کیک پنیر یکی از کیکهای محبوب در سراسر جهان است. چیز کیکها جز کیکهایی هستند که به دو صورت یخچالی و داخل فر درست میشوند. این بار ما یک کیک پنیر با تزئین مربا برای شما آماده کردهایم که طعمی خوشایند برای شما خواهد داشت. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه چیز کیک مربایی را یاد بگیرید.
اگر به دسرهای ایرانی علاقه دارید حلوا با عسل را هم بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه بستنی رژیمی خانگی را بخوانید.
این غذا یکی از غذاهای اصیل دزفولی و شوشتر است که بیشتر در فصل زمستان تهیه میشود و چون طبع گرمی دارد، برای روزهای سرد بسیار مفید است. ارده چربی بالایی دارد ولی جزء چربیهای خوب است و بدن را از خستگی و کوفتگی دور میکند و ماش هم پروتئین بسیار بالایی دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا آش ارده شوشتری خوشمزه را تهیه کنید.
قبل از شروع آشپزی ماش را پاک و به همراه کمی آب خیس کنید و بعد برنج را نیز شسته و چند ساعتی خیس کنید تا راحتتر نیز بپزد. برای تهیه این غذا بهتر است از برنج عنبر بو استفاده کنید، ولی اگر در دسترس نبود میتوانید از برنج معطر استفاده نمایید.
در ادامه ماش را به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا ماش بپزد و برنج را به همراه کمی روغن روی حرارت قرار دهید و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب برنج کشیده شود. سپس به شکل کوه همه را جمع کنید.
وقتی برنج دم کشید آن را داخل یک دیس بریزید و کمکم ارده اضافه کنید و همانطور که برنج داغ است با دست ارده را به خورد برنج دهید تا مخلوط شود. به طور سنتی وقتی بخار از برنج خارج میشود باید این کار را انجام دهید. در ادامه شیره خرما را کنار این غذا قرار میدهند و ترجیحا غیر مستقیم در کنار برنج میگذارند و هر کس به ذائقه خودش آن را روی برنج خود میریزد.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه لازانیا بدون فر را هم بخوانید.
قورمه سبزی یکی از خورشتهای خوشعطر و لذیذ است که هر کدبانویی دوست دارد، آن را به بهترین شکل ممکن درست کند. هرچند برای هر آشپزی گاهی پیش میآید آب خورشت قورمه سبزیاش تمام شود و بسوزد. اگر با چنین موقعیتی روبهرو شدید، اصلا نگران نشوید و دستوپای خود را گم نکنید. راهکارهایی وجود دارد که در این مواقع، با استفاده از آنها میتوانید غذای خود را نجات دهید و به صورت کامل نیز بوی سوختگی آن را رفع کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا رفع بوی سوختگی قورمه سبزی را یاد بگیرید.
وقتی غذایی در حال سوختن است، بسیاری اولین کاری که میکنند ریختن آب در آن است، اما باید بدانید که این بدترین کار ممکن است. هنگامی که، خورشت قورمه سبزی یا غذای دیگری در حال سوختن بود، نباید روی آن آب بریزید. ریختن آب در قورمه سبزی در حال سوختن باعث خواهد غذای شما به شدت بوی سوختگی بگیرد.
بنابراین به یاد داشته باشید هنگام سوختن خورشت بلافاصله، زیر آن را خاموش کنید و از ریختن آب روی آن خودداری کنید.
بعد از خاموشکردن شعله خورشت در حال سوختن، قسمت رویی آن را از قسمت تهگرفته جدا کنید. بعد قسمت رویی را در یک قابلمه دیگر بریزید. حالا در قابلمه حاوی مواد قسمت رویی مقداری روغن و آب بریزید و اجازه دهید مواد داخل آن حدود ۲۰ دقیقه بجوشد.
بعد از ریختن قسمت رویی در قابلمه دیگر و اضافه کردن آب و روغن، میتوانید اقدامات دیگری انجام دهید تا بوی سوختگی خورشت قورمه سبزی کاملا رفع شود:
پیشنهاد مطالعه: فوت و فن جا افتادن خورشتهای معروف ایرانی را بخوانید.
سسها یکی از متنوعترین طعم دهندهها هستند که در همه کشورها محبوبیت زیادی دارند. هر کدام از سسها طعم مخصوص به خود را دارند و با مواد غذایی خاصی سرو میشوند. شما میتوانید انواع مختلف این سسها را داخل خانه به راحتی درست کنید و به آنها طعمدهندهها و ادویههای مورد علاقهتان را هم اضافه کنید. اگر شما هم طرفدار سسهای تند هستید، پیشنهاد میکنیم حتما طرز تهیه سس خردل خانگی را یاد بگیرید تا از طعم تند خردل لذت ببرید. با مجله دلتا همراه باشید.
بذرهای خردل را داخل آسیاب یا یک غذاساز بریزید و آنها را پودر کنید. هرچه پودر خردل بیشتر آسیاب شود، سس خردل صافتر و لطیفتر خواهد بود. اگر ترجیح میدهید دانههای خردل کمی در دهان احساس شوند میتوانید آنها را کمتر آسیاب کنید تا خیلی پودر نشوند.
بعد از آنکه دانههای خردل کاملا آسیاب شدند، پودر خردل را داخل کاسه ریخته و سایر ادویهها از جمله نمک، پودر زردچوبه، پاپریکا قرمز، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
در یک قابلمه، آب و مخلوط ادویه را اضافه کنید و آنها را خوب هم بزنید. به طوری که ادویهها داخل آن حل شوند و مخلوطی یکدست حاصل شود (فعلا سرکه را کنار بگذارید). حدود ۴۵ دقیقه قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا ادویهها به همراه آب بجوشند و حبابهایی روی آنها ایجاد شود.
بعد از آنکه مخلوط شروع به جوشیدن کرد، سرکه را به آنها اضافه کنید و اجازه دهید تا مجددا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشند. هر چند ثانیه آنها را کمی هم بزنید تا ادویهها کف قابلمه نچسبند.
مواد آمادهشده را داخل ظرف شیشهای بریزید و اجازه دهید تا سس کاملا خنک شود. سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود.
سس خردل ممکن است ابتدا مزه تلخی داشته باشد. به همین دلیل به حداقل ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد تا تلخی آن از بین برود و آماده شود. پس بهتر است چند روز سس را داخل یخچال قرار دهید و بعد از آن استفاده کنید.
این سس را میتوانید حتی با سالاد ماکارونی هم سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: فوت و فن جا افتادن خورشتهای معروف ایرانی را بخوانید.
طرز تهیه پنکیک پنیری بسیار ساده است و برای وعده صبحانه و عصرانه بسیار خوشمزه و متفاوت به نظر میرسد. این صبحانه لذیذ را میتوانید برای زمانی که مهمان دارید تهیه کنید، زیرا خیلی سریع آماده میشود و طرز تهیه راحتی دارد. میل کردن یک صبحانه خوب و متفاوت میتواند انرژی بسیار خوبی در کل روز به شما بدهد. با مجله دلتا همراه باشید.
همانطور که میدانید خوردن صبحانه بسیار مهم است و از فواید آن میتوان به تقویت حافظه و بیماریهای قلبی و دیابت و همچنین کمک به سیر ماندن در طول روز و انجام ندادن ریزهخواری اشاره کرد. شما میتوانید پنکیک پنیری را به صورت ساده و گرد تهیه کنید و یا میتوانید از انواع قالبها برای شکل دادن به آن استفاده نمایید.
ابتدا در یک کاسه مناسب، تخممرغ را با یک لیوان شیر با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس پنیر پیتزا را به همراه پنیر لیقوان به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس نمک و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. آرد را به مواد به آرامی اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا مواد غلیظ شود. در آخر پاپریکا را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. مواد باید غلظتی مانند ماست چکیده داشته باشد.
ماهیتابه مناسب و نچسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس با روغن چرب کنید و اجازه دهید روغن گرم شود. یک ملاقه از مواد را بردارید و روی روغن بریزید و روی مواد را با پشت همان ملاقه صاف نمایید. بعد از پختن یک طرف پنکیک، آنها را با کفگیر برگردانید تا طرف دیگر پنکیکها هم سرخ شود. بعد از سرخ شدن، پنکیک ما آماده است. در ظرف مناسب سرو کنید و به همراه سس دلخواه نوش جان نمایید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه کنجد عسلی خانگی، ترد و خوشمزه را بخوانید.