی پپرونی

پیتزا غذای محبوب بسیاری از افراد در سراسر دنیا است و شاید اکثر طرفداران پیتزا وقتی بدانند که می‌توانند خیلی راحت و سریع یک پیتزای خوشمزه در خانه تهیه کنند، دیگر به سراغ غذاهای فست‌فود ناسالم و گران‌قیمت شهر نروند.

پیتزا رولی

پیتزاهای رولی می‌توانند یک وعده غذایی خوشمزه یا یک خوراکی میان‌وعده‌ پرانرژی برای تمام اعضای خانواده باشند. طرز تهیه پیتزا رولی بسیار ساده است و سریع‌تر از پیتزای معمولی آماده می‌شود و این پیتزا یکی از لذیذترین طرز تهیه‌ها در آشپزی ملل است. در ادامه طرز تهیه پیتزا رولی پپرونی را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

مواد لازم

  • آرد سفید: ۲.۵ پیمانه
  • شیر گرم: ۱ پیمانه
  • روغن مایع یا کره آب شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • پپرونی: ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • سس کچاپ: به میزان لازم
  • مایه خمیر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه انواع پیتزا

طرز تهیه پیتزا رولی پپرونی

  • برای شروع روغن مایع یا کره آب شده را درون یک کاسه‌ بزرگ بریزید و به آن شیر گرم و مایه خمیر را اضافه کنید. آن‌ها را با استفاده از قاشق باهم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود.
  • آرد سفید را کم کم به مخلوط روغن، شیر و مایه خمیر اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله خیلی مهم است که آرد را یک‌جا به مواد اضافه نکنید. تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد.
  • روی میز کار یا تخته‌ آشپزی خود را آردپاشی کنید و خمیرتان را برای ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز دهید.
  • وقتی خمیر را خوب ورز دادید، آن را درون ظرفی که کف آن را کمی چرب کرده‌اید قرار دهید و روی آن را با دستمال بپوشانید. اجازه دهید خمیرتان یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند. بعد از یک ساعت استراحت، خمیر تا ۲ برابر حجیم می‌شود.
  • وقتی خمیر خوب حجیم شد، آن را روی تخته یا میز کار پهن کنید. سپس به ترتیب روی آن یک لایه سس کچاپ بمالید، پنیر پیتزا، یک ردیف پپرونی و پنیر پیتزا قرار دهید. حالا پیتزا را به صورت طولی رول کنید. دقت کنید که مواد به صورت مساوی در همه جای خمیر پخش شده باشند و هنگام رول کردن از لای رول بیرون نریزد.
  • با استفاده از یک چاقوی بزگ بعد از رول کردن پیتزا آن را برش‌های مساوی بزنید. سینی فر یا قالب خود را با کره یا روغن جامد چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید و رول‌های پیتزا را روی آن بچینید.
  • وقتی همه رول‌ها را در ظرف چیدید، با استفاده از برس روی قسمت‌های خمیری زرده تخم مرغ بمالید تا بعد از پخت طلایی و خوش‌رنگ شوند.
  • فر را از قبل روشن و گرم کنید. سپس رول‌های پیتزا را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و با توجه به فر خود به آن ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با مد “انتخاب روسری و شال بر حسب رنگ پوست” را در مجله مد و زیبایی مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید

طرز تهیه لازانیا بدون سس

دستور پخت مرغ کبابی

طرز تهیه سوسیس بندری

دستور پخت قیمه اسفناج

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه پاستا میگو و اسفناج

شاید جزو آن دسته از افراد باشید که به خاطر بوی میگو به خوردن آن علاقه ندارید، اما به شما قول می‌دهیم با استفاده از این دستور پخت نه تنها دیگر هیچ بوی ناخوشایندی از میگو حس نخواهید کرد، بلکه از طعم و بافت فوق‌العاده‌ آن بسیار لذت خواهید برد.

پاستا میگو و اسفناج

پاستا یکی از غذاهای سنتی ایتالیا است اما به تمام نقاط دنیا رسیده و بخشی از رژیم غذایی اکثر فرهنگ‌ها شده که در ایران میان غذاهایی که جز آشپزی ملل قرار می‌گیرند بسیار طرفدار دارند، در این بین اما برخی پاستاها هستند که شاید اسم آن‌ها را کمتر شنیده باشید، اما آنقدر خوش‌طعم و جذاب هستند که با یک بار امتحان کردن عاشق آن‌ها خواهید شد. یکی از آن‌ها پاستا میگو و اسفناج است. در ادامه طرز تهیه پاستا میگو و اسفناج را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه پاستا میگو و اسفناج

مواد لازم

  • پاستا پنه یا فتوچینی: ۲۰۰ گرم
  • میگو: ۲۵۰ گرم
  • بیبی اسفناج: ۱۵۰ گرم
  • قارچ ورقه شده: ۵۰۰ گرم
  • شیر: ۱٫۵ پیمانه
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۴۰ گرم
  • پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
  • سیر له شده: ۴ حبه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه انواع پاستا

طرز تهیه پاستا میگو و اسفناج

  • برای شروع قارچ‌ها را با کمی کره تفت دهید و سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید.
  • کمی دیگر کره به همان تابه اضافه کنید و میگوها را با نمک، فلفل سیاه و نیمی از سیر له شده، به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا بپزند. سپس میگو‌ها را هم از تابه خارج کنید، دقت کنید که میگوها را نباید بیش از حد بپزید؛ پخت زیاد باعث سفت شدن میگو می‌شود.
  • پس از خارج کردن میگوها از تابه، باقی‌مانده سیر را با مابقی کره در آن بریزید و کمی تفت دهید. بعد اسفناج را به آن‌ها اضافه کنید و به اندازه‌ای تفت دهید که اسفناج نیم‌پز شود.
  • بعد از نیم‌پز شدن اسفناج‌ها، شیر را اضافه کنید.
  • بعد از داغ شدن شیر، خامه را اضافه کنید. خامه را باید کمی قبل‌تر از یخچال بیرون بگذارید تا هم‌دمای محیط شود.
  • بعد از حل شدن خامه در شیر، نوبت اضافه کردن پودر پنیر پارمزان است.
  • زمانی که سس شما یکدست شد، میگو و قارچ سرخ شده را به آن اضافه و مخلوط کنید تا سس شروع به جوشیدن کند.
  • وقتی سس کاملا آماده شد، پاستا را با نمک و کمی روغن در آب جوش بپزید و به سس میگو و اسفناج اضافه کنید. پاستا را به آرامی با سس گرم مخلوط و سپس سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با مطالب دانستنی “زوال عقل چیست و چه نشانه‌ هایی دارد؟” را در مجله دانستنی مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید

دستور پخت اسپاگتی با کوفته قلقلی مرغ

طرز تهیه لازانیا رژیمی با کدو

طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتقال

دستور پخت مرغ کبابی

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

دستور پخت قیمه اسفناجدستور پخت قیمه اسفناج

یک فنجان اسفناج بیش از تمامی نیاز روزانه بدن انسان، به ویتامین K و تقریبا تمامی ویتامین A را تامین می‌کند.

قیمه اسفناج

خورشت قیمه اسفناج با لوبیا چشم بلبلی یکی از غذاهای محلی استان فارس است. این خورشت از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به خورشت قرمه سبزی دارد اما مواد تشکیل دهنده این دو غذا کاملا متفاوت است، انواع غذاهای خوشمزه ایرانی را در بخش آشپزی ایرانی مجله دلتا می‌توانید مطالعه کنید.

طرز تهیه خورشت قیمه اسفناج با لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم

  • گوشت: ۲۰۰ گرم
  • اسفناج خام: ۴۰۰ گرم
  • لوبیا چشم بلبلی: ۱/۵ پیمانه
  • پیاز خرد شده: نصف لیوان
  • شنبلیله: ۱ قاشق غذا خوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت قیمه اسفناج با لوبیا چشم بلبلی

  • پیاز خرد کرده را در روغن تفت می‌دهم و پس از سبک شدن پیاز مقداری زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم.
  • گوشت را به قطعات ریز خرد کرده در پیاز تفت می‌دهیم.
  • زمانی‌که گوشت تغییر رنگ داد به آن مقداری آب اضافه می‌کنیم تا با شعله ملایم بپزد.
  • لوبیا را جداگانه با کمی زردچوبه آب پز می‌کنیم.
  • اسفناج را نیز پس از خرد کردن بخارپز کرده با یک قاشق غذاخوری شنبلیله در پیاز تفت می‌دهیم .
  • اکنون همه مواد را باهم مخلوط کرده روی شعله ملایم می‌گذاریم تا کاملا جا بیفتد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با مطالب سلامتی “کرونای انگلیسی چیست” را در مجله سلامتی مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه ماهی شکم‌پر

خورشت هویج تبریزی

طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی

طرز تهیه خورشت آلو گشنیز

طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

دستور پخت مرغ کبابی

کباب مرغ شاید یکی از ساده‌ترین غذاهای در دسترس باشد اما چگونه آماده کردن آن تاثیر زیادی در طعمش دارد.

مرغ کبابی در مایکروفر

کباب مرغ یکی از غذاهای روتین در بین ایرانیان است که با روش‌های مختلفی طبخ می‌شود، مزیت این روش پخت هم مزه و طعم بی نظیر آن است و هم طبخ سالم‌تری دارد در ادامه طرز تهیه مرغ کبابی در مایکروفر را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه مرغ کبابی در فر

مواد لازم

  • کره: نصف فنجان
  • سیر: سه قاشق غذاخوری
  • سس سویا: سه قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • جعفری خشک: یک قاشق غذاخوری
  • ران مرغ: شش عدد

طرز تهیه مرغ کبابی در مایکروفر

  • ابتدا مایکروفر را گرم کنید.
  • یک ظرف مخصوص ماکروفر آماده کرده و کره، سیر، سس سویا، فلفل و جعفری را در آن بریزید و به هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس به مدت ۲ دقیقه درون ماکروویو قرار دهید تا کره ذوب شود.
  • سپس ران مرغ‌ها را درون ظرف بچینید و مخلوط کره را به آن اضافه کنید و درون فر قرار دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه پخته شود اکنون می‌توانید با مقداری جعفری و لیموترش این غذا را تزئین کنید و از میل کردن این غذای اصلی لذت ببرید.

بیشتر بدانید: برای آشنایی بیشتر با مد و زیبایی و داشتن ظاهری زیباتر می‌توانید مطلب “استایل زمستانه ۲۰۲۱ زنانه!” را در مجله مد و فشن دلتا را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه و مزه دار کردن جوجه کباب در فر

کباب کوبیده مرغ تابه ای

خورشت هویج تبریزی

طرز تهیه ارده پلو

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید