-
شامی کباب، ترد و خوشمزه
شنبه 29 آذر 1399 16:00
شامی کباب غذایی اصیل و خوشمزه است که در همه شهرهای ایران درست میشود. شامی کباب از غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به کتلت دارد. طرز تهیه شامی ساده است، ولی نکاتی دارد که با رعایت آنها میتوانید یک شامی ترد و خوشمزه درست کنید؛ بدون آن که وا برود. با مجله دلتا همراه باشید تا با فوت و فن پخت یک شامی کباب عالی...
-
فیله مرغ با سس سیر
شنبه 29 آذر 1399 15:53
خوراک فیله مرغ طعمدار شده با سیر و رزماری یکی از غذاهای باب طبعی است که نمیتوان به راحتی از سرو آن چشمپوشی کرد. هرچند فیله مرغ را به صورت گریل، تنوری، سوخاری و در انواع سالاد و پاستا میتوانید استفاده کنید، اما یک روش پخت خوشمزه فیله مرغ طبخ آن با سس سیر و رزماری است، دستور پختی لذیذ و رستورانی. طرز تهیه خوراک...
-
خورشت هویج تبریزی
شنبه 29 آذر 1399 15:41
خورش هویج اصالتا متعلق به شهر تبریز است و با نامهای خورشت هویج ترکی و خورشت هویج تبریزی نیز شناخته میشود. خورشت هویج از غذاهایی است که سرو آن در فصل پاییز به شدت توصیه میشود و مانند بسیاری از خورشتهای دیگر میتوان در طبخ آن به جای گوشت از مرغ استفاده کرد. برخلاف تصور طعم این خورشت، شیرین نیست و به خاطر آلو طعم...
-
فرنچ تست فرانسوی؛ صبحانه بینظیر
شنبه 29 آذر 1399 15:35
برای داشتن انرژی کافی، میتوانید روز خود را با یک صبحانه خوشمزه و مقوی مثل فرنچ تست فرانسوی شروع کنید. همیشه که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه را سرو کرد؛ گاهی لازم است این روند را تغییر بدهید و به سراغ صبحانههای جذاب دیگری بروید. فرنچ تست فرانسوی یکی از این صبحانه هاست که قطعا سرو و تجربه طعم آن،...
-
دلمه بادمجان تبریزی؛ خوشطعم و رنگ پاییزی
شنبه 29 آذر 1399 15:24
دلمه بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی و اصالتا آذری است. دلمه بادمجان یکی از انواع دلمههای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که در مناطق مختلف کشور با روشهای متفاوتی طبخ میشود. مواد اصلی این غذای خوشمزه بادمجان ، گوشت چرخ کرده، برنج، سبزی دلمه و پیاز است. بخش آشپزی مجله دلتا را این بار با طرز تهیه...
-
طرز تهیه کته زردآلو
چهارشنبه 26 آذر 1399 14:06
زردآلو خاصیت آرامبخش و نشاطآوری دارد؛ در ضمن خوردن آن به کسانی که ناراحتیهای قلبی دارند نیز توصیه میشود. زردآلو به علت داشتن مقدارى اسید سالسیلیک، براى درد مفاصل و رماتیسم مفید است. اریح کته سی(کته زردآلو ) از غذاهای سنتی ایران است که با زردآلو تهیه می شود. این غذا، از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی و تبریز...
-
آش گندم شیر
چهارشنبه 26 آذر 1399 14:01
گندم شیر یکی دیگر از خوراکهای محلی کرمان است که مردم کرمان آن را به صورت جداگانه میل میکنند و بسیار مغذی و پرقوت است. آش گندم شیر یکی از غذاهای محلی و سنتی استان کرمان است. البته آش جزو خوراکهای اصیل مردم ایران است که با توجه به فرهنگ هر شهر، انواع مختلف و محلی آن در میان مردم مرسوم شده است. مواد این آش کمی با...
-
طرز تهیه تارت کیک کدو حلوایی
چهارشنبه 26 آذر 1399 13:52
شیرینی خانگی کیک کدو حلوایی یکی از پرطرفداترین و خوشمزهترین شیرینیها برای روزهای سرد سال است. یک صیفی نارنجی خوشرنگ و خوشمزه و تنبل که در فصول سرد سال حسابی محبوب میشود. «کدو تنبل» یا «کدو حلوایی» از جمله محبوبترین میوهها در سرتاسر دنیاست که در ماه اکتبر به خاطر جشن هالووین و ایفای نقش به عنوان یکی از نمادهای...
-
طرز تهیه آش شوربا
سهشنبه 25 آذر 1399 17:23
وجود سبزیجات تازه و آب گوشت در آش شوربا به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند و موجب میشود تا بدن راحتتر بتواند با بیماریهای ویروسی مقابله کند. آش شوربا یک غذای فوقالعاده مقوی برای روزهای سرد پاییز و زمستانی است و به طور معمول همه جا از آن به عنوان آش سرماخوردگی یاد میشود. این آش در درمان سرماخوردگی و جلوگیری...
-
طرز تهیه لازانیا رژیمی با کدو
سهشنبه 25 آذر 1399 17:19
کدو سبز دارای مقادیر کمی نشاسته است. وجود نشاسته کم به معنی کربوهیدرات قندی کم و فیبر زیاد است. به همین دلیل شما با خوردن کدو احساس سیری بیشتر میکنید و از خوردن دست میکشید. همان کاری که برای کاهش وزن بدون فعالیت شدید بدنی به آن نیاز دارید. کدو سبز دارای مقادیر کمی نشاسته است. وجود کم نشاسته به معنی کربوهیدرات...
-
طرز تهیه بورانی کدو حلوایی
سهشنبه 25 آذر 1399 17:15
این کدو بیشتر در شمال ایران و به خصوص مازندران محبوب است و انواع غذاهایی هم که با آن پخته میشود، بیشتر از این خطه میآیند. بورانی خوراکی است که میتوان آن را یکی از غذاهای سنتی ایران نامید، چراکه از مدتها قبل انواع بورانی در سفرههای ایرانی وجود داشته است. بورانی از ترکیب ماست و ادویه با صیفیجات و سبزیجاتی...
-
طرز تهیه ته چین اسفناج
سهشنبه 25 آذر 1399 17:11
این غذا به روشهای مختلف و با استفاده از مواد متفاوتی تهیه میشود، اما ته چین اسفناج و مرغ یکی از لذیذترین و مقویترین انواع ته چین است که شاید کمتر کسی آن را امتحان کرده باشد. ته چین یک غذای مجلسی و فوقالعاده خوشمزه ایرانی است که با استفاده از ترکیب ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ و انواع گوشت و سبزیجات تهیه میشود...
-
فینگرفود گیاهی
سهشنبه 25 آذر 1399 17:07
این غذای هندی و گیاهی خوشمزه در استانهای شرقی ایران به خصوص سیستان و بلوچستان و شهر زاهدان به نام پکوره زاهدانی و استانهای جنوبی ایران به نام پاکورا آبادانی و پاکورا بوشهری هم بسیار محبوب و مشهور است پاکوره، پکوره، پاکورا یا پکورا نام غذایی فوری هندی و در اصل از منطقه گجرات هندوستان است که به صورت یک فینگرفود...
-
طرز تهیه املت تن ماهی و تخم مرغ
سهشنبه 25 آذر 1399 17:03
گوشت لذیذ ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ است و برای بیماریهای قلبی و عروقی، التهابات پوستی و پیشگیری از سرطان توصیه میشود. طرز تهیه املت تن ماهی و تخم مرغ در سرتاسر دنیا بسیار مشهور است. خوردن یک املت خوشطعم و فوقالعاده خوشمزه راهی عالی برای شروع روزتان است. اگر در املتتان تن ماهی هم باشد، هم خوشمزهتر و هم...
-
طرز تهیه خاگینه خرما
یکشنبه 23 آذر 1399 13:39
امروزه این غذای مقوی در بسیاری از شهرها و حتی کشورهای دنیا به روشهای متفاوتی طبخ میشود و از آن به عنوان یک غذای انرژی بخش و مفید یاد میشود خاگینه خرما غذایی راحت و مقوی که درست کردن آن تنها چند دقیقه طول میکشد، اما طعم لذیذ و متفاوت آن تا مدتها در ذهن و خاطرتان خواهد ماند. امروزه این غذای مقوی در بسیاری از...
-
کباب کوبیده مرغ تابه ای
یکشنبه 23 آذر 1399 13:33
مرغ را میتوانید به صورتهای مختلف کباب کنید. روش زیر بسیار لذیذ و آسان است. کباب کوبیده مرغ جز محبوبترین کبابهای رستورانی است که ظاهرا رگ و ریشه قُمی دارد. کباب کوبیده مرغ رستورانی دقیقا همان طعم جوجه کباب را دارد با این تفاوت که طرز تهیه آن کمتر از جوجه کباب دردسر دارد و به راحتی در تابه آماده میشود. اگر هم...
-
طرز تهیه و مزه دار کردن جوجه کباب در فر
یکشنبه 23 آذر 1399 12:56
امروزه اکثر افراد در آپارتمانها زندگی میکنند، بنابراین امکان برپاکردن آتش در منقل و درست کردن کباب برای آنها وجود ندارد. اما به راحتی میتوان کباب را در فر نیز تهیه کرد. دیابت از آن جمله بیماریهایی است که نیاز به رژیم غذایی خاصی دارد، هر چند چه مبتلا به دیابت باشید و چه نباشید رعایت یک رژیم غذایی سالم با حداقل...
-
کوفته کباب به سبک یونانی
یکشنبه 23 آذر 1399 12:42
در کنار کوفته کباب یونانی با سس ماست، سالاد مدیترانهای رایج و محبوب است. کباب غذای محبوب، پرطرفدار و مجلسی سفرههای ایرانی و از جمله غذاهاییست که همهی ما در موقعیتهای مختلف هوس طعم و عطر بینظیرش را داریم. جالب است بدانید که علاوه بر مردم ایران و خاورمیانه که میتوان آنها را مبدع کباب دانست، مردم دیگر نقاط...
-
طرز تهیه آش بادمجان
یکشنبه 23 آذر 1399 12:28
آش بادمجان یکی از آشهای پرطرفدار است که در شهرهای مختلف ایران با دستور پخت شبیه یا با تغییر جزیی در طرز تهیه پخته میشود با بادمجان میتوانید بسیاری از غذاهای متنوع و هیجانانگیز مثل خورشت و خوراک انار و بادمجان درست کنید و حالا که به فصل سرد سال رسیدیم، خوردن آش با بادمجان جذابیت خودش را دارد. برخی مردم در فصل...
-
برگر ماهی سوخاری با سس تارتار
یکشنبه 23 آذر 1399 12:21
شما میتوانید برای کم کردن کالری این غذا آن را با سس مایونز کم چرب تهیه کنید و به جای سرخ کردن ماهی آن را در فر سوخاری کنید. درست کردن این غذای خوشمزه در خانه اصلاً کار سختی نیست و تنها نیاز به پیروی از اصول و روشهای خاصی را دارد. کافی است یک بار امتحان کنید، فیش برگر با سس تارتار مخصوص میتواند به یکی از...
-
طرز تهیه خاگینه ذرت
یکشنبه 23 آذر 1399 12:14
خاگینه ذرت در عین سادگی بسیار لذیذ است و در مدت زمان کمی آماده میشود. خاگینه میان وعده و صبحانهای بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع است. خاگینه ذرت را میتوان به تنهایی و یا با موادی همچون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترسی، پخت و اگر نگران سرخ شدن این میانوعده هستید، میتوانید پس از سرخ کردن...
-
طرز تهیه ارده پلو
یکشنبه 23 آذر 1399 12:07
معمولا مردم خوزستان و دزفول این غذا را بعد از باران و برای گرم نگه داشتن بدن و جلوگیری از سرماخوردگی استفاده میکنند و خوردن آن در فصول گرم سال به خاطر طبع گرمی که دارد، چندان توصیه نمیشود. امتحان کردن غذاهای محلی شهرها و کشورهای مختلف کمک میکند تا لحظهای دنیا را از چشم مردمانی دیگر تجربه کنید. زمانی که یک غذای...
-
طرز تهیه بلدرچین سوخاری در فر
یکشنبه 23 آذر 1399 11:52
از آنجایی که بلدرچین اندازه کوچکی دارد دریک وعده میتوان از ۲ عدد بلدرچین استفاده کرد. برای خوش طعمتر شدن بلدرچین باید آن را با مواد مختلفی مزهدار کنید. اگر تا به حال طعم بلدرچین را نچشیدهاید، حال زمان آن رسیده که این گوشت مقوی و خوشمزه را امتحان کنید. بلدرچین در نقاط مختلف دنیا و شهرهای مختلف به روشهای...
-
طرز تهیه کرفس پلو
یکشنبه 23 آذر 1399 11:39
کرفس پلو یکی از غذاهای محلی، خوشمزه و پرخاصیت است. کرفس پلو بعد از خورشت کرفس در بین غذاهایی که با کرفس تهیه میشوند از محبوبیت زیادی برخوردار است. در ادامه مطلب طرز تهیه کرفس پلو را در مجله دلتا مطالعه کنید. مواد لازم برنج: ۴ پیمانه رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی : ۱ قاشق مرباخوری کره : ۵۰ گرم...
-
طرز تهیه کوفته دال عدس
یکشنبه 23 آذر 1399 11:32
در ترکیه به این غذا مرجمک کوفتسی گفته میشود (ترکها به عدس مرجُمک یا مرجی میگویند) و درست کردن آن بسیار ساده و سریع است. کوفته دال عدس یکی از سنتیترین و اصیلترین غذاهای ترکیه است که به دلیل نداشتن گوشت، در بسیاری از کشورهای دنیا غذای مورد علاقه گیاهخواران نیز محسوب میشود. این غذای خوشمزه با استفاده از دال عدس...
-
طرز تهیه آش ماست با گوشت
یکشنبه 23 آذر 1399 11:08
این آش در کشورهای همسایه ایران هم به روش مشابه پخته میشود. آش ماست ترکی، آش ماست شمالی یا مازندرانی، آش ماست با اسفناج و … از دیگر انواع این آش به حساب میآیند در رژیم غذایی ما ایرانیها، سوپ و آش جایگاه ویژهای دارند و معمولا در شهرهای مختلف هم به روشهای متفاوتی پخته میشوند. آش ماست یکی از آشهایی است که به...
-
طرز تهیه سوپ بادام زمینی
چهارشنبه 19 آذر 1399 14:32
بادام زمینی از لذیذترین و مقویترین خشکبارهای موجود است که در تمام دنیا پیدا میشود. سوپ بادام زمینی یکی از سوپهای مورد استفاده در کشور مراکش است. این سوپ را میتوان به دلیل سبک بودن و هضم راحت آن علاوه بر وعده ناهار، در وعده شام نیز میل کرد. در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ بادام زمینی را در مجله دلتا بخوانید. مواد...
-
طرز تهیه کباب تابه ای در فر
چهارشنبه 19 آذر 1399 14:15
بهترین شیوهی خوردن کباب این است که همراه با نان یا برنج، سماق، سبزیجات، لیمو تازه، پیاز مصرف شود تا چهار گروه اصلی غذایی تکمیل شود. کباب تابه ای در فر به عنوان یکی از خاصترین و البته لذیذترین غذاهای ایرانیان محسوب میشود. این غذا تقریبا همان کباب تابه ای معمولی است با این تفاوت که در فر تهیه میشود. اکثر کبابها...
-
طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر
چهارشنبه 19 آذر 1399 14:06
تعداد گیاهخواران دنیا هر روز بیشتر میشود. در این مطلب برای شما پیتزایی گیاهی آماده کردهایم. پیتزا یکی از معروفترین غذاهاست که کمتر پیش میآید کسی از خوردن آن لذت نبرده باشد. این غذای پر طرفدار و معروف امروزه جای خود را در بسیاری از رستورانها در شهرهای بزرگ و کوچک باز کرده است. پیتزا بادمجان و سیر نوعی از...
-
خورشت فسنجان با مرغ
سهشنبه 18 آذر 1399 15:44
خورشت فسنجان از اصیلترین خورشتهای ایران است که میتواند رنگ و بوی زیبایی به سفره شما بیاورد. خورشت فسنجان با مرغ یکی از لذیذترین خورشتهای اصیل ایرانی است، این خورشت با گردوی چرخ شده درست میشود و طعمی عالی و دلپذیر دارد. این خورشت خوشطعم از دیرباز در سفرهی ایرانیان وجود داشته است. در ادامه مطلب طرز تهیه خورشت...