از مزایای غذاهای به اصطلاح نانی مثل کتلت و کوکو این است که میشود آنها را کنار غذاهای دیگر سرو کرد. بخصوص در مهمانی و دورهمیها میتوانید کوکو کدو درست کنید و کنار انواع غذاها و پیش غذاها سرو کنید. در این مقاله تصمیم گرفتهایم طرز تهیه کوکو کدو سبز را به شما آموزش دهیم. با مجله دلتا همراه باشید.
ابتدا کدوها را بشویید سپس با دستمال خشک کنید. با رنده ریز کدوها را داخل یک کاسه رنده کنید و مقداری نمک روی آنها بپاشید. آب کدوها را با دست بگیرید و آنها را داخل یک کاسه بریزید. آرد سفید، تخم مرغ، پیازچه خرد شده، بیکینگ پودر و نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو یکدست شده و چاشنیها همه جای مواد پخش شوند.
داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. اگر میخواهید کوکو یک تکه باشد تمام مایه را داخل تابه بریزید و به وسیله قاشق روی کوکو را صاف کنید. اگر کوکوی تکهای میخواهید درست کنید، با قاشق از مایه کوکو بردارید و داخل تابه قرار دهید و با ته قاشق سطح کوکو را صاف کنید.
بعد از این که کوکو طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی و برشته شود. کوکوها را داخل یک ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کوکو سیب زمینی خوشمزه با دورچین پروتئینی را مطالعه کنید.
امروز قرار است که با قارچ، یک سس خوشمزه با بافتی لطیف و خامهای تهیه کنیم که مطمئنا عاشقش میشوید. طعم این سس به قدری جذاب است که میتوانید آن را همراه با بسیاری از غذاها سرو کنید. از استیک گوشت و مرغ گرفته تا بیکن سرخ شده، سیب زمینی پخته شده، شنیسل و حتی املت. پس در استفاده از سس قارچ هیچ محدودیتی ندارید و بسته به خلاقیت خود میتوانید آن را کنار بشقابهای مختلف سرو کرده و از طعم آن لذت ببرید. با مجله دلتا همراه باشید.
برای آماده کردن یک شام سبک و دوستداشتنی آماده هستید؟ پیشنهاد ما برای شما پیراشکی گوشت و قارچ است که مراحل نسبتا سادهای دارد. همچنین مواد اولیه بسیار سادهای دارد که با کمترین هزینه قابل تهیه است. استفاده از خمیر فوری نانوایی تهیه این غذا را سادهتر هم کرده است؛ به طوری که تبدیل به یک غذای مناسب برای مهمانیها و جشنها یا حتی شبهایی که حوصله پای گاز ایستادن را ندارید شده است. با طرز تهیه پیراشکی با خمیر نانوایی همراه مجله دلتا باشید.
برای شروع ابتدا دو عدد پیاز سفید را به صورت خلالی برش بزنید. قارچها، فلفل دلمه رنگی و هویج را خوب بشویید و آبکش کنید. سپس آنها را خرد کنید و کنار بگذارید. یک ماهیتابه متوسط بردارید و داخل آن روغن بریزید و پیازها را داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیازها سرخ شوند. پس از این که پیازها کمی طلایی شدند، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ گوشت قهوهای شود.
پس از این که گوشت چرخ کرده هم سرخ شد، رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب گرم حل کنید و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. قارچهای خرد شده، فلفل دلمه و هویج را نیز به تابه اضافه کنید تا همراه با بقیه مواد بپزد و کمی نرم شود. کمی از مزه مخلوط را بچشید و به مقدار لازم نمک، فلفل و ادویه دلخواهتان را اضافه کنید. پس از این که آب اضافی مخلوط بخار شد، جعفریهای خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
در این مرحله باید روی یک سطح صاف را کمی آردپاشی کنید و خمیر نانوایی را روی آن سطح قرار دهید. خمیر را با دست کمی ورز دهید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را با وردنه باز کنید تا نازک شود. هنگامی که خمیر به ضخامت مورد نظرتان رسید با قالبهای دایرهای یا لبه لیوان، خمیر را به شکل دایره برش بزنید.
اکنون وقت پر کردن خمیرها است. برای این کار حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت که آماده کردهاید را وسط هر دایره خمیری قرار دهید و به مقدار دلخواه روی آن پنیر پیتزا بریزید. برای بستن پیراشکیها دو طرف خمیر را روی هم بیاورید و با فشار دست لبههای خمیر را ببندید. برای مطمئن شدن از باز نشدن خمیر در هنگام سرخ کردن پیراشکی، لبههای خمیر را پیچ دهید. همچنین میتوانید با چنگال لبههای خمیر را فشار دهید تا باز نشود. به همین ترتیب همه خمیرها را از مواد پر کنید و ببندید.
یک قابلمه گود بردارید و داخل آن به مقدار لازم روغن مایع بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داخل آن گرم شود. وقتی که روغن داغ شد، پیراشکیها را یکی یکی داخل قابلمه قرار دهید تا سرخ شود. پس از این که پیراشکیها پف کردند و سرخ شدند، آنها را با احتیاط از روغن خارج کنید و روی یک دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. پس از این که همه پیراشکیها آماده شدند، آنها را داخل یک ظرف بگذارید سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیراشکی عربی مخصوص با گوشت و سیب زمینی را مطالعه کنید.
رولت پنیر و سالامی یک فینگرفود خوشمزه و ساده است. میتوانید این فینگرفود را به همراه پنیر چدار رنده شده تهیه کنید و آن را به عنوان یک شام مقوی و سبک سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پنیر چدار دارای بافت کرم رنگ است که در اثر حرارت دهی ذوب میشود و اندکی کش میآید. مدت زمان رسیدن پنیر چدار ۶۰ روز است. به دلیل طی کردن این دوره، این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین با هضم آسان، فسفر و انواع ویتامینها است که ارزش غذایی آن معادل ۱۴-۱۲ کیلوگرم شیر تازه گاو است. با مجله دلتا همراه باشید.
رولت پنیر به همراه سالامی یک فینگرفود بسیار خوشمزه و فانتزی است و مخصوصا بین قشر نوجوان و جوان طرفدارهای زیادی دارد. اگر کودکانی دارید که به سختی غذا میخورند میتوانید با کمک این غذا که ظاهر اشتها برانگیز و طعم خوبی دارد، آنها را به سمت غذا خوردن سوق دهید.
برای تهیه یک فینگرفود جذاب مثل رولت پنیر و سالامی ابتدا سس خردل و مایونز را با هم مخلوط کنید. روی هر یک از نانهای ترتیلا یک لایه پنیر خامهای و یک لایه از مخلوط سسها بمالید و روی سطح آنها را با ورقههای سالامی بپوشانید. سپس پنیر چدار رنده شده را در سطح آنها پخش کنید و در لایه آخر چند برگ اسفناج تازه قرار دهید.
نانهای ترتیلا را رول کرده و در سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا شکل خود را حفظ کنند. قبل از سرو کردن هر رول را به قطعات ۲ الی ۳ سانتیمتری برش بزنید و برای پنج دقیقه در کره روی حرارت تفت دهید. رولت پنیر و سالامی شما آماده است، نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب لقمه پیچ پنیری ؛ یک فینگرفود متفاوت را مطالعه کنید.