خورشت فسنجان از اصیلترین خورشتهای ایران است که میتواند رنگ و بوی زیبایی به سفره شما بیاورد.
خورشت فسنجان با مرغ یکی از لذیذترین خورشتهای اصیل ایرانی است، این خورشت با گردوی چرخ شده درست میشود و طعمی عالی و دلپذیر دارد. این خورشت خوشطعم از دیرباز در سفرهی ایرانیان وجود داشته است. در ادامه مطلب طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع خورشت “طرز تهیه قنبرپلو شیرازی” را مطالعه کنید.
طرز تهیه و مزه دار کردن جوجه کباب در فر
طرز تهیه و رازهای خوشمزه شدن ماکارونی با سویا و قارچ
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
این گیاه در غذاهای ایرانی به صورت خام و پخته در سالاد و خورشت کاربرد دارد، اما به دو صورت کلی همراه با کوفته ریزه و رب و پیاز و صورت دیگر همراه با گوشت قرمه و سبزی نعناع و جعفری نیز پخته میشود.
خورشت ریواس یکی از مشهورترین انواع خورشتهای بهاری ترش و خوشمزه است که با ساقه ترش ریواس تهیه میشود، ریواس از جمله سبزیهای کوهی مخصوص فصل بهار است که به صورت طبیعی و دیمی رشد میکند و به آبیاری نیاز ندارد ما در این مطلب طرز تهیه این خورشت لذیذ و مقوی را به سبک زنجانی برای شما قرار دادهایم؛ در ادامه این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه خورشت ریواس زنجانی را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع خورشت “طرز تهیه خورشت فسنجان” را مطالعه کنید.
طرز تهیه و رازهای خوشمزه شدن ماکارونی با سویا و قارچ
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
پاستا از محبوبترین غذاهای ایتالیا است که در جهان طرفدار دارد در ادامه پاستایی جذاب همراه ما باشید.
میگو از جمله مفیدترین و مغذیترین مواد غذایی سرشار از پروتئین به خصوص برای کودکان و نوجوانان است. از سوی دیگر بسیاری از کودکان طعم میگو را دوست ندارند و از خوردن آن خودداری میکنند. این در حالی است که انواع پاستا و ماکارونی به شکلهای مختلف از جمله فتوچینی غذای محبوب تمام گروههای سنی است در ادامه طرز تهیه پاستا میگو با سس پستو را در مجله دلتا بخوانید.
سس پستو از جمله لذیذترین، مقویترین و البته برخلاف تصور عموم آسانترین سسها برای سرو در کنار انواع پاستا است. برای تهیه سس پستو ابتدا گردو یا بادام زمینی را آسیاب کنید. سایر مواد را در غذاساز یا مخلوطکن بریزید و میکس کنید. در مرحله بعد کمکم روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید. حالا نمک و فلفل سس را اندازه کنید و مواد را حسابی با هم ترکیب کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع پاستا “پاستا آلفردو؛ لذیذ و اشتهاآور” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
واویشکا مرغ از غذاهای گیلانی است که در کنار برنج سرو شده و به روشهای متفاوتی تهیه میشود.
خوراک یا خورشت واویشکا از جمله خوشمزهترین و مشهورترین غذاهای شمالی است. واویشکا غذایی با ریشه روسی است که بعد از جنگ جهانی دوم به آشپزخانه گیلانی راه پیدا کرد. برای درست کردن واویشکا میتوانید هم از گوشت قرمز استفاده کنید و هم از گوشت مرغ یا حتی از دل و جگر مرغ، گوسفند و گوساله. طرز تهیه واویشکا مرغ را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع خوراک “طرز تهیه خوراک جگر” را مطالعه کنید.
خورشت غوره مسمّا؛ خوشمزه و ملس
کدو حلوایی پلو؛ یک غذای پاییزی از شمال ایران
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
اوماج آشی یا آش اوماج از غذاهای سنتی است که تهیه آن با نوعی پاستای قدیمی باعث شده تا این غذا از سایر آشهایی که طعم آنها را تا به حال چشیدهاید متمایز باشد.
آش اوماج یکی از آشهای سنتی تبریز است. اوماج از ریشه آذری “تکه کردن” گرفته شده است. در زمانهای قدیم در خطه آذربایجان شرقی با درست کردن گلولههای کوچک خمیری از آرد مثل پاستای امروزی برای تهیه این آش استفاده میکردند. پخت این آش فقط به تبریز ختم نمیشود، بلکه در شهرهای دیگری مثل همدان و قم نیز این آش را تهیه میکنند. با طرز تهیه آش اوماج با مجله دلتا همراه باشید.
برای تهیه اوماج ابتدا آرد را در یک ظرف گود با آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر تقریبا سفت در آید؛ بنابراین در مقدار افزودن آب باید دقت کنید. به خمیر نمک و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید. بعد از خمیر به اندازه گلولههایی کوچک بردارید و در سینی بچینید تا خشک شوند.
روی آش را میتوانید با برگ نعناع یا نعنا داغ و ماست تزیین کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع آش “آش گندم ، مقوی و پر خاصیت” را مطالعه کنید.
طرز تهیه شیله عدس؛ آش تبریزیها
طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید