-
سوپ اسفناج و عدس؛ یک پیشنهاد ویژه
دوشنبه 3 آذر 1399 14:04
سوپ عدس و اسفناج از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بهویژه در میان گیاهخواران و افراد وگن است. انواع سوپ در آشپزخانههای کشورهای مختلف دنیا وجود دارند و کمتر پیش میآید با استقبال روبرو نشوند، به ویژه که کمکم به روزهای سرد سال نزدیک میشویم و تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماریهای عفونی دستگاه تنفسی ضروری است. بخش...
-
دمپخت لوبیا چشمبلبلی و مرغ
دوشنبه 3 آذر 1399 13:52
دمپخت لوبیا چشمبلبلی و مرغ از پلوهای ترکیبی و منحصر به فرد جنوبی است که طرز تهیه آسانی دارد. دمپخت لوبیا چشمبلبلی یا پلو شوشتری از غذاهای جنوبی است و در کنار سالاد شیرازی سرو میشود. بخش آشپزی مجله دلتا را با طرز تهیه پلو شوشتری ورق بزنید. مواد لازم برنج ۱ کیلو فیله مرغ خرد شده نیم کیلو شوید خرد شده تازه ۲ لیوان...
-
تهیه خوراک جغور بغور
یکشنبه 2 آذر 1399 14:21
جغور بغور یک غذای سنتی ایرانی و بسیار خوشمزه است که ارزش غذایی بالایی داشته و به راحتی قابل تهیه است. با ارزش غذایی بالایی که خوراک جغور بغور به دلیل محتوای پروتئینیاش دارد، میتوان این خوراک خوشمزه را برای همه افراد خانواده بهویژه کودکان و سالمندان تهیه کرد. اگر به فکر سلامت خانواده هستید بد نیست این خوراکیهای...
-
خورشت آلو اسفناج
شنبه 1 آذر 1399 14:03
خورشت آلو اسفناج از انواع خورشتهای ایرانی است که به عنوان یک خورشت مجلسی شناخته میشود. خورشت آلو اسفناج به دلیل اسفناجی که در آن استفاده میشود، سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان مفید است. در پخت خورشت آلو اسفناج از گوشت گاو یا...
-
طرز تهیه خوراک بلدرچین
شنبه 1 آذر 1399 13:50
خوراک بلدرچین غذایی مفید و پرخاصیت است که به شیوههای گوناگونی طبخ میشود. تنوع غذا با بلدرچین زیاد است و غذاهای متنوع و لذیذی میتوان با آن درست کرد. در این مطلب طرز تهیه خوراک بلدرچین به دو شیوه آمده که بسیار خوشمزه و خوشطعم و مناسب سرو در مهمانیها است. برای آشنایی با طرز تهیه خوراک بلدرچین با مجله دلتا همراه...
-
طرز تهیه کوفته تبریزی
جمعه 30 آبان 1399 16:02
کوفته تبریزی یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز است. این کوفته خوشمزه به دلیل طعم و مزه بینظیری که دارد، تقریبا در تمام شهرهای ایران طبخ میشود. کوفته تبریزی از غذاهای لذیذ و اصیل ایرانی است که تهیه آن فوت و فنهای خاص خود را دارد. برای آشنایی با طرز تهیه کوفته تبریزی با آشپزی...
-
دستور پخت آلبالو پلو مجلسی
جمعه 30 آبان 1399 15:58
آلبالو پلو از غذاهای اصیل ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانیها سرو میشود و یک غذای فصلی به حساب میآید. آلبالو پلو غذایی خوشطعم و ملس است که با مرغ یا گوشت قلقلی درست میشود. با اینکه آلبالو مخصوص فصل تابستان است، ولی با منجمد کردن آن میتوان در تمام ایام سال این غذای خوشمزه را طبخ کرد. برای آشنایی با طرز تهیه...
-
خورشت آلو مسما با رب انار
جمعه 30 آبان 1399 15:52
خورشت آلو مسما با رب انار یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مرغ و آلو و رب انار درست میشود. خورشت آلو انواع گوناگونی دارد و هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ میشود. وقتی این خورشت با مرغ درست شود، آلو مسما نام دارد که یکی از خورشتهای پرطرفدار ایرانی است. برای آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو مسما با رب انار با مجله...
-
پاستا آلفردو؛ لذیذ و اشتهاآور
پنجشنبه 29 آبان 1399 01:45
پاستا پنه مرغ با سس آلفردو، از جمله غذاهای ایتالیایی با پاستا است که در عین خوشمزگی، طبخ بسیار آسانی دارد. ۲ ویژگی مهم که پنه مرغ با سس آلفردو را تبدیل به یک غذای محبوب میکند، طعم خامهای با پنیر آب شده و طبخ آسان آن است. خیلی از مواقع ما به دنبال یک دستور غذای سریع اما خوشمزه برای شام یا ناهار هستیم که نیازی به مواد...
-
خورشت غوره مسمّا؛ خوشمزه و ملس
پنجشنبه 29 آبان 1399 01:39
خورشت غوره مسکا با ظاهری شبیه به قورمهسبزی یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است. خورشت غوره از غذاهای ترش و ملس ایرانی است که اگرچه به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ میشود ولی میتوان آن را با گوشتهای سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. ضمن اینکه اگر گیاهخوار هستید میتوانید این خورشت را بدون گوشت و به...
-
طرز تهیه دلمه بادمجان
سهشنبه 27 آبان 1399 12:59
“دلمه بادمجان حصیری” یک پیشنهاد عالی و مناسب برای کسانی است که به دنبال غذای سبک برای وعده شام هستند. دلمه بادمجان حصیری یک پیشغذای خوشمزه و لذیذ ایرانی و طرز تهیه آن متنوع است. میتوانید درون بادمجان را با پیاز داغ آماده، کشک و گردو خرد شده پر کرده یا از مخلوط گوشت و سبزیجات استفاده کنید. مجله دلتا را با طرز...
-
طرز تهیه قنبرپلو شیرازی
سهشنبه 27 آبان 1399 12:41
قنبرپلو برخلاف اسمش از غذاهای تشریفاتی و سنتی شیرازیهاست که در میهمانیها و مناسبتهای مختلف پخته میشود. قنبرپلو از غذاهای اصیل و سنتی شهر شیراز است که در مراسمها و مناسبتهای خاص سرو میشود. این پلوی مخلوط با کوفتههای کوچک گوشت چرخکرده با طعم ملس اگر با سالاد شیرازی سرو شود، ترکیب فوقالعادهای خواهد بود. با...
-
طرز تهیه و رازهای خوشمزه شدن ماکارونی با سویا و قارچ
دوشنبه 26 آبان 1399 12:21
ماکارونی یکی از محبوبترین غذاها در تمامی اعصار و قرون است. این غذای زیر مجموعه پاستا با رگ و ریشه ایتالیاییاش در صدر غذاهای دوست داشتنی کوچک و بزرگ تک و تنها سالهاست سلطنت میکند اغلب مردم عادت دارند ماکارونی را با گوشت چرخکرده درست کنند اما اگر قصد دارید به دلایل مختلف مصرف گوشت را در رژیم غذایی روزانه محدود...
-
طرز تهیه کوکوی بادمجان
دوشنبه 26 آبان 1399 12:07
کوکوی بادمجان یکی از کوکوهای ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد و مورد استقبال طرفداران بادمجان قرار گرفته است. کوکو بادمجان یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر وعده اصلی، به عنوان پیش غذا نیز سرو میشود. مجله دلتا را با طرز تهیه کوکوی بادمجان ورق بزنید. مواد لازم: بادمجان ۵ عدد تخم مرغ ۳ عدد...
-
سوپ عدس درمانی برای کرونا
یکشنبه 25 آبان 1399 15:54
سوپ عدس یکی از غذاهایی است که با توجه به شیوع بیماری همه گیر کرونا و شروع فصل زمستان باید به مصرف آن توجه جدی داشت. سوپ عدس یکی از سوپهای خوشمزه و مقوی ایراین است که بیشتر در زمستان طبخ میشود. خیلی افراد این سوپ را با عدسی اشتباه میگیرند البته این سوپ تقریبا هیچ شباهتی با آش عدسی ندارد و با مواد مثل قارچ و جو...
-
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
یکشنبه 25 آبان 1399 15:45
ناگت مرغ یکی از انواع ناگتهای پر طرفدار است که علاوه بر طعم خوشمزه، سریع نیز آماده سرو میشود. ناگت یکی از فستفودهای پر طرفداری است که مواد اولیه آن را مرغ، گوشت، میگو یا سبزیجات تشکیل میدهد. از آنجا که ناگت خانگی در مقایسه با ناگت آماده و منجمد، لذیذتر و سالمتر است در بخش آشپزی مجله دلتا میتوانیدطرز تهیه...
-
نرگسی اسفناج با پنیر
یکشنبه 25 آبان 1399 15:35
نرگسی اسفناج با پنیر یک صبحانه بسیار خوشمره است که میتوانید درست کنید نرگسی اسفناج یکی از قدیمیترین، مقویترین و سادهترین غذاهای ایرانی است که در سالهای اخیر در رستورانهایی که صبحانههای لوکس سرو میکنند با کمی تفاوت به املت اسفناج هم مشهور شده است در ادامه با مجله دلتا طرز تهیه نرگسی اسفناج را بخوانید. ...
-
طرز تهیه کالباس خانگی لیوانی
شنبه 24 آبان 1399 23:29
طرز تهیه کالباس خانگی گوشت هم دقیقا به همین ترتیب است با این تفاوت که به جای گوشت مرغ از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید. هومر، شاعر و داستاننویس مشهور یونانی هم در برخی کتابهایش به سوسیس و کالباس اشاره کرده است. در تاریخ پر فراز و نشیب سوسیس و کالباس ( در دورهای کلیسا و در دورههایی هم برخی دولتها...
-
طرز تهیه کدو سوخاری
شنبه 24 آبان 1399 23:19
کدو سوخاری یک میانوعده مقوی و سالم است که در همین حال بسیار لذیذ و ترد است. در این مطلب طرز تهیه یک پیشغذا یا میانوعده خیلی ترد و لذیذ و در عین حال سالم و کم کالری را به شما معرفی میکنیم که با کدو سبز درست میشود با درست کردن این پیشغذای خوشمزه میتوانید بیشتر از کدو که فوقالعاده مفید است استفاده کنید و...
-
ران مرغ پنیری؛ ترد و خوشمزه
شنبه 24 آبان 1399 23:11
یکی از غذاهای خانگی خوش طعم و مناسب ذائقه کودکان، ران مرغ پنیری است. ران مرغ پنیری یکی از غذاهای سریع و خوشمزه است که میتواند در کمترین زمان و با هزینه معقول برای اهل خانه بهویژه کودکان پخته و سرو شود. بخش آشپزی مجله دلتا را با طرز تهیه ران مرغ پنیری ورق بزنید. مواد لازم ران مرغ : ۵ عدد سیبزمینی متوسط : (۲ عدد...
-
خورشت آلو؛ ترش و ملس
شنبه 24 آبان 1399 23:03
خورشت آلو مسما از انواع خورشتهای خوشمزه ایرانی است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. کمتر کسی است که عاشق غذاهای ایرانی باشد و با خورشتهای ترش و شیرین میانهای نداشته باشد. از خورشت فسنجان گرفته تا آلو اسفناج، همه به دلیل طعم ملسشان پرطرفدار و پای ثابت سفرههای ایرانی شدهاند. اگر شما نیز یکی از هواداران طعم...
-
طرز تهیه و مزه دار کردن جوجه کباب در فر
شنبه 24 آبان 1399 22:46
امروزه اکثر افراد در آپارتمانها زندگی میکنند، بنابراین امکان برپاکردن آتش در منقل و درست کردن کباب برای آنها وجود ندارد. اما به راحتی میتوان کباب را در فر نیز تهیه کرد. دیابت از آن جمله بیماریهایی است که نیاز به رژیم غذایی خاصی دارد، هر چند چه مبتلا به دیابت باشید و چه نباشید رعایت یک رژیم غذایی سالم با حداقل...
-
استیک با سس قارچ
شنبه 24 آبان 1399 22:36
استیک با سس قارچ یک غذای دوست داشتنی برای همه است. طعم عالی گوشت با قارچ هوش را از سر همه میبرد استیک با سس قارچ یک غذای دوست داشتنی برای همه است. طعم عالی گوشت با قارچ هوش را از سر همه میبرد اما تهیه کردن استیک از آن جایی که نکات و مراحلی دارد ممکن است به نظر بعضیها سخت بیاید. یا حتی باعث شود از تهیه کردن و...
-
اسکندر کباب؛ طعم اصیل یک غذای ترکی
پنجشنبه 22 آبان 1399 13:45
اسکندر کباب از شناختهشدهترین و قدیمیترین غذاهای ترکیه است که مزه خاص آن به مذاق کبابدوستان ایرانی نیز خوش آمده است. ترکیه مهد غذاهای خوشمزه و لذیذی است که اغلب با طبع ما ایرانیها جور درمیآید. اسکندر کباب نیز از این غذاهاست که همیشه با ماست سرو میشود و گاهی یک کوفته گوشت هم روی آن قرار داده میشود. این کباب...
-
سوپ لوبیا و سبزیجات
پنجشنبه 22 آبان 1399 13:32
این سوپ یک وعده غذایی مقوی و سالم است که بعد از یک روز کاری به عنوان ناهار خیلی لذیذ خواهد بود در میان انواع سوپ در این مطلب به شما سوپی را معرفی میکنیم که بسیار لذیذ است و هرکس که سوپ را غذا نمیداند کافیست این سوپ را میل کند تا نظرش عوض شود این سوپ را میتوانید به راحتی درست کنید در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ...
-
طرز تهیه کتلت بادمجان
چهارشنبه 21 آبان 1399 16:37
کتلت بادمجان یکی دیگر از خانوادههای کتلتها میباشد که مانند دیگر کتلتها از طعم بینظیری برخوردار میباشد. کتلت بادمجان یک وعده غذایی کامل برای نهار و شام می باشد که برعکس گوجه بادمجان و یا خورشت بادمجان به روغن کمتری نیاز دارد در نتیجه برای بیشتر افراد مناسب است. کتلت بادمجان نیز شبیه کباب ساده تهیه می شود که...
-
طرز تهیه لازانیا رژیمی با کدو
چهارشنبه 21 آبان 1399 16:28
همانطور که ارزش غذایی کدو سبز مشاهده کردید آن سبزی دارای مقادیر کمی نشاسته است. وجود کم نشاسته به معنی کربوهیدرات قندی کم و فیبر زیاد است. به همین دلیل است که شما با خوردن کدو احساس سیری بیشتر میکنید و از خوردن دست میکشید. همان کاری که برای کاهش وزن بدون فعالیت شدید بدنی به آن نیاز دارید. همانطور که ارزش غذایی...
-
طرز تهیه پوره سیب زمینی
چهارشنبه 21 آبان 1399 16:10
پوره سیبزمینی از دورچین های جذاب و خوشمزه غذا هاست پوره سیب زمینی یکی از غذاهای فوری و محبوب در جهان است که در بیشتر مواقع در کنار غذاهای دیگر سرو می شود. این غذای خوشمزه را می توانید در کنار غذاهای اصلی مثل استیک گوشت یا استیک مرغ یا برای تزیین انواع غذاها استفاده کنید. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار...
-
طرز تهیه آش گشنیز
سهشنبه 20 آبان 1399 14:49
اگر به مازندران سفر کرده باشید لب جادهها آش گشنیز را دیدهاید و احتمالا خاطره خوبی برای خود با این آش از مازندران ساختهاید. آش گشنیز یکی از آشهای مخصوص استان مازندران است. این آش تا حدودی شبیه به آش دوغ اردبیل می باشد اما در عین حال دارای تفاوتهای زیادی نیز هست.در خیلی قسمت های ایران برای پخت این آش از ماست...
-
برنج سرخ شده هاوایی
سهشنبه 20 آبان 1399 14:41
برنج سرخ شده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ کرده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفلدلمهای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعمدهنده است. برنج سرخ شده هاوایی شامل عناصر استوایی علاوه بر مواد برنج سرخ شده کلاسیک است از جمله، آناناس، فلفلدلمهای، برنج نارگیلی و گیاهان معطر طعمدهنده است. این غذا خوش...