مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

پیتزا سوسیس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژیک

پیتزا سوسیس و قارچ از ساده‌ترین پیتزاهایی است که می‌توانید از آن به‌عنوان گزینه شام و ناهار استفاده کنید.

طرز-تهیه-پیتزا-سوسیس-و-قارچ

پیتزا سوسیس یکی از قدیمی‌ترین و نوستالژیک‌ترین پیتزاهای دنیا و در واقع نسل نخست پیتزاهاست. این پیتزا با مرغ، قارچ، کالباس، پیاز حلقه شده، گوجه فرنگی و … تهیه می‌شود. از آنجاکه اکتبر را ماه جهانی پیتزا می‌نامند، مجله دلتا با طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ و فوت و فن پخت آن به روز شده است.

مواد لازم

(مناسب برای ۴ نفر)

  • پنیر موزارلای ۵۰۰ گرمی ۱ بسته
  • خمیر پیتزای ایتالیایی ۱ بسته
  • سوسیس ۲۵۰ گرم
  • پیاز خرد شده ۱ پیمانه
  • قارچ خرد شده ۱ بسته ( ۲۰۰ گرم)
  • فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز ۱ پیمانه
  • سس چیلی ۵۰ گرم
  • پنیر پارمسان رنده ۵۰ گرم
  • گوجه گیلاسی ۸ عدد
  • زیتون بدون هسته ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

پیتزا-سوسیس

طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ

  • شعله پایین فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید و اجازه دهید خوب گرم شود. سپس کف سینی فر را با روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.
  • در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سوسیس‌ها را خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و به مدت ۳ دقیقه بپزید. پیاز و قارچ را اضافه کنید و ۴ دقیقه تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
  • خمیرها را به همان صورت منجمد در سینی فر بچینید.
  • سس چیلی را روی خمیرها (تا نزدیک لبه‌های آن) پخش کنید. پودر پنیر پارمسان را روی لایه سس پخش کنید و مقداری پنیر روی آن اضافه کنید. مخلوط سوسیس را روی پیتزاها بریزید و بقیه پنیرها را روی مخلوط سوسیس بریزید. گوجه گیلاسی و زیتون‌های برش خورده را روی پیتزا بچینید.
  • سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید، در فر را ببندید و بگذارید حداقل به‌مدت ۱۰ دقیقه پیتزاها بپزند. سپس شعله پایین فر را خاموش کنید و شعله بالایی را روشن کنید. پخت پیتزاها را برای ۱۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا پنیر روی پیتزا کاملا آب شده و طلایی شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع پیتزا “طرز تهیه لاه‌ماجون؛ پیتزای ترکی” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه خورشت داوود پاشا

آش اوماج تبریزی؛ خوشمزه و لذیذ

لازانیا بدون گوشت؛ همچنان لذیذ

فیله مرغ با سس سیر

طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه سوپ شلغم و مرغ

سوپ شلغم یکی از انواع سوپ سبزیجات خوشمزه و خوش طعم و بسیار مقوی است.

طرز-تهیه-سوپ-شلغم

اگر درگیر سرماخوردگی شدید و طعم شلغم پخته شده به تنهایی برای‌تان ناخوشایند است. پیشنهاد می‌دهیم با یک سوپ خوشمزه شلغم، از شر سرماخوردگی راحت شوید. با طرز تهیه سوپ شلغم با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم

  • سینه مرغ یک عدد
  • پیاز متوسط یک عدد
  • شلغم ۲ عدد
  • هویج کوچک ۲ عدد
  • ساقه کرفس ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • گوجه‌فرنگی ۲ عدد
  • جعفری تازه یک پیمانه
  • گشنیز تازه یک پیمانه
  • پیازچه یک پیمانه
  • رشته فرنگی (ورمیشل) یک پیمانه
  • لیمو ترش ۲ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

سوپ-شلغم

طرز تهیه سوپ شلغم

  • در یک قابلمه مرغ را با پیاز و نمک و زردچوبه بپزید. تا وقتی که مرغ بپزد، پیاز، شلغم، کرفس، گوجه فرنگی و هویج را به صورت نگینی خرد کنید. سیر را رنده کرده یا بسیار ریز خرد کنید.
  • در یک قابلمه جداگانه پیاز، شلغم، کرفس، هویج، سیر و گوجه فرنگی را با ۵ پیمانه آب و کمی نمک و فلفل بریزید و حدود ۴۵ دقیقه منتظر بمانید تا آب به جوش آمده و سبزیجات پخته شوند.
  • مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش خرد کنید و بعد از این که سبزیجات پخته شدند، با گشنیز، جعفری و پیازچه خرد شده به قابلمه اضافه کنید.
  • در ادامه رشته فرنگی یا ورمیشل را هم به سوپ اضافه کنید. اگر سوپ‌ کم‌آب است مقداری آب به آن اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا طعم مواد به خورد هم بروند.
  • در آخر مقداری آب لیمو ترش هم به سوپ اضافه کنید.
  • سوپ شلغم و مرغ آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو کرده و مقداری جعفری و گشنیز خرد شده برای تزیین روی آن بریزید.
  • اگر مایل بودید که سوپ لعاب بیشتری داشته باشد، می‌توانید از مقداری جو پرک و کمی رب برای رنگ دادن به سوپ استفاده کنید.
  • زنجبیل، آویشن برای سرماخوردگی مناسب‌اند. در صورت تمایل می‌توانید مقداری از آن‌ها استفاده کنید.

همچنین بخوانید:

سوپ اسفناج و عدس؛ یک پیشنهاد ویژه

طرز تهیه سوپ بادام زمینی

طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا

طرز تهیه آش شوربا

طرز تهیه آش بادمجان

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتقال

خورشت بلدرچین یک غذای خوشمزه است که برخی در طرز تهیه آن از سس پرتقال و برخی رب گوجه استفاده می‌کنند.

خورشت بلدرچین

خورشت بلدرچین یک غذای خوشمزه است که برخی در طرز تهیه آن از سس پرتقال و برخی رب گوجه استفاده می‌کنند. طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتغال را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتغال

مواد لازم

  • بلدرچین: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • کره: ۵۰ گرم
  • آب لیمو ترش: ۱ قاشق
  • رزماری و زعفران: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • فلفل دلمه‌ای و جعفری: به مقدار لازم
  • آب پرتقال: یک و نیم لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق سوپ خوری
  • کره برای سس پرتقال: ۲۰ گرم

طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتغال

  • در مرحله اول از طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتقال، از ادویه شروع می‌کنیم.
  • در این مرحله ابتدا سیر و پیاز را رنده می‌کنیم.
  • بعد از آن فلفل دلمه‌ای را خرد می‌کنیم. کمی آب لیمو ترش و رزماری به فلفل دلمه‌ای خرد شده اضافه می‌کنیم.
  • زعفران را دم می‌کنیم. حالا لازم است تا همه این مواد را با هم مخلوط کنیم. بعد از مخلوط کردن مواد، بلدرچین‌ها را به مخلوط آماده شده اضافه می‌کنیم.
  • پس از آن ظرف را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال نگه می‌داریم. این کار برای آن است که مواد تهیه شده به همراه ادویه‌ها به خورد بلدرچین‌ بروند.
  • لازم است تا بلدرچین‌ها حداقل به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار بگیرند. سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. در این ۳۵ دقیقه باید بلدرچین‌ها را حداقل دو بار زیر و رو کنیم.
  • در مرحله آخر از طرز تهیه خورشت بلدرچین باید سس پرتقال را آماده کنیم. در این مرحله برای تهیه سس پرتقال ابتدا کره را در ماهیتابه ذوب می‌کنیم. سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از آن بلافاصله آب پرتقال سرد را به مواد اضافه می‌کنیم.
  • مواد را آنقدر هم می‌زنیم تا روی حرارت غلیظ شوند. در این مرحله کمی آب لیموترش و نمک هم به مخلوط اضافه می‌کنیم. سس پرتقال هم آماده است
  • بلدرچین‌ها را از فر در آورده و در دیس سرو قرار می‌دهیم. حالا سس پرتقال را هم به بلدرچین‌ها اضافه می‌کنیم. خورشت بلدرچین با سس پرتقال آماده سرو است.
  • طرز تهیه خورشت بلدرچین مجلسی با سس پرتقال در مایکروفر بسیار ساده است. حالا شما می‌توانید این خورشت را به همراه برنج یا پوره سیب‌زمینی سرو کنید

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع غذاهای خوشمزه  “طرز تهیه بلدرچین سوخاری” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه کباب تابه ای در فر

طرز تهیه بلدرچین سوخاری در فر

طرز تهیه کته زردآلو

خورشت فسنجان با مرغ

پاستا میگو با سس پستو

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

کوکوی لوبیا سبز، یکی دیگر از غذاهای اصیل تبریز است که به دلیل طعم، عطر و خاصیت غذایی ارزشمند آن، طرفداران خود را دارد.

کوکو لوبیا سبز

کوکو لوبیا سبز از غذاهای محلی تبریز است و می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا یا وعده اصلی سرو کرد. با طرز تهیه کوکو لوبیا سبز بخش آشپزی مجله دلتا را دنبال کنید.

مواد لازم

  • لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • زعفران: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • ادویه کاری: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

طرز تهیه کوکو لوبیاسبز

  • ابتدا لوبیا سبز را با اندازه یک سانتی‌متر خرد کرده و اجازه دهید با مقداری آب در قابلمه با شعله ملایم خوب بپزد.
  • پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
  • سپس فلفل دلمه را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. پس از اینکه فلفل دلمه‌ای و پیاز را خوب تفت دادید لوبیا سبز پخته شده را اضافه کنید.
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد افزوده و مجددا خوب تفت دهید.
  • سیب زمینی را آب‌پز کرده و بعد از اینکه سیب زمینی‌ها خوب پخته شد آنها را در یک کاسه بزرگ رنده کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه خوب هم بزنید و سپس به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
  • در این مرحله مخلوط لوبیا سبز پخته شده را نیز به مواد سیب زمینی بیفزایید.
  • نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و زعفران دم کرده را به مایه کوکو لوبیا سبز اضافه کنید.
  • مایه کوکو را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
  • یک تابه متناسب با مقداری مایه کوکو روی شعله قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید.
  • اجازه دهید روغن کاملا داغ شود سپس تمام مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق روی مایه کوکو را صاف کنید.
  • در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا کوکو کاملا مغر پخت شود.
  • پس از اینکه سمت زیرین کوکو لوبیا سبز شما طلایی رنگ شد و کوکو کاملا خودش را گرفت آنرا برگردانید تا قسمت دیگرش نیز سرخ شود.

پیشنهاد مطالعه: لوبیا سبز، منبع غنی از چربی‌های امگا ۳ بوده و کاروتنوئید و فلاونوئید موجود در لوبیا سبز، دارای خواص ضد التهابی است. درباره خواص لوبیا سبز در مجله دلتا بخوانید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه یتیمچه

تهیه خوراک جغور بغور

جوجه‌ کباب لبنانی با سس سیر توم

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه سوفله شکلاتی در فر

می‌توانید این دسر خوشمزه را بدون فر در قابلمه هم درست کنید.

سوفله شکلاتی

سوفله شکلاتی، دسر بسیار خوشمزه و هوس‌انگیزی است که بر پایه تخم‌مرغ درست می‌شود. روش پخت سوفله شکلاتی، بسیار آسان است و در کمتر از ۱ ساعت آماده می‌شود. طرز تهیه سوفله شکلاتی را در ادامه مطلب بخوانید.

طرز تهیه سوفله شکلاتی

مواد لازم

  • زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • سفیده تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • شیر: ۱/۲ لیوان
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر قند: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شکلات تخته‌ای: ۹۰ گرم
  • شکر: ۱ لیوان
  • پودر کاکائو : ۱/۲ لیوان
  • نمک: ۱ پنس

طرز تهیه سوفله شکلاتی

  • برای درست کردن این دسر مانند کیک شکلاتی ابتدا نمک، آرد، پودر کاکائو و نصف شکر را در ظرفی بریزید و کمی هم بزنید. سپس، شیر را به ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس مواد ترکیب شده را روی حرارت قرار دهید و ۳ دقیقه صبر کنید تا شیر آرام آرام شروع به جوشیدن کند.
  • در این مرحله پس از جوشیدن شیر، شکلات تخته‌ای را خرد کنید و در قابلمه بریزید. سپس آن را هم بزنید تا شکلات به آرامی حل شود. پس از حل شدن شکلات‌ها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
  • پس از خنک‌شدن مواد، پودر وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در ظرفی دیگر، زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس زرده‌ها را به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید.
  • دوباره در ظرفی جدا، سفیده‌‌ تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید. بهتر است این کار را با هم‌زن برقی انجام دهید؛ زیرا ترکیب سفیده‌ها باید کف کند و حالت پفی پیدا کند. سپس نصف دیگر شکر را به سفیده‌ها اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
  • سفیده‌های تخم‌مرغ و شکر هم‌زده را به ترکیب شکلات و زرده اضافه کنید. البته باید به تدریج این کار را انجام دهید و آرام هم بزنید.
  • قالب فر مورد نظر را چرب کنید و روی آنها شکر بریزید. سپس مواد ترکیب‌شده را در قالب‌ها بریزید. درجه فر را روی ۱۷۵ قرار دهید و ۱۵ دقیقه صبر کنید.
  • پس از ۱۵ دقیقه، سوفله‌های شکلاتی شما آماده است. می‌توانید پس از خنک‌شدن، روی آنها پودر قند بپاشید یا آنها را به شکل‌های دیگر تزئین کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع کیک “کیک شیر داغ؛ عصرانه دلچسب” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه خاگینه تبریزی زعفرانی

طرز تهیه تارت کیک کدو حلوایی

کوکوی نودل و طرز تهیه آن

طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید