برای تهیه این دلمه از سیب زمینیهای یکدست و یک اندازه استفاده کنید. حتما دقت کنید از قابلمهای استفاده کنید که دلمهها در کنار هم فشرده باشند و فضای خالی نداشته باشند. طعم این دلمه را شاید کمتر کسی دوست نداشته باشد زیرا طعم سیب زمینی یک طعم فوقالعاده است. شما به راحتی میتوانید با تنوع غذایی روند آشپزی را برای خود آسان و دلپذیر کنید. امروز در مجله دلتا دلمه سیب زمینی شکم پر با گوشت چرخ کرده در فر و قابلمه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا سیب زمینیها را پوست بگیرید و با کمک قاشق دسر یا ابزار مخصوص وسط سیب زمینی را خالی کنید. دقت کنید زیاد سیب زمینی را نازک یا کلفت نکنید. سپس داخل یک تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود و بعد سیب زمینیها را داخل روغن داغ خوب سرخ کنید.
در ادامه پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک شود. بعد سیر پوره شده را افزوده و سپس گوشت را به همراه نمک و فلفل سیاه بیفزایید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه قارچ خرد شده و فلفل دلمهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. در انتها گوجه فرنگی را به شکل مکعبی ریز خرد کره و با مواد تفت داده تا همه مواد کاملا نرم و یکدست شوند.
حالا که مواد میانی کمی خنک شدند با قاشق از آن بردارید و داخل شکم سیب زمینیها را پر کنید. مواد داخل سیب زمینی را خوب فشرده کنید تا در حین پخت از سیب زمینی بیرون نریزد. شما برای پخت دلمه سیب زمینی دو راه دارید میتوانید هم با فر و هم داخل قابلمه این دلمه را طبخ کنید.
حالا دلمه سیب زمینیها را به صورت فشرده داخل قابلمه یا ظرف پیرکس مخصوص فر قرار دهید. برای تهیه سس، رب گوجه فرنگی را با آب ولرم و نمک مخلوط کنید تا سس رقیقی بهدست بیاید. سپس کنار سیب زمینیها سس را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و سس غلیظ شود. برای روش تهیه در فر، ظرف را در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا دلمهها پخته شوند. دلمهها را در ظرف مناسب سرو چیده و با کمی پنیر پارمزان روی آن را تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دلمه فلفل، محبوبترین دلمه ایرانی را مطالعه کنید.
املت سیب زمینی نوعی املت بسیار راحت است که مواد در دسترسی دارد و میتواند یک غذای کامل یا عصرانه خوشمزه باشد. املتها مانند املت سبزیجات که قبلا آموزش دادهایم همیشه جزء غذاهایی هستند که زمان زیادی برای تهیه آنها لازم نیست و میتواند جایگزین یک وعده غذایی باشد. شما به دلخواه در تهیه این املت میتوانید سیب زمینیها را حلقهای یا نگینی برش بزنید. امروز در مجله دلتا املت سیب زمینی با گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
برای تهیه این املت ابتدا باید سیب زمینیها را سرخ کنید. برای این کار سیب زمینی را پوست گرفته و حلقهای برش بزنید. داخل یک تابه روغن بریزید تا داغ شود و سیب زمینیها را داخل روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن سیب زمینیها را روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود.
حالا روغن اضافی داخل تابه را خارج کنید. گوجه فرنگی را بعد از شستن حلقه حلقه کنید و داخل روغن سرخ کنید تا کمی نرم شود. زیاد گوجه فرنگیها را سرخ نکنید چون باعث میشود حالت خود را از دست بدهند و خیلی له شوند.
فلفل دلمهای را شسته و نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل یک تابه نچسب کره بریزید تا ذوب شود و به صورت لایهای سیب زمینی و گوجه فرنگی حلقهای را روی هم قرار دهید و در انتها فلفل دلمهای را بیفزایید.
در ادامه تخم مرغها را داخل کاسه شکسته و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس ادویه و نمک اضافه کنید و تخم مرغ را روی مواد سیب زمینی بریزید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تخم مرغ پخته و پف کند. سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود به همین راحتی املت سیب زمینی ما حاضر است. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب املت لوبیا سبز، خوشمزه و مقوی را مطالعه کنید.
پیراشکی خرما یکی از پیراشکیهای خوشمزه برای کسانی است که طرفدار خرما هستند. پیراشکیها انواع و اقسام مختلفی دارند و با انواع مزهها تهیه میشوند اما ترکیب آن با خرمای مقوی و مغذی ترکیب یک عصرانه ساده و خوشمزه را به ارمغان میآورد. شما میتوانید پیراشکی خرما را داخل روغن داغ سرخ کنید. اگر دوست دارید بصورت رژیمی این پیراشکی را تهیه کنید آنها را داخل فر قرار دهید. امروز در مجله دلتا پیراشکی خرما با گردو و دارچین را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا ماست را داخل کاسه بریزید و جوش شیرین را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا جوش شیرین فعال شود و ماست کمی پف کند. سپس تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کنید و در انتها نمک را بیفزایید و با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آرد را به تدریج اضافه کنید. میزان آرد گفته نشده زیرا بسته به آبخور آرد شما ممکن است میزانهای مخلتفی آرد مصرف شود. تا جایی آرد را اضافه کنید که خمیر وسط کاسه جمع شود. سپس به مدت ۱۵ دقیقه خمیر را با دست خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود. خمیر پیراشکی ما آماده شده است بدون آنکه نیاز به استراحت داشته باشد.
ابتدا هسته خرما را بگیرید و به دلخواه میتوانید پوست آن را هم جدا کنید. برای جدا کردن پوست خرما باید آن را ۳ دقیقه در آب در حال جوش ریخته و بلافاصله زیر آب سرد بگیرید تا پوست آن به راحتی جدا شود. شکر و دارچین را داخل کاسه بریزید و خوب هم بزنید. گردوها را به اندازه دلخواه خرد کنید.
مقداری از خمیر را برداشته و پهن کنید و روی آن از مخلوط شکر و دارچین، یک عدد خرما و گردو قرار دهید. به دلخواه به خمیر شکل دهید.
برای سرخ کردن پیراشکی داخل یک تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس دانه دانه پیراشکیها را داخل روغن قرار دهید تا کاملا سرخ و طلایی شوند. سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. اگر دوست دارید این پیراشکی را در فر تهیه کنید روی پیراشکیها را با قلممو زرده تخم مرغ بزنید و به دلخواه کنجد بپاشید. در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پخته شود. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اسنک گوشت چرخ کرده، یک اسنک هیجانانگیز را مطالعه کنید.
ماکارونی با کالباس یکی از روشهای خوشمزه تهیه ماکارونی برای کسانی است که طعم و مزه کالباس را دوست دارند و میخواهند آن را در ماکارونی خود استفاده کنند. شما میتوانید در تهیه این غذا از هر نوع کالباس یا ژامبون دلخواه استفاده کنید. همچنین میتوانید به دلخواه مانند لازانیا مواد را در فر گذاشته و یا دم بگذارید. در تهیه این غذا شما میتوانید از کالباس خانگی استفاده کنید. برای تنوع در تهیه ماکارونی شما میتوانید از این روش استفاده کنید. امروز در مجله دلتا ماکارونی با کالباس و قارچ و پنیر پیتزا را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا پیازها را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه ادویهها و کمی نمک اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
کالباسها را به شکل دلخواه برش بزنید و داخل تابه بریزید و به همراه رب گوجه فرنگی و پیاز تفت دهید تا طعمدار شود. سپس قارچها را خرد کنید و به کالباس اضافه کنید و تفت دهید. بهتر است در این مرحله حرارت را بالا ببرید تا آب قارچ کشیده شود. مواد که به خوبی یکدست شد آنها را از روی حرارت بردارید.
داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید تا به جوش بیاید. سپس به دلخواه کمی زردچوبه برای خوش رنگ شدن و کمی نمک و روغن اضافه کنید. ماکارونی را به آب در حال جوش بیفزایید و صبر کنید تا نرم شود سپس آبکش کنید.
در ادامه کف قابلمه ته دیگ مورد نظر را قرار دهید. مواد میانی را به همراه ماکارونی در قابلمه بریزید و هم بزنید. سپس دمکنی روی درب قابلمه قرار دهید تا ماکارونی دم بکشد.
بعد از پخت، غذا را داخل بشقاب کشیده و روی آن کمی جعفری و پنیر پارمزان بریزید. اما برای پخت در فر مواد میانی را با ماکارونی خوب مخلوط کنید. کف یک ظرف پیرکس را چرب کنید و نصف مواد را ریخته و مقداری پنیر پیتزا در بین آن بریزید. در انتها روی مواد را با پنیر کاور کنید و برای ۳۰ دقیقه در فر در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پخته و پنیر ذوب شود. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ماکارونی متفاوت با طعم مرغ و قارچ را مطالعه کنید.
اشکنه کشک یکی از سادهترین و محبوبترین غذاهای سنتی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. اشکنه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که از زمانهای قدیم در سرزمین خراسان طبخ میشده و نمونههای مختلف آن در سراسر کشور تهیه میشود. امروز در مجله دلتا اشکنه کشک مشهدی با گردو را به شما آموزش خواهید داد با ما همراه باشید.
برای شروع کار سیب زمینیها را پوست گرفته و به شکل مکعبی خرد کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس سیب زمینی را با کمی زردچوبه و نمک سرخ کنید و کنار بگذارید.
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و بشویید. سپس به صورت خلالی ریز یا نگینی خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس مرزه یا شنبلیله را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
وقتی بوی خوب سبزی معطر خارج شد گردوها را که از قبل پوست گرفته و آسیاب کردهاید به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا بوی خامی گردوها گرفته شود بهتر است در این مرحله حرارت کم باشد.
کشک را داخل ۲ پیمانه آب گرم ریخته و هم بزنید تا رقیق شود. سپس به مواد فوق اضافه کنید و مدام هم بزنید. سپس سیب زمینیها را که از قبل سرخ کردهاید اضافه کنید.
در صورت دلخواه تخم مرغها را داخل کاسه شکسته و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس به مواد اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید. در ادامه فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کنید و اجازه بدهید تا اشکنه جا افتاده شود. وقتی مواد خوب منسجم شد و جا افتاد داخل کاسه ریخته و در آن نان تلیت کنید و به همراه سبزی و ترشی میل کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب آبگوشت فلفل، غذای اصیل همدانی را مطالعه کنید.