استیک در سراسر دنیا، تنوع و طرفداران زیادی دارد و یک غذای جهانی است. یکی از استیکهایی که بسیار خوشمزه هم هست، استیک مرغ با سس قارچ ایتالیایی است که امروز قصد داریم آن را با یک نوع سس قارچ ایتالیایی آموزش دهیم. با مجله دلتا همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه: شب یلدا چی بپزیم؟ انواع غذا و شیرینی شب یلدا را بخوانید.
سوپ جو قرمز از محبوبترین سوپهای رستورانی است و تقریبا در تمام رستورانها به عنوان پیشغذا سرو میشود. جالب است بدانید بر خلاف تصور عموم که سوپ جو را پیشغذا میدانند این سوپ به خاطر وجود ویتامینها و مواد معدنی که در آن وجود دارد یک غذای کامل است. با مجله دلتا همراه باشید تا نکات جا افتادن سوپ را یاد بگیریم.
سوپهای پر فایده و خوشطعم را میتوانید در ایام سرد سال برای خانواده به عنوان یک غذای کامل تهیه کنید. به شما اطمینان میدهیم با چند بار پخت سوپ در منزل میتوانید با سوپهای خوشرنگ و لعاب موجود در رستورانها رقابت کنید.
پیشنهاد مطالعه: راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو چیست؟ را بخوانید.
کنجد یکی از دانههای پرخاصیت است که خواص فراوانی دارد. این دانههای پر ارزش برای کودکان بسیار مفید خواهد بود. کنجد عسلی یکی از شیرینیها و میانوعدههای خوشمزه و مفید است. در این بخش از مجله دلتا طرز تهیه کنجد عسلی را برای شما آماده کردهایم.
کنجد را داخل سینی فر بریزید و فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا رنگ کنجدها تغییر کنند و تست شوند. فقط کافی است تا طلایی رنگ شوند. اگر رنگ کنجدها قهوهای شوند آنوقت تلخ خواهند شد.
یک کاغذ روغنی داخل سینی پهن کنید و روی آن را کامل کره بمالید و کنار بگذارید. زیاد کره نزنید فقط کمی چرب شود کافی است.
شکر و عسل را روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر آب شود و به مدت تقریبا ۵ دقیقه بگذارید روی حرارت بماند تا وقتی که مواد بجوشد و حباب بزند. سپس کنجد را اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.
مواد را بلافاصله داخل سینی و روی کاغذ روغنی بریزید و مواد را صاف کنید. سعی کنید به هم فشار دهید و یکجا جمع نمایید و با وردنه روی آن را صاف کنید. بعد با یک چاقوی بلند آن را برش دهید. میتوانید مستطیل یا مربع آن را برش دهید. اجازه دهید تا کاملا خنک شوند و بعد از هم جدایشان کنید.
پیشنهاد مطالعه: دسر تارت شکلات و انار را هم بخوانید.
همبرگر خانگی میتواند انتخاب خوبی برای ناهار یا شام باشد. در این دستور غذایی یک همبرگر کرهای خوشمزه با پنیر و پیاز را یاد میگیرید. برای درست کردن این همبرگر مواد زیادی احتیاج ندارید. با مواد کم و ساده میتوانید یک همبرگر با طعم جدید را امتحان کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه همبرگر کره ای را یاد بگیریم.
نانها را ببرید و روی گریل بگذارید یا تست کنید. میتوانید کمی با روغن آنها را سرخ کنید.
یک ماهیتابه بزرگ انتخاب کنید. آن را داغ کنید و ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. وقتی کره داغ شد، پیاز خردشده را اضافه کنید و بگذارید سبک و طلایی رنگ شود. پیازها را بعد از سرخ شدن در ظرفی بریزید و کناری بگذارید.
حالا گوشت چرخکرده را به ۴ قسمت برای ۴ ساندویچ تقسیم کنید. در میان هر تکه با انگشت فرورفتگی ایجاد کنید.
ماهیتابه را دوباره روی حرارت متوسط قرار دهید و برگرها را داخل آن بگذارید. گوشت را با نمک و فلفل سیاه مزهدار و هر طرف را ۶ تا ۸ دقیقه سرخ کنید.
ورقههای پنیر را روی برگرهای داخل تابه بگذارید و به پخت ادامه دهید تا پنیر کاملا آب شود. در همین حال پیازها را در مایکروویو یا روی گاز دوباره داغ کنید تا زمان سرو داغ باشند.
به هرکدام از برگرها حدود ۲ قاشق غذاخوری کره بزنید. اگر مایل هستید کاهو را کف نان قرار دهید و برگرها را روی آن بگذارید و روی آن پیاز سرخشده بریزید.
به محض اینکه برگر را داخل تابه میگذارید، آن را فشار دهید. اما وقتی در حال سرخ شدن هستند، دیگر آنها را پرس نکنید چون باعث میشود برگرها آبدار نباشند.
برای داشتن شامهای سبک، چند غذای ساده برای ناهار یا شام سبک را هم بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: کوفته انار و گردو، شام بینظیر یلدایی را بخوانید.
رولت هندوانه ای یکی از رولتهای مخصوص شب یلدا است که میتوانید به سادگی در منزل این رولت زیبا و جذاب را تهیه کنید و در بلندترین شب سال در کنار خانواده دور هم باشید. اما رولت هندوانه ای هم داخل فر و هم بدون فر تهیه میشود. برای روش بدون فر باید از ماهیتابه دو طرفه استفاده کنید. با مجله دلتا همراه باشید.
ابتدا زرده و سفیده تخممرغ را جدا کنید و سفیده را به همراه ۲ قاشق غذاخوری از شکر گفته شده بزنید تا کمکم کف کند. سپس به هم زدن ادامه دهید تا خامهای شکل شود و زمانی که ظرف را برعکس کنید نریزد. سفیده را داخل یخچال قرار دهید تا خنک بماند.
حالا زردهها را به همراه وانیل و مابقی شکر مانده هم بزنید تا زردهها از لختگی خارج و کشدار شوند. سپس در همین حین آبجوش را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا زرده بسته نشود و مواد از حالت روان بودن خارج شود.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید. سپس به مواد زرده اضافه کنید و هم بزنید. از همزن دستی یا برقی میتوانید کمک بگیرید در انتها سفیده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. سپس یک کاسه کوچک از مواد بردارید و بقیه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی رنگ قرمز و به دیگری رنگ سبز بزنید.
اگر دسرهای یلدایی بیشتری دوست دارید به دسر انار با ژله و بیسکویت پتیبور مراجعه کنید.
حالا کف یک سینی ۳۰*۴۰ را چرب و کاغذ روغنی بیندازید به طوری که کاغذ کمی لبه داشته باشد تا هنگام خارج کردن رولت، مانند دسته به شما کمک کند. حالا هر دو رنگ را یک طرف سینی بریزید و پیاله کوچکی را که ابتدا برداشتید با رنگ سبز خوراکی پررنگتر بزنید تا روی قسمتهای سبز رولت طرح ایجاد نمایید. سپس رولت را بریزید و با پالت صاف کنید و روی آن طرح بزنید.
اگر فر شما فن ندارد باید ۸ دقیقه در دمای ۲۳۰ درجه با حرارت از کف قرار دهید. سپس در انتها ۲ دقیقه گریل را روشن کنید تا بپزد و یا داخل یک ماهیتابه کاغذ روغنی انداخته و روی شعله پخش کن قرار دهید تا پخته شود. بعد از پخت با کمک کاغذ روغنی رولت را خارج و روی یک پارچه تمیز قرار دهید و به آرامی کاغذ را جدا و با پارچه رول کنید و ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید. مجدد رولت را باز کرده و خامه قنادی بزنید و چند ساعت در یخچال بگذارید و موقع سرو شکلات چیپسی روی آن قرار دهید.
پیشنهاد مطالعه: تارت شکلات و انار، دسر ساده یلدایی را بخوانید.