در مکزیک این پیتزا را با نان تورتیلا میپزند و مانند اکثر غذاهای مکزیکی روی آن لوبیا و میزان زیادی فلفل چیلی تند میریزند که ممکن است با ذائقه همه زیاد سازگار نباشد. به همین دلیل ما با کمی تغییر در دستور پخت پیتزا مکزیکی ، به روش ویژه خودمان رسیدهایم. پیشنهاد میکنیم حتما این روش را امتحان کنید؛ بیشک یکی از خوشمزهترین پیتزاهایی خواهد بود که تاکنون امتحان کردهاید. با مجله دلتا همراه باشید.
کره را در تابه آب کنید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، پودر پاپریکا، اورگانو، آویشن و نمک را هم اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا گوجهفرنگی و فلفل بپزند. بعد از پختن سبزیجات، کچاپ را اضافه و نمک سس را اندازه کنید. سس سالسا را کنار بگذارید تا خنک و برای استفاده کردن روی پیتزا آماده شود.
برای شروع گوشت چرخ کرده را با کمی روغن در تابه تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی و ادویهها را به آن اضافه کنید. در آخر نمک آن را تنظیم کنید و گوشت را از روی حرارت بردارید. خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانتیمتر روی کاغذ روغنی چرب شده باز کنید. میتوانید روی خمیر را در همین حالت بپوشانید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه استراحت و پف کند.
سس سالسا را بهآرامی روی خمیر بمالید. بعد یک لایه پنیر و یک لایه از گوشت چرخ کرده را روی آن بریزید. سپس قارچ ورقه ورقه شده، فلفل دلمهای خلالی شده و ذرت را روی پیتزا قرار دهید.
در آخر دوباره کمی پنیر روی پیتزا بریزید و آن را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است قرار دهید. به پیتزا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان برای پخت بدهید. بعد از آن گریل فر را روشن کنید و اجازه دهید برای ۵ الی ۱۰ دقیقه روی پیتزا برشته شود. بعد از خارج کردن از فر، روی پیتزا را با فلفل هالوپینو تزئین و آن را سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب تست قارچ، پیش غذایی هیجانانگیز را مطالعه کنید.
نظرتان درباره یک وعده خوشمزه مثل شنیسل مرغ با پنیر چیست؟ شنیسل را میتوان در دسته غذاهای محبوب و کم دردسری قرار داد که امروزه هم به صورت آماده و هم به روش سنتی خانگی قابل تهیه است. در ادامه با طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر موزارلا همراه مجله دلتا باشید.
قبل از انجام هر کاری باید فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس در همین حین که فر در حال گرم شدن است سینههای مرغ را با استفاده از گوشتکوب یا بیفتک نازک کنید تا به یک چهارم ضخامت اولیه خود برسند. یک کاسه متوسط بردارید و آرد را داخل آن بریزید و نمک و فلفل سیاه آسیاب شده به آن اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
تخم مرغها را داخل یک کاسه دیگر بشکنید. سپس شیر را اضافه کنید. با همزن دستی خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. پودر سوخاری را داخل یک کاسه جداگانه بریزید. اکنون باید سه کاسه مجزا حاوی مخلوط آرد، مخلوط شیر و تخم مرغ و پودر سوخاری داشته باشید. حالا یکی از سینههای مرغ را بردارید و ابتدا داخل مخلوط آرد قرار دهید. مرغ را زیر و رو کنید تا کاملاً به آرد آغشته شود.
سپس، مرغ را مستقیم وارد مخلوط شیر و تخم مرغ کنید. در نهایت، مرغ را وارد کاسه آخر یعنی کاسهای که حاوی پودر سوخاری است کنید. با دست پودر سوخاری را روی مرغ فشار دهید تا به خوبی به مرغ بچسبد. مراحل ذکر شده را به همان ترتیب برای تکههای دیگر مرغ تکرار کنید.
یک ماهیتابه بزرگ بردارید و داخل آن مقداری روغن بریزید. هنگامی که روغن گرم شد، شنیسلهای مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید. هنگامی که یک طرف شنیسل طلایی و ترد شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به همان مقدار سرخ شود. شنیسلها را پس از پخته و سرخ شدن از ماهیتابه خارج کنید و روی یک دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
گوجه گیلاسی را داخل یک کاسه بریزید. گوجهها را با استفاده از یک چنگال له کنید. بالزامیک غلیظ را به گوجهها اضافه کنید. سپس فلفل چیلی قرمز را ریز خرد کنید و به باقی مواد اضافه کنید. پوست لیمو را رنده کنید و یک قاشق غذاخوری از آن را داخل کاسه حاوی سس بریزید. سس را هم بزنید. به مقدار دلخواه، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
شنیسل مرغ را داخل سینی فر قرار دهید و روی آن به مقدار دلخواه سس گوجه فرنگی بریزید. سپس روی آن مقداری پنیر موزارلا بریزید و سینی را داخل فرِ از پیش گرم شده بگذارید. پس از ۱۲-۱۰ دقیقه سینی را از فر خارج کنید. شنیسل را داخل بشقاب قرار دهید و همراه با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مرغ برشته زعفرانی با سبزیجات خوشعطر را مطالعه کنید.
زبان یکی از لذیذترین و لطیفترین گوشتها است. خوراک زبان با سس گوجه فرنگی و جعفری یا سس قارچ، یک شام عالی برای پذیرایی از مهمانان است. همچنین خوراک زبان به صورت ساندویچ شده، یک غذای لذیذ و بسیار مقوی برای کودکان و خانواده است. طرز تهیه خوراک زبان برخلاف آنچه به نظر میرسد، بسیار ساده است. کافی است مراحل زیر را قدم به قدم پیش بروید تا در انتها غذای بسیار لذیذی را داشته باشید. با مجله دلتا همراه باشید.
زبان را در یک قابلمه بزرگ بگذارید و مقداری آب روی آن بریزید، تا آب روی زبان گوساله را کاملا بپوشاند. قابلمه را روی شعله بگذارید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. کف تشکیل شده روی آب را با قاشق بردارید و دور بریزید. برگ بو، سیر، یک عدد پیاز پوست گرفته، یک چوب دارچین، پودر فلفل سیاه تازه و پودر فلفل فرنگی شیرین را به زبان اضافه کنید.
پس از گذشت دو ساعت، زبان گوساله را برگردانید تا سمت دیگرش هم بپزد. در این مرحله میتوانید مقداری هویج و سیبزمینی درشت خرد شده را همراه با آلو به خوراک اضافه کنید. البته اگر دوست دارید خوراک زبان شما کلاسیکتر باشد، نیازی به اضافه کردن این دورچینها ندارید.
پس از پختن کامل زبان (دو ساعت بعد) آن را روی سطحی قرار دهید تا خنک شود. پس از سرد شدن زبان، با نوک چاقو شکافی روی پوست آن ایجاد کنید. به کمک شکاف پوست زبان را بکنید. بعد از جدا کردن کامل پوست زبان، آن را به اندازههای دلخواه برش دهید و سس مورد نظرتان را روی آن بریزید. میتوانید این غذا را به همراه پوره سیب زمینی به عنوان دورچین سرو کنید. خوراک زبان لذیذ و خوشمزه شما حاضر است. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مرغ برشته زعفرانی با سبزیجات خوشعطر را مطالعه کنید.
کیک شیر برنج یکی از کیکهای ساده و معروف چینی است که بیشتر در جشن سال نو چینیها تهیه و سرو میشود. چینیها از یک نوع برنج به نام sweet rice برای پخت این کیک استفاده میکنند. اما شما میتوانید این کیک را با برنج خرد شده نیز بپزید. تهیه این دسر اصلا سخت نیست و تنها کافی است طبق مراحلی که گفتهایم پیش بروید تا یک کیک شیر برنج خوشمزه و متفاوت خلق کنید. با طرز تهیه کیک شیر برنج چینی با مجله دلتا همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مرغ برشته زعفرانی با سبزیجات خوشعطر را مطالعه کنید.
مرغ برشته زعفرانی با سبزیجات یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که برای تهیه نیاز به کمی حوصله و ترکیب کردن مواد دارد. شما برای تهیه مرغ برشته باید از فر استفاده کنید ولی اگر فر ندارید میتوانید روی گاز خودتان فر دستساز بسازید؛ برای این کار دو قابلمه را داخل هم قرار دهید. بهتر است جنس قابلمه رویی باشد چون گرما را زودتر منتقل میکند. دقت کنید کف قابلمهها نباید با هم برخورد داشته باشند. امروز در مجله دلتا مرغ برشته شده زعفرانی خوشمزه در فر را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
ابتدا داخل یک کاسه ماست، رب گوجه فرنگی، سس خردل، آب لیمو ترش، تمام ادویهها، زعفران، نمک و روغن زیتون را بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. سس مخصوص طعمدار کردن مرغ ما آماده است.
ران مرغ را خوب بشویید و با دستمال خشک کنید تا مرطوب نباشد. سپس با چاقو روی ران خطهای عمیق ایجاد کنید تا سس بتواند آن را به خوبی مزهدار کند. حالا ران مرغ را داخل سس بزنید و آن را با سس خوب کاور کنید. سپس داخل یک کاسه گذاشته و روی آن را بپوشانید. برای ۲ الی ۳ ساعت به مواد استراحت دهید تا مزهدار شود.
در این مرحله باید سبزیجات را آماده کنید، دقت کنید همه سبزیجات باید به یک اندازه خرد شوند. سیب زمینی را خوب بشویید و با پوست خرد کنید. در ادامه همه سبزیجات را خوب خرد کرده و داخل کاسه سس بریزید و سبزیجات معطر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سبزیجات با باقی مانده سس مزهدار شوند.
حالا سبزیجات مزهدار شده را کف سینی فر بریزید و توری مخصوص فر را روی سینی قرار دهید. روی کل سینی را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده برای نیم ساعت در دمای ۲۲۰ درجه قرار دهید. سپس فویل را برداشته و دوباره سینی را برای ۴۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه در فر قرار دهید تا مرغ پخته و طلایی شود. مرغ برشته و خوشمزه شما حاضر است. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی را مطالعه کنید.