-
دستور پخت خورشت ریواس
سهشنبه 18 آذر 1399 15:36
این گیاه در غذاهای ایرانی به صورت خام و پخته در سالاد و خورشت کاربرد دارد، اما به دو صورت کلی همراه با کوفته ریزه و رب و پیاز و صورت دیگر همراه با گوشت قرمه و سبزی نعناع و جعفری نیز پخته میشود. خورشت ریواس یکی از مشهورترین انواع خورشتهای بهاری ترش و خوشمزه است که با ساقه ترش ریواس تهیه میشود، ریواس از جمله...
-
پاستا میگو با سس پستو
سهشنبه 18 آذر 1399 15:32
پاستا از محبوبترین غذاهای ایتالیا است که در جهان طرفدار دارد در ادامه پاستایی جذاب همراه ما باشید. میگو از جمله مفیدترین و مغذیترین مواد غذایی سرشار از پروتئین به خصوص برای کودکان و نوجوانان است. از سوی دیگر بسیاری از کودکان طعم میگو را دوست ندارند و از خوردن آن خودداری میکنند. این در حالی است که انواع پاستا و...
-
واویشکا مرغ؛ غذای روسی در آشپزخانه گیلانی
دوشنبه 17 آذر 1399 15:00
واویشکا مرغ از غذاهای گیلانی است که در کنار برنج سرو شده و به روشهای متفاوتی تهیه میشود. خوراک یا خورشت واویشکا از جمله خوشمزهترین و مشهورترین غذاهای شمالی است. واویشکا غذایی با ریشه روسی است که بعد از جنگ جهانی دوم به آشپزخانه گیلانی راه پیدا کرد. برای درست کردن واویشکا میتوانید هم از گوشت قرمز استفاده کنید و...
-
آش اوماج تبریزی؛ خوشمزه و لذیذ
دوشنبه 17 آذر 1399 14:55
اوماج آشی یا آش اوماج از غذاهای سنتی است که تهیه آن با نوعی پاستای قدیمی باعث شده تا این غذا از سایر آشهایی که طعم آنها را تا به حال چشیدهاید متمایز باشد. آش اوماج یکی از آشهای سنتی تبریز است. اوماج از ریشه آذری “تکه کردن” گرفته شده است. در زمانهای قدیم در خطه آذربایجان شرقی با درست کردن گلولههای کوچک خمیری...
-
طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا
دوشنبه 17 آذر 1399 14:51
سوپ شلغم برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کودکان هم مناسب است و هم برای کودک شما هم یک غذای بسیار مفید و مقوی است. یکی از بهترین موادغذایی برای درمان سرماخوردگی در طب پزشکی، طب سنتی ایرانی و اسلامی شلغم است. حالا اگر این شلغم را به صورت سوپ با مرغ که خودش درمان سرماخوردگی و کرونا است و پیاز که یک ماده ضدعفونت،...
-
خرما پلو اهوازی با مرغ
یکشنبه 16 آذر 1399 11:54
خرما پلو از پلوهای ترکیبی و مغذی است که اصالتا متعلق به نواحی جنوبی کشور بوده و به روشهای متفاوتی طبخ میشود. طرز تهیه خرما پلو خرما پلو از غذاهای اصیل نواحی جنوبی ایران به ویژه اهواز است که به دلیل محتویات خاصش مانند گوشت مرغ (یا گوشت چرخکرده) و خرما از غذاهای مقوی و پرکالری محسوب میشود. طرز تهیه انواع پلوهای...
-
لازانیا بدون گوشت؛ همچنان لذیذ
یکشنبه 16 آذر 1399 11:38
لازانیا بدون گوشت از آن دسته غذاهایی است که طعم بسیار خوبی دارد و مناسب گیاهخواران و همچنین کودکان است. لازانیا از غذاهای ایتالیایی و محبوبی است که از انواع آن میتوان به لازانیا گیاهی اشاره کرد. استفاده از پنیر پیتزا و همچنین محتویات متنوع آن، لازانیا بدون گوشت را به غذایی پرطرفدار تبدیل کرده است. با طرز تهیه...
-
قابلی پلو، غذای افغانستانی
جمعه 14 آذر 1399 18:18
قابلی پلو یکی از غذاهای معروف افغانستان است که طعم شیرینی دارد و بیشتر در مجالس و مهمانیهای رسمی سرو میشود. کابلی پلو یا قابُلی پَلَو یکی از پلوهای معروف در افغانستان است. این پلو در کشورهای ایران و ازبکستان هم درست میشود. در تهیه قابلی پلو که پرطرفدارترین غذا در شهر مزارشریف است، از برنج، گوشت گوسفند، هویج،...
-
کباب کوبیده مرغ خانگی
جمعه 14 آذر 1399 18:12
یکی از خوشمزهترین نوع کباب که پیشنهاد میشود امتحان کنید، کباب کوبیده مرغ است. این نوع کباب را میتوان به راحتی در منزل و بدون دردسر تهیه کرد. برخلاف کباب کوبیدههایی که معمولا با گوشت قرمز تهیه میشود، این کباب را میتوانید با گوشت مرغ نیز آماده کرده و از طعم آن لذت ببرید. بخش آشپزی مجله دلتا را با طرز تهیه کباب...
-
طرز تهیه ترش تره
جمعه 14 آذر 1399 18:02
ترش تره غذایی خوشمزه و خوشطعم است که با سبزیجات محلی، تخممرغ، سیر و آب نارنج پخته میشود. گیلان غذاهای محلی زیادی دارد و ترش تره یکی از غذاهای این خطه است. ترش تره که در واقع نوعی خورشت است، با نان یا کته خورده میشود. این غذا طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی میتوانید آن را در منزل آماده کرده و از آن لذت ببرید....
-
خورشت جوجه غوره بادمجان
جمعه 14 آذر 1399 17:49
خورشت جوجه غوره بادمجان، انتخاب خوبی برای افرادی است که رژیم پرهیز از گوشت قرمز دارند و به خورشت بادمجان علاقهمند هستند. بادمجان یکی از خوشمزهترین سبزیجاتی است که در غذاهای ایرانی جایگاه ویژهای دارد. غذاهای متنوع و گوناگونی با بادمجان درست میشود و کمتر کسی است که آن را دوست نداشته باشد. جوجه غوره بادمجان یکی...
-
طرز تهیه بریانی مرغ
جمعه 14 آذر 1399 17:41
بریانی هندی یکی از غذاهای معروف هندوستان است که با برنج و مرغ طبخ شده و علاوه بر هند با روشی تقریباً مشابه در کشورهای عربی و جنوب شرقی آسیا نیز تهیه میشود. غذاهای هندی به خاطر طعم خوشمزه و تند و تیزشان درسراسر دنیا مشهورند. اگر عاشق غذاهای تند و تیز و پرادویه هستید، با طرز تهیه بریانی مرغ هندی با مجله دلتا همراه...
-
طرز تهیه یتیمچه
جمعه 14 آذر 1399 17:34
یتیمچه یکی از انواع غذاهای نانی است که با بادمجان و گوجه فرنگی تهیه میشود. این غذای خوشمزه شباهت بسیاری نیز به خوراک بادمجان دارد. یتیمچه یک غذای نونی ساده مناسب برای شام و ناهار است که در شهرهای مختلف ایران آن را به صورت متنوع، با گوشت یا بدون گوشت درست میکنند. روش پخت یتیمچه را در بخش آشپزی مجله دلتا دنبال...
-
طرز تهیه خورشت داوود پاشا
چهارشنبه 12 آذر 1399 11:26
خورشت داود پاشا از غذاهای خوشخوراک ترکی است که میتواند بهعنوان یکی از گزینههای سرو در مجالس و مهمانیها در نظر گرفته شود. خورشت داوود پاشا از معروفترین غذاهای کشور ترکیه است که به دلیل شباهت طعم و رنگش با فسنجان در ایران نیز طرفداران بسیاری پیدا کرده است. با طرز تهیه خورشت داود پاشا بخش آشپزی مجله دلتا را...
-
طرز تهیه دمپختک
چهارشنبه 12 آذر 1399 11:21
دمپختک یا دمی باقالی یکی از غذاهای تهرانی است که بسیار پرطرفدار بوده و با پیاز و سالاد شیرازی سرو میشود. در تهیه دمپختک از گوشت استفاده نمیشود بنابراین یک غذای گیاهی بوده و برای کسانی که در استفاده از گوشت محدودیت دارند بسیار مناسب است. اگرچه ممکن است طرز تهیه دمپختک بسیار ساده به نظر برسد اما مثل همه غذاها...
-
کوکوی نودل و طرز تهیه آن
سهشنبه 11 آذر 1399 12:47
کوکوی نودل یک غذای بسیار مناسب برای شام یا میانوعده به ویژه برای کودکان است. کوکو یکی از سادهترین غذاهای سرخ کردنی ایرانی است که در پخت آن دست شما برای خلاقیت کاملا باز است و با تغییر مواد تشکیلدهنده آن میتوانید کوکوهای متنوع و جالبی درست کنید. نودل نیز یک غذای رشتهای آسیایی است که در آشپزی کشورهای شرق آسیا...
-
کدو حلوایی پلو؛ یک غذای پاییزی از شمال ایران
سهشنبه 11 آذر 1399 12:43
کدو پلو، یکی از دهها پلو مخلوط ایرانی است که بسیار ساده و سریع آماده میشود و شامی عالی در فصل کدو حلوایی است. از ایام قدیم کدو حلوایی در شمال کشور بسیار محبوب بوده و به تنهایی یا در غذاهای مختلف از آن استفاده میکردهاند. در مازندران، غذای معروفی با کدو حلوایی تهیه میشود که به «کیی پلا» یا کدو پلو معروف است و...
-
خوراک ماهی با گوجه فرنگی کبابی
دوشنبه 10 آذر 1399 16:39
خوراک ماهی تیلا پیا یک غذای پرخاصیت است و گوشت آن پروتئین، اسیدهای چرب غیر اشباع، امگا ۳ و امگا ۶ مورد نیاز بدن را تامین میکند. خوراک ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی یک غذای خوشمزه است که برای تهیه آن، ماهی همراه با سس مخصوص در فر گریل میشود. ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی را میتوانید به عنوان شام یا ناهار و...
-
طرز تهیه شیله عدس؛ آش تبریزیها
دوشنبه 10 آذر 1399 16:33
شیله عدس از غذاهای خوش رنگ و لعاب و سنتی شهر تبریز است که به عنوان پیشغذا نیز میتوان آن را سرو کرد. آش شیله عدس از غذاهای شهر تبریز و آذربایجان شرقی است که به دلیل وجود عدس و بلغور گندم با تقویت سیستم دفاعی، بدن شما را در برابر بیماریهای ویروسی مقاوم میکند. همچنین مصرف روزانه عدس بهعنوان یک منبع عالی از فیبر...
-
تهیه کباب قفقازی
شنبه 8 آذر 1399 16:34
کباب قفقازی مانند کباب بختیاری از ترکیب گوشت قرمز و مرغ تهیه میشود و بسیار پرطرفدار است. کباب قفقازی یکی از کبابهای خوشمزه و معروف است که اصالت آن به قفقاز برمیگردد. این کباب را به راحتی و با کمی حوصله میتوان در منزل درست کرد. برای آشنایی با طرز تهیه کباب قفقازی با مجله دلتا همراه باشید. مواد لازم تهیه کباب...
-
قلیه میگو؛ غذای دریایی جنوبی!
شنبه 8 آذر 1399 07:55
خورشت قلیه میگو از غذاهایی دریایی جنوبی است که ظاهر اشتهاآور و شبیه به قلیه ماهی آن شما را مجاب خواهد کرد که حتما طعم آن را امتحان کنید. طرز تهیه قلیه میگو اگر به غذاهای دریایی مخصوصاً میگو علاقه دارید و به سلامت خود اهمیت میدهید، پیشنهاد میکنیم یک بار هم که شده قلیه میگو را امتحان کنید. قلیه میگو نیز مانند دیگر...
-
طرز تهیه خاگینه تبریزی زعفرانی
شنبه 8 آذر 1399 07:50
کیک خاگینه تبریزی از دسرهایی است که معمولا با چای یا قهوه و به عنوان میان وعده و عصرانه سرو میشود. طرز تهیه خاگینه تبریزی مجلسی خاگینه تبریزی یا به قول خود تبریزیها «قیقناخ» یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین دسرهای منطقه آذربایجان شرقی است که در مهمانیها و مجالس رسمی سرو میشود. برای مغز خاگینه از انواع آجیل...
-
طرز تهیه گمج کباب گیلانی
شنبه 8 آذر 1399 07:46
گمج کباب از غذاهای محبوب گیلانی است که با سبزی محلی چوچاق تهیه شده و بر خلاف اسمش یک خورشت است. گمج کباب گیلانی یکی دیگر از غذاهای محلی گیلانی است که داخل ظرف سفالی به نام گمج پخته میشود. گمج باعث میشود غذا با حرارت ملایمی پخته و لعاب بیشتری بیندازد. سبزی چوچاق و رب انار و گردو نیز که پای ثابت غذاهای شمالی است...
-
جوجه کباب لبنانی با سس سیر توم
شنبه 8 آذر 1399 07:42
جوجه کباب لبنانی از غذاهای محبوب بینالمللی است که میتوانید آن را با یک دستور پخت ساده در منزل تهیه کنید. جوجه کباب لبنانی طرز تهیه جوجه کباب لبنانی اغلب به خاطر ترکیب خاص مواد و ادویه با اما و اگرهایی مواجه است و به همین خاطر اغلب افراد ترجیح میدهند آن را به صورت آماده از مغازههای فروش محصولات پروتئینی تهیه...
-
طرز تهیه دلمه کدو حلوایی
چهارشنبه 5 آذر 1399 15:30
دلمه کدو حلوایی، یک غذای خاص پاییزی و خوشمزه است و طرفداران بسیاری در بین دوستداران کدو حلوایی دارد. کدو حلوایی خاصیت فراوان خود را با درمان برخی از بیماری ها از جمله رفع تب، درمان گرفتگی عضلات، استحکام بافت جسم و اشتها آور بودن نشان داده است. علاوه بر اینها، از تخمه و حتی آب این میوه به دلیل ارزش غذایی و دارویی...
-
طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت
چهارشنبه 5 آذر 1399 15:18
اسفناج پلو از پلوهای ترکیبی با ارزش غذایی بالاست که طبخ آسانی داشته و انتخاب خوبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. اسفناج جدای از ارزش غذایی و کالری فراوانی که دارد جنبه دارویی درمانی نیز داشته و در درمان بسیاری از بیماریها از جمله رفع بیخوابی و بهبود گوارش مفید واقع شده است. بنابراین استفاده از اسفناج در غذاهایی...
-
مواد غذایی خون ساز را بشناسید
سهشنبه 4 آذر 1399 16:19
از مهمترین مواد غذایی خون ساز میتوان به جگر، میوههای خشک شده، سویا، سیب زمینی و اسفناج اشاره کرد. احتمالا میدانید هموگلوبین برای عملکرد بدن بسیار مهم است. همچنین ممکن است بدانید که هموگلوبین ارتباط نزدیکی با آهن، گلبولهای قرمز و کمخونی دارد؛ اما آیا میدانید افزایش سطح هموگلوبین مستلزم افزایش میزان جذب آهن است؟...
-
کرونا چه تأثیری بر مادران باردار می گذارد؟
سهشنبه 4 آذر 1399 16:14
یکی از مهمترین نگرانیهای این روزهای مادران باردار، جدا از ابتلا به ویروس کرونا، انتقال آن به کودک دلبندشان است. کرونا چه تاثیری بر دوره بارداری مادر میگذارد؟ اصلاً آیا این ویروس به کودک درون رحم منتقل میشود؟ ویروس کرونا و بارداری واقعیت این است که ویروس کرونا آنقدرها شناخته شده نیست تا بدانیم که آیا ممکن است روی...
-
خواص باورنکردنی کشک
سهشنبه 4 آذر 1399 16:06
تقویت و استحکام استخوانها، پیشگیری از پوکی استخوان، سلامت دندانها و تنظیم فشار خون از خواص کشک است. خواص کشک کشک یکی از محصولات لبنی تخمیری است که در بسیاری از غذاهای سنتی ایرانی کاربرد دارد. این ماده به عنوان طعمدهنده و گاهی مستقیما به عنوان غذا استفاده میشود. در این مطلب از مجله دلتا ، مهمترین خواص کشک ، ارزش...
-
طرز تهیه کُبه؛ سمبوسه عربی
سهشنبه 4 آذر 1399 15:55
کبه یا کپه یکی از خوراکهای خوشمزه و لذیذ عربی و شبیه به سمبوسه است که بیشتر در کشورهای لبنان و عراق پخته میشود. کبه در واقع شبیه سمبوسه با گوشت است با تفاوتهایی مهم! سمبوسه گوشت را در لایهای از نان میپیچند اما کبه را در لایهای از برنج قرار میدهند، همچنین ظاهر سمبوسه گوشت به صورت مثلثی است، اما کبه به صورت...