خاگینه قاشقی یکی از روشهای تهیه خاگینه در منزل است. خاگینه دسر سنتی ایرانی است که بسیار پرطرفدار است که بیشتر در آذربایجان و تبریز تهیه میشود. این دسر خوشمزه بسیار مقوی است و احساس سیری طولانیمدتی به آدم دست میدهد. امروز در مجله دلتا خاگینه قاشقی مجلسی و پفی با ماست را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
تخممرغها را داخل کاسه ریخته و با وانیل و با همزن دستی بزنید تا از لختگی خارج شود سپس ماست را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بیکینگپودر را باهم مخلوطکنید و سه بار الک کنید سپس به همراه زعفران به مواد تخممرغی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
داخل یک تابه کوچک روغن ریخته تا داغ شود سپس با قاشق از مواد خاگینه بردارید و داخل تابه ریخته و اجازه دهید با شعله آرام سرخ و طلایی شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود به همین ترتیب همه مواد را سرخکنید.
آب و شکر را باهم داخل قابلمه ریخته و بدون هم زدن روی حرارت قرار دهید تا ذرات شکر حل شود سپس وقتی کمی غلیظ شد گلاب و زعفران را افزوده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.
خاگینه خنک شده را داخل شیره گرم قرار دهید و بعد از چند دقیقه روی توری یا آبکش گذاشته تا شیره اضافی آن خارج شود سپس روی آن را با پودر نارگیل یا پسته تزئین کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب شیرینی رول دارچینی، پرانرژی و ساده را مطالعه کنید.
مرغ با سس زرشک یکی از انواع خورشتها است که میتوانید با مرغ تهیه کنید. شما برای تهیه این مرغ میتوانید از فیله مرغ یا ران و سینه استفاده کنید طعم و مزه این خورشت بینظیر است نهترش و نه شیرین است و مزه ملسی دارد و برای تنوع غذایی در تهیه انواع مرغها بسیار خوشمزه و ایده بسیار نابی است.شما میتوانید بهدلخواه از زرشک تازه یا زرشک خشکشده در تهیه این غذای ناب استفاده کنید. امروز در مجله دلتا مرغ با سس زرشک مخصوص با رب انار و آلو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا فیلههای مرغ را بهاندازه دلخواه برش بزنید و داخل کاسه ریخته و به آن فلفل سیاه و کمی نمک و زعفران اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا فیلهها زعفرانی شوند.
حالا داخل تابه کمی روغن و کره ریخته و فیلههای مرغ را داخل تابه قرار دهید و با حرارت کم سرخکنید. در حین پخت کمی زعفران اضافه کنید و تفت دهید تا مرغها پخته شوند چون از فیله استفادهشده نیازی به پخت با آب ندارد و همان با حرارت کم سرخ میشود.
حالا زرشک را به همراه گوجهفرنگی خردشده و کمی آب داخل غذا ساز بریزید و بگذارید تا کاملا میکس و پوره شوند حالا پیاز دستور را داخل تابه خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا سبک شود.
در ادامه وقتی پیاز نرم شد سس زرشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید در ادامه آلوها را که از قبل داخل کمی آب خیس کردید اضافه کنید و بعد رب انار و شکر را اضافه کنید حالا باید آب مرغ یا ۲ لیوان آب جوش اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا کمکم سس غلیظ شود.
وقتی سس خوب غلیظ و جاافتاده شده و آب اضافی آن تبخیر شده فیلههای مرغها را داخل سس قرار دهید و بگذارید تاکمی مزهها به خورد هم بروند سپس از روی حرارت برداشته و با پلو موردنظر سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ طرز تهیه ران مرغ کبابی مزهدار شده، خوشمزه در فر را مطالعه کنید.
آدانا کباب هر چند شبیه به کبابهایی مثل کباب کوبیده و کباب بناب است ولی مانند دونر کباب سرو میشود. در این مطلب از مجله دلتا به طرز تهیه این کباب خوشمزه میپردازیم.
ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب بریزید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
فلفل دلمهای و پیاز را با رنده درشت رنده کنید؛ سپس به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
در صورتی که میخواهید کباب را با منقل درست کنید باید به گوشت کباب به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجمتر شود و از سیخ نریزد.
در صورتی هم که میخواهید این کباب را به صورت کباب تابهای درست کنید نیاز نیست گوشت کباب را در یخچال قرار دهید.
پس از کباب کردن آدانا کباب روی منقل یا به صورت کبابتابهای، مقداری روغن زیتون داخل نان پیتا بریزید سپس آن را به همراه مخلفات دلخواه خود (مانند خیارشور ، گوجه فرنگی ، کاهو ، سیب زمینی سرخ کرده و … ) در نان پیتا قرار دهید و سرو کنید. کباب خوشمزه شما حاضر است. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز پخت غذاهای ایرانی طرز تهیه کباب لا پلو، تجربهای متفاوت را مطالعه کنید.
رولت گردویی گزینه مناسب برای مهمانیها است. اگر طعم و مزه گردو در شیرینیها را دوست دارید پس حتما عاشق این رولت خوشمزه خواهید شد. این رولت همراه با چای یا قهوه بسیار دلچسب خواهد شد. امروز در مجله دلتا رولت گردویی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا کره را ذوب کنید و بههمراه شکر و تخممرغ و ماست شیرین (حتما ماست باید شیرین و چکیده باشد اگر چکیده نیست میتوانید داخل کیسه ریخته تا آب اضافی آن خارج شود) خوب مواد را هم بزنید تا یکدست شود.
در ادامه آرد و بیکینگپودر را باهم مخلوطکنید و سه بار الک کنید و بهتدریج به مخلوط فوق اضافه کنید. خوب مواد را هم بزنید تا خمیر وسط کاسه جمع شود شروع به ورز دادن مواد کنید و اگر خیلی به دست چسبید مقداری آرد بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید سپس داخل کاسه ریخته و به مدت یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا استراحت کند.
سفیده تخممرغ را خوب با همزن دستی بزنید تا از لختگی خارج شود و کنار بگذارید. داخل یککاسه دیگر گردو خردشده را بههمراه شکر و هل و دارچین ریخته و هم بزنید.
در ادامه خمیر را بعد از یک ساعت روی سطح آرد پاشی شده وردنه بکشید و به شکلی بیضی بازکنید و روی خمیر را با قلممو سفیده تخممرغ زده و مواد گردویی را بریزید و خمیر را رول کنید.
سطح خمیر را به زرده تخممرغ آغشته کنید، سپس بهدلخواه کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر از قبل گرم شده بهمدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پخته شود میتوانید در انتها یک دقیقه روی خمیر را نیز روشن کنید تا طلایی شود بعد از پخت لای یک دستمال نخی قرار دهید و صبر کنید تا نرم شود سپس بهدلخواه برش بزنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب شیرینی رول دارچینی، پرانرژی و ساده را مطالعه کنید.
پسته پلو یکی از انواع پلوها ایرانی است، که از گذشته تا به امروز تهیه میشود. همانطور که از نام غذا پیدا است برای تهیه پلو از پسته استفاده میکنیم. این غذا در بین کرمانیها و بیشتر شهرها محبوب است. شما میتوانید بهدلخواه پستهها را بهصورت درسته و یا دو نیم شده و یا خلال در این پلو استفاده کنید. امروز در مجله دلتا پسته پلو با گوشت گردن را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا گردن را خوب بشویید و روی آن شیارهایی ایجاد کنید و تمام شیارها را با رزماری خشک پر کنید. تمام پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر کره را ریخته و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد گردن را اضافه کنید و با پیاز خوب تفت دهید تا گوشت گردن کمی تغییر رنگ دهد.
در ادامه تمام ادویهها را بههمراه ۱/۴ پیمانه زعفران دم کرده و چوب دارچین و برگ بو ۱/۲ پیمانه آب بگذارید تا پخته و گوشت پنبهای شود نیاز به افزودن آب زیاد نیست زیرا پیاز و گوشت خودش آب انداخته و غلیظ میشود در یک ساعت انتهایی پخت نمک را به گردن اضافه کنید.
وقتی گردن در حال پخت است پسته های تازه را پوست بگیرید و از وسط به دو نیم کنید برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید، سپس یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاد و برنج ها را اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد پسته ها را بریزید.
وقتی آب برنج در حال تموم شدن بود شوید و کمی زعفران غلیظ را اضافه کنید و پسته پلو را برای ۴۰ دقیقه دم بکشیده و در انتها روی آن کره بریزید و بعد با گردن پخته شده سرو کنید. پسته پلو با گوشت گردن شما آماده است. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب قیمه با گوشت چرخکرده مخصوص لاهیجان را مطالعه کنید.