مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

کوکوی کدو سبز با طعم به یاد ماندنی

کوکو کدو سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و محبوب ایرانی است و علاوه بر اینکه یک غذای فوری و سبک است فواید زیادی نیز برای بدن دارد.
طرز تهیه کوکو کدو سبز

از مزایای غذاهای به اصطلاح نانی مثل کتلت و کوکو این است که می‌شود آن‌ها را کنار غذاهای دیگر سرو کرد. بخصوص در مهمانی و دورهمی‌ها می‌توانید کوکو کدو درست کنید و کنار انواع غذاها و پیش غذاها سرو کنید. در این مقاله تصمیم گرفته‌ایم طرز تهیه کوکو کدو سبز را به شما آموزش دهیم. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو کدو سبز

  • کدو سبز ۳ عدد
  • پیازچه ۲ عدد
  • بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
  • آویشن به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سفید ۳ پیمانه
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو کدو سبز

مرحله اول

ابتدا کدوها را بشویید سپس با دستمال خشک کنید. با رنده ریز کدوها را داخل یک کاسه رنده کنید و مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید. آب کدوها را با دست بگیرید و آن‌ها را داخل یک کاسه بریزید. آرد سفید، تخم مرغ، پیازچه خرد شده، بیکینگ پودر و نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید.

مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو یکدست شده و چاشنی‌ها همه جای مواد پخش شوند.

مرحله دوم

داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. اگر می‌خواهید کوکو یک تکه باشد تمام مایه را داخل تابه بریزید و به وسیله قاشق روی کوکو را صاف کنید. اگر کوکوی تکه‌ای می‌خواهید درست کنید، با قاشق از مایه کوکو بردارید و داخل تابه قرار دهید و با ته قاشق سطح کوکو را صاف کنید.

بعد از این که کوکو طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی و برشته شود. کوکوها را داخل یک ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه

  • حتما دقت کنید تا روغن داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید.
  • به غیر از کوکوی تکه‌ای و یکدست می‌توانید داخل یک نان تست را هم خالی کنید و مایه کوکو را داخل نان بریزید.
  • کوکو کدو سبز را داخل فر هم می‌توانید درست کنید. مایه کوکو را داخل قالبی که کمی چرب کردید، بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا وسط کوکو پخته شود.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوکو سیب زمینی خوشمزه با دورچین پروتئینی را مطالعه کنید.

سس قارچ یک چاشنی خامه ای و خوشمزه

این سس، علاوه بر مزه همه‌پسندش، عطر فوق‌العاده‌ای دارد که آن را مدیون آویشن و سیری است که در تهیه‌اش بکار رفته است.
سس

امروز قرار است که با قارچ، یک سس خوشمزه با بافتی لطیف و خامه‌ای تهیه کنیم که مطمئنا عاشقش می‌شوید. طعم این سس به قدری جذاب است که می‌توانید آن را همراه با بسیاری از غذاها سرو کنید. از استیک گوشت و مرغ گرفته تا بیکن سرخ شده، سیب زمینی پخته شده، شنیسل و حتی املت. پس در استفاده از سس قارچ هیچ محدودیتی ندارید و بسته به خلاقیت خود می‌توانید آن را کنار بشقاب‌های مختلف سرو کرده و از طعم آن لذت ببرید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس قارچ

  • پیاز کوچک نصف یک عدد
  • روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • سیر ۲ حبه
  • خامه ۲۵۰ میلی لیتر
  • پودر آویشن ۲ قاشق چایخوری
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • قارچ تازه ۳۰۰ گرم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • عصاره مرغ یا سبزیجات ۱۲۵ میلی لیتر
  • پنیر پارمسان نصف فنجان
  • جعفری خرد شده برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه سس قارچ

مرحله اول

برای شروع یک عدد پیاز کوچک را پوست بکنید و از وسط نصف کنید. نصف آن را بصورت نگینی خرد کنید. ۳۰۰ گرم قارچ را پس از شستن برش بزنید و کنار بگذارید.سپس دو حبه سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید.

مرحله دوم

ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و هنگامی که روغن کمی گرم شد، کره پاستوریزه را اضافه کنید تا ذوب شود. پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت سه تا پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. قارچ خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. هنگامی که قارچ آب انداخت سیر را اضافه کنید و تفت دهید. سپس آویشن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر و آویشن آزاد شود.

مرحله سوم

اکنون عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کرده و خوب هم بزنید. خامه هم زده و نصف فنجان پنیر پارمسان را هم اضافه کنید و هم بزنید. وقتی که سس جوشید، حرارت را کم کنید و حدود پنج دقیقه دیگر صبر کنید. سپس به هم‌زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و حجم مواد داخل ماهیتابه کاهش پیدا کند.

مرحله چهارم

وقتی که سس قارچ به غلظت مورد نظرتان رسید، مقداری از مزه آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه بیشتری اضافه کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سس قارچ شما آماده است. پس از سرو روی سس قارچ را با مقداری جعفری خرد شده تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیراشکی با خمیر نانوایی، یک شام دلپذیر و خوش‌طعم را مطالعه کنید.

پیراشکی با خمیر نانوایی ، یک شام دلپذیر و خوش طعم

طرز تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی ساده است اما نیاز به حوصله و خلاقیت دارد و هر فرد می‌تواند با ذوق و هنر آشپزی خود پیراشکی متفاوتی با مواد متناسب با ذائقه خود و خانواده‌اش آماده کند.
پیراشکی

برای آماده کردن یک شام سبک و دوست‌داشتنی آماده هستید؟ پیشنهاد ما برای شما پیراشکی گوشت و قارچ است که مراحل نسبتا ساده‌ای دارد. همچنین مواد اولیه بسیار ساده‌ای دارد که با کمترین هزینه قابل تهیه است. استفاده از خمیر فوری نانوایی تهیه این غذا را ساده‌تر هم کرده‌ است؛ به طوری که تبدیل به یک غذای مناسب برای مهمانی‌ها و جشن‌ها یا حتی شب‌هایی که حوصله پای گاز ایستادن را ندارید شده است. با طرز تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی

  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • قارچ تازه ۲۵۰ گرم
  • هویج یک عدد
  • پیاز سفید متوسط ۲ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه رنگی یک عدد
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
  • گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی

مرحله اول

برای شروع ابتدا دو عدد پیاز سفید را به صورت خلالی برش بزنید. قارچ‌ها، فلفل دلمه رنگی و هویج را خوب بشویید و آبکش کنید. سپس آن‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید. یک ماهیتابه متوسط بردارید و داخل آن روغن بریزید و پیازها را داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیازها سرخ شوند. پس از این که پیازها کمی طلایی شدند، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه‌ای شود.

مرحله دوم

پس از این که گوشت چرخ کرده هم سرخ شد، رب گوجه ‌فرنگی را در یک لیوان آب گرم حل کنید و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. قارچ‌های خرد شده، فلفل دلمه و هویج را نیز به تابه اضافه کنید تا همراه با بقیه مواد بپزد و کمی نرم شود. کمی از مزه مخلوط را بچشید و به مقدار لازم نمک، فلفل و ادویه دلخواهتان را اضافه کنید. پس از این که آب اضافی مخلوط بخار شد، جعفری‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید روی یک سطح صاف را کمی آردپاشی کنید و خمیر نانوایی را روی آن سطح قرار دهید. خمیر را با دست کمی ورز دهید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را با وردنه باز کنید تا نازک شود. هنگامی که خمیر به ضخامت مورد نظرتان رسید با قالب‌های دایره‌ای یا لبه لیوان، خمیر را به شکل دایره برش بزنید.

مرحله چهارم

اکنون وقت پر کردن خمیرها است. برای این کار حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت که آماده کرده‌اید را وسط هر دایره خمیری قرار دهید و به مقدار دلخواه روی آن پنیر پیتزا بریزید. برای بستن پیراشکی‌ها دو طرف خمیر را روی هم بیاورید و با فشار دست لبه‌های خمیر را ببندید. برای مطمئن شدن از باز نشدن خمیر در هنگام سرخ کردن پیراشکی، لبه‌های خمیر را پیچ دهید. همچنین می‌توانید با چنگال لبه‌های خمیر را فشار دهید تا باز نشود. به همین ترتیب همه خمیر‌ها را از مواد پر کنید و ببندید.

مرحله پنجم

یک قابلمه گود بردارید و داخل آن به مقدار لازم روغن مایع بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داخل آن گرم شود. وقتی که روغن داغ شد، پیراشکی‌ها را یکی یکی داخل قابلمه قرار دهید تا سرخ شود. پس از این که پیراشکی‌ها پف کردند و سرخ شدند، آن‌ها را با احتیاط از روغن خارج کنید و روی یک دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌ آن‌ها گرفته شود. پس از این که همه پیراشکی‌ها آماده‌ شدند، آن‌ها را داخل یک ظرف بگذارید سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیراشکی عربی مخصوص با گوشت و سیب زمینی را مطالعه کنید.

رولت پنیر و سالامی ، فینگرفودی خلاقانه

فینگرفودها می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای مهمانی‌ها و مجالس‌ باشند. شما می‌توانید آن‌ها را به راحتی در منزل تهیه کرده و بسته به سلیقه‌ خود در آن‌ها تنوع ایجاد کنید.
فینگرفود

رولت پنیر و سالامی یک فینگرفود خوشمزه و ساده است. می‌توانید این فینگرفود را به همراه پنیر چدار رنده شده تهیه کنید و آن را به عنوان یک شام مقوی و سبک سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پنیر چدار دارای بافت کرم رنگ است که در اثر حرارت دهی ذوب می‌شود و اندکی کش می‌آید. مدت زمان رسیدن پنیر چدار ۶۰ روز است. به دلیل طی کردن این دوره، این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین با هضم آسان، فسفر و انواع ویتامین‌ها است که ارزش غذایی آن معادل ۱۴-۱۲ کیلوگرم شیر تازه گاو است. با مجله دلتا همراه باشید.

رولت پنیر به همراه سالامی یک فینگرفود بسیار خوشمزه و فانتزی است و مخصوصا بین قشر نوجوان و جوان طرفدارهای زیادی دارد. اگر کودکانی دارید که به سختی غذا می‌خورند می‌توانید با کمک این غذا که ظاهر اشتها برانگیز و طعم خوبی دارد، آن‌ها را به سمت غذا خوردن سوق دهید.

مواد لازم برای تهیه رولت پنیر و سالامی

  • سالامی یک بسته
  • پنیر خامه‌ای ۱۲۰ گرم
  • سس مایونز یک قاشق غذا خوری
  • اسفناج تازه به مقدار لازم
  • نان ترتیلای مکزیکی چهار عدد
  • سس خردل یک قاشق غذا خوری
  • پنیر چدار یک و نیم پیمانه
  • کره ۲۰ گرم

طرز تهیه رولت پنیر

مرحله اول

برای تهیه یک فینگرفود جذاب مثل رولت پنیر و سالامی ابتدا سس خردل و مایونز را با هم مخلوط کنید. روی هر یک از نان‌های ترتیلا یک لایه پنیر خامه‌ای و یک لایه از مخلوط سس‌ها بمالید و روی سطح آن‌ها را با ورقه‌های سالامی بپوشانید. سپس پنیر چدار رنده شده را در سطح آن‌ها پخش کنید و در لایه آخر چند برگ اسفناج تازه قرار دهید.

مرحله دوم

نان‌های ترتیلا را رول کرده و در سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا شکل خود را حفظ کنند. قبل از سرو کردن هر رول را به قطعات ۲ الی ۳ سانتی‌متری برش بزنید و برای پنج دقیقه در کره روی حرارت تفت دهید. رولت پنیر و سالامی شما آماده است، نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب لقمه پیچ پنیری ؛ یک فینگرفود متفاوت را مطالعه کنید.

کیک قهوه خیس ، یک عصرانه دلپذیر

برای درست کردن یک عصرانه دلپذیر و خوش عطر و طعم آماده‌اید؟ این عصرانه دل‌چسب و خوشمزه چیزی نیست جز کیک قهوه خیس!
کیک خیس
احتمالا در کافه‌ها و شیرینی فروشی‌ها کیک خیس را امتحان کرده‌اید. کیک‌های خیس با بافت بسیار نرم و مرطوبی که دارند بسیار محبوب هستند و نسبت به کیک‌های معمولی لذیذترند. در این دستورالعمل می‌خواهیم طرز تهیه کیک قهوه خیس را به شما آموزش دهیم. مواد لازم را تهیه کرده و دستورالعمل را مرحله به مرحله پیش ببرید. با همین دستورالعمل می‌توانید کیک‌های خیس با طعم‌های مختلفی آماده کنید. برای مثال کیک خیس وانیلی با مغزهای مختلف و یا کیک خیس شکلاتی و میوه‌ای؛ در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه با طعم قهوه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک قهوه خیس

  • آرد ساده الک شده ۲۲۵ گرم یا یک فنجان
  • نمک یک‌ چهارم قاشق چایخوری
  • شکر معمولی ۲۰۰ گرم یا یک فنجان
  • تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • کره سه‌ چهارم فنجان
  • شیر دو سوم فنجان
  • پودر قهوه ۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک قهوه خیس

مرحله اول

برای تهیه این کیک خیس شما ابتدا باید فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. قالبی که برای پخت کیک خیس در نظر گرفتید را چرب کرده و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس تمام مواد لازم را آماده کنید؛ یعنی پودر قهوه فوری را داخل آب حل کرده، آرد را الک کنید و نمک و بیکینگ پودر و سایر مواد خشک را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید.

مرحله دوم

داخل یک کاسه بزرگ کره نرم شده را با مخلوط مواد خشک ترکیب کنید تا بافت خمیر ایجاد شود و خمیر یکدستی به دست آورید. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و با همزن دستی بزنید سپس به آرامی به خمیر داخل کاسه اضافه کنید. تخم مرغ‌ها را اصلا یکباره به خمیر اضافه نکنید. کمی تخم مرغ بریزید و بعد از هم زدن مقدار دیگری اضافه کنید. در صورت لزوم مقدار آرد بیشتری اضافه کنید اما قبل از اضافه کردن حتما آرد را الک کنید.

مرحله سوم

این مرحله نوبت اضافه کردن مخلوط قهوه و شیر است. بعد از این که آن‌ها را اضافه کردید به کمک همزن ایستاده با سرعت پایین یا با همزن دستی مواد را خوب مخلوط کنید تا دانه‌های قهوه به تمام بافت خمیر برسند. خمیر کیک به دست آمده را داخل قالبی که چرب کرده‌اید، بریزید.

مرحله چهارم

سپس به مدت یک ساعت خمیر را داخل فر قرار دهید. در مراحل پایانی پخت، به کمک یک چنگال از پخته شدن کامل کیک مطمئن شوید. یعنی یک چنگال را داخل کیک بزنید، اگر خمیر به آن اصلا نچسبید یعنی کیک‌ پخته شده است. کیک را از فر بیرون بیاورید و روی آن را با خامه یا آجیل تزئین کنید و سپس با یک فنجان چای گرم سرو کرده و لذت ببرید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب توپک ژامبون با پنیر چدار، یک فینگرفود جذاب را مطالعه کنید.