-
وضعیت ارث زن در صورت فوت شوهر
شنبه 27 دی 1399 16:22
بر اساس قانون مدنی، سهم زن از ارث شوهرش در صورتی که مرد فرزندی داشته باشد یا نداشته باشد، متفاوت است. یکی از مهمترین موضوعاتی که در رابطه با تقسیم ارث وجود دارد آن است که سهم هریک از ورثه چقدر است. میزان سهم هر کدام از ورثه در قانون مدنی مشخص شده است؛ از جمله سهم الارث زن از شوهرش. در این نوشتار از مجله دلتا به...
-
آش گندم؛ مقوی و پرخاصیت
شنبه 27 دی 1399 16:12
آش گندم یکی از انواع آشهای سنتی و قدیمی ایرانی است که مانند دیگر آشهای سنتی ایران حاوی سبزیجات معطر و انواع حبوبات است. آش گندم غذایی ساده و سبک است که بیشتر به عنوان عصرانه یا پیش غذا سرو میشود اما میتوانید به عنوان غذای اصلی هم سرو کنید. این آش خوشمزه به دلیل دارا بودن گندم و حبوبات مختلف، مقوی و غذای مفیدی...
-
خوراک بادمجان و قارچ
شنبه 27 دی 1399 16:01
گاهی میشود با کمترین و ارزانترین مواد اولیه هم خوشمزهترین غذاها را پخت، مخصوصا وقتی بادمجان و قارچ مواد اولیه غذا را تشکیل بدهند. خوراک بادمجان با قارچ یکی از خوشمزهترین و راحتترین غذاهای آشپزی ایرانی است، که طرفدارهای خیلی زیادی دارد. تهیه خوراک بادمجان و قارچ بهدلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی میتواند برای...
-
پاستا پستو با سس مخصوص
شنبه 27 دی 1399 15:48
پاستا پنه با سس پستو، نوعی فست فود خوشمزه و پرانرژی است که به سادگی و در کوتاهترین زمان ممکن تهیه شده و به دلیل انرژی بالایی که دارد مصرف آن به کودکان و ورزشکاران نیز توصیه میشود. پاستا پستو یکی از غذاهای خوشمزه و سالم آشپزی ملل است که با سس مخصوص سبز رنگی به همین نام درست میشود. سس پستوی اصیل با دانههای کاج...
-
سوپ حریره؛ پیشنهاد عالی زمستانی
شنبه 27 دی 1399 15:34
سوپ حریره بهعنوان پیش غذایی گرم و لذیذ، یکی از گزینههای مناسب برای سرو در فصل سرما است. یکی از گزینههای عالی غذایی برای سرو ناهار مخصوصا در روزهای سرد و کوتاه سال، سوپ حریره است که یکی از لذیذترین سوپها در بخش آشپزی ملل است. دستور غذایی ویژه این سوپ سنتی و ترکیبات آن شامل گوشت و سبزیجات، بنیه را تقویت میکند....
-
سمبوسه؛ غذای لذیذ هندیها
شنبه 27 دی 1399 15:27
سمبوسه هندی، غذایی محبوب با طعم و مزه تند و لذیذ است و میتوان آن را به عنوان پیشغذا یا میانوعده سرو کرد. هرچند که در کشور ما سمبوسه غذایی جنوبی است و پخت آن در شهرهای جنوب کشور بسیار رواج دارد، اما اصل سمبوسه به کشور هند بازمیگردد و در دسته بندی آشپزی ملل قرار میگیرد. این پیش غذا که در وعده اصلی نیز سرو...
-
سوپ تره فرنگی؛ دشمن سرماخوردگی
شنبه 27 دی 1399 15:22
سوپ تره فرنگی از انواع سوپهای خوشمزه بین المللی است که برای سرماخوردگی و درمان بیماریهای ویروسی مفید است. سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپهای متداول در دسته بندی آشپزی ملل است که به دلیل وجود محتویات بسیار مقوی و خاصیت آنتیبیوتیک تره فرنگی، علاوه بر اینکه میتواند به عنوان پیشغذای مجالس سرو شود، به منظور تقویت...
-
سوپ لپه؛ پیش غذای خوشمزه و مقوی
پنجشنبه 25 دی 1399 13:29
سوپ لپه بسیار مقوی است و می تواند بعنوان یک پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد. سوپ جزو غذاهای سبک آشپزی ایرانی است که میتوان به عنوان پیشغذا و یا میانوعده میل کرد. اگر در خانه فردی بیمار دارید میتوانید سوپ لپه لذیذ را برای وی آماده کنید زیرا بهترین غذا برای فرد بیمار است. در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ لپه را در مجله...
-
دونر مرغ؛ کبابی لذیذ از خیابانهای ترکیه
پنجشنبه 25 دی 1399 13:27
واژه دونر در ترکی به معنای چرخنده و گردان است. در این غذا بعد از اینکه لایههای رویی گوشت سرخ شد آن را به وسیله کاتر مخصوص کباب ترکی یا چاقویی تیز برش میدهند. ساندویچ دونر مرغ یا همان کبابترکی، یکی از ساندویچهای خوشمزه در بخش آشپزی ملل است که طرفداران زیادی در ایران دارد. این غذای لذیذ و محبوب را اکثرا با گوشت...
-
کوفته مرغ؛ غذای ساده و خوشمزه تبریزی
پنجشنبه 25 دی 1399 13:23
کوفته تبریزی با مرغ از کوفته گوشت راحت تر است و سریع تر درست میشود. کوفتههای تبریز معروف و بسیار لذیذ است از کوفتههای گوشت گرفته تا کوفته مرغ خوشمزه و لذیذ که یکی از اصیلترین دستور پختها در آشپزی ایرانی بوده، کوفته مرغ مناسب کسانی بوده که از خوردن گوشت قرمز پرهیز میکنند. این کوفته که طرز تهیه آسانی دارد،...
-
زیره پلو؛ غذای سنتی ایرانی
پنجشنبه 25 دی 1399 13:14
زیره، دانهای معطر و ضد نفخ است که در آشپزی و پزشکی کاربرد دارد و در دو نوع زیره سبز و زیره سیاه وجود دارد که دومی به زیره ایرانی معروف است. زیره پلو از انواع پلوهای آشپزی ایرانی است که به دلیل داشتن زیره، مقوی و گرم است. این غذا به تنهایی با گوشت و مرغ مصرف میشود. جالب است بدانید زیره پلو با آبگوشت از غذاهای...
-
لازانیا قالبی؛ خوشمزه جذاب
پنجشنبه 25 دی 1399 13:01
تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با مواد مختلف درست میشود و به همین دلیل رنگارنگ است و چند طعم مختلف دارد. یکی دیگر از انواع لازانیا، لازانیا قالبی است. لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه و در عین حال پرطرفدار است. این غذا در بین کودکان و نوجوانان بسیار طرفدار دارد، بهگونهای که اگر هر...
-
ته چین تن ماهی؛ غذای متفاوت و آسان
چهارشنبه 24 دی 1399 16:23
تهچین یکی از لذیذترین غذاهای سفرههای ایرانی است که به سبکها و شیوههای متفاوت پخته میشود. ته چین بیشک خوشمزهترین دستورپخت آشپزی ایرانی است، شما میتوانید با هر چه که دوست دارید مثل تن ماهی، قارچ، بادمجان ته چین را تهیه کنید. ته چینها جزء غذاهایی قرار میگیرند که میتوانید برای مهمانیهای خود حاضر کنید. در...
-
آبگوشت بامیه؛ غذای لذیذ و مقوی ایلام
چهارشنبه 24 دی 1399 16:14
بامیه یکی از مواد غذایی بسیار مفید و مقوی است که متاسفانه در وعدههای غذایی ما کمتر دیده میشود. جالب است بدانید که از بامیه در اروپای شرقی در اطراف دریای مدیترانه بیشتر از سایر نقاط استفاده میشود، در ایران برای تهیه خورشت یا خوراک بامیه از آن استفاده میشود. آبگوشت بامیه از غذاهای محلی و اصیل استان ایلام است که...
-
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی
چهارشنبه 24 دی 1399 16:03
در زبان ترکی دلمه به معنای پر شدن است و به همین دلیل غذاهایی که موادی داخل آنها گذاشته می شوند به دلمه معروفند. دلمه گوجه فرنگی پیشغذایی بسیار خوشمزه بوده و جز دستورپختهای آشپزی آسان قرار میگیرد زیرا طرز تهیه بیدردسری دارد که مختص ناحیه خاورمیانه است و با استفاده از گوشت چرخکرده، لپه، برنج و سبزی دلمه درست...
-
پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی
چهارشنبه 24 دی 1399 15:58
چند سالی است که پاستا در ایران محبوبیت پیدا کرده که پاستا با سس قارچ لذیذترین پاستا از دید ایرانیها است. پاستا با سس قارچ غذای ایتالیایی خوشمزهای است که بدون گوشت درست میشود و سس خوشطعمی دارد این پاستا جز یکی از لذیذترین دستورپختهای آشپزی ملل قرار میگیرد. سس پاستا نقش مهمی در طعم و مزه این غذا دارد و اصولا...
-
کشمش پلو با مرغ
چهارشنبه 24 دی 1399 15:54
کشمش پلو جز رایجترین پلوهای مخلوط در ایران است که در مازندران بیشتر طرفدار دارد. کشمش پلو یکی از دستورپختهای لذیذ و قدیمی آشپزی ایرانی است که هم با مرغ و هم با گوشت چرخ کرده مصرف میشود. کشمش پلو گزینه خوبی برای افرادی است که به غذاهای شیرین علاقه دارند. در این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه کشمش پلو با مرغ آمده است...
-
دستور پخت آبگوشت قرمه
سهشنبه 23 دی 1399 15:29
آبگوشت قورمه یا قورمه سبزی از غذاهای محلی استان همدان است این غذا هم به آبگوشت شبیه است و هم به خورشت قورمه سبزی! اگر به شهر همدان سفر کردید علاوه بر دیدنیهای تاریخی و طبیعی شهر همدان حتماً از غذاهای لذیذ آن نیز استفاده کنید و تجربه آن را از دست ندهید. یکی از این غذاهای لذیذ که جز آشپزی ایرانی قرار میگیرد، قورمه...
-
طرز تهیه دلمه به
سهشنبه 23 دی 1399 15:23
دلمه در ایران با نان تازه، انواع ترشی، ماست، سبزی خوردن و دیگر مخلفات سرو میشوند. دلمه را میتوان به صورت کاملا گیاهی نیز طبخ کرد و در مایه آن هیچ مواد گوشتی نریخت. مشهورترین دلمهها در ایران، دلمه برگ مو و دلمه سبزیجات (فلفل، گوجه فرنگی و بادمجان) هستند که در خانهها و مجالس رسمی به عنوان پیش غذا یا یک غذای مجلسی...
-
بورک اسفناج؛ لقمهای لذیذ از ترکیه
سهشنبه 23 دی 1399 15:18
بورک با اسفناج، یک غذای ساده و بسیار خوشطعم است. شما میتوانید این غذا را به عنوان یک نهار ساده یا یک شام گیاهی سرو کنید. بورک یک میانوعده یا پیشغذای معروف ترکیهای است، که با خمیر یوفکا تهیه میشود و یکی از فینگرفودهای لذیذ در دسته آشپزی ملل قرار میگیرد، از آن جایی که بورک به ذائقه ما ایرانیها خیلی نزدیک...
-
طرز تهیه پیتزا رولی پپرونی
دوشنبه 22 دی 1399 16:31
پیتزا غذای محبوب بسیاری از افراد در سراسر دنیا است و شاید اکثر طرفداران پیتزا وقتی بدانند که میتوانند خیلی راحت و سریع یک پیتزای خوشمزه در خانه تهیه کنند، دیگر به سراغ غذاهای فستفود ناسالم و گرانقیمت شهر نروند. پیتزاهای رولی میتوانند یک وعده غذایی خوشمزه یا یک خوراکی میانوعده پرانرژی برای تمام اعضای خانواده...
-
طرز تهیه پاستا میگو و اسفناج
دوشنبه 22 دی 1399 16:21
شاید جزو آن دسته از افراد باشید که به خاطر بوی میگو به خوردن آن علاقه ندارید، اما به شما قول میدهیم با استفاده از این دستور پخت نه تنها دیگر هیچ بوی ناخوشایندی از میگو حس نخواهید کرد، بلکه از طعم و بافت فوقالعاده آن بسیار لذت خواهید برد. پاستا یکی از غذاهای سنتی ایتالیا است اما به تمام نقاط دنیا رسیده و بخشی از...
-
دستور پخت قیمه اسفناجدستور پخت قیمه اسفناج
دوشنبه 22 دی 1399 16:17
یک فنجان اسفناج بیش از تمامی نیاز روزانه بدن انسان، به ویتامین K و تقریبا تمامی ویتامین A را تامین میکند. خورشت قیمه اسفناج با لوبیا چشم بلبلی یکی از غذاهای محلی استان فارس است. این خورشت از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به خورشت قرمه سبزی دارد اما مواد تشکیل دهنده این دو غذا کاملا متفاوت است، انواع غذاهای خوشمزه ایرانی...
-
دستور پخت مرغ کبابی
یکشنبه 21 دی 1399 12:01
کباب مرغ شاید یکی از سادهترین غذاهای در دسترس باشد اما چگونه آماده کردن آن تاثیر زیادی در طعمش دارد. کباب مرغ یکی از غذاهای روتین در بین ایرانیان است که با روشهای مختلفی طبخ میشود، مزیت این روش پخت هم مزه و طعم بی نظیر آن است و هم طبخ سالمتری دارد در ادامه طرز تهیه مرغ کبابی در مایکروفر را در مجله دلتا...
-
دستور پخت خوراک بادمجان و عدس
یکشنبه 21 دی 1399 11:57
عدس و بادمجان یک نوع خوراکی مخصوص شهر کرمان است که شما هم میتوانید در منزل درست کنید و یک غذای متفاوتی را داشته باشید. خوراک بادمجان و عدس یک نوع غذای کاملا گیاهی و بسیار لذیذ است. این خوراک آشپزی آسان و بیدردسری دارد که پیشنهاد میشود حتما یک بار آن را تهیه کنید. عدس خود دارای آهن وپروتئین است و این غذا نیازی...
-
طرز تهیه آش شله قلمکار
یکشنبه 21 دی 1399 11:54
آش شله قلمکار یکی از لذیذترین انواع آش است که ریشهاش به شهر تهران و زمان ناصرالدین شاه برمیگردد. اگر چه آش شله قلمکار در اغلب شهرهای ایران مثل اصفهان و تبریز هم پخته میشود اما هنوز هم آش شله قلمکار تهرانیها یکی از دستور پختهای آشپزی ایرانی بوده که زبانزد خاص و عام است. طرز تهیه آش شله قلمکار تهران به روش...
-
طرز تهیه خورشت آلو گشنیز
یکشنبه 21 دی 1399 11:49
خوردن گشنیز با غذا از ترش کردن جلوگیری میکند و کلاً گشنیز جلوی مسمومیتهای غذایی را میگیرد. خورش آلو گشنیز یکی از غذاهای سنتی جنوب ایران است که به شهر خوزستان تعلق دارد. در این غذا به هیچ عنوان از آلو استفاده نمیشود و منظور از آلو همان سیبزمینی است. اسم آلو در عنوان غذا به این دلیل است که زمانی مردم سیبزمینی...
-
طرز تهیه توپک برنج سوخاری
یکشنبه 21 دی 1399 11:44
کوفته برنجی سوخاری یا آرانچینی (arancini) نوعی کوفته محبوب ایتالیایی است که از برنج پخته نرم تهیه میشود. وسط آرانچینی معمولاً از پنیر، سس بلونیز (نوعی سس گوشت) یا نخودفرنگی استفاده میشود. فینگرفودها این روزها یکی از پایههای ثابت هر میز پذیرایی هستند. غذاهای بند انگشتی و هیجان انگیزی که با رنگها و شکلهای...
-
طرز تهیه لازانیا بدون سس
یکشنبه 21 دی 1399 11:40
لازانیا یکی از خوشطعمترین و محبوبترین غذاهای بینالمللی است. ریشه و اصالت این غذا به ایتالیا بازمیگردد. اما در تمام کشورها از جمله ایران، لازانیا طرفداران بیشماری دارد. پخت لازانیا بدون سس یکی از معروف ترین طرز پخت های لازانیا به شمار میرود و بسیار خوشمزه است. در ادامه طرز تهیه لازانیا بدون سس را در مجله...
-
دستور پخت اسپاگتی با کوفته قلقلی مرغ
یکشنبه 21 دی 1399 11:31
موادی که در کنار اسپاگتی درست میشود؛ میتواند به صورت گیاهی و سبزیجات، با گوشت چرخ کرده یا همراه با گوشت ریش ریش مرغ یا گوشت قلقلی باشد. اسپاگتی یا همان ماکارونی رشتهای که در زیر مجموعه پاستاهای استوانهای و کشیده قرار میگیرند همیشه غذای محبوب بچهها و بزرگترهاست و جزو یکی از لذیذترین غذاهای ملل قرار میگیرد....