موهیتو توت فرنگی یک نوشیدنی تابستانی بسیار خوشمزه و خنک است که شما میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و برای روزهای گرم تابستان یک نوشیدنی خنک داشته باشید. این نوشیدنی طعم ملایمتری نسبت به موهیتو دارد. اگر طعم و مزه توت فرنگی را دوست دارید این موهیتو را از دست ندهید. امروز در مجله دلتا موهیتو توت فرنگی با نعناع تازه، شکر و آب گازدار را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
ابتدا تخم ریحان را داخل یک کاسه ریخته و به آن آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا تخم ریحانها آب را به خودشان جذب کنند. افزودن تخم ریحان اختیاری است ولی برای طعم و مزه بهتر پیشنهاد میکنیم حتما استفاده شود. دقت کنید که برای خیس کردن تخم ریحان حتما از آب گرم استفاده شود. این کار باعث میشود تخمها کاملا پف کنند و آنتی اکسیدان و آنزیمهای گوارشی آنها آزاد شود.
داخل یک کاسه توت فرنگیهای خرد شده را به همراه برگ نعناع، لیمو ترش خرد شده و شکر بریزید و با یک هاون یا گوشتکوب کوچک مواد را خوب پوره کنید. برای این کار از مخلوطکن استفاده نمیشود چون طعم و مزه خوب نعناع و لیمو را از بین میبرد.
حالا مخلوط پوره شده را داخل لیوان سرو ریخته و کمی به آن یخ درشت اضافه کنید. در ادامه چند قاشق تخم ریحان پف کرده و آب لیمو ترش تازه را اضافه کنید و کمی یخ خرد شده به همراه آب گازدار یا سودا بیفزایید و با برشهای توت فرنگی موهیتو را تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب آیس پک خانگی، دسر محبوب فصل تابستان را مطالعه کنید.
مرغ عسلی یکی از روشهای تهیه مرغ و مزهدار کردن آن است که بسیار خوشمزه و مجلسی است و یک روش بسیار جالب و جدید برای تهیه یک مرغ متفاوت است. اگر از تهیه مرغ به روش سنتی خسته شدهاید مرغ عسلی را امتحان کنید چون به شدت عاشق طعم و مزه این مرغ خواهید شد. مرغ عسلی در کنار یک پلو خوشمزه به همراه زرشک بسیار خوردنی و لذت بخش است و همانطور که از نام این غذا پیداست از عسل برای مزهدار کردن آن استفاده میشود. امروز در مجله دلتا طرز تهیه مرغ عسلی زعفرانی با هویج و آلو را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
مرغها را از شب قبل داخل مخلوط نمک، فلفل سیاه، پیاز و کمی روغن زیتون خوب مزهدار کنید و در یخچال قرار دهید. شما به دلخواه میتوانید از هر قسمت مرغ برای تهیه مرغ عسلی استفاده کنید. در ادامه داخل یک تابه کره، روغن و کمی زعفران بریزید و بعد از اینکه داغ شد تکههای مرغ را از مواد جدا کنید و داخل روغن و کره خوب سرخ کنید تا طلایی شود سپس مرغها را از تابه خارج کنید.
پیازها را نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه تفت دهید تا کمی سبک و شیشهای شود. سپس پوره سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. به ترتیب عسل، رب گوجه فرنگی، رب انار، زعفران، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه مواد را تفت دهید.
در ادامه یک پیمانه آب جوش به مواد فوق اضافه کنید و بعد آب لیمو ترش را اضافه کنید. در ادامه هویج خرد شده و آلو خورشتی را اضافه کنید و بعد از حدود ۱۰ دقیقه که مواد از خامی درآمدند مرغهای سرخ شده را به تابه برگردانید. حالا شعله گاز را کم کنید و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا مرغها با حرارت کم با مواد و مزهها پخته و نرم شوند. در انتها یک سس غلیظ همراه با مرغ پخته شده دارید و میتوانید آن را در کنار زرشک پلو سرو و میل کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب قارچ پلو با مرغ زعفرانی، مخلوط پلویی هیجانانگیز را مطالعه کنید.
جوجه کباب هندی همانطور که از نامش پیداست برای کشور هند است و به دلیل استفاده از ادویههای معطر و خوشبو در ایران نیز تهیه میشود. همیشه طعمدار کردن جوجه برای تعطیلات و مسافرت یکی از دغدغههای مهم است و همه دوست دارند از روشهای متنوعی برای تهیه جوجه کباب استفاده کنند. اگر به غذاهای هندی و تند بودن جوجه کباب علاقه دارید این غذا را از دست ندهید. امروز در مجله دلتا طرز تهیه جوجه کباب هندی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
برای تهیه جوجه کباب ابتدا باید مرغ را خرد کنید. شما میتوانید از بال، کتف و سینه بیاستخوان استفاده کنید یا اینکه یک مرغ را خودتان در منزل به اندازه دلخواه برش بزنید. سعی کنید برشها نه خیلی بزرگ و نه خیلی ریز باشند تا یکدست و کامل پخته شوند. سیر را پوست بگیرید و حلقهای برش بزنید تا در انتها بتوانید آنها را از روی جوجهها جدا کنید. تخم گشنیز و زیره را آسیاب کنید. فلفل دلمهای را خرد کنید. جعفری را نیز بعد از شستن ساطوری ریز خرد کنید.
حالا مرغهای خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و سیر، زعفران، فلفل دلمهای، سس مایونز، فلفل قرمز، تخم گشنیز، زیره، جعفری و سرکه سفید را به آن اضافه کنید. مواد را خوب زیر و رو کنید تا مرغها کاملا به مواد آغشته شوند. سپس روی کاسه را سلفون بکشید و در یخچال بگذارید. بهتر است مواد یک شبانه روز در یخچال بماند تا مزهها خوب به خورد هم بروند.
زغال را آماده کنید و جوجهها را از مواد جدا و به سیخ بزنید و روی زغال یکدست بگذارید تا طلایی و سرخ شوند. جوجههای پخته شده را به همراه کته مورد نظر سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ماهی هندی خوشمزه به روش سرآشپز را مطالعه کنید.
فلافل لپه همانطور که از نامش پیداست از لپه تهیه میشود و بسیار خوشمزه است. این فلافل متفاوت را میتوانید در ۲۰ الی ۳۰ دقیقه تهیه کنید. ما ایرانیها با لپه غذاهای بسیار زیادی تهیه میکنیم زیرا بسیار پرخاصیت و مقوی بوده و سرشار از کلسیم و منیزیم است و باعث کنترل فشار خون و رفع کمخونی میشود. اگر دلتان هوس فلافل کرد ولی زمان زیادی برای تهیه فلافل با نخود نداشتید این فلافل را امتحان کنید. امروز در مجله دلتا فلافل با لپه را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
ابتدا لپه را به همراه ۲ پیمانه آب، فلفل چیلی و رازیانه بگذارید تا خیس بخورد. این فلافل همانند دیگر غذاهای هندی تند و تیز است پس اگر به تند بودن حساس هستید مقدار فلفل را کمتر بریزید. اجازه بدهید تا ۲ ساعت لپه خیس بخورد.
پیازچه و مزره را بعد از پاک کردن با چاقو ساطوری کنید. مخلوط لپه را بعد از ۲ ساعت خیس خوردن داخل غذاساز یا چرخ گوشت ریخته و مواد را خوب میکس کنید تا پوره شوند سپس داخل کاسه بریزید.
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. نباید پیاز را رنده کنید چون باعث آب انداختن و شل شدن فلافل میشود. پیاز را به لپه و سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید سپس ادویهها، زنجبیل و پودر سوخاری را اضافه کنید و مجدد مواد را خوب مخلوط کنید. میتوانید همه مواد را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید. برای نیم ساعت به مواد، داخل یخچال استراحت دهید.
مواد را از یخچال خارج کنید. داخل یک تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود. کف دست خود را کمی مرطوب کنید و از مواد به اندازه یک گردو بردارید و به آن شکل دهید و داخل روغن داغ سرخ کنید. برای هر طرف حدود ۴ الی ۵ دقیقه زمان بگذارید تا طلایی و مغز پخت شود سپس به همراه نان ساندویچی و سس دلخواه سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب شنیسل مرغ با پنیر، یک طعم متفاوت و جذاب را مطالعه کنید.
قارچ پلو با مرغ یکی از پلوهای بسیار خوشمزه، هیجانانگیز و رنگارنگ است که با قارچ تهیه میشود. شما میتوانید از انواع سبزیجات در تهیه این پلو استفاده کنید. قارچ پلو یکی از راحتترین و سریعترین راههای تهیه یک نهار خوشمزه است. شما میتوانید از سینه مرغ یا ران مرغ در تهیه این غذا استفاده کنید. میزان قارچها به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد و بهتر است از قارچ تازه و سفید استفاده شود. با مجله دلتا همراه باشید.
ابتدا برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سیر را پوره کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.
سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به قطعات ریزتر خرد کنید و با پیاز و سیر تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس کمی زعفران، فلفل سیاه و نمک بیفزایید و تفت دهید تا کم کم مرغها پخته و نرم شوند. در ادامه فلفل دلمهای را نیز نگینی ریز خرد کنید و با مرغ تفت دهید.
قارچها را خوب بشویید و خرد کنید. روی قارچها آب لیمو ترش بریزید و قارچها را به تابه مرغ اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. بهتر است حرارت بالا باشد تا آب قارچ زودتر کشیده شود. سپس مواد را از روی شعله بردارید.
برنج را روی حرارت قرار دهید تا کم کم بهجوش بیاید، بعد از اینکه برنج نرم شد آن را آبکش کنید و کف قابلمه تهدیگ مورد نظر را قرار دهید. میتوانید از قارچهای خرد شده هم برای تهدیگ استفاده کنید. در ادامه نیمی از برنج را بریزید و بعد مواد میانی تهیه شده را اضافه کنید و روی مواد کمی زعفران بریزید و مابقی برنج را بریزید. قارچ پلو با مرغ را برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا پخته و دم بکشد. پلوی خوشمزه شما حاضر است. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کته سیر، غذای خوشمزه و پرخاصیت را مطالعه کنید.