مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

دستور پخت اسپاگتی با کدو سبز

کدو سبز جدا از اینکه بسیار مقوی است و خواص زیادی دارد در کنار غذاهای مختلف طعم متفاوتی می‌گیرد که در کنار این اسپاگتی طعمی فراموش نشدنی می‌گیرد.

اسپاگتی کدو

در دنیا غذاهایی وجود دارد که در سفره‌های شما جای همیشگی باز می‌کند یکی از این غذاها پاستا و اسپاگتی است که خاستگاهش ایتالیا است اما محبوب تمام کشورها است، اسپاگتی دستور پخت‌های متفاوتی وجود دارد که می‌توانید در ادامه طرز تهیه اسپاگتی با کدو سبز را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه اسپاگتی کدو

مواد لازم

  • اسپاگتی پخته نشده: نیمی از یک بسته
  • روغن زیتون: ۲ قاشق چای خوری
  • سیر خرد شده: ۲ حبه
  • کدو سبز: ۴ فنجان
  • نمک: ¾ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ¼ قاشق چای خوری
  • پنیر پارمسان: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه اسپاگتی با کدو

  • پاستا را با توجه به راهنمایی های نوشته شده روی بسته بندی بپزید و نمک و روغن را حذف کنید.
  • یک فلفل (کوچکتر برای ادویه کمتر، بزرگتر برای ادویه بیشتر) و یک قاشق غذاخوری سس بردارید. فلفل ها را خرد کنید. روغن را در ظرف با حرارت متوسط گرم کنید.
  • سس و سیر و فلفل را اضافه کنید و بگذارید ۱ دقیقه بپزد. کدو سبز را اضافه کنید. سپس بگذارید ۴ دقیقه بپزد. پاستا را با مخلوط کدو سبز مخلوط کنید و در نهایت نمک، فلفل و پنیر را به آن اضافه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی 

طرز تهیه کرفس پلو

طرز تهیه ارده پلو

طرز تهیه خوراک ماهیچه

طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی

همه ما می‌دانیم که گوجه فرنگی خواص زیادی دارد و چقدر غذا را خوشرنگ و لعاب می‌کند.

خورشت گوجه فرنگی

خورشت گوجه فرنگی جز انواع خورشت‌های معروف و خوشمزه ایرانی است که البته چندی هم به املت گوجه فرنگی شباهت دارد. این غذای شمالی پرطرفدار و خوشمزه خاصه گیلان است. این دستور پخت آشپزی به این دلیل که آماده کردن آن بسیار راحت و ساده است و البته طعم خوبی نیز داشته، بسیار مرسوم و پرطرفدار شده است. در ادامه طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی

مواد لازم

  • گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • حبه سیر: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ لیوان
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی

  • پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود.
  • ادویه ها را به پیاز اضافه و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و مواد را کامل مخلوط کنید.
  •  سپس گوجه فرنگی را رنده کرده و به ظرف اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  •  یک لیوان آب را به ظرف افزوده و بگذارید با حرارت ملایم گوجه فرنگی ها بپزد.
  •  در یک ماهیتابه جداگانه کمی روغن بریزید و سیرها را رنده کرده و در ماهی تابه تفت دهید.
  •  سپس تخم مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید و بگذارید مانند نیمرو بپزد.
  •  حالا تخم مرغ ها را با سیر مخلوط کرده و به قابلمه خورشت اضافه کنید.
  •  بعد از غلیظ شدن و جا افتادن خورش با حرارت ملایم اجاق گاز را خاموش کنید.

همچنین بخوانید:

خورشت هویج تبریزی

دستور پخت خورشت ریواس

خورشت آلو مسما با رب انار

طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر

طرز تهیه مرغ بریان در فر

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

دستور پخت پیتزا گوشت و قارچ

پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده می کنید و غذای سالمی برای خانواده‌تان تهیه خواهید کرد.

پیتزا گوشت و قارچ

این روزها کمتر کسی پیدا می‌شود که علاقه‌ای به پیتزا نداشته باشد. از غذاهای بین المللی است که در ایران نیز بسیار پرطرفدار است. یکی از انواع محبوب پیتزا، پیتزا گوشت و قارچ است. در این پیتزا از هیچ گونه کالباس یا سوسیسی استفاده نمی‌شود. هر چند به خاطر استفاده از گوشت و پنیر، کالری بالایی دارد اما برای کسانی که یک پیتزای سالم و اما خوشمزه می‌خواهند، می‌توانند طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ و انواع پیتزاهای خانگی مجله اینترنتی دلتا بخوانند.

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

مواد لازم

  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • گوشت ریش ریش شده و پخته: ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۲۲۵ گرم
  • جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • خمیر آماده پیتزا: ۶ عدد (سه بسته) یا دو عدد خمیر آماده نانوایی
  • سس پیتزا یا گوجه فرنگی: به مقدار لازم
  • آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

  • خمیر را باز کرده و کف ظرف را چرب کنید.
  • خمیر را روی آن گذاشته و بعد روغن زیتون را روی خمیر بریزید.
  • گوشت ریش ریش شده را به خمیر افزوده و روی خمیر به قطر نیم سانت پهن کنید. بعد قارچ را ریز کرده روی گوشت‌ها بگذارید.
  • سپس پنیر رنده شده را روی تمام مواد پخش کنید.
  • باز هم کمی سس ریخته و پنیر را در مرحله‌ دوم مجدد به آن اضافه ‌کنید.
  • ظرف را درون فر به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه در طبقه وسط و حرارت ملایم قرار دهید.
  • در پایان و پس از پخت کامل در صورت تمایل مقداری جعفری خرد شده را به صورت تزیین در وسط و کمی هم در اطراف بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه انواع پیتزا خانگی و لذیذ طرز تهیه پیتزا سبزیجات  را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر

شامی کباب، ترد و خوشمزه

پیتزا سوسیس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژیک

کباب کوبیده مرغ تابه ای

طرز تهیه املت عدس

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

ته‌انداز مرغ؛ زعفرانی و معطر

ته انداز مرغ برخلاف اسم به ظاهر سختش یک غذای ساده و البته بسیار لذیذ و خوشمزه است که به آن ارمنی پلو نیز می‌گویند.

ته-انداز-مرغ

در پخت ته انداز مرغ یا ارمنی‌پلو، به جای ته‌دیگ نان، سیب‌زمینی یا ته‌دیگ برنج، مرغ ته‌دیگ شده خواهید داشت. در این غذا نوع برنج مهم نیست یعنی می‌توانید ته انداز مرغ را با سبزی پلو، لوبیا پلو، عدس پلو یا هر نوع پلوی دیگری که می‌پسندید استفاده کنید. برای خواندن طرز تهیه ته انداز مرغ زعفرانی به مجله اینترنتی دلتا مراجعه کنید.

طرز تهیه ته انداز مرغ

 

مواد لازم

  • ران یا سینه مرغ ۶ تکه (اگر بال مرغ استفاده می‌کنید چند تکه بیشتر)
  • برنج ۴ لیوان
  • زعفران دم کرده غلیظ ۵ قاشق
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • پودر سیر و پودر پاپریکا به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه ته انداز مرغ

  • برنج را در آب و نمک خیس کنید.
  • تکه‌های مرغ را با پیاز خرد شده، نمک، زعفران، پودر سیر و پودر پاپریکا مزه‌دار کنید. بعد از چند ساعت مرغ‌های مزه‌دار شده را از یک طرف خوب سرخ کنید. سمت دیگر مرغ که قرار است کف قابلمه قرار بگیرد نیازی به سرخ شدن ندارد.
  • در این فاصله برنج را آبکش کنید. برنج نباید نرم شود.
  • کف قابلمه مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد مرغ‌ها را از سمتی که سرخ نشده است کف قابلمه بچینید.
  • مقداری از برنج را با کمی زعفران قاطی کنید. لابه لا و روی مرغ‌ها برنج بریزید و آن را پهن کنید. برنج زعفرانی را دور قابلمه بریزید تا هنگام سرو غذا لایه زعفرانی برنج مشخص‌تر باشد.
  • روی برنج را مخلوطی از کره آب شده و زعفران دم کرده بریزید و با کف دست برنج را کمی فشار دهید. ته انداز مرغ را روی شعله ملایم گاز و شعله پخش‌کن به مدت یک الی یک و نیم ساعت دم بگذارید تا مرغ‌ها حسابی سرخ و حنایی شوند. بعد از پخت ته انداز را به صورت قالبی در یک دیس گرد برگردانید.
  • برای درست کردن ته انداز مرغ طعم زعفران را جدی بگیرید و در استفاده از آن دست و دلباز باشید. طعم اصلی این غذا بستگی به زعفرانی دارد که برای پخت استفاده می‌کنند. زعفران دم کرده مرغوب و غلیظ عطر و بوی بی‌نظیری به این غذا می‌بخشد.

برای آشنایی با دستور پخت غذاهای خوشمزه و متنوع به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذا با مرغ “جوجه‌ کباب لبنانی با سس سیر توم” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه ته چین اسفناج

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی 

طرز تهیه بریانی مرغ

کباب کوبیده مرغ تابه ای

طرز تهیه قارچ پلو

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

از میان تمام پیش غذاها و میان وعده‌ها سالاد طرفدار بیشتری دارد. از میان این تعداد سالاد، سالاد کبابی به صورت شگفت انگیزی خوش طعم است.

سالاد سبزیجات کبابی

خوردن سبزیجات کبابی یک تصور متفاوت از طعم و مزه سبزیجات به شما می‌دهد. این بار می‌خواهیم طرز تهیه یک سالاد متفاوت و خوشمزه را در اختیارتان قرار دهیم. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

مواد لازم

  • سیب زمینی شیرین بزرگ: ۲عدد
  • شقاقل بزرگ: ۴ عدد
  • چغندر متوسط: ۶ عدد
  • روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری
  • نمک: ۱ و ¾ قاشق چای خوری
  • فلفل: یک قاشق چای خوری
  • سس مخلوط روغن زیتون و سرکه بالزامیک: ½ لیوان
  • جعفری تازه خرد شده: یک قاشق سوپ خوری
  • ترب کوهی: یک قاشق سوپ خوری
  • خردل: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

  • فر را به دمای ۴۰۰ درجه برسانید. سیب زمینی‌، شقاقل و چغندر‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید و همراه با دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون در یک کاسه بزرگ بریزید.
  • یک لایه از این ترکیب را در ماهیتابه‌ای که تا حدی آن را به روغن آغشته کرده‌اید، پخش کنید. ۱ و ¼ قاشق نمک و ½ قاشق فلفل روی آن بپاشید.
  • چغندر‌ها را با ۱ قاشق باقیمانده از روغن زیتون قاطی کنید.
  • یک لایه از این چغندرها را روی یک فویل آلومینیومی هم اندازه ماهیتابه خود درست کنید و آن را روی لایه اول قرار دهید و باقیمانده نمک و فلفل را به‌ روی آن بپاشید.
  • در دمای ۴۰۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه (یا تا زمانی که نرم شدند) آن‌ها را بپزید. سپس بگذارید کاملا سرد شود (که حدودا ۲۰ دقیقه طول می کشد)
  • در همین حال، سبزی را با سس خود هم بزنید. سبزیجات را در یک کاسه بزرگ بگذارید و به میزان مورد علاقه خود سس آماده شده را روی آن‌ها بریزید.
  • آن را مخلوط کنید تا روی سبزیجات را بگیرد. سالاد شما آماده است.

پیشنهاد مطالعه : طرز تهیه “سالاد شوید و سیب زمینی” را در مجله دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

شامی کباب، ترد و خوشمزه

فینگرفود گیاهی

طرز تهیه آش بادمجان

کباب کوبیده مرغ تابه ای

کباب بناب ساطوری آذربایجان

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید