کدو سبز جدا از اینکه بسیار مقوی است و خواص زیادی دارد در کنار غذاهای مختلف طعم متفاوتی میگیرد که در کنار این اسپاگتی طعمی فراموش نشدنی میگیرد.
در دنیا غذاهایی وجود دارد که در سفرههای شما جای همیشگی باز میکند یکی از این غذاها پاستا و اسپاگتی است که خاستگاهش ایتالیا است اما محبوب تمام کشورها است، اسپاگتی دستور پختهای متفاوتی وجود دارد که میتوانید در ادامه طرز تهیه اسپاگتی با کدو سبز را در مجله دلتا بخوانید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
همه ما میدانیم که گوجه فرنگی خواص زیادی دارد و چقدر غذا را خوشرنگ و لعاب میکند.
خورشت گوجه فرنگی جز انواع خورشتهای معروف و خوشمزه ایرانی است که البته چندی هم به املت گوجه فرنگی شباهت دارد. این غذای شمالی پرطرفدار و خوشمزه خاصه گیلان است. این دستور پخت آشپزی به این دلیل که آماده کردن آن بسیار راحت و ساده است و البته طعم خوبی نیز داشته، بسیار مرسوم و پرطرفدار شده است. در ادامه طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده می کنید و غذای سالمی برای خانوادهتان تهیه خواهید کرد.
این روزها کمتر کسی پیدا میشود که علاقهای به پیتزا نداشته باشد. از غذاهای بین المللی است که در ایران نیز بسیار پرطرفدار است. یکی از انواع محبوب پیتزا، پیتزا گوشت و قارچ است. در این پیتزا از هیچ گونه کالباس یا سوسیسی استفاده نمیشود. هر چند به خاطر استفاده از گوشت و پنیر، کالری بالایی دارد اما برای کسانی که یک پیتزای سالم و اما خوشمزه میخواهند، میتوانند طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ و انواع پیتزاهای خانگی مجله اینترنتی دلتا بخوانند.
پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه انواع پیتزا خانگی و لذیذ طرز تهیه پیتزا سبزیجات را مطالعه کنید.
پیتزا سوسیس و قارچ؛ فستفود نوستالژیک
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
ته انداز مرغ برخلاف اسم به ظاهر سختش یک غذای ساده و البته بسیار لذیذ و خوشمزه است که به آن ارمنی پلو نیز میگویند.
در پخت ته انداز مرغ یا ارمنیپلو، به جای تهدیگ نان، سیبزمینی یا تهدیگ برنج، مرغ تهدیگ شده خواهید داشت. در این غذا نوع برنج مهم نیست یعنی میتوانید ته انداز مرغ را با سبزی پلو، لوبیا پلو، عدس پلو یا هر نوع پلوی دیگری که میپسندید استفاده کنید. برای خواندن طرز تهیه ته انداز مرغ زعفرانی به مجله اینترنتی دلتا مراجعه کنید.
مواد لازم
برای آشنایی با دستور پخت غذاهای خوشمزه و متنوع به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذا با مرغ “جوجه کباب لبنانی با سس سیر توم” را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
از میان تمام پیش غذاها و میان وعدهها سالاد طرفدار بیشتری دارد. از میان این تعداد سالاد، سالاد کبابی به صورت شگفت انگیزی خوش طعم است.
خوردن سبزیجات کبابی یک تصور متفاوت از طعم و مزه سبزیجات به شما میدهد. این بار میخواهیم طرز تهیه یک سالاد متفاوت و خوشمزه را در اختیارتان قرار دهیم. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
پیشنهاد مطالعه : طرز تهیه “سالاد شوید و سیب زمینی” را در مجله دلتا مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید