کوکو هفت رنگ یکی از انواع کوکوهای سنتی ایرانی است. درشت خرد شدن مواد این کوکو و انواع سبزیجات و ترکیبات مختلف که در مواد آن بکار رفته باعث شده این کوکو به این نام معروف شود. همچنین گفته میشود به دلیل استفاده از هفت نوع ماده غذایی در این کوکو، کوکوی هفت لشکر هم نامیده شده است. شما میتوانید از انواع سبزیجات دلخواه در این غذا استفاده کنید و با کمی خلاقیت طعم و مزهای جدید در این کوکو ایجاد کنید. کوکو هفت رنگ برای یک وعده غذایی کامل بسیار مناسب است و همراه با یک نان تازه بسیار دلچسب خواهد بود. امروز در مجله دلتا کوکو هفت رنگ تبریزی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا باید تمام مواد یکدست و یک اندازه خرد شوند تا کوکو زیبایی داشته باشید. ابتدا لوبیا سبز را نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه با مقداری نمک قرار دهید تا پخته و نرم شود. سپس آبکش کنید تا آب آن کشیده شود میتوانید لوبیاها را بخارپز نیز بکنید.
سیب زمینیها را پوست گرفته و به یک اندازه مکعبی ریز خرد کنید. سیب زمینیها را داخل تابه با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. سپس در ظرفی جدا کنار بگذارید. قارچها را خرد کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچها کشیده شود.
حالا پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. پوره سیر را افزوده و تفت دهید تا عطر سیر خارج شود. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. گوشت پخته شده را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. هویج را نیز آبپز کنید و در کمی روغن تفت دهید.
داخل یک کاسه لوبیا، سیب زمینی، قارچ، فلفل دلمهای خرد شده، مخلوط گوشت و هویج را بریزید. سپس ادویهها و تخم مرغها را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی یکدست شود.
در ادامه داخل تابه کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل تابه ریخته و ۵ دقیقه ابتدایی درب تابه را بگذارید سپس بردارید و بعد اجازه دهید کوکو پخته شود. کوکو را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود. کوکو را در ظرف مناسب سرو قرار داده و با گوجه گیلاسی و سبزی تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوکو اردبیلی خوشمزه با گوشت و اسفناج را مطالعه کنید.
شیر پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی و مخصوص آذری زبانها است که به اصطلاح به آن سوتی پلو میگویند. سوت در ترکی به معنی شیر است و بیشتر در استان اردبیل این غذا تهیه میشود. این غذا را میتوانید با خرما، کشمش، ماهی دودی یا مرغ سرو کنید. امروز در مجله دلتا طرز تهیه شیر پلو با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا فیله مرغ را به همراه ادویه، کمی نمک، زعفران و آب لیمو ترش مزهدار کنید. برای یک ساعت فیلهها را داخل یخچال بگذارید تا طعمدار شود. سپس از یخچال خارج کرده و داخل تابه کمی روغن و کره بریزید. فیلههای مرغ را با حرارت کم سرخ کنید تا پخته و نرم شوند.
برنج را با کمی آب خیس کنید و کنار بگذارید. سپس بعد از ۲ الی ۳ ساعت آب آن را خالی کنید و شیر اضافه کنید. چون این پلو به صورت کته دم گذاشته میشود مقدار شیر و برنج را تنظیم کنید تا برنج شما شفته نشود. به اندازه یک بند انگشت شیر باید بالاتر از سطح برنج باشد.
در ادامه قابلمه برنج را روی حرارت قرار دهید و کمی زردچوبه، زعفران و روغن داخل آن بریزید. به طور مداوم پلو را هم بزنید چون، به دلیل استفاده از شیر خیلی سریع سر میرود. وقتی شیر تبخیر و برنج نرم شد دمکنی را روی درب قابلمه قرار دهید و برای ۳۰ دقیقه شیر پلو را دم بگذارید.
در ادامه کشمشها را داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید تا پف کند. سپس هسته خرما را خارج کنید و آن را نیز کمی تفت دهید تا نرم شود. بعد از دم کشیدن شیر پلو آن را در سینی سرو کشیده و به همراه تکههای مرغ سرخ شده و کشمش و خرما تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه غذاهای لذیذ مطلب شوید پلو با مرغ زعفرانی خوشمزه را مطالعه کنید.
اسنک گوشت و قارچ یکی از انواع خوشمزه و مجلسی اسنکها است که به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید. شما حتی اگر دستگاه ساندویچساز نداشته باشید میتوانید داخل تابه این اسنک را تهیه کنید. این غذا برای مهمانی و تولدها بسیار مناسب است. شما به دلخواه میتوانید اسنکها را در طعمها و مزههای مختلفی داشته باشید. اگر از دستگاه ساندویچساز استفاده میکنید دقت کنید که دستگاه را خوب چرب کنید و بگذارید ۵ دقیقه داغ شود تا نان تستها داخل آن نچسبند. مهمترین نکته در تهیه اسنک این است که نان تست بسیار تازه باشد. شما میتوانید اسنک گوشت را در ساندویچساز، ماهیتابه و فر بپزید. امروز در مجله دلتا اسنک گوشت و قارچ را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید. پیاز را داخل تابه با زردچوبه تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
در ادامه فلفل دلمه نگینی شده و قارچ اسلایس شده را اضافه کنید. خوب مواد را تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود اصلا نباید مواد مرطوب باشد و آب آن باید کاملا کشیده شود. در ادامه تمام ادویهها را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
نانهای تست را از نایلون خارج کرده سپس روی هر لایه نان تست برای خوشمزهتر شدن کمی کچاب بزنید. مقداری از مواد گوشتی را به همراه پنیر ورقهای یا پنیر پیتزا بریزید و یک نان تست دیگر روی آن قرار دهید. این کار را برای همه نانها و مواد گوشتی انجام دهید.
برای پخت در ساندویچساز باید دستگاه را کمی گرم کنید. سپس اسنکها را داخل ساندویچساز قرار دهید و درب دستگاه را برای ۱۰ دقیقه بسته تا اسنکها طلایی شود. سپس داخل دیس قرار دهید و روی آن سس قرمز و سفید بریزید.
برای پخت اسنک به روی گاز، اسنکها را در یک تابه نچسب چرب شده قرار دهید و یک جسم سنگین روی آنها قرار دهید. سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و طلایی شود. سپس آنها را برگردانید تا اسنکها طلایی شوند. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اسنک گوشت و اسفناج؛ ساندویچی پروتئینی و خوشمزه را مطالعه کنید.
کوکو اردبیلی نوعی کوکوی بسیار مقوی و سالم است که همانطور که از نامش پیداست اصالت آن به شهر اردبیل برمیگردد. در برنامه روزانه ما ایرانیها معمولا یک وعده کوکو وجود دارد که برای وعدههای سبک مثل شام تهیه میشود. میتوانید برای نهار همراه با نان و برنج نیز این کوکو خوشمزه را تهیه کنید. برای این غذا دستورهای مخلتفی گفته شده است که ما سعی کردیم بهترین دستور را برای شما بیاوریم تا کوکو اردبیلی را تهیه و میل کنید. امروز در مجله دلتا کوکو اردبیلی با اسفناج و گوشت را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا سیب زمینیها را داخل یک قابلمه ریخته و بگذارید با مقداری آب پخته و نرم شوند. سپس به یکباره زیر آب سرد گرفته و پوستش را جدا کنید و همانطور داغ با گوشتکوب له کنید. اسفناج را پاک کرده و خوب بشویید. اسفناجها را به شکل ساطوری ریز خرد کنید و داخل تابه بدون روغن تفت دهید تا سبک و نرم شود.
داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده را بریزید. سپس ادویهها، نمک، سیب زمینی له شده، اسفناج، زعفران دم کرده، گردو ریز شده و زرشک را اضافه کنید. سپس دانه دانه تخم مرغها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. باید تخممرغها کمکم اضافه شوند که در صورت نیاز تخم مرغ کمتر یا بیشتر مصرف شود.
قالب کوکو را داخل قابلمه کوچکی گذاشته و روغن اضافه کنید تا قالب داغ شود. البته بدون قالب هم میتوانید این کوکو را تهیه کنید. از مواد کوکو به کمک قاشق داخل قالب بریزید و صاف کنید. سپس خلال بادام را با زعفران دم کرده ترکیب کرده و روی کوکو بریزید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا خلال بادام بعد از سرخ شدن کوکو تکان نخورد.
بعد از سرخ شدن یک طرف کوکو، طرف دیگر را برگردانید و سرخ کنید. سپس به دلخواه روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. این غذای خوشمزه را به همراه نان تازه و گشنیز سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب املت لوبیا سبز، خوشمزه و مقوی را مطالعه کنید.
شوید پلو با مرغ یکی از پلوهای خوشمزه ایرانی است که روش تهیه آن بسیار راحت است. در شوید پلو با مرغ شما به دو روش میتوانید مرغ را تهیه کنید. مرغ را آبپز کنید و در لا به لای پلو، دم بگذارید یا مرغ را بصورت تکهای بریده و مزهدار کنید و در انتها روی پلو قرار دهید. امروز در مجله دلتا شوید پلو با مرغ ریش ریش زعفرانی را به شما آموزش خواهیم داد با همراه باشید.
ابتدا داخل یک تابه مقداری کره و روغن ریخته تا ذوب شود. سپس مرغها را داخل تابه قرار دهید و با کره و روغن خوب سرخ کنید تا طلایی شود. میتوانید در حین سرخ شدن کمی پودر زعفران برای خوش رنگ شدن مرغها را روی آن بریزید سپس از تابه خارج کنید.
در ادامه پیازها را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید. داخل همان تابه مرغ با کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر پوره شده را نیز اضافه کنید و در ادامه هویجهای خرد شده و فلفل دلمهای را نیز اضافه کنید.
در ادامه رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس یک پیمانه آب داخل قابلمه ریخته و مرغهای سرخ شده را به همراه برگ بو و نمک داخل قابلمه قرار دهید. ابتدا شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید بعد از آن بگذارید با حرارت ملایم مرغها پخته و نرم شوند.
در ادامه اگر شما دوست دارید به صورت مجلسی این پلو را آماده کنید باید مرغها را بعد از پخت روی شوید پلو قرار دهید. همچنین میتوانید سینه مرغ را بعد از پخت به صورت ریش ریش در بیاورید و در لابه لای پلو قرار دهید. آب مرغ را نیز روی حرارت قرار دهید و نمک آن را اندازه کنید و بگذارید تا غلیظ شود.
در ادامه برنج را که از قبل با کمی نمک خیس کردهاید روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. کف روی برنج را بگیرید و آن را آبکش کنید. سپس کف قابلمه روغن ریخته و تهدیگ مناسب را قرار دهید. بعد از یک لایه برنج، یک قاشق غذاخوری شوید و مرغ ریش ریش شده بریزید و هم بزنید. همین طور لایهها را تکرار کنید و بعد از لایه آخر پلو را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید تا پخته شود. در انتها روی شوید پلو کمی زعفران و کره بریزید و میل کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه غذاهای لذیذ مطلب پلو بندری خوشمزه با تن ماهی را مطالعه کنید.