شما میتوانید از اسفناج معمولی یا بیبی اسفناج در تهیه این پلو استفاده کنید و با تهیه یک تهدیگ یا تهچین برای این پلو یک نهار و یا شام خوشمزه تهیه کنید و از خواص خوب اسفناج نیز بهرهمند شوید. امروز در مجله دلتا اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا اسفناجها را پاک کنید سعی کنید زیاد ساقههای اسفناج را نگیرید زیرا مقوی است سپس شسته و به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل تابه ریخته و بدون روغن کمی تفت دهید تا اسفناجها نرم شوند سپس از روی حرارت بردارید.
ابتدا برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید حالا پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود سپس سیر پوره شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.
در ادامه گوشت را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید و کمی ادویه و نمک و زعفران سابیده شده روی گوشت ریخته و آن را خوب سرخ کنید و بعد اسفناج پخته شده به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد از روی حرارت بردارید.
در ادامه یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد سپس برنج خیس خورده را داخل آب ریخته و هم بزنید تا برنج کمکم نرم شود سپس آبکش کنید و ته دیگ مورد نظر را در کف قابلمه قرار دهید و بعد مقداری برنج و بعد کمی از مایه گوشت و اسفناج ریخته و هم بزنید و همینطور لایهها را تکرار کنید سپس اسفناج پلو را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید در انتها کمی کره یا روغن روی برنج بریزید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه پسته پلو خوشمزه، و زعفرانی با گوشت گردن را مطالعه کنید.
ساندویچ مرغ سوخاری یکی از انواع ساندویچها میباشد که بسیار خوشمزه و برای کسانی که طعم مرغهای سوخاری را دوست دارند جذاب است. بچهها عاشق فستفود و سوخاریها هستند و بهتره ما یاد بگیریم خودمان برای آنها تهیه کنیم. برای تهیه این ساندویچ ابتدا باید مرغ را آماده کنید که میتوانید از سینه مرغ یا فیله استفاده کنید. امروز در مجله دلتا ساندویچ مرغ سوخاری فستفودی با سیبزمینی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به اندازه دلخواه برش بزنید و داخل یک کاسه بریزید و به آن شیر و سرکه و تمام ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید و روی کاسه را بپوشانید و برای یک ساعت بگذارید مرغ داخل یک مخلوط بماند تا مزهها به خورد هم برود.
در ادامه داخل یک بشقاب آرد سفید و سوخاری و کمی آویشن و پاپریکا و پودر سیر و فلفل سیاه و کمی نمک بزنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس مرغها را از یخچال بیرون بیاورید و داخل مخلوط آردها بزنید و کمی با دست آن را فشار دهید تا حالت اسپایسی پیدا کند.
در ادامه داخل یک تابه یا شیرجوش روغن ریخته و مرغها را داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود سپس روی دستمال روغنگیر قرار داده تا روغن اضافی آن خارج شود در ادامه گوجه و خیارشور و کاهو را نیز خرد کنید.
برای تهیه سیبزمینی آنها را بشورید و داخل مخلوط آب سرد و کمی یخ قرار دهید تا نشاسته اضافی آن از بین برود سپس آبکش کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد از سرخ کردن روی آنها نمک و کمی پودر سیر بزنید.
حالا شما برای تهیه ساندویچ مرغ سوخاری میتوانید از نان پیتا یا نان باگت و یا نان همبرگر به دلخواه استفاده کنید و مرغهای سوخاری را داخل نان مورد نظر گذاشته و سیبزمینی و خیارشور و گوجه و کاهو و انواع سس را اضافه کنید و سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پاستا شکم پر، فینگرفود خوشمزه و جذاب را مطالعه کنید.
سوپ قارچ و خامه یکی از انواع سوپهای مجلسی است که در میهمانیها و رستورانهای خاص سرو میشود. سوپ قارچ به روشهای مختلفی درست میشود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سوپ قارچ و خامه را به شما آموزش دهیم. اگر هم به امتحان کردن طعمهای تازه علاقهمند هستید، میتوانید طرز تهیه چوربا با ماست، سوپ لذیذ ترکیهای را در مجله دلتا بخوانید.
منتظر بمانید تا مواد جوش بخورند سپس خامه را با یک لیوان شیر ولرم حل کرده و به مواد در حال پخت اضافه کنید. بعد از گذشت ۵ دقیقه حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه منتظر بمانید تا سوپ کاملا جا بیفتد. سوپ قارچ و خامه خوشمزه شما آماده است.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب آش گوجه تبریز با طعمی بینظیر را مطالعه کنید.
حلوا ضیابری در واقع یک نوع شیرینی سنتی گیلانی حساب میشود و بسیار متفاوت و خوشمزه است. این حلوا به صورت لایهای با خمیر تهیه میشود و در تالش برای سوغات و یا عزیزانی که از راه آمده باشند این حلوا ضیابری خوشمزه را تهیه میکنند. اما این حلوا در نواحی شاندرمن و ماسال نیز تهیه می شوند تهیه این حلوا کمی زمانبر است ولی نتیجه کار بسیار خوب و خوشمزه میباشد. امروز در مجله دلتا طرز تهیه حلوا ضیابری با گردو، هل و دارچین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا آرد برنج را داخل یک تابه الک کنید و به مدت ۱۰ دقیقه خوب آرد تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی اصلا نباید تغییر رنگ دهد، پس زمانسنج را کنار دست خود قرار دهید و روی حرارت ملایم تفت دهید سپس از روی حرارت برداشته و داخل یک کاسه بریزید.
برای تهیه شربت آب و شکر را با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید وقتی دانههای شکر حل شد آبلیموترش یا جوهر لیمو را اضافه کنید و با یک فرچه تمیز آبلیمو را مداوم دور قابلمه بزنید تا شکرک نزند و مداوم کف روی شربت را جدا کنید بعد از ۱۵ دقیقه کمی از شربت را با قاشق برداشته و صبر کنید تا خنک شود.
در ادامه کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، سپس دوغ روی کره را مداوم بگیرید حالا کره و شربت و آرد برنج تفت داده شده را داخل کاسه ریخته و هر سه باید هم دما یعنی گرم باشند حالا آرد را داخل کاسه ریخته و کره و شربت را کم کم اضافه کنید تا آرد جمع شود سپس خمیر را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعداز خمیر چانه بگیرید.
در ادامه گردوی خرد شده را داخل کاسه ریخته و زیره و زنجبیل و هل و دارچین و کمی آرد را کنار دست خود قرار دهید و روی سطح کار آرد بپاشید و روی هر چانه نیز کمی آرد ریخته و با وردنه به شکل مستطیل خمیر را باز کنید سپس روی خمیر کمی گردو و زنجبیل و هل و دارچین بریزید و حالا خمیر را ابتدا از دو طرف بعد از بالا و پایین تا زده تا شبیه مربع شود و همه خمیر را به این شکل آماده کنید و تزئین کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع حلواهای لذیذ مطلب دستور طرز تهیه ترحلوا شیرازی در خانه را مطالعه کنید.
تبریزیها برای تهیه کوفته اصیل، گوشت را در هاون سنگی یا با چاقو بهقدری میکوبند تا کاملا منسجم و کشدار شود. ما در اینجا از غذاساز استفاده میکنیم و گوشت چرخ شده را برای چند دقیقه میکس میکنیم. با این کار کوفته شما به هیچ عنوان حین پخت وا نمیرود. با طرز تهیه کوفته تبریزی همراه مجله دلتا باشید.
ابتدا گوشت چرخ شده را برای چند دقیقه داخل غذاساز میکس کنید تا کاملا له شود. سپس گوشت را برای استراحت در یخچال قرار دهید. لپه را که از ۲ ساعت قبل خیس کردهاید، به همراه سیبزمینی پوست کنده و ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. برنج هم مانند لپه باید از ۲ ساعت قبل خیس خورده باشد. سپس به همراه ۲ پیمانه آب و کمی زردچوبه روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا برنج نیمپز و آب آن کشیده شود.
برای تهیه پیاز داغ ۲ عدد از پیازها را بهصورت نگینی خرد کنید. سپس در یک قابلمه بزرگ که جای کافی برای کوفتهها دارد، سرخ کنید. بعد از طلایی شدن، پیازها را از قابلمه خارج کنید. در همان قابلمه رب را با کره و ادویهها تفت دهید تا رنگ رب باز شود. یکی از پیازها را رنده درشت کنید و آب آن را کامل جدا کنید. آب پیاز را به همراه ۱.۵ لیتر آب جوش به رب اضافه کنید.
وقتی آب لپه و برنج کاملا کشیده شد، آماده هستند. حالا لپه و سیبزمینی پخته شده را خوب بکوبید. ۲ قاشق از پیازداغ را برای مواد داخل کوفته جدا کنید و با قیصیهای خرد شده و زرشک مخلوط کنید.
در این مرحله گوشت را با لپه و سیبزمینی کوبیده شده، برنج نیمپز، سبزیها، پیاز رنده شده، تخم مرغ، باقیمانده پیاز داغ، نمک، زردچوبه و ادویه گوشت با هم مخلوط کنید. مواد را ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.
به اندازه یک پرتقال متوسط از مواد کوفته بردارید و با دست گرد کنید. سپس آن را باز کنید و از مواد قیصی داخل آن قرار دهید. کوفته را جمع کنید و بین دستان خود گرد کنید. کوفتهها را داخل قابلمهای که سس در آن قرار دارد بچینید و از سس روی کوفتهها بریزید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه کوفتهها با درب باز در سس بجوشند و سپس درب قابلمه را بگذارید تا برای ۴۵ دقیقه بپزند.
کوفته تبریزی شما حاضر است. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه پسته پلو خوشمزه، و زعفرانی با گوشت گردن را مطالعه کنید.