عدس و بادمجان یک نوع خوراکی مخصوص شهر کرمان است که شما هم میتوانید در منزل درست کنید و یک غذای متفاوتی را داشته باشید.
خوراک بادمجان و عدس یک نوع غذای کاملا گیاهی و بسیار لذیذ است. این خوراک آشپزی آسان و بیدردسری دارد که پیشنهاد میشود حتما یک بار آن را تهیه کنید. عدس خود دارای آهن وپروتئین است و این غذا نیازی به گوشت ندارد پس برای گیاهخواران جز گزینههای مناسب قرار میگیرد. در ادامه طرز تهیه خوراک بادمجان و عدس را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با جاذبههای گردشگری ایران و جهان مطلب“نووارا الیا؛ انگلستان کوچک” را در مجله گردشگری دلتا مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
آش شله قلمکار یکی از لذیذترین انواع آش است که ریشهاش به شهر تهران و زمان ناصرالدین شاه برمیگردد.
اگر چه آش شله قلمکار در اغلب شهرهای ایران مثل اصفهان و تبریز هم پخته میشود اما هنوز هم آش شله قلمکار تهرانیها یکی از دستور پختهای آشپزی ایرانی بوده که زبانزد خاص و عام است. طرز تهیه آش شله قلمکار تهران به روش تهرانیهای قدیمی را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با نکات چیدمان مطلب “طوسی، رنگی که در دکوراسیون هرگز نمیمیرد!” را در مجله دکوراسیون بخوانید.
پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی مدرن و ساده
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
خوردن گشنیز با غذا از ترش کردن جلوگیری میکند و کلاً گشنیز جلوی مسمومیتهای غذایی را میگیرد.
خورش آلو گشنیز یکی از غذاهای سنتی جنوب ایران است که به شهر خوزستان تعلق دارد. در این غذا به هیچ عنوان از آلو استفاده نمیشود و منظور از آلو همان سیبزمینی است. اسم آلو در عنوان غذا به این دلیل است که زمانی مردم سیبزمینی را از هندوستان وارد ایران میکردند به آن آلو زمینی میگفتند و این کلمه به دلیل این است که مردم هندوستان به سیبزمینی آلو زمینی میگفتند. در ادامه طرز تهیه خورشت آلو گشنیز را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
(برای مطالعه انواع خورشت به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع خورشت ”خورشت مرغ مکزیکی” را مطالعه کنید.
پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی مدرن و ساده
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
کوفته برنجی سوخاری یا آرانچینی (arancini) نوعی کوفته محبوب ایتالیایی است که از برنج پخته نرم تهیه میشود. وسط آرانچینی معمولاً از پنیر، سس بلونیز (نوعی سس گوشت) یا نخودفرنگی استفاده میشود.
فینگرفودها این روزها یکی از پایههای ثابت هر میز پذیرایی هستند. غذاهای بند انگشتی و هیجان انگیزی که با رنگها و شکلهای متفاوت خود، شکل دیگری به مهمانیها میدهند. در این دستور به سراغ طرز تهیه توپک برنج سوخاری میرویم. این خوراکی خوشمزه غذایی ایتالیایی است، که یکی از فینگرفودهای لذیذ در آشپزی ملل قرار میگیرد. در ادامه طرز تهیه توپک برنج سوخاری را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
(برای مطالعه طرز تهیه انواع سوخاری به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع سوخاری “رولت سوخاری” و “پیاز سوخاری شکمپر” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
لازانیا یکی از خوشطعمترین و محبوبترین غذاهای بینالمللی است. ریشه و اصالت این غذا به ایتالیا بازمیگردد. اما در تمام کشورها از جمله ایران، لازانیا طرفداران بیشماری دارد.
پخت لازانیا بدون سس یکی از معروف ترین طرز پخت های لازانیا به شمار میرود و بسیار خوشمزه است. در ادامه طرز تهیه لازانیا بدون سس را در مجله دلتا بخوانید.
(برای مطالعه انواع لازانیا و غذاهای فست فود به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع لازانیا “لازانیای رژیمی با کدو” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید