مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

دمنوش هسته خرما، قهوه‌ای بدون کافئین و شادی‌آور

هسته خرما دارای خواص شگفت‌‌انگیز درمانی است و برای سلامتی بدن بسیار مفید است. طرز تهیه قهوه هسته خرما بسیار ساده است و مانند میوه خرما دارای خواص و فواید بسیار زیادی است.
قهوه هسته خرما

قهوه هسته خرما از هسته خرما تهیه می‌شود. طعمی شبیه به قهوه دارد اما بدون کافئین و شادی‌آور است. در ادامه با طرز تهیه این نوشیدنی در مجله دلتا آشنا می‌شوید.

دمنوش هسته خرما سرشار از فیبرهای رژیمی است که در کم کردن وزن و لاغری، بهبود سیستم گوارشی، کار منظم روده‌ها، برطرف کردن یبوست و … موثر است.

طرز تهیه قهوه هسته خرما

طعم قهوه هسته خرما

مزه دمنوش هسته خرما کاملا شبیه به قهوه است، این دمنوش بدون کافئین است و برای رفع خستگی و شادی‌بخشی در کسانی که به کافئین حساسیت دارند، توصیه می‌شود. یکی از تاثیرات قهوه این است که به تقویت مو، ابرو و مژه کمک می‌کند.

مواد مغذی هسته خرما

این قهوه خوشمزه حاوی ویتامین‌ها و مواد مغذی مانند آهن، منگنز، روی، ویتامین‌های E، A، B و… است. همچنین وجود آهن در آن به افراد کم خون کمک می‌کند. سبب تقویت سیستم ایمنی می‌شود و علائم بیماری‌های حساسیتی مانند حساسیت پوست را کاهش می‌دهد.

طبع دمنوش هسته خرما

این قهوه طبعی گرم دارد و برای سرد مزاجان پیشنهاد می‌شود. در روزهایی که فشار کاری زیاد است، قهوه هسته خرما تهیه کنید. زیرا سبب آرامش اعصاب می‌شود.

دمنوش خرما

اگر دوست دارید درباره فواید انواع قهوه بشتر بدانید، کدام قهوه برای لاغری مناسب است را در بخش سلامتی مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه

برای تهیه قهوه خرما، ابتدا هسته خرماها را جدا کنید و آن‌ها را بشویید. و روی پارچه‌ای پهن کنید و اجازه بدهید هسته‌ها کاملا خشک شوند. سپس آن‌ها را داخل تابه‌ای بو بدهید تا قهوه‌ای رنگ شوند اما نسوزند. سپس آن را با هاونگ خرد کنید. پس از خرد شدن آن‌ها را با مخلوط کن حسابی خرد کنید تا حدی که کاملا پودر و مانند قهوه شوند.

اکنون آن‌ها را داخل شیشه بریزید و در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید. سپس مانند قهوه در ظرف موکاپ، دم کنید.

دمنوش هسته خرما

پیشنهاد مطالعهطرز تهیه فرنی سه رنگ را در مجله بخوانید.

رولت کلم، غذای لذیذ و خوشمزه

کلم مانند دیگر سبزیجات منبع غنی ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله ویتامین K، ویتامین C، فولات، کلسیم و پتاسیم است. خواص کلم در سلامت قلب، مراقبت از پوست و مو و لاغری بسیار مؤثر است.
طرز تهیه رولت کلم

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه غذایی سالم را آموزش می‌دهیم و امیدواریم از این غذای سالم و گیاهی لذت ببرید. رولت کلم یک غذای سالم است که با استفاده از گوشت، برگ کلم و سس گوجه در فر یا روی گاز یا در آرام‌پز پخته می‌شود. در این بخش از مجله دلتا قصد داریم به شما طرز تهیه رولت کلم بسیار خوشمزه را آموزش دهیم.

رولت کلم دستور پخت‌های گوناگونی دارد اما این دستور پخت بسیار خوشمزه است و از نظر ظاهری نیز زیبا به نظر می‌رسد.

رولت کلم

مواد لازم

  • ۱۲ عدد برگ کلم
  • یک فنجان برنج سفید پخته‌شده
  • یک ‌تخم‌مرغ هم‌زده
  • یک چهارم فنجان شیر
  • یک چهارم فنجان پیاز
  • ۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
  • یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • ۲۴۰ گرم سس گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • آب لیمو یک قاشق غذاخوری
  • یک قاشق چای‌خوری سس ووسترشر

طرز تهیه رولت کلم

  • یک قابلمه را از آب پر می‌کنیم و روی گاز قرار می‌دهیم تا به جوش آید. سپس کلم‌ها را ۲ دقیقه درونش می‌پزیم تا نرم شوند.
  • یک فنجان برنج پخته‌شده، تخم‌مرغ، شیر، پیاز، گوشت گاو، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ترکیب کرده و به هم می‌زنیم.
  • یک چهارم پیمانه از مواد به دست آمده را درون برگ کلم می‌ریزیم و رول می‌کنیم.
  • در یک کاسه کوچک، سس گوجه فرنگی، شکر قهوه‌ای، آب لیمو و سس را مخلوط می‌کنیم و روی رول کلم می‌ریزیم و درون آرام‌پز قرار می‌دهیم و حدود ۸ تا ۹ ساعت اجازه می‌دهیم تا جا بیفتد.
  • برای همین مقدار مواد حدود ۳ ساعت کافی است تا روی گاز غذا آماده شود.

رولت کلم پیچ

پیشنهاد مطالعهکدو پلو با گوشت چرخ کرده ، غذای مخصوص گیلانی‌ها را بخوانید.

طرز تهیه مرغ کنتاکی KFC

مرغ کنتاکی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف آمریکایی است. این غذای خوشمزه به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.
طرز تهیه مرغ کنتاکی KFC

KFC (مرغ سوخاری کنتاکی) نام رستوران‌‌های زنجیره‌ای است که در سال ۱۹۵۲ میلادی در شهر کوربین ایالت کنتاکی آمریکا تاسیس شد و امروزه در بیش از ۱۰۰ کشور جهان بیش از سیزده هزار شعبه دارد. حدودا هفتصد و پنجاه هزار نفر در سراسر جهان در رستوران‌های KFC به صورت مستقیم یا غیرمستقیم کار می‌کنند. مرغ سوخاری غذای اصلی این رستوران‌ها است. غذاهای خیلی زیاد و مختلفی می‌توان با مرغ درست کرد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه مرغ کنتاکی KFC را یاد بگیریم.

مواد لازم برای طرز تهیه مرغ کنتاکی KFC

  • سیر ۲ عدد
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • چوب دارچین ۱ عدد
  • سینه یا ران مرغ ۶ تکه
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • پودر کنتاکی یا پودر سوخاری ۱ پیمانه
  • پیاز ۲ عدد
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

 طرز تهیه مرغ کنتاکی KFC

 مرحله اول

برای شروع پوست مرغ را بگیرید و سپس مرغ‌‌ها را بشویید. در یک قابلمه ۴ لیوان آب ولرم ریخته و روی حرارت زیاد شعله قرار‌ می‌دهید تا جوش بیاید.

مرحله دوم

سپس مرغ‌‌ها را در قابلمه‌ می‌گذاریم و وقتی جوش آمد با قاشق کف‌‌های موجود روی آب قابلمه را گرفته و از قابلمه خارج‌ می‌کنیم.

مرغ کنتاکی KFC

مرحله سوم

یک عدد پیاز را پوست کنده، همراه ۱ عدد سیر را پوست کنده و به اضافه ۱ عدد چوب دارچین داخل قابلمه محتوی مرغ‌‌ها اضافه‌ می‌کنیم. ۲۰ دقیقه صبر‌ می‌کنیم تا مرغ‌‌ها با حرارت ملایم نیم پخت شوند.

مرحله چهارم

مرغ‌‌های پخته‌شده را در ظرفی قرار‌ می‌دهیم و ۱ عدد سیر را به صورت ریز روی آن رنده‌ می‌کنیم. یک عدد پیاز را مجددا پوست کنده،‌ می‌شوییم و به صورت درشت رنده و به مرغ‌‌ها اضافه‌ می‌کنیم. زعفران دم کرده و آب لیمو را هم‌ می‌ریزیم و خوب مواد را با هم مخلوط‌ می‌کنیم.

مرحله پنجم

روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار‌ می‌دهیم تا مواد خوب به خورد مرغ‌‌ها برود و کاملا طعم بگیرد.

مرحله ششم

در یک ظرف پودر کنتاکی یا پودر سوخاری بریزید. در ظرف دیگری آرد سفید قرار دهید و و در ظرف دیگری ۲ عدد‌‌ تخم‌مرغ را بشکنید. سپس زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و خوب آن‌‌ها را مخلوط کنید.

قلم مو آشپزی را به روغن زیتون آغشته کرده و و روی مرغ‌‌های خنک شده‌ می‌کشیم سپس مرغ‌‌ها را در کاسه‌ای بزرگ‌ می‌گذاریم.

مرحله آخر از طرز تهیه مرغ کنتاکی KFC

در تابه‌ای روغن ریخته و در فاصله داغ شدن روغن، مرغ‌‌ها را اول در آرد سفید خوب‌ می‌غلتانیم، سپس آن‌‌ها را در‌‌تخم‌مرغ قرار‌ می‌دهیم.

و در آخر مرغ‌‌ها را در پودر کنتاکی یا پودر سوخاری قرار‌ می‌دهیم و در ظرفی گذاشته و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه صبر‌ می‌کنیم. بعد از زمان مذکور مرغ‌‌ها را به آرامی در روغن داغ قرار‌ می‌دهیم و حرارت را ملایم‌ می‌کنیم.

مرغ کنتاکی

پیشنهاد مطالعهطرز تهیه بورانی مرغ ، ساده و بی‌نظیر را بخوانید.

طرز تهیه حلوای کاکائویی

حلوا کاکائویی یا همان حلوا شکلاتی یک نوع حلوای بسیار خوشمزه و آسان با رنگی تیره است که معمولا می‌تواند به صورت مجزا یا برای تزئین در کنار انواع حلوا سرو شود.
طرز تهیه حلوای کاکائویی

حلوا کاکائویی یا همان حلوا شکلاتی نوعی از حلوای پایه است و فقط در مواد اولیه حلوا، شکلات و یا پودر کاکائو نیز اضافه شده است. حلوای کاکائویی را می‌توان با استفاده از نان بستنی میکادو هم آماده کرد.‌ می‌توانید حلوا را قبل از کاکائویی کردن به دو قسمت تقسیم کنید و به عنوان حلوای دو رنگ و یا حلوا شطرنجی نیز استفاده نمایید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه حلوای کاکائویی را یاد بگیریم.

مواد لازم برای حلوای کاکائویی

  • آرد ۲ لیوان
  • کره ۵۰ گرم
  • شکر ۱ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱ فنجان
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • عرق هل و گلاب ۱ پیمانه
  • خلال بادام و پسته برای تزئین
  • مغز گردو برای تزئین
  • غنچه گل محمدی برای تزئین

طرز تهیه حلوای کاکائویی

مرحله اول

برای آماده‌سازی حلوای کاکائویی ابتدا لازم است که آرد را الک کنید و در تابه بریزید و زمان دهید تا تفت بخورد و بوی خامی آرد گرفته شود. بعد از اینکه خامی آرد گرفته شد، کره و روغن را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب و کرم رنگ شوند.

حلوای کاکائویی

مرحله دوم

وقتی حلوا به این مرحله رسید تابه را کنار بگذارید و قابلمه دیگری را روی شعله قرار دهید و آب را به همراه شکر در قابلمه بریزید. هم بزنید تا شکر در آب حل شود و در اطراف شربت مروارید بزند. در این مرحله عرق هل و گلاب را به همراه زعفران به شربت اضافه کنید و شربت را از روی حرارت برداشته و دوباره تابه حلوا را روی شعله قرار دهید.

مرحله سوم

شربت را به حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر‌ می‌خواهید حلوای دو رنگ داشته باشید بعد از این مرحله که حلوا آماده شد، آن را دو قسمت کنید. سپس پودر کاکائو را اضافه کنید و اگر نه، بدون اینکه حلوا را تقسیم کنید، پودر کاکائو را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی حلوای کاکائویی آماده شد،‌ می‌توانید آن را در بین نان بستنی قرار دهید و یا در دیس سرو کنید. آن را طرح دهید و سپس با مغزیجات و غنچه گل محمدی تزئین کنید.

اگر به حلواهای محلی علاقه‌مند هستید، شله خرمای بوشهری را هم بخوانید.

نکات مهم برای طرز تهیه حلوای کاکائویی

  • آرد را حتما الک کنید تا کیفیت حلوا بیشتر شود.
  • همچنین‌ می‌توانید از پودر قند به جای شکر نیز استفاده کنید.
  • شیرینی حلوا را بیش از حد نریزید، زیرا باعث سنگینی حلوا‌ می‌شود.
  • می‌توانید به مواد حلوا کمی آرد نخودچی اضافه کنید و حلوا را به صورت قالبی دربیاورید.

حلوا شکلاتی

پیشنهاد مطالعهحرفه‌ای ترین روش قهوه موکا در خانه را هم بخوانید.

خوراک مرغ با سس سیر و سیب زمینی

مرغ با سیر و سیب‌زمینی گریل شده مناسب برای ناهار و یا حتی یک مهمانی شام ساده است. این غذا را می‌توانید با ترکیب یک سس لذیذ و ساده خانگی میل کنید.
مرغ با سیر و سیب زمینی

رمز تهیه خوراک مرغ با سیر و سیب زمینی در سه کلمه خلاصه می‌شود: سیر، روغن زیتون و لیموترش. این سه ماده هستند که در کنار یکدیگر طعم عالی این غذا را رقم می‌زنند. نکته کلیدی که در خوشمزه شدن مرغ با سیر و سیب‌‌زمینی اثر دارد این است که بتوانید سس سیر را خوب از آب در بیاورید. این سس بی‌نظیر است که طعم اصلی غذای شما را تشکیل می‌دهد. با مجله دلتا همراه باشید.

خوراک مرغ با سیر

مواد لازم برای خوراک مرغ با سیر و سیب زمینی

  • ساق، ران یا سینه مرغ ۱ کیلو و ۸۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی متوسط ۵ عدد
  • سیر ۲۰ حبه
  • آب لیموی تازه ۱ پیمانه
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار کافی
  • فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
  • سرکه اختیاری

طرز تهیه مرغ با سیر و سیب زمینی

مرحله اول

ابتدا برای از بین بردن بوی زهم مرغ، آن را به سرکه آغشته کنید و بگذارید ۲ دقیقه بماند. سپس خوب مرغ را با آب سرد بشویید و بعد هم با حوله آشپزخانه خشک کنید.

مرحله دوم

روی تکه‌های مرغ با چاقو برش‌های عمیق ایجاد کنید تا بعدا سس بتواند به عمق آن‌ها نفوذ کند. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با کمی نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. سپس آن را روی مرغ‌ها بمالید.

 خوراک مرغ و سیب زمینی

مرحله سوم

سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید (با ضخامت حدود ۱ سانت). کمی نمک هم روی سیب‌زمینی‌ها بپاشید. حال، تکه‌های مرغ را کف یک سینی فر لبه‌دار یا قالب کیک بزرگ بچینید. سیب‌زمینی‌ها را هم روی مرغ‌ها بچینید. سپس ظرف را در فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید قرار دهید. مرغ باید ۴۰–۵۰ دقیقه در فر باقی بماند تا کاملا بپزد.

مرحله چهارم

در این مدت سس سیر را آماده کنید. حبه‌های سیر را همراه با ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۲–۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل غذاساز بریزید و ۴–۵ دقیقه بزنید. سپس آب لیمو را اضافه کنید و ۴–۵ دقیقه دیگر به مخلوط کردن در غذاساز ادامه دهید تا سس سیر و لیموی شما آماده شود.

مرحله آخر از مرغ با سیر و سیب زمینی

وقتی مرغ پخت، آن را به آرامی از فر خارج کنید و آب/چربی اضافه جمع شده در ظرف را بگیرید. سس سیر را روی مرغ و سیب زمینی بریزید و آن‌ها را زیر و رو کنید تا سس به همه نقاط برسد. ظرف را دوباره در فر بگذارید. شعله روی فر را روشن کنید و چند دقیقه صبر کنید تا سیب‌زمینی‌ها به رنگ طلایی تیره درآیند.

مرغ و سیر

پیشنهاد مطالعهطرز تهیه ۹ غذای رژیمی با مرغ را در مجله بخوانید.