کبه یا کپه یکی از خوراکهای خوشمزه و لذیذ عربی و شبیه به سمبوسه است که بیشتر در کشورهای لبنان و عراق پخته میشود.
کبه در واقع شبیه سمبوسه با گوشت است با تفاوتهایی مهم! سمبوسه گوشت را در لایهای از نان میپیچند اما کبه را در لایهای از برنج قرار میدهند، همچنین ظاهر سمبوسه گوشت به صورت مثلثی است، اما کبه به صورت دایرهای و گرد است. معمولا موادی که در کبه استفاده میشود شامل گوشت، سیب زمینی و سبزیجات معطر است که میتوانید این مواد را با توجه به ذائقه خود کم و زیاد کرده یا تغییر دهید. مجله دلتا امروز با طرز تهیه کبه برنج به روز شده است.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با غذاهای بینالمللی “طرز تهیه املت ماسالا (هندی)” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
(مناسب برای ۴ نفر)
برای تهیه سوپ عدس و اسفناج که یکی از انواع سوپ مجلسی و خوشمزه برای مهمانی و درمان بیماریهای ویروسی است میتوانید به سوپ، سیب زمینی، قارچ یا هویج هم اضافه کنید که سلیقهای است، اما مواد اصلی این سوپ همان عدس، اسفناج و جو پرک است.
بد نیست بدانید انگلیسیها به جای خامه یک عدد تخم مرغ نیمرو یا آبپز روی سوپ اسفناج میگذارند یا ایتالیاییها با مقداری پنیر پارمزان رنده شده این سوپ را میل میکنند.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ “طرز تهیه سوپ حریره” را مطالعه کنید.
دمپخت لوبیا چشمبلبلی و مرغ از پلوهای ترکیبی و منحصر به فرد جنوبی است که طرز تهیه آسانی دارد.
دمپخت لوبیا چشمبلبلی یا پلو شوشتری از غذاهای جنوبی است و در کنار سالاد شیرازی سرو میشود. بخش آشپزی مجله دلتا را با طرز تهیه پلو شوشتری ورق بزنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع ته چین “ته چین شوید باقالی با مرغ” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
جغور بغور یک غذای سنتی ایرانی و بسیار خوشمزه است که ارزش غذایی بالایی داشته و به راحتی قابل تهیه است.
با ارزش غذایی بالایی که خوراک جغور بغور به دلیل محتوای پروتئینیاش دارد، میتوان این خوراک خوشمزه را برای همه افراد خانواده بهویژه کودکان و سالمندان تهیه کرد. اگر به فکر سلامت خانواده هستید بد نیست این خوراکیهای ساده و مقوی را بیشتر تهیه کنید تا سبک تغذیه سالم را مانند گذشته حفظ کنید. برای آشنایی با طرز تهیه خوراک جغور بغور با مجله دلتا همراه باشید.
اندازه خرد کردن دل و جگر و … سلیقهای است اما پیشنهاد میشود خیلی ریز خرد نکنید. بهدلیل دیر پز بودن جگر سفید حتما پیش از اضافه کردن باید جداگانه پخته شود. در بعضی دستورها به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده میکنند و سیب زمینی خرد شده نیز به این خوراک میافزایند.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع غذا با مرغ “طرز تهیه بریانی مرغ” را مطالعه کنید.
اسکندر کباب؛ طعم اصیل یک غذای ترکی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
خورشت آلو اسفناج از انواع خورشتهای ایرانی است که به عنوان یک خورشت مجلسی شناخته میشود.
خورشت آلو اسفناج به دلیل اسفناجی که در آن استفاده میشود، سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان مفید است. در پخت خورشت آلو اسفناج از گوشت گاو یا گوسفند استفاده میشود. البته میتوان در این غذا از گوشت بوقلمون نیز استفاده کرد. اگر شما طرفدار غذاهای گیاهی و بدون گوشت هستید، میتوانید این غذا را بدون گوشت نیز بپزید. با مجله دلتا و طرز تهیه خورشت آلو اسفناج همراه باشید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع خورشت “خورشت مرغ مجلسی” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید