لازانیا سوخاری در بیشتر نقاط دنیا تهیه میشود و بعد درست کردن آن بهجای قرار دادن در فر و تهیه سس بشامل باید در روغن سرخ شود و دیگر نیازی به سس بشامل نیست. امروز در مجله دلتا لازانیا سوخاری لقمهای با گوشت بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه داخل تابه تفت دهید تا سبک شود و بعد در ادامه گوشت را به همراه تمام ادویهها و نمک اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و خوب سرخ شود.
در ادامه قارچها را اسلایس کنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا قارچ نرم شوند و بعد فلفل دلمه ریز شده و سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.
در ادامه رب را نیز اضافه کنید و کمی تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود و خوش رنگ شود و بعد گوجهها را پوره کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظی تهیه و آب گوجه ها کشیده شود.
در ادامه داخل قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاد و بعد ورقههای لازانیا را داخل آب جوش ریخته و صبر کنید تا نرم شود سپس آبکش کنید بسته به نوع لازانیای مصرفی میتوانید برای چند دقیقه داخل آب جوش قرار دهید.
هر ورقه لازانیا را روی سطح کار قرار دهید و مقداری مایه گوشتی و کمی پنیر ورقه ای قرار دهید و رول کنید. تخم مرغها را داخل کاسه ریخته و با همزن و یا چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود سپس آرد را نیز در یک کاسه جداگانه بریزید. حالا لازانیا در تخم مرغ زده شده و بعد در آرد بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیتزای مرغ ترکیهای، ساده و خوشمزه را مطالعه کنید.
خورشت آلو سیاه یکی از انواع خورشتهای ایرانی است. همانطور که از نام این خورشت مشخص است از آلو سیاه برای تهیه آن استفاده شده است، این خورشت طعم و مزه ملس و بسیار خوبی دارد و با مرغ تهیه میشود. آلوها انواع مختلفی دارند و در رنگها و مزههای مختلفی هستند که آلو سیاه یکی ازبهترین آنها است. امروز در مجله دلتا طرز تهیه خورشت آلو سیاه با مرغ زعفرانی مجلسی با رب گوجه و انار را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا باید مرغ را نیم پز کنید سپس در سس مخصوص قرار دهیم. برای شروع یک پیاز را پوست گرفته و ۴ قاچ کنید سپس سینه مرغ را بههمراه نمک و فلفل سیاه و برگبو و کمی زعفران و زردچوبه داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته و نرم شود سپس از آب مرغ جدا کنید و آب مرغ را صاف کنید.
آلو سیاهها را از قبل شسته و با کمی آب به مدت یک ساعت خیس کنید سپس آبکش کرده و با کمی کره و روغن تفت دهید. کمی پیاز سرخ شده را اضافه کنید و یک لیوان از آب مرغ مرحله قبل که صاف کردید را اضافه کنید. درب تابه را قرار دهید و بگذارید با حرارت کم آلوها پخته شوند.
حالا داخل یک تابه کوچک کمی کره ریخته و رب را به همراه تمام ادویهها و زعفران تفت دهید تا خوش رنگ شود. رب انار را نیز اضافه کنید و بعد این مخلوط ربها را به تابه آلوها اضافه کنید و هم بزنید تا باز شود.
حالا مرغهای پخته شده را به همراه کمی پیاز داغ به تابه اضافه کنید هر چقدر پیاز داغ بیشتر باشد طعم و مزه بهتری دارد. یک لیوان آبجوش اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و بگذارید با حرارت کم خورشت کم کم جا افتاده شود سپس به همراه پلو سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت لوبیا چیتی ساده و خوشمزه را مطالعه کنید.
کیک شکلاتی تابه ای یکی از روش های تهیه کیک میباشد که شما به راحتی بدون نیاز به فر و همزن میتوانید در خانه این کیک را تهیه کنید. حالا بنا به شرایط شاید شما در سفر یا فر در دسترس نداشته باشید می توانید با این رسپی یک کیک شکلاتی بسیار خوشمزه را با تابه یا قابلمه تهیه کنید و آن را دم بگذارید و حتما از قابلمه یا تابه نچسب استفاده کنید تا نتیجه کار در نهایت خراب نشود. امروز در مجله دلتا کیک شکلات تابه ای خوشمزه بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا تمام مواد را از قبل از یخچال خارج کنید تا هم دما شوند. سپس کف قابلمه و یا تابه مورد نظر را چرب کنید و دو لایه کاغذ روغنی انداخته و کنار بگذارید. آرد و بیکینگ پودر و پودرکاکائو را با هم داخل یک کاسه ریخته و هم بزنید سپس سه بار الک کنید تا سبک شود.
تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با همزن برقی یا دستی خوب هم بزنید تا حجیم و کشدار شود وقتی به این مرحله رسید شیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد خوب یکدست شوند.
مخلوط آرد را روی طی ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند سپس مواد کیک را داخل قابلمه یا تابه مورد نظر بریزید.
روی شعله گاز شعله پخش کن قرار دهید سپس قابلمه یا تابه مورد نظر را روی شعله پخش کن بگذارید و روی آن دمکنی قرار دهید سپس بهمدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا کیک پخته شود بعد از پخت از قابلمه خارج کنید و کاغذ روغنی را جدا کنید و به دلخواه با گاناش شکلاتی تزئین کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دسر فوقالعاده خوشمزه و مقوی با خرما را مطالعه کنید.
انواع املت را میتوانید به عنوان یک غذای سریع برای صبحانه، ناهار و شام تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه املت مرغ و سبزیجات را به شما آموزش میدهیم. این غذا یک وعده کامل حاوی پروتئین است.
سینه مرغ را به نوارهای نازک برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره تفت بدهید و نمک و فلفل بزنید. پس از ۵ دقیقه مرغها را در بشقابی کشیده و کنار بگذارید.
سبزیجات را مکعبی خرد کنید و در ۲ قاشق کره باقیمانده برای ۲ دقیقه تفت بدهید. سپس در تابه را ببندید تا سبزیجات برای ۴ دقیقه دیگر بپزند. سبزیجات را نیز کنار بگذارید.
تخم مرغها را به همراه نمک و فلفل هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس در تابه بریزید و در آن را ببندید. پس از ۲ دقیقه در تابه را بردارید و مرغ و سبزیجات را روی نیمی از مواد پخش کنید. نیم دیگر تخم مرغها را روی آن برگردانید و با کفگیر کمی فشار دهید تا لبههای آن به هم بچسبد. پس از یک دقیقه آن را برگردانید تا هر دو روی آن طلایی شود. املت مرغ و سبزیجات شما حاضر است. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه لوز پسته خانگی قالبی ساده و خوشمزه با هل و گلاب را مطالعه کنید.
پیده یا پیتزا مرغ یک نوع غذای ترکی میباشد که بیشتر با گوشت چرخ کرده تهیه میشود ولی با مرغ نیز میتوانید این پیده را تهیه کنید. پیده از یک خمیر تهیه شده است و بعد از مواد میانی پر شده و داخل فر پخته میشود. افزودن پنیر به پیده اختیاری می باشد. برای تهیه خمیر پیده از خمیر مایه استفاده میشود. پیده برای شام و نهار و مهمانی گزینه بسیار خوبی است. امروز در مجله دلتا پیده مرغ اصل ترکیه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا باید خمیر را آماده کنید برای خمیر داخل یک کاسه از آرد و نمک و خمیرمایه فوری را ریخته و هم بزنید اگر خمیر مایه شما فوری نیست ابتدا با مقداری آب ولرم عمل بیاورید سپس به مواد اضافه کنید حالا روغن را نیز اضافه کنید و کم کم شروع به اضافه کردن آب کنید تا جایی که خمیر جمع شود.
در ادامه خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده قرار دهید و آن را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود می توانید برای ورز دادن از استند میکسر استفاده کنید سپس خمیر را به شکل توپ دربیاورید و داخل کاسه استراحت دهید تا حجیم و پف کند.
تا وقتی خمیر در حال استراحت است باید مواد میانی را تهیه کنید برای تهیه مواد میانی مرغ را به صورت نگینی ریز خرد کنید و پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت داده و در ادامه سینه مرغ را به همراه ادویه ها اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ پخته و نرم شود در ادامه فلفل دلمه را نیز اضافه کنید و تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
در ادامه پف خمیر را بگیرید و از خمیر چانه گرفته و هر چانه را به صورت بیضی باز کنید و داخل سینی فر چرب شده قرار دهید و مقداری از مواد مرغی داخل پیده قرار دهید و روی آن به دلخواه پنیر بریزید و دو طرف خمیر را روی مواد بیاورید و خمیر را مانند قایق تهیه کنید حالا کناره های خمیر را زرده رومال کنید و برای ۲۰ دقیقه استراحت دهید تا مجدد حجم بگیرد.
در ادامه سینی فر را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه فر گازی قرار دهید تا پیده پخته و طلایی شود سپس از سینی خارج کرده و با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب شاورما مرغ خوشمزه با سسی متفاوت را مطالعه کنید.