ته چین بادمجان و گوشت یکی از لذیذترین انواع ته چین است. بهتر است برای تهیه این غذا از بادمجانهای قلمی و کشیده با پوست براق استفاده کنید. شما میتوانید از گوشت خورشتی یا تکهای استفاده کنید و یا برای سرعت در تهیه ته چین از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. امروز در مجله دلتا ته چین بادمجان و گوشت چرخ کرده بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و کمی در روغن تفت دهید وقتی سبک شد کمی زردچوبه اضافه کنید و سپس سیر را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. در ادامه گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و پخته شود سپس کمی فلفل سیاه و نمک به گوشت بزنید و از روی حرارت بردارید.
در ادامه بادمجانها را پوست بگیرید و حلقهای خرد کنید و داخل محلول آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن کشیده شود و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
در ادامه داخل یک کاسه ماست و زعفران و تخممرغ و گلاب را بریزید و با چنگال هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس برنج را که از قبل با کمی نمک خیس کردید را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد.
در ادامه کف روی برنج را بگیرید و کمی برنج را زندهتر از همیشه از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. برنج را با مخلوط ماست خوب هم بزنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید، کف قابلمه روغن ریخته تا داغ شود نصف برنج را داخل قابلمه ریخته و با کفگیر خوب صاف کنید سپس گوشت چرخکرده و بادمجانهای سرخ شده را اضافه کنید و کمی فشار دهید سپس بقیه برنج را بریزید و بگذارید ته چین به مدت یک ساعت دم بگذارید تا طلایی شود. در انتها کمی کره روی ته چین بگذارید و روی دیس برگردانید و با بادمجان و زرشک تزئین کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه کباب لا پلو، تجربهای متفاوت را مطالعه کنید.
خورشت تره فرنگی یکی از انواع خورشتها است که با تره فرنگی تهیه میشود و این خورشت را میتوانید همانند دیگر خورشتها با گوشت یا مرغ نیز تهیه کنید و بسیار خوشمزه است. مزه تره فرنگی بین پیاز و سیر است و میتوانید انواع خورشتها و سوپها را با آن تهیه کنید. امروز در مجله دلتا خورشت تره فرنگی با گوشت و نعناع را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا جعفری را پاک کنید و مانند قورمه سبزی ریز خرد کنید سپس داخل روغن با حرارت متوسط تفت دهید تا سرخ شود. در انتها نعناع خشک را نیز به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید.
تره فرنگیها را بشویید و به صورت حلقه یک سانتی برش بزنید سپس داخل کمی روغن تفت دهید و در انتها به مخلوط جعفری و نعناع فوق را اضافه کنید و بگذارید تا باقی مراحل را انجام دهید.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه بههمراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. گوشت را اضافه کنید و ادویهها را بریزید و کمی گوشت را سرخ کنید سپس رب را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس مخلوط جعفری و تره فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید و بعد کمی آب روی مواد بریزید.
در ادامه بگذارید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود در نیم ساعت انتهای پخت، لیموعمانیها را از قبل به دو نیم کنید و هسته لیمو را خارج کنید سپس داخل آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن از بین برود و به خورشت به همراه کمی نمک اضافه کنید و بعد از جا افتادن خورشت به همراه پلو میل کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پلو بریانی هندی؛ غذایی لذیذ را مطالعه کنید.
امروز با طرز تهیه مرحله به مرحله جوجه چینی خانگی به سراغتان آمدهایم تا یک وعده جذاب و خوشمزه به شما هدیه دهیم. جوجه چینی یکی از آن غذاهای معروف چینی است که معمولا با چاشنیهای تند و متفاوت در رستورانها و گاری دستیهای کنار خیابان سرو میشود و بسیار خوشمزه است. تهیه این خوراک مرغ خوشمزه در خانه هم امکانپذیر است. فقط کافی است کمی صبر و سلیقه به خرج دهید تا با خلاقیت و ترکیب چاشنیهای جدید یک غذای متفاوت و دلپذیر برای خود و خانواده آماده کنید. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه جوجه چینی خانگی را به شما آموزش دهیم.
برای شروع ۴۰۰ گرم فیله مرغ را در ظرفی تمیز بریزید و به دو قاشق آبلیمو تازه آغشته کنید. سپس دو قاشق غذاخوری زعفران دم کشیده، یک قاشق چایخوری نمک و یک چهارم فنجان سودا به جوجهها اضافه کنید. ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا برای ۳۰ دقیقه استراحت کند و مواد خوب به خورد جوجهها برود.
حالا برای تهیه خمیر جوجه چینی باید دو عدد تخممرغ را در کاسه تمیز دیگری بشکنید و با یک پیمانه سودا، یک قاشق چایخوری نمک، بیکینگ پودر، پودر سیر و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید. سپس به آرامی آرد را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جوجهها آماده شود.
جوجهها را از یخچال بیرون بیاورید و تمام آنها را به این مایه آغشته کنید. یک تابه گود انتخاب کنید و روی شعله متوسط گاز قرار دهید. درون تابه را با روغن سرخکردنی پر کنید و اجازه دهید تا خوب داغ شود. سپس جوجه چینیها را داخل روغن قرار دهید و به مدت پنج دقیقه تا زمانی که روی آنها طلایی شود سرخ کنید.
پس از سرخ شدن، جوجهها را بیرون بیاورید و روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها کشیده شود. حالا جوجه چینی خانگی شما آماده است و میتوانید آن را سس تند گوجه فرنگی نوش جان کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیتزای مرغ ترکیهای، ساده و خوشمزه را مطالعه کنید.
تخم مرغ آبپز شکم پر یا شیطانی یا تخم مرغ روسی در آمریکا و اروپا شمالی بهشدت محبوب است. یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه که در کنار غذاهای دیگر سرو میشود و یا به اصلاح ساید دیش گفته میشود، ولی شما میتوانید برای یک میان وعده یا یک صبحانه خوشمزه و جالب آن را برای خانواده بهخصوص بچهها تهیه کنید. امروز در مجله دلتا تخم مرغ شکم پر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
ابتدا تخم مرغها را داخل قابلمه قرار دهید و مقداری آب روی آنها بریزید بهطوریکه روی تخم مرغها را آب بگیرد و زمان بگیرید تا تخم مرغها کاملا سفت شوند. در تهیه این غذا باید زرده کاملا پخته شود و تخم مرغ عسلی برای این غذا مناسب نیست زمان بگیرید باید حدود ۱۴ دقیقه پخته شوند سپس تخم مرغها را بعد از پخت داخل آب سرد قرار دهید تا به راحتی پوستش را جدا کنید.
در ادامه تخم مرغ را با دستمال کمی خشک کنید و تخم مرغ را با چاقوی تیز از وسط به دو نیم کنید و با قاشق زرده را خارج کنید و داخل یک کاسه بریزید و به آن خردل و مایونز و نمک و فلفل سیاه و کرفس خرد شده و پاپریکا و پیازچه خرد شده یا له شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مانند یک پوره شود.
برای تزئین بهتر مواد را داخل قیف با ماسوره ستاره ریخته و داخل شکم سفیدهها را باید مخلوط پر کنید و شکل بزنید و یا میتوانید از اسکوپ یا قاشق از مواد برداشته و داخل شکم سفیده قرار دهید در انتها کمی پیازچه و پاپریکا یا پول بیبر روی زردهها ریخته و سرو کنید. نوش جان!
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت املت مرغ و سبزیجات را مطالعه کنید.
در این مطلب از مجله دلتا قصد داریم طرز تهیه پلو بریانی هندی را به شما آموزش دهیم. بد نیست بدانید که در اصل این غذا متعلق به شمال هند است و تاریخچه آن به امپراطوری مغول برمیگردد. این غذا در آشپزخانه سلطنتی، برای پادشاهان مغول پخته و در طرز تهیه آن از پلو ایرانی استفاده میشد. به مرور، اسم این غذا به بریانی تغییر کرد و آن هم به خاطر مواد متنوعی بود که در آن به کار میرفت.
برای درست کردن این بریانی لذیذ قبل از هر چیز، برنج را در آب نمک، خیس کنید تا موقع پخت قد بکشد. قارچها را خلالی خرد کنید. گوجه فرنگی را پوره کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.
یک تابه را روی حرارت قرار دهید و در آن روغن بریزید. بعد از داغ شدن روغن، زیره سبز، برگ بو، هل، دارچین، تخم رازیانه، میخک و جوز هندی را در آن بریزید و سرخ کنید تا عطر آنها بلند شود. میتوانید این ادویهها را به صورت ساییده نشده هم استفاده کنید.
پیاز نگینی شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی، نرم و سبک شود. سیر را له و اضافه کنید. نعناع و گشنیز را به همراه پوره گوجه، به مواد اضافه کنید و بگذارید تفت بخورد تا طعم خامی آنها گرفته شود. قارچ را اضافه کنید. زردچوبه، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. در ظرف را باز بگذارید و آنها را تفت دهید تا آب قارچ بخار شود.
برنج را به مواد اضافه و کمی آب جوش بیفزایید و حرارت را بیشتر کنید تا آب آن بخار و برنج نرم شود. وقتی برنج دندانگیر و آب برنج کشیده شد، دم کنی را روی قابلمه بگذارید. بعد از اینکه داخل قابلمه را بخار گرفت، حرارت را کم کنید و ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا مواد با هم بپزد. بعد از اینکه بریانی شما آماده شد، آن را در یک ظرف مناسب با انواع ترشی یا ماست سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده زعفرانی ساده و سریع را مطالعه کنید.