شما میتوانید مواد اولیه و مقدار آنها را به دلخواه در این سالاد تغییر دهید و باب سلیقه خود آن را سرو کنید. همچنین شما میتوانید این سالاد را با انواع نان پیتا یا نان تست سرو کنید و سس آن را بنا به رژیم غذایی خود تغییر دهید. امروز در مجله دلتا سالاد مرغ کاری با سینه مرغ را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا باید سینه مرغ را مزهدار کنید. برای مزهدار کردن سینه مرغ، روی آنها کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بزنید و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزهدار شوند. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود و داخل سینی فر را کمی چرب کنید و سینه مرغ را داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. اگر فر ندارید سینه مرغ را به ابعاد کوچکتر خرد کنید و داخل تابه با روغن کم گریل یا سرخ کنید.
ساقه کرفس را خرد کنید و بشویید. پیاز را نگینی یا خلالی ریز خرد کنید. سیب را پوست گرفته و خرد کنید و همه مواد را داخل یک کاسه بریزید. سینه مرغ را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود سپس خرد کنید.
همه مواد خرد شده را به همراه بادام بو داده، کشمش و سینه مرغ داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا سس را آماده کنید. داخل یک کاسه کوچک سس مایونز، سرکه، ادویه کاری، فلفل قرمز و کمی نمک را بریزید و خوب مخلوط کنید.
در ادامه سس بهدست آمده را روی مواد بریزید و هم بزنید تا سس به خوبی با مواد مخلوط شود. در انتها روی سالاد گشنیز خرد شده بریزید. سپس روی کاسه را بپوشانید و برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند. سپس سالاد را خنک سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ساندویچ مرغ با پنیر پیتزا، وعده محبوب کودکان را مطالعه کنید.
خورشت فسنجان یکی دیگر از خورشتهای اصیل و شکیل ایرانی است که به قول معروف طرفداران دو آتیشه بسیاری دارد. خورشت فسنجان مثل قیمه نثار، باقالی پلو و مرصع پلو از غذاهای مجلسی به حساب میآید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ را به شما آموزش دهیم.
برای تهیه خورشت فسنجان ملس و جا افتاده با مرغ ابتدا باید تکههای مرغ را به مقداری نمک، فلفل و زعفران دم کرده آغشته کنید و با دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. سپس پیازها را رنده کنید، یک قابلمه برداشته و آنها را با مقداری روغن تفت دهید و مقداری زردچوبه اضافه کنید.
گردوها را چرخ کنید و بعد از این که پیازها کمی طلایی و نرم شد، به قابلمه اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه رب انار را بیفزایید و مجددا تفت دهید. شعله را زیاد کنید تا آب خورشت به جوش آید سپس شعله را ملایم کرده و در قابلمه را ببندید.
مرغها را به مخلوط پیاز و گردو اضافه کرده و چند لیوان آب را روی مواد بریزید. در همین مرحله اگر اهل فسنجان شیرین هستید، دو قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید. اگر میخواهید طعم خورشت شما ملس باشد کافی است یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا آب خورشت به جوش آید سپس شعله را ملایم کرده و در قابلمه را ببندید.
هر از چند گاهی خورشت را هم زده و منتظر بمانید تا به مدت سه تا چهار ساعت خورشت خوب جا افتاده و روغن بیاندازد. خورشت فسنجان جا افتاده و مجلسی شما بعد از این زمان آماده است. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت بامیه خوشمزه بدون گوشت را مطالعه کنید.
دلمه کدو سبز نوعی دلمه بسیار متفاوت و خوشمزه است. این دلمه سبک و خوش طعم هم در فر و هم روی گاز قابل تهیه است. این دلمه هم با نان هم با برنج قابل خوردن است و بهخاطر وجود کدو سبز سرشار از خواص مفید برای بدن است. کدو سبز برای بهبود عملکرد قلب و چشم مفید است. همچنین کالری بسیار کمی دارد و برای لاغری نیز مفید است. کدو سبز بهخاطر کاهش میزان قند و کلسترول برای افراد دارای قند نیز بسیار مفید است. امروز در مجله دلتا دلمه کدو سبز با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
ابتدا کدوها را خوب بشویید و با پوست کن کمی پوست کدوها را بتراشید. کدوها را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید و داخل کدوها را خالی کنید. برای خالی کردن کدوها میتوانید از ابزار یا قاشق مرباخوری استفاده کنید.
برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا نیمپز شود و بعد آبکش کنید و کنار بگذارید. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود. در ادامه سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.
در ادامه گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و با مواد تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و به آن فلفل سیاه و نمک اضافه کنید. سپس سبزی دلمه را نیز کمی با مواد تفت دهید. برنج و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس مواد دلمه را از روی حرارت بردارید.
در ادامه تمام کدوها را با مواد میانی پر کنید و سر آنها را با قاشق صاف کنید. روی هر دلمه یک تکه از گوجه فرنگی حلقه حلقه شده قرار دهید. داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن بریزید و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
در ادامه عصاره مورد نظر را با آب مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید. کمی صبر کنید تا به جوش بیاید وقتی به جوش آمد دلمه کدو سبز را به آرامی داخل سس قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت با حرارت ملایم پخته شود. در نیم ساعت انتهایی سرکه و شکر را با هم ترکیب کنید و داخل سس بریزید و بگذارید تا مزهها به خورد هم بروند. وقتی سس غلیظ شد از روی حرارت بردارید و به همراه پلو یا نان نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت بامیه خوشمزه بدون گوشت را مطالعه کنید.
وقت آن است که دست به کار شوید و با موادی بسیار ساده، ساندویچهایی خوشمزه اما سالم برای کودکانتان تهیه کنید. یکی از آسانترین و خوشمزهترین انواع این غذاهای محبوب، ساندویچ مرغ با پنیر پیتزا است. این ساندویچ به راحتی قابل تهیه است و وعده مناسبی برای تغذیه کودکان در حال رشد به حساب میآید. این غذا سرشار از پروتئین است و همراه با یک سالاد مقوی میتواند انرژی مورد نیاز فرزند دلبندتان را تأمین کند. با مجله دلتا همراه باشید.
ابتدا دو عدد سینه مرغ را به خوبی شسته و تمیز کنید. سپس آن را خرد کنید و همراه با کمی آب و یک عدد پیاز نصف شده داخل یک قابلمه بپزید. در صورت تمایل برای رنگ گرفتن مرغ میتوانید مقداری زردچوبه هم داخل قابلمه بریزید.
سینه مرغ را بعد از پخته شدن با کمک چنگال به تکههای کوچکتر تقسیم کنید و داخل یک کاسه بریزید. سپس پودر سیر، فلفل قرمز و سس قرمز را به مرغ اضافه کنید. در ادامه، سس مایونز و خامه ترش را به مرغ بیفزایید. همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
پنیر بلوچیز را خرد کنید. داخل یک کاسه دیگر، پنیر خامهای را با نصف فنجان پنیر بلوچیز خردشده مخلوط کنید. پس از این که مخلوطی یکدست و لطیف از پنیرها به دست آمد، مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. چهار برش از نان ساندویچی را مقابل خود بگذارید و از مخلوط پنیر خامهای و بلوچیز روی آنها بمالید. یک ورقه پنیر چدار را روی چهار برش نان ساندویچی باقیمانده قرار دهید. به مقدار دلخواه از مخلوط مرغ را روی پنیر چدار بریزید. سپس برشهای نان را به شکل ساندویچ روی هم قرار دهید. میتوانید روی ساندویچها کمی هم سس مایونز بریزید. بعد از آن نوبت گریل کردن ساندویچها است.
هر طرف را به مدت ۲ دقیقه در ماهیتابه گریل کنید. هنگامی که پنیر چدار آب شد، ساندویچ مرغ با پنیر پیتزا آماده سرو است. تنها چیزی که میتواند مزه این ساندویچ را بهتر و کاملتر کند یک سالاد خوشمزه است. پس پیشنهاد میکنیم سالاد سالاد مکزیکی، یک پیش غذای سالم یا هر سالاد جذاب دیگری را در کنار ساندویچ مرغ با پنیر پیتزا سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب سیب زمینی با پنیر پیتزا در فر، یک شام ساده و خوشمزه را مطالعه کنید.
خورشت بامیه بدون گوشت یکی از روشهای تهیه خورشت بامیه است ولی این بار کاملا گیاهی و بدون گوشت و مخصوص افرادی که بامیه را دوست دارند ولی به دلیل پزشکی یا گیاهخوار بودن نمیتوانند آن را با گوشت قرمز یا مرغ مصرف کنند. امروز در مجله دلتا خورشت بامیه گیاهی بدون گوشت و مرغ را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
برای تهیه این خورشت ابتدا پیاز را نگینی یا خلالی خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا سبک و شیشهای شود. سپس سیر را پوست بگیرید و خرد کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
در ادامه بامیه را که از قبل ته آن را زدهاید به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید. سپس سیب زمینی و هویج را نیز پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سیب زمینی را به مواد اضافه کنید و کمی مواد را هم بزنید.
گوجه فرنگی را پوره کنید. میتوانید با کمک رنده یا گوشتکوب برقی گوجه فرنگی را پوره کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. کمی بعد چند لیوان آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت یک ساعت مواد بجوشد و سبزیجات نرم شوند.
در ادامه وقتی همه مواد پخته شدند کمی دارچین، نمک و آبغوره اضافه کنید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه روی حرارت باشد تا خورشت غلیظ و طعمها به خورد هم بروند. به همین راحتی خورشت بامیه خوشمزه و بدون گوشت ما حاضر است. میتوانید با پلو یا نان میل کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب ترشه کباب، غذای محلی گیلانی را مطالعه کنید.