سوپ شلغم برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کودکان هم مناسب است و هم برای کودک شما هم یک غذای بسیار مفید و مقوی است.
یکی از بهترین موادغذایی برای درمان سرماخوردگی در طب پزشکی، طب سنتی ایرانی و اسلامی شلغم است. حالا اگر این شلغم را به صورت سوپ با مرغ که خودش درمان سرماخوردگی و کرونا است و پیاز که یک ماده ضدعفونت، ضدویروس و ضد التهاب است و جو پرک سرشار از فیبر و ویتامین درست کنید، یک معجون فوقالعاده برای درمان کرونا و آنفولانزا ساختهاید در ادامه با مجله دلتا طرز تهیه سوپ شلغم و جو را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ “طرز تهیه سوپ حریره” را مطالعه کنید.
سوپ اسفناج و عدس؛ یک پیشنهاد ویژه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
خرما پلو از پلوهای ترکیبی و مغذی است که اصالتا متعلق به نواحی جنوبی کشور بوده و به روشهای متفاوتی طبخ میشود.
خرما پلو از غذاهای اصیل نواحی جنوبی ایران به ویژه اهواز است که به دلیل محتویات خاصش مانند گوشت مرغ (یا گوشت چرخکرده) و خرما از غذاهای مقوی و پرکالری محسوب میشود. طرز تهیه انواع پلوهای ترکیبی و همچنین خرما پلو را در مجله دلتا بخوانید.
ابتدا خرما را از وسط، با دقت بدون اینکه متلاشی شود، برش بزنید و هسته را جدا کنید. سپس خرما را در یک تابه روی شعله متوسط در مقداری کره تفت دهید تا حدی که پوست خرما براق شده و در هنگام تزیین خرما پلو نمای زیبایی به آن بدهد.
بسته به نوع برنج، اجازه دهید چند ساعت در آب و نمک خیس بخورد. در یک قابلمه متوسط مقدار مناسبی آب بریزید و روی شعله گاز بگذارید و پس از جوش آمدن آب، برنج را در آن بریزید و بعد از مدت زمان کافی، برنج را آبکش کنید و بپزید. برای ته دیگ نیز از سیب زمینی یا نان استفاده کنید.
سینه مرغ را به قطعات هم اندازه برش بزنید. سپس یک تابه متوسط روی شعله گاز بگذارید، اجازه دهید تابه خوب داغ شود. سپس مقداری روغن یا کره داخل آن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. مرغ را با مقدار مناسبی نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید تا طعم بگیرد و سرخ شود. اگر تمایل داشتید میتوانید از ران مرغ نیز استفاده کنید. پس از سرخ شدن مرغ، شعله را کم کنید و در تابه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ببندید تا مغز پخت شود. زمان دقیق پخت بستگی به سایز قطعات مرغ دارد.
ظرف مناسب سرو غذا را بردارید و برنج را داخل آن بکشید. سپس با استفاده از خرمایی که در مرحله اول تهیه کردید و مرغها روی آن را تزیین کنید. به دلخواه، میتوانید مقداری کشمش، زرشک، خلال پسته و بادام و پیاز داغ هم برای تزیین جذابتر روی غذا اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با روش پخت انواع پلو “هویج پلو با گوشت قلقلی” را مطالعه کنید.
کدو حلوایی پلو؛ یک غذای پاییزی از شمال ایران
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
لازانیا بدون گوشت از آن دسته غذاهایی است که طعم بسیار خوبی دارد و مناسب گیاهخواران و همچنین کودکان است.
لازانیا از غذاهای ایتالیایی و محبوبی است که از انواع آن میتوان به لازانیا گیاهی اشاره کرد. استفاده از پنیر پیتزا و همچنین محتویات متنوع آن، لازانیا بدون گوشت را به غذایی پرطرفدار تبدیل کرده است. با طرز تهیه لازانیا بدون گوشت با مجله دلتا همراه باشید.
برای سس:
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع پاستا “پاستا آلفردو؛ لذیذ و اشتهاآور” را مطالعه کنید.
خوراک ماهی با گوجه فرنگی کبابی
جوجه کباب لبنانی با سس سیر توم
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
قابلی پلو یکی از غذاهای معروف افغانستان است که طعم شیرینی دارد و بیشتر در مجالس و مهمانیهای رسمی سرو میشود.
کابلی پلو یا قابُلی پَلَو یکی از پلوهای معروف در افغانستان است. این پلو در کشورهای ایران و ازبکستان هم درست میشود. در تهیه قابلی پلو که پرطرفدارترین غذا در شهر مزارشریف است، از برنج، گوشت گوسفند، هویج، کشمش، خلال پسته و بادام استفاده میشود. اصالت این غذای بسیار خوشرنگ و بو به شمال کشور افعانستان برمیگردد. اگر به غذاهای شیرین علاقه دارید، با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه قابلی پلو آشنا شوید.
تکههای گوشت را با کره سرخ کرده و کنار بگذارید. پیازها را رنده کرده، در تابه دیگری سرخ کنید تا طلایی شود. ادویه، سیر ریز شده و زعفران را با پیاز مخلوط کرده و همه این مواد را به گوشت سرخ شده اضافه کنید تا با ۳ پیمانه آب بپزد.
پس از یک ساعت، یک پیمانه آب گوشت را با برنج خیس شده بدون آب و نمک بپزید تا دم بکشد. هویج را خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس شکر و کشمش را به آن افزوده و حدود یک دقیقه با هم تفت دهید.
وقتی برنج پخته شد، هویج و کشمش را روی آن بریزید. میتوانید تکههای خورشت گوشت را جدا کنار ظرف برنج یا زیر برنج گذاشته، آب خورشت را در یک پیاله سرو کنید. از خلال پسته و بادام هم میتوانید برای تزیین استفاده کرده و درصورت دلخواه آنها را با هویج تفت دهید.
در قابلی پلو به جای گوشت گوسفند، از گوشت گوساله یا مرغ هم میتوان استفاده کرد.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذاهای ملل “گراتن بادمجان و مرغ، غذای محبوب فرانسوی” را مطالعه کنید.
کدو حلوایی پلو؛ یک غذای پاییزی از شمال ایران
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
یکی از خوشمزهترین نوع کباب که پیشنهاد میشود امتحان کنید، کباب کوبیده مرغ است.
این نوع کباب را میتوان به راحتی در منزل و بدون دردسر تهیه کرد. برخلاف کباب کوبیدههایی که معمولا با گوشت قرمز تهیه میشود، این کباب را میتوانید با گوشت مرغ نیز آماده کرده و از طعم آن لذت ببرید. بخش آشپزی مجله دلتا را با طرز تهیه کباب کوبیده مرغ دنبال کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع کباب “طرز تهیه کباب حسینی” را مطالعه کنید.
خوراک ماهی با گوجه فرنگی کبابی
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید