املت لقمه ای یک غذای خیلی آسان با ظاهری بسیار زیبا است که میتوانید در وعده صبحانه یا شام تهیه کنید. قطعا املت لقمه ای یک پیشنهاد عالی برای یک صبحانه متفاوت و مجلسی است که میتوانید در ۱۵ دقیقه آن را تهیه کنید. همچنین مواد اولیه این غذا همیشه در دسترس است و نیاز ندارید برای تهیه مواد به دردسر بیفتید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه املت لقمه ای را یاد بگیریم.
گوجهها را بشویید و روی تخته برش به ضخامت ۲ سانتیمتر برش دهید. چند عدد پیازچه را حلقهای خرد کنید. فلفل دلمه را به صورت نگینی ریز نمایید. تخممرغها را داخل کاسه بشکنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس نمک و فلفل سیاه را به تخممرغها اضافه کنید. آرد سفید و فلفل دلمههای خردشده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شود و مزه مواد به خورد هم برود.
یک لیوان بردارید و روی گوجه قرار دهید تا مواد داخل گوجه جدا شود. سپس مواد داخل گوجه را با چاقو ریز خرد کنید و در مخلوط تخممرغ و پیازچه و آرد بریزید و هم بزنید.
در تابهای مخلوط کره و روغن را بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. سپس گوجههای کنار گذاشته را داخل تابه بچینید و مواد از قبل مخلوطشده را داخل گوجههای چیدهشده بریزید و اجازه دهید یک طرف گوجهها سرخ شود. بعد از سرخ شدن با کفگیر گوجهها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود. بعد از ۳ دقیقه املت زیبای شما آماده است.
پیشنهاد مطالعه: کله پاچه، صبحانه زمستانی بینظیر را بخوانید.
شامی لپه با مرغ یکی از انواع شامیها است که بر پایه لپه و با گوشت مرغ و سیبزمینی تهیه میشود. شامیها را میتوانید به همراه خیارشور، گوجه و نان تازه سرو یا میتوانید در کنار پلوهای خود تهیه کنید. شامی یک غذای فوقالعاده محبوب بین ما ایرانیها است که در هر استان با اندک جزئیاتی تهیه میشود. برای تهیه شامیها بهتر است از غذاساز یا چرخ گوشت استفاده کنید و مواد را از آن رد کنید تا منسجم شود. اگر هیچکدام را نداشتید باید به صورت ریز خرد یا له کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه شامی لپه با مرغ ریش ریش را بخوانید.
قبل از پخت مرغ حتما لپه را خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید. حالا سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز ۴ قاچشده و ادویه و دو حبه سیر و برگ بو داخل قابلمه بریزید و با کمی آبجوش بگذارید تا سینه مرغ بپزد. بعد از پخت از استخوان جدا نمایید و ریش ریش کنید.
در ادامه لپه خیس خورده را به همراه یک پیاز ۴ قاچشده و کمی نمک و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا لپه بپزد. اگر لپه را خیس نکردید و زمان کافی نداشتید موقع پخت اصلا نمک به لپه نزنید، زیرا باعث دیرپز شدن آن میشود.
در ۱۰ دقیقه انتهای پخت لپه، سیبزمینی پوست گرفته را به آن اضافه کنید و بگذارید تا نرم شود. لپه را جدا آبکش کنید و سیبزمینی را رنده کنید و کنار بگذارید. حالا لپه را با همان پیازی که پخته بود داخل غذاساز بریزید و میکس کنید.
در ادامه لپه میکسشده و سیبزمینی و مرغ ریش ریش را داخل کاسه ریخته و به آن ادویهها و کمی نمک و تخممرغ را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود. سپس به مدت نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود. به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید و در دست پهن و مرکز آن را خالی و داخل روغن داغ سرخ کنید.
این شامی را با خوردن سس پنیر لذیذتر کنید.
پیشنهاد مطالعه: فلافل اسفناج، یک شام مغذی و سبک را بخوانید.
مرغ با سس پرتقالی یک خوراک مرغ یا چلو مرغ خوشمزه و مجلسی با سس پرتقال و ادویهجاتی مثل زنجبیل است. مرغ پرتقالی یا مرغ با سس پرتقال یکی از خاصترین و لذیذترین غذاها است که علاوه بر ایران در کشورهای دیگری مثل یونان و ایتالیا نیز تهیه میشود. این دستور پخت چون با فیله مرغ درست میشود، سس آن خیلی کم روی حرارت میماند و میپزد برای همین مزه تازگی پرتقال داخل آن میماند و طعم فوقالعاده خوبی دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی را بخوانید.
برای تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه و مخصوص با طعم پرتقالی در ابتدای کار، فیله مرغ را به فلفل، نمک و زردچوبه آغشته کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا طعمدار شود. کمی فیلهها را بکوبید که زودتر بپزد.
حالا فیلهها را داخل ماهیتابه که داخل آن را با روغن چرب کردهاید بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا هم بپزند و هم دو طرف آن طلایی شود. حدود یک ربع زمان دهید تا بپزد. داخل یک ماهیتابه دیگر پیاز داغ را با آرد تفت دهید.
بعد یک لیوان آب پرتقال طبیعی، نمک، شکر (بسته به سلیقه خود کم و زیاد کنید) و زعفران دم کرده را به آن اضافه نمایید و هم بزنید. حالا فیلههای آماده شده را داخل سس بگذارید، یکی دو جوش که باهم زدند و سس قوام آمد حرارت را خاموش نمایید.
برنج را بشویید و یک ساعت قبل با آب و نمک خیس نمایید. یک قابلمه را آب کرده و میگذاریم تا بجوشد. سپس برنج را با کمی نمک اضافه کرده تا بپزد. وقتی که برنج نیمپز شد، آن را آبکش نمایید. سپس یک قابلمه بردارید و کف آن را کمی روغن بریزید.
نان یا سیبزمینی را به عنوان تهدیگ، کف قابلمه بچینید. سپس برنج را درون قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت خیلی کم دم بکشد. برای زرشک روی برنج هم، کافی است زرشک را با شکر، زعفران دم کرده، کره و کمی پیاز داغ تفت دهید.
بعد با چند قاشق برنج آن را مخلوط کنید. در ادامه برنج دم کشیده را درون ظرف مناسب بریزید و با مخلوط زرشک و برنج زعفرانی تزیین نمایید. در ظرف جداگانه مرغ پرتقالی را بریزید و در کنار انواع سالاد به دلخواه سرو نمایید.
چند مدل غذای برنجی خوشمزه و راحت را در مجله بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه شفته سماق کاشانی را بخوانید.
برای تمام کدبانوها این موضوع اتفاق افتاده که در انتخاب غذا برای ناهار تردید دارند و از خودشان میپرسند ناهار چی درست کنم؟ ما در این مطلب از مجله دلتا تلاش کردیم چند مدل غذای خوشمزه و سریع برای ناهار را به شما پیشنهاد دهیم تا در انتخاب غذا برای ناهار دغدغه نداشته باشید.
پاستا یکی از خوشمزهترین و معروفترین غذاهای دنیای آشپزی است که با مرغ میتوان آن را در زمان کوتاهی تهیه کرد.
با رعایت نکات تهیه زرشک پلو میتوانید این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.
اگر مواد اولیه مورد نیاز این ته چین خوشمزه را در منزل دارید در تهیه آن شک نکنید.
خورشت فسنجان یکی از خورشتهای سنتی و خوشمزه شمال کشور است که در تمام نقاط کشور عزیزمان تهیه میشود.
برای تهیه باقالی پلو حدود ۹۰ دقیقه زمان نیاز است تا بتوانید این غذای بسیار خوشمزه را در منزل سرو کنید.
کوبیده مرغ هم سریع تهیه میشود و هم بسیار لذیذ و خوشطعم است.
علاوه بر طعم عالی که مرصع پلو دارد بسیار زیبا و رنگارنگ هم هست.
یکی دیگر از غذاهای خوشمزه که به سرعت تهیه میشود ناگت مرغ است و یک غذای کمهزینه به شمار میرود.
کشک بادمجان یکی از معروفترین خوراکهای ایرانی است که طرز تهیه آسانی دارد.
ساندویچ مرغ با سیبزمینی کبابی یک ساندویچ خوشمزه و فوقالعاده سادهای است که در نیم ساعت آماده میشود.
شما میتوانید این همبرگر خوشمزه را در خانه و با مواد اولیه سالم درست کنید و از آن لذت ببرید.
شامی کباب یک غذای خوشخوراک و بسیار ترد است که در کمتر از یک ساعت میتوان آن را آماده کرد.
اگر وقت مناسب در اختیار دارید حتما قورمه سبزی را برای ناهار درست کنید.
این غذای لذیذ هم برای مصرف در جمع خانواده و هم برای مهمانیها پخته میشود.
خورشت قیمه در بین ما ایرانیها غذایی پرطرفدار است. این خورشت در کنار پلو سرو میشود.
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانیها است که از ترکیب گوشت و حبوبات تشکیل شده است.
یکی از معروفترین غذاهای ایرانی کبابکوبیده است.
دستور تهیه کباب تابهای آسان است و همه افراد میتوانند برای تهیه آن اقدام کنند.
کوکوی اسفناج یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین کوکوهای ایرانی است.
خورشت دال عدس یک خورشت بسیار خوشمزه خوزستانی است. این خورشت را با کوفته قلقلی و با گوشت مرغ هم درست میکنند.
یکی از سوپهای سنتی ایران سوپ جو است که طعم لذیذی دارد.
با سادهترین مواد اولیه و هزینه کمی سوپ شیر تهیه میشود.
اگر زمان کافی برای پخت آن داشته باشید، میتوانید این آش خوشمزه و مقوی را در منزل تهیه نمایید.
پیشنهاد مطالعه: ۱۲ غذای لذیذ بدون برنج را هم بخوانید.
بیتردید یکی از معروفترین غذاهای اصیل ایرانی خورشت قورمه سبزی است. به طوری که میگویند کسی که خورشت قورمه سبزی بلد نباشد آشپز محسوب نمیشود. قورمه سبزی باید کاملا غلیظ و لعابدار باشد. پس با مجله دلتا همراه باشید تا ترفندهای جا افتادن قورمه سبزی را آموزش ببینید.
برای خورشت قورمهسبزی، سبزیها باید حتما ریز خرد شود تا خورشت لعاب بیندازد چون در غیر این صورت هر چقدر هم خورشت بجوشد غلیظ نمیشود. سبزی قورمه باید کاملا سرخ شود تا خورشت آبکی نشود. سبزی سرخشده قورمه سبزی هم باید همراه با گوشت تفت بخورد تا لعاب بیشتری پیدا کند.
اسفناج و تره باید حتما در سبزی قورمه سبزی وجود داشته باشد تا باعث غلیظ شدن خورشت شود. اگر اسفناج نبود، از برگ چغندر هم میتوانید استفاده کنید.
بهترین گوشت برای خورشت قورمه سبزی، گوشت گوسفندی است که باعث لعابدارتر شدن خورشت قورمه سبزی میشود. زمان مناسب برای پخت خورشت قورمه سبزی تقریبا ۳ الی ۴ ساعت است تا خورشت کاملا جا بیفتد.
اگر خورشت قورمه سبزی آبکی شد با انداختن چند قالب یخ کوچک به خورشت، به آن شوک وارد کنید تا خورشت به لعاب بیفتد و روغن روی خورشت جمع شود.
برای پخت قورمه سبزی از همان اول آب به اندازه کافی به خورشت اضافه کنید تا در هنگام پخت خورشت احتیاج به اضافه کردن مجدد آب نباشد. اگر هم لازم شد حتما از آب جوش استفاده کنید.
اگر پخت خورشت قورمه سبزی کامل شد ولی هنوز خورشت آب زیادی داشت میتوانید در ظرفش را بردارید و حرارت را کمی بالاتر ببرید تا آب خورشت بخار و خورشت غلیظ شود.
ریختن لیمو و نمک باید در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی انجام شود. زیرا اگر این مواد زود اضافه شود باعث میشود لوبیا و گوشت دیر بپزند و خورشت غلیظ نمیشود.
استفاده از روغن جامد برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی باعث روغن انداختن و لعابدار شدن خورشتتان میشود. همچنین استفاده از روغن جامد برای سرخ کردن سبزی قورمه باعث بهتر شدن طعم خورشت نیز میشود.
چربی موجود در آب قلم علاوه بر کمک به غلظت خورشت قورمه سبزی باعث خوشمزه و خوشرنگ شدن آن نیز میشود. همچنین آب قلم دارای املاح و ویتامینهای فراوانی است و خواص زیادی برای سلامتی دارد.
مقدار کمی شنبلیله خشک مانند نعنا داغ تفت بدهید و در آخر به خورشت قورمه سبزی اضافه کنید؛ این کار موجب روغن انداختن خورشت و غلظتش میشود.
برای رفع بوی سوختگی قورمه سبزی چه کنیم را هم بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه ۱۲ غذای لذیذ بدون برنج را بخوانید.