پیاز سوخاری به صورت متداول در آمریکا، استرالیا و بریتانیا یکی از فستفودهای مورد علاقه مردم است که هم در کنار غذاهای فستفودی دیگر سرو میشود و هم به تنهایی و با سس خورده میشود. پیاز سوخاری در ایران هم به شدت مورد علاقه ایرانیها واقع شده و تهیه آن در منزل فوق العاده به صرفه است و میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. امروز در مجله دلتا پیاز سوخاری پنیری پفکی و رستورانی را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
برای شروع پیازها را پوست بگیرید و حلقه حلقه خرد کنید. در ادامه هر پنیر ورقهای را به ۴ یا ۵ برش مساوی تقسیم کنید. حالا یکی از حلقه پیازهای کوچکتر را بردارید و یک پنیر ورقهای دور آن بپیچید و بعد داخل یک حلقه پیاز بزرگتر از خودش قرار دهید و بدین ترتیب تمام پیازها را آماده کنید. پیازهای آماده را روی یک سینی قرار دهید و برای نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید تا منسجم شود.
حالا داخل سه کاسه مجزا پودر پانکو و آرد بریزید و به آنها کمی فلفل سیاه و آویشن بیفزایید. در کاسه سوم تخم مرغها را به همراه شیر بریزید و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس کمی پودر پاپریکا، فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید.
حالا پیازها را از فریزر خارج کنید و ابتدا در آرد سفید بغلطانید سپس در تخم مرغ و بعد مجدد آرد گندم و بعد تخم مرغ و بعد در پودر پانکو خوب بغلطانید و در آخر داخل روغن داغ به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز سوخاریها را روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود و به همراه سس دلخواه سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب رول مرغ سوخاری، یک فینگرفود متفاوت را مطالعه کنید.
در تهیه این غذا، ماهی را به همراه پلو دم میگذاریم تا ماهی در کف قابلمه برشته و خوشمزه شود. این غذا اصالتا برای بوشهر و تقریبا شبیه ته چینها است. شما میتوانید در تهیه این ته انداز از هر نوع ماهی که تمایل دارید استفاده کنید ولی بهتر است از ماهی کم تیغ استفاده شود. امروز در مجله دلتا ته انداز ماهی بوشهری با ماهی قزلآلا و سبزی پلو را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
ابتدا باید ماهی را مزهدار کنید؛ برای این کار ماهی را بعد از شستن خوب با دستمال خشک کنید و داخل یک کاسه قرار دهید. به ماهی سرکه سفید، ادویهها، زعفران، پیاز حلقهای شده و سیر پرک شده را اضافه کنید و ماهی را با مواد مزهدار کنید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزهها به خورد ماهی برود.
ماهی را از مواد کاملا جدا کنید و آرد سفید را داخل یک کاسه ریخته و ماهی را آغشته به آرد کنید. یک طرف ماهی را خوب سرخ کنید اما طرف دیگر نیاز به سرخ کردن ندارد زیرا در پخت ته انداز سرخ میشود. بعد از سرخ شدن، ماهی را از تابه خارج و روی دستمال روغنگیر قرار دهید.
برنج را از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید و روی حرارت قرار دهید تا بهجوش بیاید. بعد از نرم شدن و گرفتن کف روی برنج، آن را آبکش کنید و برنج را با سبزی پلویی مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید.
حالا کف قابلمه نچسب مورد نظر کمی کره و روغن به همراه کمی زعفران غلیظ بریزید تا داغ شود. سپس قسمت سرخ نشده ماهی را کف قابلمه قرار دهید و سبزی پلو را روی ماهی بریزید و برنج را برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا هم ماهی سرخ شود و هم برنج دم بکشد. سپس در دیس مناسب سرو ته انداز را برگردانید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ماهی هندی خوشمزه به روش سرآشپز را مطالعه کنید.
این غذا در سراسر دنیا مشهور و محبوب است. فقط لازم است برای تهیه آن کمی وقت بگذارید تا نتیجه کار به خوبی از آب دربیاید. شما میتوانید این خوراک خوشمزه را برای تنوع غذایی خود تهیه کنید و مطمئن باشید از طعم و مزه آن خوشتان خواهد آمد. برای تهیه این غذا بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید. امروز در مجله دلتا مرغ با پنیر و پیاز فرانسوی را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
ابتدا سینه مرغ را داخل بشقاب قرار دهید و به آن نمک، فلفل سیاه و کمی پودر سیر اضافه کنید و خوب مواد را با مرغ ماساژ دهید تا مرغها طعمدار شوند. اگر سینه مرغ شما خیلی بزرگ بود آن را نصف کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود و سینه مرغ را داخل تابه با روغن خوب سرخ کنید، بعد از تابه خارج و داخل بشقاب قرار دهید و روی آن را فویل بپیچید تا سینه مرغ با حرارت خودش نرم شود.
در ادامه پیازها را پوست بگیرید و به شکل خلالی خرد کنید و داخل همان تابه که مرغ را سرخ کردهاید بریزید و کره را اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را افزوده و روی حرارت کم به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید. باید پیاز را زیر و رو کنید تا به رنگ دلخواه برسد، سپس سرکه بالزامیک و فلفل پول بیبر را اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه آرد را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.
حالا استاک مرغ را داخل آب ولرم حل کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به خورد مواد برود و کمی آویشن روی مواد بریزید. حالا سینه مرغ را داخل تابه قرار دهید و درب تابه را بگذارید تا سس غلیظ و طعمها به خورد هم بروند.
وقتی سس در حال غلیظ شدن است باید پنیر ورقهای را روی مرغها قرار دهید و مجدد درب تابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود. به همین راحتی مرغ با پنیر و پیاز فرانسوی شما آماده شده است. آن را با نان تست و کمی جعفری تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت مرغ مراکشی، خوراکی دلچسب و پر ادویه را مطالعه کنید.
رول مرغ سوخاری نوعی فینگرفود خوشمزه است. این فینگرفود یک گزینه بسیار مناسب برای مهمانیها و دورهمیها است. این غذا بسیار پرطرفدار است و ما سعی کردیم راحتترین روش تهیه این غذا را برای شما آماده کنیم تا بتوانید یک شام خوشمزه سوخاری تهیه کنید. امروز در مجله دلتا رول مرغ سوخاری با پنیر را به شما آموزش خواهیم داد با همراه باشید.
ابتدا مرغ را بپزید البته میتوانید از فیله مرغ استفاده کنید که در آنصورت نیاز به آبپز کردن مرغ نیست. اما برای پخت سینه مرغ آن را به همراه پیاز چهار قسمت شده، برگ بو، ادویه و نمک داخل قابلمه ریخته و آب بریزید و بگذارید تا پخته شود. سپس مرغ را از آب آن جدا کنید و بعد از خنک شدن آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
در ادامه دور قهوهای نان تستها را با چاقو بگیرید و آنها را با وردنه خوب نازک و پهن کنید و روی هر برش از نان مقداری پنیر خامهای بزنید. جعفری را نیز پاک کنید و ساطوری ریز خرد کنید.
سینه مرغ را به همراه کمی فلفل سیاه، پودر سیر، جعفری و پنیر پیتزا مخلوط کنید و هم بزنید. حالا مقداری از مواد را روی نان قرار دهید و به آرامی نان تست را رول کنید. به آخر که رسیدید کنار نان را با قلممو کمی خیس کنید که مانند چسب عمل کند و موقع سرخ شدن باز نشود. بدین ترتیب تمام نانها را رول کنید.
تخم مرغها را با کمی نمک و فلفل سیاه به وسیله یک چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس آرد سفید را داخل یک کاسه و پودر سوخاری را داخل یک کاسه دیگر بریزید و حالا هر رول مرغ را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در انتها در پودر سوخاری بغلطانید و داخل روغن داغ سرخ کنید. سپس روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود فینگرفود خوشمزه شما حاضر است. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ساندویچ تن ماهی با پیازچه و پنیر را مطالعه کنید.
اسنک تن ماهی یک میان وعده خوشمزه یا یک شام بسیار ساده و سبک است که میتوانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید. در تهیه این اسنک میتوانید از انواع سبزیجات استفاده کنید. شما میتوانید این اسنک را داخل ساندویچساز تهیه کنید و اگر ساندویچساز ندارید نگران نباشید میتوانید آن را به راحتی داخل تابه نیز تهیه کنید. امروز در مجله دلتا اسنک تن ماهی و پیازچه و پنیر خامهای را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا قوطی تن ماهی را داخل آب قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا باکتریهای ناسالم آن از بین برود. سپس روغن اضافی آن را دور بریزید. خیارشور را نگینی ریز خرد کنید.
جعفری و پیازچه را خوب بشویید و نگینی ریز خرد کنید. حالا تن ماهی را داخل کاسه ریخته و خیارشور، سبزیجات و پنیر خامهای را اضافه کنید. بهتر است از پنیر خامهای کم نمک یا همان پنیر ماسکارپونه استفاده کنید. در انتها ادویهها و نمک را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
روی نان تست کمی سس مایونز بریزید و مقداری از مواد ساندویچ را به آن بیفزایید. طرف دیگر نان را روی مواد گذاشته و در دستگاه ساندویچساز که از قبل گرم کردهاید به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا برشته و طلایی شود. ساندویچها را به صورت مثلثی برش بزنید و سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.
برای تهیه اسنک داخل تابه، ساندویچها را داخل تابهای که از قبل گرم کردهاید قرار دهید و یک جسم سنگین را با فویل بپوشانید و روی ساندویچها قرار دهید تا یک طرف آن برشته شود. سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اسنک بادمجان، یک ساندویچ ساده و خوشمزه را مطالعه کنید.