مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

کوکو سیب زمینی با دورچین پروتئین

شما هم از آن دسته افرادی هستید که کوکو سیب زمینی را در گروه غذاهای فوری جا می‌دهید؟ شاید آماده کردن یک کوکوی ساده زمان زیادی را از شما نگیرد، اما واقعیت این است که کوکوی سیب زمینی، همیشه غذایی فوری و آسان نیست.
کوکو

اگر بخواهید کوکو سیب زمینی ساده را با دورچین‌های خوشمزه و به شیوه‌ای حرفه‌ای آماده کنید، باید ظرافت بیشتری به خرج دهید و برای درست کردن این غذای به ظاهر راحت، خوب وقت بگذارید. ما در مجله دلتا شما را در این مسیر همراهی می‌کنیم و قدم به قدم همراه شما کوکو سیب زمینی با دورچین پروتئینی را آماده می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی با دورچین پروتئینی

  • سیب زمینی نیم کیلو
  • خرده نان تازه ۱۵۰ گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • روغن زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • آویشن تازه ۴ برگ
  • زیتون خرد شده ۵۰ گرم 
  • شیر ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • فلفل سیاه تازه به مقدار لازم
  • اسفناج ۲۵۰ گرم
  • سیر له شده ۲ حبه
  • گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ
  • کره ۳۰ گرم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با دورچین پروتئینی

مرحله اول

سیب زمینی‌ها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در آب جوش قرار داده تا کاملا بپزند. بعد از پخته شدن سیب زمینی‌ها آن‌ها را از آب خارج کرده و آب اضافه آن را گرفته و در شیر خوب له کنید. خرده نان و یک عدد تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و برای مزه‌دار شدن مخلوط به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سپس مایه کوکو را به چهار قسمت تبدیل کنید.

مرحله دوم

در یک ماهیتابه نچسب، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت زیاد گرم کنید تا روغن سرخ شود. قالب‌های سیب زمینی که آماده کرده‌اید را به مدت سه تا پنج دقیقه قرار دهید تا از هر دو طرف خوب ترد و قهوه‌ای شده و سرخ شوند. برای گرم نگه داشتن این کوکو بهتر است آن‌ها را در فر با حرارت کم بر روی یک ورق روغنی مخصوص غذا انتقال دهید.

مرحله سوم

اسفناج را به قابلمه اضافه کرده و بپزید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و یک تا دو دقیقه آن ‌را خوب زیر و رو کنید تا خیلی پخته نشود. سپس آن را به یک کاسه انتقال دهید. در همان تابه که کوکوهای سیب زمینی‌ را سرخ کرده بودید، دو قاشق غذاخوری روغن باقیمانده را اضافه کرده و پیاز، سیر و آویشن را تا ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی قهوه‌ای شوند. در نهایت گوجه و زیتون را اضافه کرده و بپزید. برای گرم نگه داشتن مواد، آن را به یک کاسه انتقال داده و با فویل روی آن را بپوشانید.

این دورچین را می‌توانید برای سرو کوکو سیب زمینی ساده یا کوکو سیب زمینی با ژامبون هم در نظر بگیرید.

مرحله چهارم

کره را در همان تابه که کوکوها را در آن سرخ کرده بودید ذوب کرده و تخم مرغ‌های باقیمانده را هم در حدود چهار دقیقه نیمرو کنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. در حالی که تخم مرغ‌ها سرخ می‌شوند، کوکوهای سیب زمینی را با اسفناج پخته شده بین چهار بشقاب تقسیم کنید. در هر ظرف کوکو سیب زمینی یک تخم مرغ سرخ شده قرار داده و دور و اطراف تخم مرغ را با سس گوجه فرنگی آماده شده تز‌ئین کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب توپک ژامبون با پنیر چدار، یک فینگرفود جذاب را مطالعه کنید.

توپک ژامبون با پنیر چدار,یک فینگرفود جذاب

توپک ژامبون با پنیر چدار یک فینگر فود خوشمزه است که شما می‌توانید در دورهمی‌های دوستانه یا تولد فرزندان خود سرو کنید.
فینگرفود

سینی‌های متنوع فینگرفود، پیش‌غذاهای فوری و ساده‌ای هستند که می‌توانند میز غذا را رنگین‌تر جلوه دهند. در این مطلب، طرز تهیه توپک ژامبون با پنیر چدار را به شما آموزش می‌دهیم. فینگرفود ساده‌ای که آماده کردن آن کمتر از نیم ساعت وقت شما را می‌گیرد. با مجله دلتا همراه باشید.

ما در تهیه این توپک، از ژامبون استفاده کرده‌ایم، اما شما می‌توانید با مرغ رنده شده و ریز هم آن را آماده کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه توپک ژامبون با پنیر چدار

  • ژامبون ۳ ورق
  • پیاز ۴ عدد
  • پنیر چدار ورقه‌ای به مقدار لازم
  • پودر سوخاری پانکو ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد 
  • نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه توپک ژامبون با پنیر چدار

مرحله اول

برای تهیه این فینگر فود ابتدا باید سیب زمینی را آب‌پز یا تنوری کنید و بعد از پخت با رنده درشت رنده کنید.

مرحله دوم

ژامبون را خرد کنید و همراه با مقداری پیازچه خرد شده، ادویه‌جات و کمی پنیر چدار به سیب زمینی اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. ترکیب تهیه شده را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و آماده فرم گرفتن شود.

مرحله سوم

مواد را پس از نیم ساعت از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه یک گردو گرد کنید. با انگشت سوراخی در گلوله مواد ایجاد کنید و مقداری پنیر چدار رنده شده و پنیر پیتزا در آن قرار دهید و دوباره گلوله سیب‌زمینی را گرد کنید.

مرحله چهارم

توپک‌های آماده شده را ابتدا در تخم‌ مرغ بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. زمانی که همه توپک‌ها آماده شدند، آن‌ها را در روغن شناور با شعله متوسط برای ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید. پس از طلایی شدن پودر سوخاری روی توپک‌ها، آن‌ها را از روغن خارج کنید.
می‌توانید توپک ژامبون با چدار را در یک شات کوچک سرو کنید. در یک جام کوچک مقداری سس ریخته و توپک را با کمک یک خلال و یک گوجه گیلاسی تزئین کنید و روی جام قرار دهید. این فینگرفود را بصورت گرم سرو و آن را با سس دلخواهتان میل کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کیک اسفنجی بدون فر، یک دسر ساده و خوشمزه را مطالعه کنید.

خورشت کدو و بادمجان ، پرخاصیت و خوشمزه

کدو و بادمجان مواد اولیه ساده و در دسترسی هستند که می‌توان با آن‌ها غذاهای متنوعی تهیه کرد.
خورشت کدو و بادمجان

خورشت کدو و بادمجان یکی از پر خاصیت‌ترین خورشت‌هایی است که می‌توانید آن را تهیه کنید. این خورشت دارای انواع ویتامین‌های A، K، ویتامین‌های ب مانند B1، B2، B6، ب کمپلکس، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، قند، فیبر، پروتئین، کلسیم، منگنز، اسید فولیک و گوگرد است. با مجله دلتا همراه باشید.

این غذا علاوه بر اینکه انرژی زیادی در بدن تولید می‌کند و ویتامین‌های لازم بدن را تامین می‌کند باعث تناسب اندام هم می‌شود و برای مبتلایان به قند، فشار و چربی خون مفید است. خورشت کدو و بادمجان به دلیل داشتن مقادیر زیاد فیبر روده‌ها را تقویت می‌کند و یبوست را از بین می‌برد.

مواد لازم برای تهیه خورشت کدو و بادمجان

  • کدو سبز نیم کیلوگرم
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۵ عدد
  • نعناع خشک ۲ قاشق مربا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • آب به میزان لازم
  • بادمجان نیم کیلوگرم
  • پیاز یک عدد
  • حبه سیر ۵ عدد
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • دارچین، هل و زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه خورشت کدو و بادمجان

مرحله اول

در اولین مرحله لازم است بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید سپس آن‌ها را بصورت حلقه‌ای خرد کنید و داخل محلول آب و نمک قرار دهید. این کار باعث می‌شود ماده زرد رنگی به نام سولانین از آن‌ها خارج شود و طعم تلخی بادمجان از بین برود.

مرحله دوم

کدو، پیاز، سیر، گوجه فرنگی و سیب زمینی‌ را خرد کنید و به همراه بادمجان داخل قابلمه بریزید. آب را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. صبر کنید تا آب درون قابلمه بجوشد و مواد کاملا پخته شوند.

مرحله سوم

نعناع خشک، ادویه‌جات و روغن زیتون را به مواد درون قابلمه‌ اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم، هم بزنید.می‌توانید طبق سلیقه خود به این خورشت مرغ یا گوشت هم اضافه کنید.این خورشت را می‌توانید به همراه برنج یا نان سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان را مطالعه کنید.

دستور پخت پیتزا سیسیلی در منزل

برای طرز تهیه پیتزا سیسیلی ابتدا باید خمیر پیتزا و سس مخصوص پیتزا را تهیه کنید. سپس این پیتزای خوشمزه را به کمک ترکیبی از پپرونی، پنیر و سس بپزید.
 پیتزا سیسیلی

پیتزا سیسیلی ، پیتزا شیکاگو و پیتزا یونانی از انواع روش‌ها برای پخت پیتزا هستند. اگر شما از آن دسته کدبانوهایی هستید که تمایل دارید پیتزا را در منزل خودتان تهیه کنید؛ بهتر است در دستور تهیه انواع پیتزاهای پرطرفدار و محبوب مهارت لازم را به‌دست آورید. برای به دست آوردن این مهارت با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  • آرد نان ۵۰۰ گرم
  • نمک یک قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه نصف قاشق چایخوری
  • آب ولرم یک و نیم پیمانه
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص پیتزا

  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر متوسط ریز شده ۹ حبه
  • پونه کوهی خشک شده یک قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای قرمز و خشک شده دو قاشق چایخوری
  • گوجه پوست گرفته شده ۸۰۰ گرم
  • شکر یک قاشق چایخوری
  • نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه پیتزا سیسیلی

  • پنیر موزارلا ۴۵۰ گرم
  • پنیر رومانو ۱۱۵ گرم
  • پپرونی سولیکو ۳۲۵ گرم

طرز تهیه پیتزا سیسیلی در منزل

مرحله اول

برای تهیه خمیر پیتزا؛ نمک، آرد، مخمر و روغن زیتون را درون ظرفی مناسب بریزید. سپس به کمک همزن مواد را هم بزنید و آب را به مایه خمیر بیفزایید. هم زدن مایه خمیر را تا زمانی ادامه دهید که خمیر حالت ارتجاعی شکل به خود بگیرد.

مرحله دوم

روغن زیتون را کف سینی فر بریزید. سپس خمیر را بصورت کامل در کف سینی پهن کنید. روی سینی را به کمک پلاستیک بپوشانید و سینی را در دمای محیط به مدت دو تا سه ساعت قرار دهید تا خمیر نرم شود.

مرحله سوم

پلاستیک را از خمیر جدا کنید. سپس به کمک دست‌های چرب شده خود خمیر را به آرامی بکشید و آن را به لبه‌های سینی برسانید. به مدت نیم ساعت سینی حاوی خمیر را در مکانی مناسب قرار دهید و در طول این مدت سس مخصوص را تهیه کنید.

مرحله چهارم

برای تهیه سس مخصوص، ابتدا روغن زیتون را روی حرارت گاز قرار دهید تا گرم شود. سپس سیر، پونه و فلفل دلمه‌ای را به روغن زیتون اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد به مدت یک دقیقه نرم شوند. گوجه فرنگی‌ها را به مخلوط مواد بیفزایید و به کمک گوشت‌کوب گوجه‌ها را درون تابه له کنید. شکر را به مخلوط مواد سس بیفزایید. اجازه دهید تا سس چند جوش بزند و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت شعله گاز پخته شود. سپس نمک را به مواد سس بیفزایید.

مرحله پنجم

فر را روی دمای ۲۸۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید سپس ورقه‌های موزارلا را به صورت یکنواخت روی خمیر پهن کنید. سس را روی آن‌ها بریزید. سپس برش‌های پپرونی را به صورت یکنواخت روی سس بچینید و نصف پنیر رومانو را روی مواد بریزید.

سینی حاوی پیتزا را به مدت ده دقیقه درون فر که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید تا پیتزا پخته شود. پیتزا را از درون فر بیرون آورید و باقی مانده پنیر رومانو را روی آن بریزید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیتزا سوسیس با پیاز کاراملی و قارچ را مطالعه کنید.

آش ماش ، محبوب و پر خاصیت

آش ماش یکی از انواع آش‌های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشورمان با روش‌های بسیار متنوعی پخته می‌شود.
آش

ماش یکی از حبوبات‌ خوشمزه و متناسب با ذائقه ایرانی است که برای کاهش کلسترول خون و کم خونی بدن بسیار مفید است. با ماش می‌توان انواع غذاها از جمله ماش پلو، خوراک ماش و غیره را درست کرد. در این مطلب از مجله دلتا قصد داریم طرز تهیه آش ماش را به شما آموزش دهیم تا این غذای پرخاصیت و خوشمزه را به سفره‌های شما بیاوریم.

مواد لازم برای تهیه آش ماش

  • ماش یک پیمانه
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • پیاز ۳ عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • سبزی آش خرد شده یک و نیم پیمانه
  • برنج نصف پیمانه
  • نعناع داغ به مقدار لازم

طرز تهیه آش ماش

مرحله اول

برنج را چند ساعت مانده به زمان پخت آش خیس کنید. نیازی به خیس کردن ماش نیست.

پیاز‌ها را خرد کرده و داخل یک قابلمه با مقداری روغن سرخ کنید. مقداری از پیاز‌ها را کنار گذاشته و مابقی را برای پخت ماش در قابلمه نگه دارید. ماش را با مقداری نمک و زردچوبه و ۴ لیوان آب به پیاز اضافه کرده و منتظر بمانید تا بپزد.

مرحله دوم

وقتی ماش باز و نیم‌پز شد، برنج خیس خورده را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آب اضافه کنید. هر چند دقیقه یک بار مواد را هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی برنج حسابی نرم شد، سبزی آش که شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج است را اضافه کنید.

مرحله سوم

در ادامه رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را با کمی روغن تفت داده و به قابلمه اضافه کنید سپس ادویه آش را اضافه کرده و منتظر بمانید تا جا بیفتد. در این هنگام داخل یک تابه نعناع خشک را به روغن داغ اضافه کرده و هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید تا سیاه نشود. معمولا داخل این آش سیر داغ ندارد، اما اگر مایلید می‌توانید استفاده کنید.

وقتی آش کاملا جا افتاد، آن را در ظرفی مناسب سرو کرده و روی آن را با پیازداغ، نعناع داغ و کشک تزئین کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب آش کشک خوشمزه و مقوی به روش شمالی‌ها را مطالعه کنید.