شاید این املت برای شما نام آشنا باشد و از طعم و مزه خوب آن آگاه باشید. شما بهدلخواه میتوانید از تن ماهی رژیمی یا ساده و یا حتی طعمدار در تهیه این املت استفاده کنید. اگر شما با خوردن صبحانه خوشمزه و مقوی روز خود را شروع کنید احساس سر زندگی و انرژی بیشتری خواهید داشت. امروز در مجله دلتا طرز تهیه املت تن ماهی با رب گوجه و پیاز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا باید تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید شاید درست باشد که تن ماهی همراه با مواد سرخ می شود ولی برای پیشگیری از مسمومیت حتما این کار را انجام دهید، زیرا در تن ماهی باکتری کشنده به نام کلستردیوم بوتولنیوم وجود دارد که به خودی دچار مسمومیت نمیشود و سمی که از آن تولید میشود این کار را می کند پس تن ماهی را داخل آبجوش انداخته و بجوشانید سپس درب آن را باز کنید تا خنک شود.
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و به همراه کمی روغن داخل تابه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. وقتی به این مرحله رسید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رب کاملا سرخ شود و بوی خامی رب از بین برود.
در ادامه تن ماهی را اضافه کنید و به همراه پیاز و رب کاملا سرخ کنید بهتر است برای چرب نشدن املت روغن تن ماهی را دور بریزید. حالا تکههای تن ماهی را خوب سرخ کنید تا مواد یکدست شوند.
در ادامه تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و دانه دانه اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و کمی بعد که تخم مرغ خود را گرفت شروع به هم زدن کنید تا یکدست شود سپس به همراه ریجان تازه و لیموترش و نان تازه سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ طرز تهیه مرغ با سس زرشک مخصوص و خوشمزه را مطالعه کنید.
کتلت مرغ ترش از دسته کتلتهای بسیار خوشمزه میباشد که طعم و مزه متفاوتی با دیگر کتلتها دارد و از مرغ برای تهیه این کتلت استفاده شده است و طعم بسیار خوبی با سماق خواهد داشت اما باید از سماق دانه گرد و نکوبیده شده استفاده کنید که طعم ترش فوقالعادهای به این غذا میدهد. کتلت مرغ که در واقع نوعی خورشت نیز میباشد را میتوانید در کنار یک پلو زعفرانی خوشمزه میل کنید. امروز همراه ما در مجله دلتا باشید.
ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کنید سپس به همراه یکی از پیازها چرخ کنید تا منسجم شود. میتوانید از غذاساز نیز در له کردن سینه مرغ استفاده کنید.
در ادامه سینه مرغ چرخ شده را بههمراه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر و کمی زردچوبه خوب ورز دهید تا مواد مخلوط و مرغ مزهدار شود سپس به اندازه دلخواه از مواد بردارید و داخل تابه از قبل گرم شده کتلت مرغ را سرخ کنید سپس از تابه خارج کنید.
حالا سماق دانه گرد را به همراه ۱/۳ پیمانه آبجوش روی شعله قرار دهید و بگذارید برای ۴ دقیقه بجوشد تا عصاره و طعم سماق خارج شود و حسابی طعم سماق در بیاد و بعد از صافی رد کنید و عصاره بدست آمده را کنار بگذارید.
در ادامه پیاز دیگر را نگینی خرد کنید و داخل تابه تفت دهید سپس به آن زردچوبه بزنید تا کمی سبک و طلایی شود، سپس رب را اضافه کنید و بههمراه آن کمی فلفل سیاه بزنید و رب را حسابی سرخ کنید تا بوی خامی رب از بین برود.
حالا یک پیمانه آبجوش داخل پیاز و رب ریخته و بگذارید تا به قل زدن بیفتد سپس کتلت مرغ سرخ شده را بههمراه هویج خرد شده و حلقه شده داخل سس قرار دهید و بعد آب سماق صاف شده را اضافه کنید و برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید تا سس غلیظ شود، سپس بههمراه پلو زعفرانی و سالاد میل کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه پسته پلو خوشمزه، و زعفرانی با گوشت گردن را مطالعه کنید.