مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

برگر ماهی سوخاری با سس تارتار

شما می‌توانید برای کم کردن کالری این غذا آن را با سس مایونز کم چرب تهیه کنید و به جای سرخ کردن ماهی آن را در فر سوخاری کنید.

برگر ماهی سوخاری

درست کردن این غذای خوشمزه در خانه اصلاً کار سختی نیست و تنها نیاز به پیروی از اصول و روش‌های خاصی را دارد. کافی است یک بار امتحان کنید، فیش برگر با سس تارتار مخصوص می‌تواند به یکی از محبوب‌ترین غذاهای خانواده شما تبدیل شود. در ادامه طرز تهیه برگر ماهی سوخاری را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه برگر ماهی سوخاری

مواد لازم

  • آرد سوخاری: ۲ لیوان (می‌توانید خودتان این آرد را با خرد کردن نان و اضافه کردن ادویه به آن درست کنید)
  • فیله ماهی سفید بدون استخوان: ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
  • نان همبرگری: ۴ عدد
  • پنیر ورقه‌ای: ۴ عدد
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای خوری
  • پودر فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری
  • پودر سیر: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه برگر ماهی سوخاری

  • برای درست کردن برگر ماهی فیله‌ها را به شکل مربعی و اندازه مناسب برای هر برگر برش دهید. توجه داشته باشید که ماهی بعد از پخت کمی کوچک‌تر می‌شود، پس اندازه آن را خیلی کوچک نکنید. برای مزه‌دار کردن ماهی، یک تخم مرغ را با سس مایونز، آرد، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا را درون یک کاسه بریزید و به خوبی ترکیب کنید. حال این مواد را روی ماهی‌ها بریزید و خوب ترکیب کنید و برای ۱۵ دقیقه درب آن را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.
  • در این مرحله از تهیه برگر ماهی فر را روشن کنید و اجازه دهید با دمای ۱۸۰ درجه گرم شود. بعد از ۱۵ دقیقه در این مرحله از طرز تهیه فیش برگر مک دونالد ماهی‌ها را از یخچال خارج کنید. آرد سوخاری را درون یک سینی بریزید و تکه‌های ماهی را روی آن قرار دهید. کمی ماهی‌ها را فشار دهید تا پودر سوخاری به طور کامل به همه قسمت‌های ماهی بچسبد. اگر از خرده نان برای سوخاری کردن ماهی استفاده می‌کنید، بهتر است قبل از سوخاری کردن نان‌ها را داخل یک سینی بریزید. سپس برای چند دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا رنگ آن طلایی شود. بعد این پودر را برای سوخاری کردن ماهی استفاده کنید.
  • سپس سینی فر را چرب کنید و ماهی‌ها را برای مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پخته شوند. بعد از پخته شدن ماهی آن را روی نان قرار دهید و پنیر را روی ماهی بگذارید. سپس یک قاشق پر از سس تارتار روی آن بریزید و در کنار سبزیجاتی مثل کاهو ، پیاز، خیار و گوجه میل کنید. می‌توانید ماهی‌ها را به جای قرار دادن در فر با روغن فراوان سرخ کنید تا رنگ آن کاملاً طلایی و خوش‌رنگ شود. این کار موجب بالا رفتن کالری غذا و خوش مزه‌تر شدن آن می‌شود. . برخی افراد برای تهیه این فیش برگر ماهی از تن ماهی استفاده می‌کنند و شما نیز می‌توانید در صورت عدم دسترسی به ماهی تازه از تن ماهی استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه غذاهایی از این دست “مینی برگر ماهی” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه‌ ناگت مرغ خانگی

خوراک ماهی با گوجه فرنگی کبابی

طرز تهیه کالباس خانگی لیوانی

طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه خاگینه ذرت

خاگینه ذرت در عین سادگی بسیار لذیذ است و در مدت زمان کمی آماده می‌شود.

خاگینه ذرت

خاگینه‌ میان وعده و صبحانه‌ای بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع است. خاگینه ذرت را می‌توان به تنهایی و یا با موادی همچون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترسی، پخت و اگر نگران سرخ شدن این میان‌وعده هستید، می‌توانید پس از سرخ کردن آن‌ها را در یک کاغذ دستمالی حوله‌ای و یا کاغذهای مخصوص آشپزی روغن گیری کنید. اندازه این خاگینه‌ها بسته به سلیقه شما است می‌توانید کل ماهیتابه را با مواد بپوشانید و یا این که به اندازه چند قاشق در تابه ریخته و سرخ نمایید. در هنگام سرو خاگینه ذرت از سس‌کچاب و یا ماست موسیر برای خوش طعم شدن می‌توانید استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه خاگینه ذرت را در مجله دلتا بخوانید.

خاگینه به همراه ذرت

مواد لازم

    • دانه ذرت : ۳ فنجان
    • آرد کامل : ۱ فنجان
    • شکر : ۱ قاشق غذاخوری
    • تخم‌مرغ هم‌زده : ۲ عدد
    • پودر پکینگ‌پودر : ۱ قاشق چای خوری
    • نمک : ۱/۲ قاشق چای خوری
    • فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چای خوری
    • خامه سفت : ۳/۴ فنجان
    • روغن : برای سرخ کردن
    • فلفل دلمه‌ای : برای تزیین

 

طرز تهیه خاگینه ذرت

  • ابتدا خامه و تخم‌مرغ‌ها را با هم در یک کاسه مخلوط نمایید.
  • ذرت، آرد، شکر، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  • این دو ترکیب را با هم مخلوط کنید.
  • حال می‌توانید ترکیب حاصل را در تابه که از محتوای روغن داغ برخوردار است سرخ کنید.
  • خاگینه ذرت جزو پیش غذا – املت و کرپ است.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه آن حدودا ۱۰دقیقه است.
  •  زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه است.
  • خاگینه ذرت را می‌توانید در وعده صبحانه و میان وعده سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱ نفر مناسب میباشد.
  • در موقع سرو خاگینه ذرت از سس کچاپ و یا ماست موسیر به منظور خوش طعم کردن می‌توانید استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع کتلت “طرز تهیه خاگینه تبریزی زعفرانی” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

نرگسی اسفناج با پنیر

خورشت فسنجان با مرغ

دستور پخت خورشت ریواس

پاستا آلفردو؛ لذیذ و اشتهاآور

سوپ عدس درمانی برای کرونا

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه ارده پلو

معمولا مردم خوزستان و دزفول این غذا را بعد از باران و برای گرم نگه داشتن بدن و جلوگیری از سرماخوردگی استفاده می‌کنند و خوردن آن در فصول گرم سال به خاطر طبع گرمی که دارد، چندان توصیه نمی‌شود.

امتحان کردن غذاهای محلی شهرها و کشورهای مختلف کمک می‌کند تا لحظه‌ای دنیا را از چشم مردمانی دیگر تجربه کنید. زمانی که یک غذای متفاوت از جنوب یا شمال ایران را امتحان می‌کنید، می‌توانید دقایقی را در کنار خانواده، مهمان سفره‌های مردمان این شهرها باشید و طعم غذاهای آن‌ها را بچشید و با نوع خوراکی‌های آن‌ها آشنا شوید در ادامه این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه ارده پلو را بخوانید.

طرز تهیه ارده پلو

مواد لازم

  • برنج: ۴ لیوان
  • ماش: ۲ لیوان
  • ارده تیره رنگ: به مقدار دلخواه
  • نمک: مقداری کمتر از حالت معمول

طرز تهیه ارده پلو

  • برای طرز تهیه ارده پلو مخلوط و خوشمزه خوزستانی ابتدا باید ماش را داخل آب قرار دهید تا برای چند ساعت خیس بخورد. سپس ماش را با کمی آب روی شعله قرار دهید تا پخته شود. یک قابلمه آب جوش روی گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوشید، برنج را که از قبل برای چند ساعت خیس کرده بودید را داخل آب جوش بریزید.
  • بعد از اینکه برنج کمی جوش خورد، صبر کنید تا قد بکشد و آماده آبکشی شود. سپس برنج را آبکش کنید. در این مرحله از طرز تهیه ارده پلو باید برنج و ماش را با هم ترکیب کنید و داخل قابلمه بریزید تا مانند معمول دم بکشد. بعد از آماده شدن پلو ماش برنج را داخل یک دیس یا سینی بزرگ خالی کنید. بعد از این که بخار برنج کمی خارج شد، مقداری ارده روی برنج بریزید و با چنگال به آرامی هم بزنید.

نکته‌

  • ارده مهم‌ترین طعم ارده پلو خوزستانی است و از همین رو افرادی که عطر و طعم ارده را دوست ندارند، چندان از مزه این غذا لذت نخواهند برد.
  • برخی افراد در زمان طرز تهیه ارده پلو مثل عدس پلو لا به ‌لای برنج از خرما استفاده می‌کنند. شما نیز می‌توانید برای لذیذتر شدن طعم ارده پلو هسته خرما را جدا کنید و زمان دم کشیدن برنج خرما را با آن ترکیب کنید.
  • به طور معمول برای طرز تهیه ارده پلو از ارده تیره و کنجد بو داده استفاده می‌شود. ارده‌ای که رنگ روشنی دارد، معمولاً بو نداده است و برای این غذا چندان مناسب نیست.
  • اگر از طعم شیره خرما برای این غذا خوشتان نمی‌آید می‌توانید از خرمای میکس شده یا شیره خرما استفاده کنید. این کار موجب می‌شود که برنج شما همانند زمانی که شیره خرما را به آن اضافه می‌کنید، حالتی آبکی پیدا نکند و از طرفی طعم آن نیز خوشمزه‌تر شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی “طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

خرما پلو اهوازی با مرغ

طرز تهیه کرفس پلو

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی 

پاستا میگو با سس پستو

طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه بلدرچین سوخاری در فر

از آنجایی که بلدرچین اندازه کوچکی دارد دریک وعده می‌توان از ۲ عدد بلدرچین استفاده کرد. برای خوش طعم‌تر شدن بلدرچین باید آن را با مواد مختلفی مزه‌دار کنید.

بلدرچین سوخاری

اگر تا به حال طعم بلدرچین را نچشیده‌اید، حال زمان آن رسیده که این گوشت مقوی و خوشمزه را امتحان کنید. بلدرچین در نقاط مختلف دنیا و شهرهای مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. از آن جایی که بلدرچین اندازه کوچکی دارد در یک وعده می‌توان از ۲ عدد بلدرچین استفاده کرد. در ادامه طرز تهیه بلدرچین سوخاری در فر را در مجله دلتا بخوانید.

بلدرچین سوخاری در فر

مواد لازم

  • بلدرچین: ۶ عدد
  • سس باربیکیو یا ترکیب سیر و عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس سیر و چیلی: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده: ۳ حبه
  • زنجبیل تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس سویا کم نمک: ۱/۴ لیوان
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بلدرچین سوخاری در فر

  • برای شروع طرز تهیه بلدرچین سوخاری در فر، ابتدا باید همه مواد به جز بلدرچین و روغن را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید. سپس مواد ترکیب شده را داخل یک کیسه پلاستیکی ضخیم بریزید. بعد بلدرچین را به مواد اضافه کنید و درب آن را ببندید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. چند بار مواد را تکان دهید تا خوب به خورد بلدرچین برود.
  • در مرحله دوم فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه‌ داغ شود. سپس یک تابه بزرگ آماده کنید و روغن را داخل آن بریزید. زمانی که روغن با حرارت متوسط روی گاز داغ شد، بلدرچین‌ها را داخل ماهیتابه قرار دهید. همه طرف بلدرچین‌ها را درون روغن سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود. حواستان باشد گوشت بلدرچین خیلی کوچک است و ممکن است سریع بسوزد، پس زود آن را زیر و رو کنید.
  • در این مرحله از طرز تهیه بلدرچین، باید بلدرچین‌ها را داخل ماهیتابه مخصوص فر قرار دهید و کف تابه را کمی روغن بریزید. ظرف بلدرچین‌ها را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید.
  • بعد موادی که برای مزه‌دار کردن بلدرچین به آن اضافه کرده بودید را داخل یک ظرف بریزید و برای ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید. در انتها می‌توانید بلدرچین‌های خوشمزه را همراه با این سس مخصوص سرو و نوش جان کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع غذاهای خوشمزه  “طرز تهیه قنبرپلو شیرازی” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه کباب تابه ای در فر

طرز تهیه و مزه دار کردن جوجه کباب در فر

پاستا میگو با سس پستو

طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه کرفس پلو

کرفس پلو یکی از غذاهای محلی، خوشمزه و پرخاصیت است.

کرفس پلو

کرفس پلو بعد از خورشت کرفس در بین غذاهایی که با کرفس تهیه می‌شوند از محبوبیت زیادی برخوردار است. در ادامه مطلب طرز تهیه کرفس پلو را در مجله دلتا مطالعه کنید.

طرز تهیه کرفس پلو

مواد لازم

  • برنج: ۴ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر لیمو عمانی: ۱ قاشق مرباخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • کرفس پاک کرده: ۴۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز رنده شده: ۱ عدد
  • سیر له شده: ۲ حبه
  • نمک و فلــفل: به میزان لازم

طرز تهیه کرفس پلو

  • گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده است؛ به همراه سیر له شده کاملا مخلوط کنید و از آن‌ها کوفته ریزه تهیه کنید.
  • کوفته ریزه‌ها را درون تابه‌ای با کره تفت دهید تا رنگ آن‌ها عوض شود سپس کوفته ریزه را خارج کرده و ساقه کرفس خرد شده را نیز کمی تفت دهید تا نرم شود و رب گوجه فرنگی را به کرفس اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • کوفته ریزه‌ها را به سایر مواد بیفزایید و اجازه دهید به همراه یک لیوان آب جوش کاملا بپزد.
  • بعد از پخت آن‌ها و غلیظ شدن سس، ادویه ها را اضافه کنید.
  • برنجی که از قبل خیس کرده‌اید را پخته و آبکش کنید.
  • حال در ضمن دم کردن برنج از مواد گوشت و کرفس لا‌به‌لا‌ی برنج ریخته و برنج را دم کنید. در این مرحله نیز می‌توانید کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید.
  • به جای تهیه گوشت کوفته ریزه می‌توانید از گوشت مرغ یا گوساله پخته و ریش ریش شده نیز استفاده کنید.
  • زیره طعم بسیار دلچسبی به این غذا می‌دهد، می‌توانید هنگام دم کردن برنج از پودر زیره سبز لا‌به‌لا‌ی مواد بریزید.
  • این پلو را می‌توانید به دو صورت دمی و کته تهیه کنید. 

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با روش پخت انواع پلو “هویج پلو با گوشت قلقلی” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

دمپخت لوبیا چشم‌بلبلی و مرغ

طرز تهیه کالباس خانگی لیوانی

خورشت فسنجان با مرغ

دستور پخت خورشت ریواس

طرز تهیه بلدرچین سوخاری در فر

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید