با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر کوکو برنج تهیه کنید. در صورتیکه میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو برنج تهیه کنید کافی است مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کوکو برنج با مجله دلتا همراه باشید.
ابتدا سیب زمینی را در قابلمهای کوچک قرار دهید و روی آن آب بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا نیمپز شود. برنج پخته شده را با چرخ گوشت یا غذاساز یا با گوشتکوب له کنید و در کاسهای بزرگ بریزید.
پیازچهها را پاک کنید و بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آن خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه ریز خرد کنید و به برنج بیفزایید. تخم مرغها را جداگانه در کاسهای بشکنید و اگر سالم بودند در کاسه برنج بریزید.
زعفران، فلفل، نمک، زردچوبه، پودر سیر و پودر سوخاری را نیز روی مواد بریزید و تمام مواد را با هم زیر و رو کنید. با چاقو به سیب زمینی یک برش بزنید و اگر نیمپز شده بود شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی خنک شود.
پوست سیب زمینی را بگیرید و رنده ریز بزنید و به مواد اضافه کنید. اگر تمایل داشته باشید میتوانید زرشک، جعفری و گشنیز خرد شده نیز در این مرحله به مایه کوکو بیفزایید. مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه کوکویی یکدست و کمی سفت داشته باشید.
در تابهای روغن بریزید و شعله را کم کنید تا روغن کم کم داغ شود. سپس به اندازه یک فلافل از مایه کوکو بردارید و با دو کف دست دایرهای درست کنید. میتوانید هر مدلی که تمایل دارید به کوکوها فرم دهید و در روغن بیندازید.
اگر مشاهده کردید که کوکو در حال باز شدن است یک عدد تخم مرغ را بشکنید و سفیده آن را در کاسهای بریزید و کنار دستتان قرار دهید و قبل از برداشتن مایه ابتدا دست خود را در آن بزنید و سپس از مایه بردارید و فرم دهید. این کار باعث میشود کوکوهای شما یکدست و سالم سرخ شوند. در ادامه هر دو سمت کوکوها را سرخ کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. کوکوهای برنج را در ظرف مناسب قرار داده و با نان سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوکو باقالی سبز و شوید با طعم به یاد ماندنی را مطالعه کنید.
یکی از سالادهایی که در مهمانیها کنار غذاهای اصلی سرو میشود، سالاد ماکارونی است. اما سالاد ماکارونی که معمولا همیشه درست میکنیم ترکیبی از ژامبون یا مرغ و سبزیجات است. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه یک مدل سالاد ماکارونی متفاوت و خوشمزه را به شما آموزش دهیم که فقط با سبزیجات درست شده و چربی سس مایونز را هم ندارد. با طرز تهیه سالاد ماکارونی با بادمجان و پنیر فتا همراه مجله دلتا باشید.
سینی فر را با کاغذ نسوز بپوشانید و در طبقه وسط فر قرار دهید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک قابلمه آب و نمک روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
بادمجان را بعد از این که شستید به صورت مکعبهای نه خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید. سپس سینی فر را در بیاورید و بادمجانها را روی کاغذ نسوز بچینید. مقداری روغن، نمک و فلفل به آن بزنید و سینی را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلاییرنگ شوند.
در این حین سراغ پختن ماکارونی بروید. بعد از این که آب به جوش آمد، ماکارونی را به آب اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا نرم شده و بپزد. سپس ماکارونی را آبکش کرده و روی آن آب خنک بریزید تا سرد شود. آبکش را کنار بگذارید تا ماکارونیها کاملا خشک شوند.
برای تهیه سس، تمام مواد اولیه سس را داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. ماکارونی و بادمجان طلایی شده را به سس اضافه کنید. سپس پنیر فتا، برگ ریحان و برگ جعفری را هم اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید. سالاد ماکارونی با بادمجان آماده است. سرو کرده و نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیاز سوخاری، یک پیش غذای متفاوت را مطالعه کنید.
خورشت آلو اسفناج به دلیل اسفناجی که در آن استفاده میشود، سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان مفید است. در پخت خورشت آلو اسفناج از گوشت گاو یا گوسفند استفاده میشود. البته میتوان در این غذا از گوشت بوقلمون نیز استفاده کرد که همان خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون است که قبلا آموزش دادهایم. اگر شما طرفدار غذاهای گیاهی و بدون گوشت هستید، میتوانید این غذا را بدون گوشت نیز بپزید. با مجله دلتا و طرز تهیه خورشت آلو اسفناج همراه ما باشید.
گوشت را درشت خرد کرده و با یک پیاز نصف شده، سیر و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید تا بپزد. در زمان پخت گوشت، نمک اضافه نکنید چون باعث میشود زمان بیشتری برای پخت صرف شود.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی شعله بگذارید. پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس اسفناج و تره ساطوری شده (ریز خرد شده) را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و از روی شعله بردارید.
پس از اینکه گوشت نیمپز شد پیاز و سیر را از قابلمه خارج کنید. مخلوط اسفناج تفت داده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و اجازه دهید خورشت حدود ۲ تا ۳ ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد. در دقایق آخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید. پس از جا افتادن خورشت آلو اسفناج را به همراه برنج و مخلفات دلخواه سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ته انداز ماهی، غذای خوشمزه بوشهری را مطالعه کنید.
این کوکو تقریبا مشابه کوکو سبزی است و ظاهری شبیه به آن دارد. شما میتوانید کوکوی باقالی را برای وعدههای مختلف غذایی به همراه برنج یا نان تهیه کنید و فراموش نکنید که ترکیب این کوکو خوشمزه با ماست بسیار دلچسب خواهد بود. امروز در مجله دلتا طرز تهیه کوکو باقالی و شوید را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
ابتدا باقالی را پاک کنید و بشویید. سپس به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا باقالیها پخته و نرم شوند. وقتی نرم شدند آنها را داخل غذاساز بریزید یا با کمک گوشتکوب دستی داخل کاسه ریخته و خوب له کنید تا یکدست شود.
پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید یا داخل غذاساز ریخته و پوره کنید. سیب زمینی را هم پوست گرفته و رنده ریز بزنید و به همراه پیاز داخل غذاساز ریخته و میکس کنید. سیر را نیز پوست گرفته و پوره کنید. همه مواد پوره شده و ریز شده را به همراه باقالی کوبیده شده، تخم مرغ، شوید، ادویهها و آرد داخل یک کاسه ریخته و با قاشق هم بزنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
داخل یک تابه با گنجایش مناسب مقداری روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل تابه خوب پخش کنید و صبر کنید تا یک طرف آن پخته و سرخ شود. سپس طرف دیگر را نیز سرخ کنید. به همین راحتی کوکو باقالی سبز خوشمزه شما آماده است. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوکو سبزی اسفنجی و خوشمزه با پنیر را مطالعه کنید.
در پلو یونانی از انواع سبزیجات استفاده میشود به طوریکه به آن پلو سبزیجات نیز گفته میشود. این غذا به خاطر مواد مختلف و متنوعی که دارد خوشرنگ و خوشعطر است و شباهت زیادی به پلو مکزیکی که قبلا آموزش دادهایم دارد. امروز در مجله دلتا پلو یونانی با فیله مرغ بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
فیلههای مرغ را شسته و پاک کنید. سپس از وسط به دو نیم تقسیم کنید و با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پاپریکا خوب ماساژ دهید و برای یک ساعت در ظرف در بسته بگذارید تا طعمدار شوند.
داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس قارچهای ورقهای شده را به همراه نوک قاشق چایخوری آبلیمو اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. سپس قارچها را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه پیازهای شسته و خلالی خرد شده را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا سبک شود.
وقتی پیاز سبک شد ذرت و نخودی که شسته و بخارپز شده را به همراه فلفل دلمهای خلالی خرد شده، قارچ تفت داده شده و هویج خلالی شده به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. در انتها کمی نمک و پودر پاپریکا بیفزایید و سپس مواد را از روی حرارت بردارید.
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس روی حرارت گذاشته و نوک قاشق چایخوری زردچوبه به برنج اضافه کنید تا باعث خوشرنگ شدن پلو یونانی شود. برنج را زندهتر از همیشه آبکش کنید و کف قابلمه روغن بریزید. ته دیگ مناسب را کف قابلمه قرار دهید و یک لایه برنج روی آن بریزید و یک لایه از مواد پلو، این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود. سپس یک عدد عصاره مرغ را با مقداری آب جوش حل کرده و با کره ذوب شده روی برنج بریزید و پلو را به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید.
فیلههای مرغ را که مزهدار شدهاند از یخچال خارج کنید و با کمک خلال دندان آنها را رول کنید. داخل تابه کمی روغن و زعفران بریزید تا داغ شود و فیلههای مرغ حلزونی را در آن سرخ کنید. زمانی که پلو یونانی دم کشید آن را در ظرف سرو بریزید و کنارش فیلههای مرغ را قرار دهید و سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مقلوبه پلو، پلوی خوشمزه عربی با مرغ و بادمجان را مطالعه کنید.