در ترکیه به این غذا مرجمک کوفتسی گفته میشود (ترکها به عدس مرجُمک یا مرجی میگویند) و درست کردن آن بسیار ساده و سریع است.
کوفته دال عدس یکی از سنتیترین و اصیلترین غذاهای ترکیه است که به دلیل نداشتن گوشت، در بسیاری از کشورهای دنیا غذای مورد علاقه گیاهخواران نیز محسوب میشود. این غذای خوشمزه با استفاده از دال عدس و بلغور تهیه میشود و آنقدر لذیذ است که اگر یک بار طعم آن را بچشید، حتماً جایگاه ویژهای در سفره غذایی شما پیدا میکند. در ادامه مطلب طرز تهیه کوفته دال عدس را در مجله دلتا مطالعه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع کوفته “طرز تهیه کوفته تبریزی” را مطالعه کنید.
طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
این آش در کشورهای همسایه ایران هم به روش مشابه پخته میشود. آش ماست ترکی، آش ماست شمالی یا مازندرانی، آش ماست با اسفناج و … از دیگر انواع این آش به حساب میآیند
در رژیم غذایی ما ایرانیها، سوپ و آش جایگاه ویژهای دارند و معمولا در شهرهای مختلف هم به روشهای متفاوتی پخته میشوند. آش ماست یکی از آشهایی است که به دلیل سرد بودن طبعش، در فصول گرم سال هم درست میشود و شباهت زیادی به آش دوغ دارد. آش ماست بنا به سلیقه به دو روش «آش ماست با گوشت» و «آش ماست بدون گوشت» تهیه میشود در ادامه با مجله دلتا همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با انواع آش “آش اوماج تبریزی؛ خوشمزه و لذیذ” را مطالعه کنید.
سوپ اسفناج و عدس؛ یک پیشنهاد ویژه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
بادام زمینی از لذیذترین و مقویترین خشکبارهای موجود است که در تمام دنیا پیدا میشود.
سوپ بادام زمینی یکی از سوپهای مورد استفاده در کشور مراکش است. این سوپ را میتوان به دلیل سبک بودن و هضم راحت آن علاوه بر وعده ناهار، در وعده شام نیز میل کرد. در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ بادام زمینی را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ “طرز تهیه سوپ شلغم” را مطالعه کنید.
سوپ اسفناج و عدس؛ یک پیشنهاد ویژه
طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
بهترین شیوهی خوردن کباب این است که همراه با نان یا برنج، سماق، سبزیجات، لیمو تازه، پیاز مصرف شود تا چهار گروه اصلی غذایی تکمیل شود.
کباب تابه ای در فر به عنوان یکی از خاصترین و البته لذیذترین غذاهای ایرانیان محسوب میشود. این غذا تقریبا همان کباب تابه ای معمولی است با این تفاوت که در فر تهیه میشود. اکثر کبابها از گوشت قرمز تهیه میشوند. یکی از بهترین منابع تأمین پروتیین، مصرف گوشت کبابی است. از این رو افراد باید در ردههای سنی مختلف روزانه ۶۰ الی ۱۵۰ گرم گوشت مصرف کنند. علاوه بر این که گوشت پروتیین دارد آهن و روی آن نیز برای بدن ما مفید است. بهترین شیوهی خوردن کباب این است که همراه با نان یا برنج، سماق، سبزیجات، لیمو تازه و پیاز مصرف شود تا چهار گروه اصلی غذایی تکمیل گردد. پس هنگام خرید نباید از این مخلفات غافل شوید. در ادامه مطلب طرز تهیه کباب تابه ای در فر را در مجله دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع کباب “طرز تهیه کباب کوبیده مرغ” را مطالعه کنید.
طرز تهیه و مزه دار کردن جوجه کباب در فر
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
تعداد گیاهخواران دنیا هر روز بیشتر میشود. در این مطلب برای شما پیتزایی گیاهی آماده کردهایم.
پیتزا یکی از معروفترین غذاهاست که کمتر پیش میآید کسی از خوردن آن لذت نبرده باشد. این غذای پر طرفدار و معروف امروزه جای خود را در بسیاری از رستورانها در شهرهای بزرگ و کوچک باز کرده است. پیتزا بادمجان و سیر نوعی از پیتزاها است. در ادامه طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر را در مجله دلتا مطالعه کنید.
اصالت پیتزا مربوط به دو کشور آمریکا و یونان است هر چند هر کدام از این کشورها مدعی میشوند که پیتزا متعلق به خودشان است. از اینها که بگذریم به این قسمت میرسیم که در دههی ۴۰ میلادی درست زمانی که ایتالیا به اشغال نیروهای آمریکایی درآمد سربازان آمریکایی با غذایی ساده و خوشمزهای آشنا شدند که همیشه در دسترسشان بود. این سربازان پیتزا را به عنوان یکی از جدیدترین و خارقالعادهترین غذاها معرفی کردند به طوری که از آن به بعد پخت پیتزا گسترش پیدا کرد.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای فست فودی “اشترودل؛ میان وعده لذیذ اتریشی” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید