کیک گلابی از دسته کیکهای خوشمزه و محبوب در سراسر دنیا است که با دارچین عطر و طعم بسیار دلچسبی دارد و میتوانید برای دورهمی یا عصرانه این کیک خوشمزه را تهیه کنید شما میتوانید حتی اگر در فصل گلابی نیستید از کمپوت استفاده کنید. امروز در مجله دلتا با ما همراه باشید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کرده تا سبک شود. همه مواد اولیه را داخل دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود.
گلابیها را به صورت ورقه خرد کنید و داخل یک کاسه با دارچین و پودر قند بغلطانید و بگذارید در این مواد بماند.
تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و به همراه شکر و وانیل با دور تند همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود سپس در ادامه روغن مایع و شیر و ماست را اضافه کنید و به ترتیب با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.
مخلوط آرد را به تدریج به مواد فوق اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند سپس داخل یک قالب گرد به قطر ۲۳ سانت بریزید و روی مایه کیک دارچینی را قرار دهید.
قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا زمانی که خلال دندان را داخل کیک بزنید تمیز خارج شود سپس از قالب جدا کنید و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کیک شکلاتی تابهای، سریع و آسان را مطالعه کنید.
جوجه کباب مکزیکی مانند دیگر غذاهای مکزیکی پر ادویه و تند و تیز است. شما میتوانید جوجه کباب را داخل فر یا ماکروفر و به روی ذغال تهیه کنید. شما میتوانید کمی سس سالسا نیز به جوجه کباب میتوانید اضافه کنید و بهدلخواه از فیله سینه و بدون استخوان و یا با استخوان این غذا را تهیه کنید. امروز در مجله دلتا جوجه کباب مکزیکی تند را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا سینه مرغ را با استخوان و یا بدون استخوان به قطعات مناسب خرد کنید و خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شود.
پیازها را پوست بگیرید و به صورت خلالی ریز خرد کنید. سیرها را نیز پوست گرفته و به همراه مرغها خرد شده داخل یک ظرف بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
تمام ادویهها را بههمراه فلفل دلمه خرد شده و کره ذوب شده و نمک اضافه کنید و خوب مواد را ماساژ دهید سپس روی ظرف سلفون کشیده و برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزهدار شود.
وقتی مرغها مزهدار شدند پیاز و سیر و فلفل دلمه را از مرغها تکه شده جدا کنید و به سیخ بکشید و روی زغال داغ کباب کنید و یا میتوانید به سیخ چوبی بزنید و داخل تابه گریل و روی گاز این جوجه کباب را تهیه کنید و یا میتوانید کف سینی فر را کمی چرب کنید و مرغها سیخ زده و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود و در انتها روی فر را روشن کنید تا سطح جوجه برشته و طلایی شود سپس به همراه نان و یا برنج میل کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب جوجه چینی خانگی خوشمزه را مطالعه کنید.
به کسانی که دنبال طعمهای خاص هستند خورشت هویج تبریزی را توصیه میکنیم. خورشت هویج به صورت متداول با گوشت خورشتی طبخ میشود ولی میتوان آنرا با گوشتهای سفید مانند گوشت مرغ و گوشت بوقلمون هم تهیه کرد. ضمن اینکه این خورشت را میتوانید بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی نیز تهیه کنید. با آموزش آشپزی خورشت هویج با مجله دلتا همراه باشید.
ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.
پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید. گوشت را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن مواد را ادامه دهید تا زمانی که گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد.
پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد چند لیوان آب جوش را به همراه یک تکه چوب دارچین به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد میتوانید برای سرعت در کار از زودپز استفاده کنید.
در مرحله بعدی باید هویج را آماده کنید. هویجها را پس از شست و شو پوست بگیرید و به شکل خلالی خیلی نازک به صورت یکدست و یک اندازه خرد کنید. ( کمی باریکتر از سیب زمینی سرخ کرده ).
یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید سپس هویجهای خلالی را داخل روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند. ابتدا درب تابه را بگذارید بعد از نرم شدن هویجها کمی زعفران و شکر به آن بزنید و در انتها رب را به هویج اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
در ادامه آلو های خورشتی را با دقت بشویید و پس از اینکه گوشت تقریبا پخت هویج و آلو خورشتی را به قابلمه خورشت اضافه کنید. در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید خورشت با حرارت ملایم جا بیفتد.
۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت خورشت زعفران دم کرده را اضافه کنید و چوب دارچین را از خورشت خارج کنید. در صورت تمایل مقداری آب لیمو ترش به آن اضافه کنید. اجازه دهید خورشت جا بیفتد و به همراه برنج سرو کنید. برای تزئین خورشت هویج میتوانید از خلال پسته و زرشک استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت گوشت و قارچ، پیشنهادی ساده و لذیذ را مطالعه کنید.
ژله بستنی یکی از انواع دسرهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است. با نام ژله لایهای هم شناخته میشود که در این نوع ژله از رنگهای متنوع استفاده میشود. اگر اهل تهیه کردن دسر در مهمانی هستید، حتما یکی از اولین گزینههایی که از ذهنتان میگذرد، ژله است. این دسر گزینه مناسبی برای تنوع دادن به انتخابهای شما است. همراه مجله دلتا باشید.
برای لایه اول یک بسته ژله را با ۳/۴ لیوان آب جوش مخلوط کرده، روی حرارت غیر مستقیم (مثلاً روی کتری) بگذارید و هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل شود. از روی حرارت بردارید و ۳/۴ لیوان آب سرد بریزید. نصف آن را در ظرف دسر بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
برای لایه دوم یک بسته ژله دیگر را مانند لایه اول در آب جوش حل کنید. ولی بهجای آب سرد، در آن ۳/۴ لیوان بستنی وانیلی بریزید. وقتی لایه اول سفت شد، نصف مخلوط ژله و بستنی را روی آن بریزید و دوباره ظرف دسر را در یخچال بگذارید تا ببندد.
لایه سوم تکرار لایه اول و لایه چهارم تکرار لایه دوم است.
برای سرو میتوانید روی این دسر را با انواع میوه یا خامه فرم گرفته تزئین کنید.
در این دستور از دو بسته ژله یک طعم استفاده شده است. شما میتوانید با توجه به سلیقه خود از چند رنگ ژله استفاده کنید. در این صورت میتوانید در هر لایه طعم ژله را عوض کنید. یعنی از هر طعم یک لایه شفاف (با آب سرد) و یک لایه مات (با بستنی) بریزید و بعد سراغ لایه بعدی بروید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع دسر و کیک لذیذ مطلب کیک شکلاتی تابهای، سریع و آسان را مطالعه کنید.
خورشت گوشت و قارچ یکی از انواع خورشتها است که خیلی سریع تهیه میشود و اگر شما زمان کافی برای تهیه یک غذای خوشمزه را ندارید حتما این خورشت را تست کنید. این خورشت خوشمزه در کنار یک پلو زعفرانی طعم و مزه بسیار خوبی دارد. امروز در مجله دلتا خورشت گوشت و قارچ مجلسی با رب گوجه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا یکی از پیازها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت چرخکرده و کمی نمک و فلفل سیاه و آرد خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا گوشت منسجم شود سپس روی کاسه را پوشانده و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
پیاز دیگر را خلالی خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه داخل تابه تفت دهید تا کمی سبک شود سپس در ادامه سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت داده تا عطر سیر بلند شود و بعد فلفل دلمه نگینی شده را نیز اضافه کنید.
حالا قارچهای اسلایس شده را افزوده و با حرارت بالا تفت دهید سعی کنید قارچها را زیاد نازک برش نزنید سپس رب را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود و در ادامه کمی پاپریکا و فلفل سیاه و نمک اضافه کنید.
گوجههای گیلاسی را نیز از وسط به دو نیم کنید یا همانطور درسته داخل خورشت انداخته و یک لیوان آبجوش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کم کم بجوشد و قل بزند در ادامه گوشت را از یخچال بیرون بیاورید و از آن قلقلی ریز درست کنید و داخل کره و روغن سرخ کنید تا طلایی شود وقتی آب خورشت نصف شد گوشت قلقلیها را اضافه کنید و بگذارید تا خورشت جاافتاده و غلیظ شود سپس به همراه پلو مورد نظر سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت لوبیا چیتی ساده و خوشمزه را مطالعه کنید.