در زبان ترکی دلمه به معنای پر شدن است و به همین دلیل غذاهایی که موادی داخل آنها گذاشته می شوند به دلمه معروفند.
دلمه گوجه فرنگی پیشغذایی بسیار خوشمزه بوده و جز دستورپختهای آشپزی آسان قرار میگیرد زیرا طرز تهیه بیدردسری دارد که مختص ناحیه خاورمیانه است و با استفاده از گوشت چرخکرده، لپه، برنج و سبزی دلمه درست میشود. مواد دلمه را داخل سبزیجاتی مانند بادمجان، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، پیاز و برگ پر میکنند؛ بنابراین میتوانید مواد مورد نظر را داخل سبزیجات مختلف بریزید و چند نوع دلمه درست کنید این کار سفره شما را رنگینتر میکند. در ادامه طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با خواص سیر مطلب “تاثیر سیر در درمان سرماخوردگی” را در مجله سلامتی مطالعه کنید.
ته چین تن ماهی؛ غذای متفاوت و آسان
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
چند سالی است که پاستا در ایران محبوبیت پیدا کرده که پاستا با سس قارچ لذیذترین پاستا از دید ایرانیها است.
پاستا با سس قارچ غذای ایتالیایی خوشمزهای است که بدون گوشت درست میشود و سس خوشطعمی دارد این پاستا جز یکی از لذیذترین دستورپختهای آشپزی ملل قرار میگیرد. سس پاستا نقش مهمی در طعم و مزه این غذا دارد و اصولا یکی از تفاوتهای پاستاهای مختلف، در سس آنها است. در ادامه طرز تهیه پاستا با سس قارچ را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه یک پاستای خوشطعم، مطلب پاستا میگو و اسفناج را در مجله آشپزی مطالعه کنید.
طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید
طرز تهیه املت مکزیکی؛ املت مقوی و انرژی زا
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
کشمش پلو جز رایجترین پلوهای مخلوط در ایران است که در مازندران بیشتر طرفدار دارد.
کشمش پلو یکی از دستورپختهای لذیذ و قدیمی آشپزی ایرانی است که هم با مرغ و هم با گوشت چرخ کرده مصرف میشود. کشمش پلو گزینه خوبی برای افرادی است که به غذاهای شیرین علاقه دارند. در این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه کشمش پلو با مرغ آمده است که ترشمزه بودن مرغ و شیرینی کشمش باعث دلچسبتر شدن این غذا میشود.
پیشنهاد مطالعه: اگر به غذاهای شیرین علاقه دارید، مطلب طرز تهیه آلبالو پلو را در آشپزی مطالعه کنید.
ته چین تن ماهی؛ غذای متفاوت و آسان
آبگوشت بامیه؛ غذای لذیذ و مقوی ایلام
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
آبگوشت قورمه یا قورمه سبزی از غذاهای محلی استان همدان است این غذا هم به آبگوشت شبیه است و هم به خورشت قورمه سبزی!
اگر به شهر همدان سفر کردید علاوه بر دیدنیهای تاریخی و طبیعی شهر همدان حتماً از غذاهای لذیذ آن نیز استفاده کنید و تجربه آن را از دست ندهید. یکی از این غذاهای لذیذ که جز آشپزی ایرانی قرار میگیرد، قورمه همدان یا قورمهسبزی همدانی است. در ادامه طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی همدانی را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: در بخش ویدئو مجله دلتا “نبرد حیوانات مادر برای بقا” را ببینید.
طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
دلمه در ایران با نان تازه، انواع ترشی، ماست، سبزی خوردن و دیگر مخلفات سرو میشوند. دلمه را میتوان به صورت کاملا گیاهی نیز طبخ کرد و در مایه آن هیچ مواد گوشتی نریخت. مشهورترین دلمهها در ایران، دلمه برگ مو و دلمه سبزیجات (فلفل، گوجه فرنگی و بادمجان) هستند که در خانهها و مجالس رسمی به عنوان پیش غذا یا یک غذای مجلسی و خوشمزه درست میشوند.
شاید اسم دلمه به را خیلی کم شنیده باشید زیرا معمولا مرسوم بوده که این میوه بابت تهیه مربا استفاده شود اما بِه به دلیل خواص زیادی که دارد به گونههای مختلف میتوان آن را تهیه کرد از مربا گرفته تا انواع خورشت و حتی دلمه، همین موضوع است که بِه را در آشپزی ایرانی مهم میکند. طرز تهیه دلمه به را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با جاذبههای گلستان، “نووارا الیا؛ انگلستان کوچک” را در مجله گردشگری مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید