دلمه بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی و اصالتا آذری است.
دلمه بادمجان یکی از انواع دلمههای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که در مناطق مختلف کشور با روشهای متفاوتی طبخ میشود. مواد اصلی این غذای خوشمزه بادمجان ، گوشت چرخ کرده، برنج، سبزی دلمه و پیاز است. بخش آشپزی مجله دلتا را این بار با طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی دنبال کنید.
(مناسب برای ۶ نفر)
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با پخت انواع دلمه “دلمه شکم پر با گوشت و پنیر” را مطالعه کنید.
سوپ اسفناج و عدس؛ یک پیشنهاد ویژه
طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
زردآلو خاصیت آرامبخش و نشاطآوری دارد؛ در ضمن خوردن آن به کسانی که ناراحتیهای قلبی دارند نیز توصیه میشود. زردآلو به علت داشتن مقدارى اسید سالسیلیک، براى درد مفاصل و رماتیسم مفید است.
اریح کته سی(کته زردآلو ) از غذاهای سنتی ایران است که با زردآلو تهیه می شود. این غذا، از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی و تبریز است. با استفاده از زردآلو میتوان غذاهای خوشمزهای همچون اریح شورباسی و خورشت برگه زردآلو تهیه کرد. زردآلو دارای خواص بسیار است که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره می کنیم. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه کته زردآلو آشنا شوید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی “دستور پخت دمی بلغور جو” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
گندم شیر یکی دیگر از خوراکهای محلی کرمان است که مردم کرمان آن را به صورت جداگانه میل میکنند و بسیار مغذی و پرقوت است.
آش گندم شیر یکی از غذاهای محلی و سنتی استان کرمان است. البته آش جزو خوراکهای اصیل مردم ایران است که با توجه به فرهنگ هر شهر، انواع مختلف و محلی آن در میان مردم مرسوم شده است. مواد این آش کمی با سایر آشها متفاوت است. برای تهیه آن باید یکی از مواد اصلی یعنی گندم شیر محلی کرمان را به صورت جداگانه آماده کنید. در ادامه با طرز تهیه آش گندم شیر همراه مجله دلتا باشید.
پیشنهاد مطالعه : برای مطالعه بیشتر “طرز تهیه سوپ هویج” را در مجله دلتا مطالعه کنید.
طرز تهیه شیله عدس؛ آش تبریزیها
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
شیرینی خانگی کیک کدو حلوایی یکی از پرطرفداترین و خوشمزهترین شیرینیها برای روزهای سرد سال است.
یک صیفی نارنجی خوشرنگ و خوشمزه و تنبل که در فصول سرد سال حسابی محبوب میشود. «کدو تنبل» یا «کدو حلوایی» از جمله محبوبترین میوهها در سرتاسر دنیاست که در ماه اکتبر به خاطر جشن هالووین و ایفای نقش به عنوان یکی از نمادهای هالووین اسمش حسابی بر سر زبانها میافتد در ادامه طرز تهیه تارت کدو حلوایی را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع کیک “کیک شیر داغ؛ عصرانه دلچسب” را مطالعه کنید.
طرز تهیه خاگینه تبریزی زعفرانی
کدو حلوایی پلو؛ یک غذای پاییزی از شمال ایران
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
وجود سبزیجات تازه و آب گوشت در آش شوربا به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند و موجب میشود تا بدن راحتتر بتواند با بیماریهای ویروسی مقابله کند.
آش شوربا یک غذای فوقالعاده مقوی برای روزهای سرد پاییز و زمستانی است و به طور معمول همه جا از آن به عنوان آش سرماخوردگی یاد میشود. این آش در درمان سرماخوردگی و جلوگیری از پیشرفت بیماری بسیار مؤثر است و در مناطق مختلف ایران به روشهای متفاوتی طبخ میشود. طرز تهیه آش شوربا را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع آش “آش ماست با گوشت” را مطالعه کنید.
سوپ اسفناج و عدس؛ یک پیشنهاد ویژه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید