مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

کوکو برنج ، کوکویی ساده و دلچسب

از جمله خواص برنج برای سلامتی می‌توان به تامین فوری انرژی، تنظیم و بهبود حرکات روده، تثبیت سطح قند خون و کاهش روند پیری اشاره کرد.
کوکو برنج

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر کوکو برنج تهیه کنید. در صورتی‌که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو برنج تهیه کنید کافی است مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کوکو برنج با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو برنج

  • پیازچه ۶ عدد
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • برنج پخته شده ۲ لیوان
  • سیب زمینی یک عدد
  • زعفران یک قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی برنج

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی را در قابلمه‌ای کوچک قرار دهید و روی آن آب بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا نیم‌پز شود. برنج پخته شده را با چرخ گوشت یا غذاساز یا با گوشت‌کوب له کنید و در کاسه‌ای بزرگ بریزید.

پیازچه‌ها را پاک کنید و بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آن خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه ریز خرد کنید و به برنج بیفزایید. تخم مرغ‌ها را جداگانه در کاسه‌ای بشکنید و اگر سالم بودند در کاسه برنج بریزید.

مرحله دوم

زعفران، فلفل، نمک، زردچوبه، پودر سیر و پودر سوخاری را نیز روی مواد بریزید و تمام مواد را با هم زیر و رو کنید. با چاقو به سیب زمینی یک برش بزنید و اگر نیم‌پز شده بود شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی خنک شود.

پوست سیب زمینی را بگیرید و رنده ریز بزنید و به مواد اضافه کنید. اگر تمایل داشته باشید می‌توانید زرشک، جعفری و گشنیز خرد شده نیز در این مرحله به مایه کوکو بیفزایید. مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه کوکویی یکدست و کمی سفت داشته باشید.

مرحله سوم

در تابه‌ای روغن بریزید و شعله را کم کنید تا روغن کم کم داغ شود. سپس به اندازه  یک فلافل از مایه کوکو بردارید و با دو کف دست دایره‌ای درست کنید. می‌توانید هر مدلی که تمایل دارید به کوکوها فرم دهید و در روغن بیندازید.

مرحله چهارم

اگر مشاهده کردید که کوکو در حال باز شدن است یک عدد تخم مرغ را بشکنید و سفیده آن را در کاسه‌ای بریزید و کنار دستتان قرار دهید و قبل از برداشتن مایه ابتدا دست خود را در آن بزنید و سپس از مایه بردارید و فرم دهید. این کار باعث می‌شود کوکوهای شما یکدست و سالم سرخ شوند. در ادامه هر دو سمت کوکوها را سرخ کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. کوکوهای برنج را در ظرف مناسب قرار داده و با نان سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوکو باقالی سبز و شوید با طعم به یاد ماندنی را مطالعه کنید.

سالاد ماکارونی با بادمجان و پنیر فتا

این سالاد ماکارونی خوشمزه و متفاوت را حتما امتحان کنید. به شما قول می‌دهیم که به زودی یکی از غذاهای مورد علاقه شما خواهد شد.

یکی از سالاد‌هایی که در مهمانی‌ها کنار غذاهای اصلی سرو می‌شود، سالاد ماکارونی است. اما سالاد ماکارونی که معمولا همیشه درست می‌کنیم ترکیبی از ژامبون یا مرغ و سبزیجات است. در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه یک مدل سالاد ماکارونی متفاوت و خوشمزه را به شما آموزش دهیم که فقط با سبزیجات درست شده و چربی سس مایونز را هم ندارد. با طرز تهیه سالاد ماکارونی با بادمجان و پنیر فتا همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با بادمجان

  • بادمجان متوسط یک عدد
  • نمک به مقدار لازم
  • ماکارونی ۴۵۰ گرم
  • جعفری تازه خرد شده یک‌ سوم پیمانه
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم
  • پنیر فتا خرد شده ۱۲۰ گرم
  • ریحان تازه خرد شده یک‌ سوم پیمانه

طرز تهیه سالاد ماکارونی با بادمجان

مرحله اول

سینی فر را با کاغذ نسوز بپوشانید و در طبقه وسط فر قرار دهید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. یک قابلمه آب و نمک روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

مرحله دوم

بادمجان را بعد از این که شستید به صورت مکعب‌های نه خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید. سپس سینی فر را در بیاورید و بادمجان‌ها را روی کاغذ نسوز بچینید. مقداری روغن، نمک و فلفل به آن بزنید و سینی را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی‌رنگ شوند.

مرحله سوم

در این حین سراغ پختن ماکارونی بروید. بعد از این که آب به جوش آمد، ماکارونی را به آب اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا نرم شده و بپزد. سپس ماکارونی را آبکش کرده و روی آن آب خنک بریزید تا سرد شود. آبکش را کنار بگذارید تا ماکارونی‌ها کاملا خشک شوند.

مرحله چهارم

برای تهیه سس، تمام مواد اولیه سس را داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. ماکارونی و بادمجان طلایی شده را به سس اضافه کنید. سپس پنیر فتا، برگ ریحان و برگ جعفری را هم اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید. سالاد ماکارونی با بادمجان آماده است. سرو کرده و نوش جان کنید.

فوت و فن‌های طرز تهیه سالاد ماکارونی با بادمجان

  • اگر نگذارید آب ماکارونی‌ها کاملا خارج شود و از ماکارونی خیس استفاده کنید، طعم سالاد بی‌مزه می‌شود.
  • وقتی ماکارونی‌ها را داخل آب جوش می‌ریزید، مرتب هم بزنید تا به هم نچسبند.
  • اگر گیاه‌خوار هستید و نمی‌خواهید در سالاد ماکارونی‌تان گوشت بریزید، به غیر از این دستور پخت می‌توانید سالاد ماکارونی ایتالیایی را هم امتحان کنید.
  • بهتر است نمک را به سس اضافه کنید تا به راحتی داخل سالاد پخش شود. بنابراین مقدار نمک سس سالاد را بچشید و به مقدار دلخواه اندازه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیاز سوخاری، یک پیش غذای متفاوت را مطالعه کنید.

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

خورشت آلو اسفناج از انواع خورشت‌های ایرانی است که به عنوان یک خورشت مجلسی شناخته می‌شود.
خورشت آلو اسفناج

خورشت آلو اسفناج به دلیل اسفناجی که در آن استفاده می‌شود، سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان مفید است. در پخت خورشت آلو اسفناج از گوشت گاو یا گوسفند استفاده می‌شود. البته می‌توان در این غذا از گوشت بوقلمون نیز استفاده کرد که همان خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون است که قبلا آموزش داده‌ایم. اگر شما طرفدار غذاهای گیاهی و بدون گوشت هستید، می‌توانید این غذا را بدون گوشت نیز بپزید. با مجله دلتا و طرز تهیه خورشت آلو اسفناج همراه ما باشید.

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
  • اسفناج تازه ۷۰۰ گرم
  • تره ۳۰۰ گرم
  • آلو خورشتی ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر یک حبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

مرحله اول

گوشت را درشت خرد کرده و با یک پیاز نصف شده، سیر و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید تا بپزد. در زمان پخت گوشت، نمک اضافه نکنید چون باعث می‌شود زمان بیشتری برای پخت صرف شود.

مرحله دوم

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی شعله بگذارید. پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس اسفناج و تره ساطوری شده (ریز خرد شده) را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و از روی شعله بردارید.

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت نیم‌پز شد پیاز و سیر را از قابلمه خارج کنید. مخلوط اسفناج تفت داده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و اجازه دهید خورشت حدود ۲ تا ۳ ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد. در دقایق آخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید. پس از جا افتادن خورشت آلو اسفناج را به همراه برنج و مخلفات دلخواه سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی

  • آلوها را پیش از اضافه کردن به خورشت نیم ساعت درون آب خیس کنید.
  • در صورت تمایل مقداری آبلیمو یا آب نارنج به خورشت اضافه کنید تا طعم ترش‌تری داشته باشید.
  • می‌توانید برای خوش‌رنگ شدن، پیاز را با یک قاشق رب گوجه فرنگی تفت دهید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ته انداز ماهی، غذای خوشمزه بوشهری را مطالعه کنید.

کوکو باقالی سبز و شوید

از خواص خوب باقالی می‌توان به منبعی سرشار از فیبر بودن و کمک به دستگاه گوارش بدن اشاره کرد. همچنین کلسیم و پتاسیم موجود در باقالی از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
کوکو باقالی

این کوکو تقریبا مشابه کوکو سبزی است و ظاهری شبیه به آن دارد. شما می‌توانید کوکوی باقالی را برای وعده‌های مختلف غذایی به همراه برنج یا نان تهیه کنید و فراموش نکنید که ترکیب این کوکو خوشمزه با ماست بسیار دلچسب خواهد بود. امروز در مجله دلتا طرز تهیه کوکو باقالی و شوید را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو باقالی سبز و شوید

  • باقالی پاک شده یک پیمانه
  • شوید ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد
  • سیب زمینی یک عدد
  • سیر  ۴ حبه
  • آرد یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو باقالی و شوید

مرحله اول

ابتدا باقالی را پاک کنید و بشویید. سپس به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا باقالی‌ها پخته و نرم شوند. وقتی نرم شدند آن‌ها را داخل غذاساز بریزید یا با کمک گوشت‌کوب دستی داخل کاسه ریخته و خوب له کنید تا یکدست شود.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید یا داخل غذاساز ریخته و پوره کنید. سیب زمینی را هم پوست گرفته و رنده ریز بزنید و به همراه پیاز داخل غذاساز ریخته و میکس کنید. سیر را نیز پوست گرفته و پوره کنید. همه مواد پوره شده و ریز شده را به همراه باقالی کوبیده شده، تخم مرغ، شوید، ادویه‌ها و آرد داخل یک کاسه ریخته و با قاشق هم بزنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله سوم

داخل یک تابه با گنجایش مناسب مقداری روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل تابه خوب پخش کنید و صبر کنید تا یک طرف آن پخته و سرخ شود. سپس طرف دیگر را نیز سرخ کنید. به همین راحتی کوکو باقالی سبز خوشمزه شما آماده است. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه کوکو باقالی

  • اگر بخواهید برای تهیه این کوکو از باقالی خشک استفاده کنید باید حداقل ۴ ساعت آن را در آب گرم قرار دهید.
  • افزودن سیب زمینی اختیاری است ولی باعث انسجام کوکو می‌شود.
  • کوکوی باقالی را می‌توانید داخل فر در دمای ۱۷۵ درجه هم تهیه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوکو سبزی اسفنجی و خوشمزه با پنیر را مطالعه کنید.

پلو یونانی با مرغ ، غذایی خوش عطر

پلو یونانی مجلسی از آن دسته غذاهایی است که با ترکیب انواع سبزیجات، طعم متفاوتی دارد.
پلو یونانی

در پلو یونانی از انواع سبزیجات استفاده می‌شود به طوری‌که به آن پلو سبزیجات نیز گفته می‌شود. این غذا به خاطر مواد مختلف و متنوعی که دارد خوش‌رنگ و خوش‌عطر است و شباهت زیادی به پلو مکزیکی که قبلا آموزش داده‌ایم دارد. امروز در مجله دلتا پلو یونانی با فیله مرغ بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پلو یونانی

  • برنج ۳ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده نصف پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده نصف پیمانه
  • نخود فرنگی یک لیوان
  • ذرت پخته شده یک لیوان
  • قارچ خرد شده ٢ لیوان
  • فیله مرغ ۱۰ عدد
  • آب مرغ یا عصاره مرغ یک لیوان
  • کره ۵۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • زعفران ساییده شده به میزان لازم
  • هویج ۲ تا ۳ عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پودر پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه پلو یونانی با فیله مرغ

مرحله اول

فیله‌های مرغ را شسته و پاک کنید. سپس از وسط به دو نیم تقسیم کنید و با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پاپریکا خوب ماساژ دهید و برای یک ساعت در ظرف در بسته بگذارید تا طعم‌دار شوند.

داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس قارچ‌های ورقه‌ای شده را به همراه نوک قاشق چایخوری آبلیمو اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. سپس قارچ‌ها را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه پیازهای شسته و خلالی خرد شده را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا سبک شود.

مرحله دوم

وقتی پیاز سبک شد ذرت و نخودی که شسته و بخارپز شده را به همراه فلفل دلمه‌ای خلالی خرد شده، قارچ تفت داده شده و هویج خلالی شده به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. در انتها کمی نمک و پودر پاپریکا بیفزایید و سپس مواد را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس روی حرارت گذاشته و نوک قاشق چایخوری زردچوبه به برنج اضافه کنید تا باعث خوش‌رنگ شدن پلو یونانی شود. برنج را زنده‌تر از همیشه آبکش کنید و کف قابلمه روغن بریزید. ته دیگ مناسب را کف قابلمه قرار دهید و یک لایه برنج روی آن بریزید و یک لایه از مواد پلو، این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. سپس یک عدد عصاره مرغ را با مقداری آب جوش حل کرده و با کره ذوب شده روی برنج بریزید و پلو را به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید.

مرحله چهارم

فیله‌های مرغ را که مزه‌دار شده‌اند از یخچال خارج کنید و با کمک خلال دندان آن‌ها را رول کنید. داخل تابه کمی روغن و زعفران بریزید تا داغ شود و فیله‌های مرغ حلزونی را در آن سرخ کنید. زمانی که پلو یونانی دم کشید آن را در ظرف سرو بریزید و کنارش فیله‌های مرغ را قرار دهید و سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مقلوبه پلو، پلوی خوشمزه عربی با مرغ و بادمجان را مطالعه کنید.